Gość: ForUMowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:03 Czy będzie jakieś spotkanie Forumowiczów? Jest nas teraz wielu nowych, może niektorzy chcieli by się poznać osobiście? Kto chętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chetny Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:21 mysle ze to bardzo dobry pomysl. Jesli czas by mi pozwilil to wzialbym udzial w takim spodkaniu. pozardawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nalesniku Re: Spotkanie? Kiedy? 19.06.06, 21:14 ooooooo!!!!! czyli będzie "1. Częstochowski Zlot Buraków". sjuperrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:19 widze ze mamy glownego przywodce - nalesniku nie dziekuj, nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasper6 Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:32 ok spotkajmy się w sokoliich górach wszyscy w przyciemnionych okularach no i na rowerach obowiązkowo Odpowiedz Link Zgłoś
nalesniku Re: Spotkanie? Kiedy? 19.06.06, 21:35 te , koleś, ja tu jestem podobno przywódcą - i ja decyduje. no więc proponuje na polu buraków - tam będziemy niewidoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
dock2 Re: Spotkanie? Kiedy? 19.06.06, 21:38 A może tak starzy bywalcy forum by się wypowiedzieli na temat ewentualnego spotkania forumowiczów GW?? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasper6 Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:39 wodzu to proponuję w barze z z zajebistym amerykansko wiejskim żarciem tam bedzie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:49 Nie dokuczajcie naleśnikowi. On prosto z patelni to naparzony. W burakach niech sam posiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piatkazoriona Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:24 zlot czewonych buraków z młodziezówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:29 e chyba nie....raczej debilowatych giertychowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:34 oni nie pisza na forum - pracują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasper6 Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:35 no tak wypad mi z takimi poglądami hehe a zloto ma się odpyć forumoowiczów GW 2018r. w serpniu tak słyszałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:36 i tak mała idea jednego forumowicza została sprowadzona do buraków, naleśnika i wiejskiego jedzenia... chyba ktoś miał jakis pomysł, ale pozostaje mu bronić się przed docinkami niewysokiego lotu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nalesniku Re: Spotkanie? Kiedy? 20.06.06, 00:02 ja tam sie ciesze, przynajmniej zostalem przywódcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 06:33 Dajcie spokuj temu nalesnikowi to czlowiek z problemami, swiadcza o tym jego wypowiedzi nie tylko w tym temacie. Burak dla okreslenia jego osobowosci to zdecydowanie za malo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:45 Ten naleśnik to dopiero BURAK czy ktoś z was (miastowych) zwraca się te koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:życze konsekwencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:34 My mamuty internetowe -forumowe zorganizowalismy sie trzy razy na spotkaniu..... Było wesolo, zawiazały sie przyjaznie....... Wam naowy zycze konsekwencji w organizacji....... Spotkajcie sie gdzies w szczególnym miejscu, dla kazdego w miare dostepnym.... Nie zadajcie prawdziwych imion tylko karteczki znickiem........ Nie obrazajcie sie nawzajem i nie wyzywajcie .......... Bawcie sie dobrze tak jak my kiedys.......... Pozdrawiam Ruda..... Ew zaproscie ekipe gazety no i moze Rzecznika..... A nóż przyjdzie?...... Raz jeszcze Wam życze dobrej zabawy.. Bo ze warto .......... To bezdyskusyjne........... Odpowiedz Link Zgłoś
wyrafinowana Re:życze konsekwencji 20.06.06, 14:00 Mogłoby być bardzo ciekawie na takim spotkaniu ! Napewno wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:życze konsekwencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:02 U nas byl wspaniale........ Jak powiedzialam zawiazały sie dozgonne przyjaznie......Wam tez tego życze....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI dlaczego miałby nie przyjść? IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 20.06.06, 15:16 ? Odpowiedz Link Zgłoś
dock2 Re: dlaczego miałby nie przyjść? 20.06.06, 15:56 A ja zapytam inaczej. Dlaczego tworzymy sztuczne podziały na "NAS" i "WAS" w końcu wszyscy funkcjonujemy i udzielamy się na tym forum(z mniejszą lub większą częstotliwością) więc czemu spotkanie nie miałoby obejmować wszystkich uczestników tego forum?? Pan Ireneusz pewnie też by się przyłączył do tego pomysłu?? Pytanie tylko kiedy i gdzie można by zorganizować takie spotkanie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: dlaczego miałby nie przyjść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:16 Mam prośbę jak dojdziecie do porozumienia gdzie i kiedy dajcie jakoś znać . Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: dlaczego miałby nie przyjść? 20.06.06, 15:56 Oj było klawuśno na naszych spotkaniach. Potem co niektorzy lekko przesadzili.........ale nic to. Ważne, ze ci co chcieli sa razem i moga na siebie ZAWSZE liczyć, bez zględu na okoliczności i wymiane pogladów na forum. Zycze wszystkim NOWYM, aby też tak zaiskrzyło miedzy wami. Bawcie sie dobrze. POWODZENIA. a napiszcie potem jak było co????????? PLISSSS Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: dlaczego miałby nie przyjść? 20.06.06, 16:13 Spotkanie w ktorym uczestniczylem, bylo swietne. ja_corka napisała: > Potem co niektorzy lekko przesadzili Ja bym tego nie wspominal. Chodzilo o zwykla uczciwosc. Chyba ze odnosisz to Corko jedynie do siebie. I oczywiscie, ze tworzenie sztucznych podzialow nie ma sensu. kto chce niech przyjdzie, kazdy powinien czuc sie zaproszony, a nie eliminowany z listy gosci, jak to tez bywalo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: glupie pytanie?/////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:45 Przeciez wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: glupie pytanie?/////////////// IP: *.dsl.club-internet.fr 20.06.06, 16:56 Gość portalu: .............. napisał(a): > Przeciez wybory. ???? I Readakcja i Miasto pojawilo sie na Spotkaniu w 2004 i 2OO5 roku. Na ostatnie Spotkania, Rzecznik nie przybyl, bo nie zostal zaproszony. Co nie wtpliwie bylo "faux pas" ze strony organizatorow. _____________________________________________________________________ Poprawiam to co napisalem wczesniej: "nie boja sie zidentyfikowac." Po prostu przedstawiaja sie normalnie jak uczestnicy spotkan przedstawiaja sie na normalnych spotkaniach. Przeciez to nie jest zjazd ludzi w kapturach z etykietkami na piersi;) Badzcie normalni i naturalni. Ot to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Tradycyjnie w Spotkaniach Forumowiczow IP: *.dsl.club-internet.fr 20.06.06, 16:18 Uczestnicza: forumowicze, ktorzy maja ochote sie spotkac, bez obaw o "bycie" zidentyfikowanym, Przedstawiciel Redakcji oraz Rzecznik. Pierwsze spotkanie zostalo zorganizowane przez Redakcje w 2002 roku. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Tradycyjnie w Spotkaniach Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:43 Zawsze spotkania byly udane........ Nawet jak tylko garstka ludzi przyszła....... Obecnie juz jakos tak mało nas na tym forum.... Cóż napastliwosc, zlosliwosc i haniebne posadzenia zrobiły swoje...... I tylko niektórzy potrafili powiedziec przepraszam..... CHyle przed nimi glowe..... Bądzcie rozsadni i konkretni a sie uda napewno......... Mozna sie spootkac pod Dziadkiem na biegana........... A potem na ogródek lub do jakiejs winiarni.......... Opcji jest duzo........... Tylko trzeba checi............ Nie do wzajemnych obelg typu ....burak... Tylko zwykłej ludzkiej zyczliwosci i sympatii...... Reszta pójdzie sama........ Pozdrawiam jasminowa Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy ogier Re: Tradycyjnie w Spotkaniach Forumowiczow IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 20.06.06, 20:58 a po spotkaniu proponuje sex grupowy forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo79 Re: Spotkanie? Kiedy? 20.06.06, 21:47 i co nie doszliście do porozumienia..gdzie i kiedy ma byc to spotkanie..ehhh a przecież mogłoby byc milutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:58 Oj brakuje Wam siły przebicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.dsl.club-internet.fr 21.06.06, 13:01 Gość portalu: Ruda napisał(a): > Oj brakuje Wam siły przebicia Brakuje Angeli;) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Spotkanie? Kiedy? IP: 213.79.170.* 21.06.06, 14:37 Ja jestem gotow - poznac nowych bywalcow forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Spotkanie? Kiedy? IP: *.dsl.club-internet.fr 21.06.06, 16:30 Gość portalu: xx napisał(a): > Ja jestem gotow - poznac nowych bywalcow forum :)) Prosze, jeden z do dzis piszacych na forum. Pan Profesor jest obecny na FCzestochowa od ponad 4. lat;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woland storimo przyjrzyj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:00 z tym że to jakas wsza podszywajaca sie pod profesora - spójrz na jego adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna wesz Re: storimo przejrzyj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:42 A może wszą jest kto inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: storimo przejrzyj sie IP: 213.79.170.* 22.06.06, 10:12 Chwilowo jestem w Szwecji na konferencji. Stad ten adres :)) Dzisiaj wracam. Pozdrawiam wszystkich, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan kloss Re: storimo przejrzyj sie IP: *.v.pppool.de 23.06.06, 09:58 łoooooooooo !!! w szwecji na konferencji!!!! wszyscy jestemy w szoku! w szwecji !!! no i na prawdziwej konferencji!! no i w szwecji!!! łoooo! w szwecji! łoooo! na konferencji w szwecji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Ci Szwedzi nas lubią 23.06.06, 10:26 jedni szkalują inni przepraszają serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3434579.html zapomieli o odszkodowaniach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=44064082&a=44065514 ale są jeszcze porzązni Szwedzi i przepraszają, ale jeszcze nie za potop serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3434587.html Odpowiedz Link Zgłoś