Dodaj do ulubionych

Spotkanie? Kiedy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:03
Czy będzie jakieś spotkanie Forumowiczów?
Jest nas teraz wielu nowych, może niektorzy chcieli by się poznać osobiście?
Kto chętny?
Obserwuj wątek
    • Gość: chetny Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:21
      mysle ze to bardzo dobry pomysl. Jesli czas by mi pozwilil to wzialbym udzial w
      takim spodkaniu. pozardawiam
    • nalesniku Re: Spotkanie? Kiedy? 19.06.06, 21:14
      ooooooo!!!!! czyli będzie "1. Częstochowski Zlot Buraków". sjuperrrrrr
      • Gość: ania Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:19
        widze ze mamy glownego przywodce - nalesniku nie dziekuj, nie trzeba
        • Gość: Jasper6 Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:32
          ok spotkajmy się w sokoliich górach wszyscy w przyciemnionych okularach no i na
          rowerach obowiązkowo
          • nalesniku Re: Spotkanie? Kiedy? 19.06.06, 21:35
            te , koleś, ja tu jestem podobno przywódcą - i ja decyduje.

no więc proponuje na polu buraków - tam będziemy niewidoczni.
            • dock2 Re: Spotkanie? Kiedy? 19.06.06, 21:38
              A może tak starzy bywalcy forum by się wypowiedzieli na temat ewentualnego
              spotkania forumowiczów GW??
              pzdr.
            • Gość: Jasper6 Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:39
              wodzu to proponuję w barze z z zajebistym amerykansko wiejskim żarciem tam
              bedzie ok:)
              • Gość: Ja Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:49
                Nie dokuczajcie naleśnikowi.
                On prosto z patelni to naparzony.
                W burakach niech sam posiedzi
    • Gość: piatkazoriona Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:24
      zlot czewonych buraków z młodziezówki?
      • Gość: zuza Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:29
        e chyba nie....raczej debilowatych giertychowcow
        • Gość: jak Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:34
          oni nie pisza na forum - pracują...
        • Gość: Jasper6 Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:35
          no tak wypad mi z takimi poglądami hehe a zloto ma się odpyć forumoowiczów GW
          2018r. w serpniu tak słyszałem:)
        • Gość: gocha Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:36
          i tak mała idea jednego forumowicza została sprowadzona do buraków, naleśnika
          i wiejskiego jedzenia...
          chyba ktoś miał jakis pomysł, ale pozostaje mu bronić się przed docinkami
          niewysokiego lotu ;)
          • nalesniku Re: Spotkanie? Kiedy? 20.06.06, 00:02
            ja tam sie ciesze, przynajmniej zostalem przywódcą.
            • Gość: kat Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 06:33
              Dajcie spokuj temu nalesnikowi to czlowiek z problemami, swiadcza o tym jego
              wypowiedzi nie tylko w tym temacie.
              Burak dla okreslenia jego osobowosci to zdecydowanie za malo!
              • Gość: Miś Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:45
                Ten naleśnik to dopiero BURAK czy ktoś z was (miastowych) zwraca się te koleś.
                • Gość: Ruda Re:życze konsekwencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:34
                  My mamuty internetowe -forumowe zorganizowalismy sie trzy razy na spotkaniu.....
                  Było wesolo, zawiazały sie przyjaznie.......
                  Wam naowy zycze konsekwencji w organizacji.......
                  Spotkajcie sie gdzies w szczególnym miejscu, dla kazdego w miare dostepnym....
                  Nie zadajcie prawdziwych imion tylko karteczki znickiem........
                  Nie obrazajcie sie nawzajem i nie wyzywajcie ..........
                  Bawcie sie dobrze tak jak my kiedys..........
                  Pozdrawiam Ruda.....
                  Ew zaproscie ekipe gazety no i moze Rzecznika.....
                  A nóż przyjdzie?......
                  Raz jeszcze Wam życze dobrej zabawy..
                  Bo ze warto ..........
                  To bezdyskusyjne...........
                  • wyrafinowana Re:życze konsekwencji 20.06.06, 14:00
                    Mogłoby być bardzo ciekawie na takim spotkaniu ! Napewno wesoło:)
                    • Gość: Ruda Re:życze konsekwencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:02
                      U nas byl wspaniale........
                      Jak powiedzialam zawiazały sie dozgonne przyjaznie......Wam tez tego życze.......
                  • Gość: I.LEŚNIKOWSKI dlaczego miałby nie przyjść? IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 20.06.06, 15:16
                    ?
                    • dock2 Re: dlaczego miałby nie przyjść? 20.06.06, 15:56
                      A ja zapytam inaczej. Dlaczego tworzymy sztuczne podziały na "NAS" i "WAS" w
                      końcu wszyscy funkcjonujemy i udzielamy się na tym forum(z mniejszą lub większą
                      częstotliwością) więc czemu spotkanie nie miałoby obejmować wszystkich
                      uczestników tego forum??
                      Pan Ireneusz pewnie też by się przyłączył do tego pomysłu??

Pytanie tylko kiedy i gdzie można by zorganizować takie spotkanie??

Pozdrawiam
                      • Gość: Miś Re: dlaczego miałby nie przyjść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:16
                        Mam prośbę jak dojdziecie do porozumienia gdzie i kiedy dajcie jakoś znać .
                    • ja_corka Re: dlaczego miałby nie przyjść? 20.06.06, 15:56
                      Oj było klawuśno na naszych spotkaniach.
                      Potem co niektorzy lekko przesadzili.........ale nic to.
                      Ważne, ze ci co chcieli sa razem i moga na siebie ZAWSZE liczyć, bez zględu na
                      okoliczności i wymiane pogladów na forum.
                      Zycze wszystkim NOWYM, aby też tak zaiskrzyło miedzy wami.
                      Bawcie sie dobrze.
                      POWODZENIA.

a napiszcie potem jak było co?????????

PLISSSS

• storima Re: dlaczego miałby nie przyjść? 20.06.06, 16:13
                        Spotkanie w ktorym uczestniczylem, bylo swietne.

ja_corka napisała:
                        > Potem co niektorzy lekko przesadzili

Ja bym tego nie wspominal. Chodzilo o zwykla uczciwosc. Chyba ze odnosisz to
                        Corko jedynie do siebie.

I oczywiscie, ze tworzenie sztucznych podzialow nie ma sensu. kto chce niech
                        przyjdzie, kazdy powinien czuc sie zaproszony, a nie eliminowany z listy gosci,
                        jak to tez bywalo;)
                    • Gość: .............. Re: glupie pytanie?/////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:45
                      Przeciez wybory.
                      • Gość: storima Re: glupie pytanie?/////////////// IP: *.dsl.club-internet.fr 20.06.06, 16:56
                        Gość portalu: .............. napisał(a):

> Przeciez wybory.

????
                        I Readakcja i Miasto pojawilo sie na Spotkaniu w 2004 i 2OO5 roku.
                        Na ostatnie Spotkania, Rzecznik nie przybyl, bo nie zostal zaproszony.
                        Co nie wtpliwie bylo "faux pas" ze strony organizatorow.
                        _____________________________________________________________________
                        Poprawiam to co napisalem wczesniej:

"nie boja sie zidentyfikowac."

Po prostu przedstawiaja sie normalnie jak uczestnicy spotkan przedstawiaja sie
                        na normalnych spotkaniach. Przeciez to nie jest zjazd ludzi w kapturach z
                        etykietkami na piersi;)

Badzcie normalni i naturalni.
                        Ot to wszystko.
    • Gość: storima Tradycyjnie w Spotkaniach Forumowiczow IP: *.dsl.club-internet.fr 20.06.06, 16:18
      Uczestnicza: forumowicze, ktorzy maja ochote sie spotkac, bez obaw o "bycie"
      zidentyfikowanym, Przedstawiciel Redakcji oraz Rzecznik.
      Pierwsze spotkanie zostalo zorganizowane przez Redakcje w 2002 roku.

Pozdrawiam,
      • Gość: Ruda Re: Tradycyjnie w Spotkaniach Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:43
        Zawsze spotkania byly udane........
        Nawet jak tylko garstka ludzi przyszła.......
        Obecnie juz jakos tak mało nas na tym forum....
        Cóż napastliwosc, zlosliwosc i haniebne posadzenia zrobiły swoje......
        I tylko niektórzy potrafili powiedziec przepraszam.....
        CHyle przed nimi glowe.....
        Bądzcie rozsadni i konkretni a sie uda napewno.........
        Mozna sie spootkac pod Dziadkiem na biegana...........
        A potem na ogródek lub do jakiejs winiarni..........
        Opcji jest duzo...........
        Tylko trzeba checi............
        Nie do wzajemnych obelg typu ....burak...
        Tylko zwykłej ludzkiej zyczliwosci i sympatii......
        Reszta pójdzie sama........
        Pozdrawiam jasminowa Ruda
        • Gość: prawdziwy ogier Re: Tradycyjnie w Spotkaniach Forumowiczow IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 20.06.06, 20:58
          a po spotkaniu proponuje sex grupowy forumowiczow.
    • cosmo79 Re: Spotkanie? Kiedy? 20.06.06, 21:47
      i co nie doszliście do porozumienia..gdzie i kiedy ma byc to spotkanie..ehhh a
      przecież mogłoby byc milutko:)
      • Gość: Ruda Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:58
        Oj brakuje Wam siły przebicia
        • Gość: storima Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.dsl.club-internet.fr 21.06.06, 13:01
          Gość portalu: Ruda napisał(a):

> Oj brakuje Wam siły przebicia

Brakuje Angeli;)

Pozdrawiam,
    • Gość: xx Re: Spotkanie? Kiedy? IP: 213.79.170.* 21.06.06, 14:37
      Ja jestem gotow - poznac nowych bywalcow forum :))
      • Gość: storima Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.dsl.club-internet.fr 21.06.06, 16:30
        Gość portalu: xx napisał(a):

> Ja jestem gotow - poznac nowych bywalcow forum :))

Prosze, jeden z do dzis piszacych na forum. Pan Profesor jest obecny na
        FCzestochowa od ponad 4. lat;).
        • Gość: woland storimo przyjrzyj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:00
          z tym że to jakas wsza podszywajaca sie pod profesora - spójrz na jego adres
          • Gość: Inna wesz Re: storimo przejrzyj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:42
            A może wszą jest kto inny?
            • Gość: xx Re: storimo przejrzyj sie IP: 213.79.170.* 22.06.06, 10:12
              Chwilowo jestem w Szwecji na konferencji. Stad ten adres :)) Dzisiaj wracam.

Pozdrawiam wszystkich,
              • Gość: kapitan kloss Re: storimo przejrzyj sie IP: *.v.pppool.de 23.06.06, 09:58
                łoooooooooo !!! w szwecji na konferencji!!!! wszyscy jestemy w szoku! w
                szwecji !!! no i na prawdziwej konferencji!! no i w szwecji!!! łoooo! w
                szwecji! łoooo! na konferencji w szwecji!!!!
                • singielek1 Ci Szwedzi nas lubią 23.06.06, 10:26
                  jedni szkalują inni przepraszają
                  serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3434579.html
                  zapomieli o odszkodowaniach
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=44064082&a=44065514
                  ale są jeszcze porzązni Szwedzi i przepraszają, ale jeszcze nie za potop
                  serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3434587.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka