Dodaj do ulubionych

ILO im.J.Słowackiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:08
Zbliża się 100 rocznica powstania / utworzenia I LO im J.Słowackiego czy
komuś coś jest wiadomo nt. uroczystości?!
Absolwenci odezwujcie się !
Pozdrawiam wszystkich obecnych i dawnych uczniów tej zasłużonej szkoły oraz
grono pedagogiczne obecne i dawne !
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwent Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:56
      ups
    • Gość: ?? Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:40
      ????/
    • Gość: absolwent Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:07
      no gdzie Wy? absolwenci????
      • Gość: Przemo23 Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:14
        Absolwent rocznik 99.
        Tez sie własnie zastanawiałem, kiedy ta setka :)
        Ale poki co ciszaa błoga...
        BBJ RAKÓW RKS !!!
        • Gość: ingu Re: ILO im.J.Słowackiego IP: 80.48.49.* 18.06.06, 14:05
          100 latek mija w roku 2007 dopiero (; My ( tzn. uczniowie ^^ ) na razie
          szczegółów nie znamy.
          • Gość: absolwentka Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:21
            Sama jestem absolwentka tej budy i dziwi mnie ze ktokolwiek chce swietowac
            cokolwiek z nia zwiazane ja swoja edukacje wspominam zle a moich wspanialych
            nauczycieli "mentorow profesorow itd"jeszcze gorzej zycze szybkiego spalenia
            budy a szanownej pani maszy znalezienia w koncu chlopa
            • Gość: dziunia Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 18:46
              zgadzam się z tą opinią :) szkoła nie grzeszy przyjazną atmosferą, każdy się
              kogos o cos czepiał....uczniowie zastraszeni, traktowani jak zwierzęta nie
              ludzie...tylko pani halinka z szatni była spoko.gdybym nie poznała w tej szkole
              wspaniałych przyjaciół to bym se chyba kulkę w łeb strzeliła.nikomu nie
              polecam,a ta stuletnia tradycja to żaden powód do dumy,należałoby iść z biegiem
              czasu (21 wiek mamy w końcu a nie średniowiecze)
    • Gość: ?? Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:54
      ups;)
    • Gość: Ja. Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:55
      Brawo! Czekam na kontakt. Łączę pozdrowienia. POwodzenia.
      • Gość: szcz Re: ILO im.J.Słowackiego IP: *.czestochowa.agora.pl 21.06.06, 16:15
        Ta szkoła była super! Chyba do końca życia będe ją wspominał jako jeden z
        najfajniejszych okresów w moim życiu. Szczegółów jubileuszu nie znam, ale
        zapewne informacje pojawią się na stronie: www.slowacki1lo.republika.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka