Dodaj do ulubionych

Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:31
Kiedy to nastąpi? gdzie jestes? jak mogę poznać dziewczynę. Przyznaję jestem
niemiały. 2 miesiace temu byłem na dyskotece ( Don Kichot) i nie miałem
odwagi podjść bo bałem sie odrzucenia. Jak to jest z wami? Kiedy mogę być
pewien, że gdy podejdę ta osoba jest mną zainteresowana. Zazwyczaj jest tak,
że na początku obserwuje sie dziewczyny i widać jak nasze wzroki sie
spotykają. Czy wy dajecie jakiś znak waszym zainteresowaniem mną? Czego nie
lubicie gdy facet stara sie zagadać? Jak to powinien zrobić? Ułatwcie nam
drogę :)
dzieki wielkie za podpowiedzi.
ps nie jestem gruby,zaniedbany itp. Ubieram sie modnie, ładnie pachne itp
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:36
      ale z Ciebie ciota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gramatyk Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.hcz.com.pl / 212.160.234.* 21.06.06, 13:36
      Człowieku, z taką gramatyką to lepiej nie podchodź do żadnej dziewczyny,
      najpierw szkoła a potem "wzroki" niech się spotykają.
      • Gość: agata Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.pl / *.sfc.pl 22.06.06, 14:33
        Ale z was idioci, chłopak normalnie sie pytał i prosił o rade, A że pomylił sie
        i i źle cos napisał robicie z niego gamonia, myslałby kto jakie twardziele
        inteligentne tu zagladają.
    • wyrafinowana Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( 21.06.06, 13:36
      Musisz powalczyć troszkę ze swoim starchem i obawami i poprostu podejść do
      upatrzonej kobiety:) Wydaje mi się że to jest Twoim największym problemem -
      musisz się przełamać:) Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
      • Gość: annal Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:48
        Jesli jesteś taki nieśmiały to udaj się do agencji, panie napewno Cię ośmielą ;-
        )
      • Gość: kowalsky Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:43
        Stary!!Najpierw musisz byc szczesliwy sam ze soba a potem próbuj szukac
        szczescia przy boku drugiej osoby...Zafunduj sobie kuracje "odkompleksiającą"
    • Gość: ania Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:54
      A choćby w parku. Kup mi loda najlepiej consonni
    • Gość: iona Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:02
      Bałes sie odrzucenia?Ale jak nie podejdziesz to sie nigdy nie wiesz czy to ta osoba czy nie!A jak ktos na Ciebie patrzy to nie zawsze jest powod zainteresowania!A najlepiej podchodząc do dziewczyny badz naturalny, i nie udawaj kogos kim nie jestes!
      Ps.Co to znaczy modnie ubrany?Tak jak pół miasta???
      • Gość: Tomasz Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:14
        hmm poprostu ładnie. Nie ciuchy z przed 4 lat. Ale mi chodzi o jakieś znaki,
        które dziewczyna może wysyłać do faceta. A my nie mozemy tego odczytać
        • Gość: iona Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:20
          a i jeszcze jedno , nie tylko w dyskotece( a w dyskotece tymbardziej nie) mozna poznac fajna , miła dziewczyne!Najcześciej dziewczyny sie usmiechaja,ale tez moze byc tak , ze moze zadnego znaku owa dziewczyna nie wysyłać-a moze byc zainteresowana!Pozdrawiam i wiecej wiary w siebie:)
    • Gość: Ecik Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:32
      o jeny
    • Gość: dziewczyna1zWielu Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.prenet.pl 21.06.06, 20:23
      Dobrze trafiłeś, bo tutaj można spotkac naprawdę bardzo wiele ciekawych
      dziewczat. Nie musisz tez się martwić o swoja nieśmiałość- w takich realiach
      znika- poszukaj na forum, poczytaj wypowiedzi, przemyśl i moze zagadaj.
      Zobaczymy co z tego wyjdzie :-)
      Pozodzenia
      takie jedno dziewczę
      • Gość: yhy Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:28
        "dziewczyna1zWielu"- narzucasz się...
        • Gość: michal Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:07
          Ehh nie rozumie jednego, facet ma problem (taki czy inny-kazdy problem jest
          problemem), to jest forum, ale zeby odrazu od ciot, no coz sa ludzie i ludzie ...
          A co do tematu nic na sile a samo przyjdzie chociaz tzw. szczesciu czasem trzeba
          pomoc ... poprostu odwaz sie najwyzej nic z tego nie wyjdzie, dostaniesz po
          pysku, albo napijecie sie razem kawy... kurde czemu ja tak nie zrobie :) pozdrowka
          • Gość: Tomasz Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:15
            Dzieki Ci Michale. W piatek ide do don kichota to spróbuje a potem wam opowiem
            co i jak
            • Gość: piotrek Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:28
              don kichot? powodzenia
              jak szukasz rozowej blondyny to tam znajdzieszich w h...
              • Gość: Tomasz Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:36
                To gdzie radzicie?
        • Gość: dziewczyna1zWielu Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.prenet.pl 28.06.06, 16:29
          Hmmmm, no moze to brzmiało nie do końca tak, jak chciałam, zeby było odczytane.
          Niemniej jednak jest to uprzejma i kulturalna forma wypowiedzi, zyczliwie
          skierowana do autora watku. Dlaczego więc ci ona nie odpowiada, czemu akurat na
          to zwracasz uwage, skoro jest tu mnóstwo głupich i hamskich odzywek? Dziwne to
          wszytstko...

w każdym razie pozdrawiam znowu i zyczę owocnych poszukiwań

Ps. Nie byłam tak nachalna, jak kolezanki w kilku innych odpowiedziach, nie
          sugerowałamwcale, ze czekam w jakims lokalu- jak jedna z nich, ze np. podoba mi
          sie u autora to albo tamto... o co ci chodziło?
    • Gość: Jola Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.34.pl / 80.51.236.* 21.06.06, 21:43
      Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Kiedy to nastąpi? gdzie jestes? jak mogę poznać dziewczynę. Przyznaję jestem
      > niemiały. 2 miesiace temu byłem na dyskotece ( Don Kichot) i nie miałem
      > odwagi podjść bo bałem sie odrzucenia. Jak to jest z wami? Kiedy mogę być
      > pewien, że gdy podejdę ta osoba jest mną zainteresowana. Zazwyczaj jest tak,
      > że na początku obserwuje sie dziewczyny i widać jak nasze wzroki sie
      > spotykają. Czy wy dajecie jakiś znak waszym zainteresowaniem mną? Czego nie
      > lubicie gdy facet stara sie zagadać? Jak to powinien zrobić? Ułatwcie nam
      > drogę :)
      > dzieki wielkie za podpowiedzi.
      > ps nie jestem gruby,zaniedbany itp. Ubieram sie modnie, ładnie pachne itp

Zadzwoń cioto: tel. 511113473
      • Gość: ona Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 22:16
        Obawiam się, że na dyskotece nikogo "normalnego" nie spotkasz. Jest wiele
        innych miejsc.
        • Gość: biegly Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:22
          czyli jak Ty idziesz na dyskoteke to stajesz sie nienormala? bo zakladam, ze
          kiedy wchodzisz na forum czujesz sie normalna, ehh jakie to skomplikowane ahha
      • Gość: Marta 511113473 IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 17:23
        nie sluchaj nie dzown pod ten numer bo ktos caly czas go podaje na forum np.
        jak tos szuka pracy to ta osoba podaje nr511113743ktos sobie jaja robi z Was
        ludziska pozdrawiam
    • wyrafinowana Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( 21.06.06, 23:21
      Ten wątek już był!!!Czytaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=42794568
      • Gość: Ona_19 Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 01:10
        Hej, przesadzacie ze w Kichocie są same rózowe blondyny, sama jestem brunetką i
        nie znosze różowego koloru, a to moja ulubiona dyskoteka, jestem normalną
        dziewczyną,ubieram się normalnie jak większość
        (biodrówki,koszulka,adaidasy,włosy rozpuszczone lub spięte ... ) normalnej
        figury,nie chuda,nie gruba,a charakter... jak kazdy,mam swoje wady i zalety...
        i nie mierzcie wszystkich jedną miarą, to że widzieliście tam kilka "różwoych
        blondynek" wcale nie oznacza ze wszystkie dziewczyny które tam chodzą takie są.
        Pozdrawiam. Dobranoc :)
        • Gość: Mikado Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:09
          Fajna dziewczyne można spotkac wszedzie nawet w Don Kichocie. Jest cały tabun
          ludzi fajnych którzy jeszcze nie znaleźli swoich drugich połówek i czasem więc
          lubią wyjść potanczyć a że nie ma za bardzo w tym mieśćie wyboru to w Don
          Kichot mamy cały przegląd stylów, gustów i charakterów:-) Fajnej,
          inteligentnej, myslącej osoby wcale nie trzeba szukac wyłącznie w teatrze czy
          bibliotece :-)
          Ja moge powiedzieć jaki ja daję sygnał chłopakowi ze zwrócił moją uwagę: bardzo
          prosty-kiedy spotykają sie nasze spojrzenia UŚMIECHAM SIĘ i tylko! normalnie
          jak ktoś mnie nie interesuje to sie nie uśmiecham do niego. Może to głupie ale
          jakoś tak mam:-)To jest jedyny sygnał-zachęta dla chopaka z mojej strony.
    • Gość: samotna_dziewczyna Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:40
      Mam to samo Tomku! Tyle,że ja nie jestem nieśmiała:))) Szukam i nie moge
      znależć fajnego chłopaka..a być samotnym to nic przyjemnego.Napisz do mnie,może
      się spotkamy suzi22@o2.pl będe czekać!!!
      Gosia
    • Gość: samotna_dziewczyna Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:41
      Mam to samo Tomku! Tyle,że ja nie jestem nieśmiała:))) Szukam i nie moge
      znależć fajnego chłopaka..a być samotnym to nic przyjemnego.Napisz do mnie,może
      się spotkamy suzi22@o2.pl będe czekać!!!
      Gosia
    • Gość: agata Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.pl / *.sfc.pl 22.06.06, 14:43
      Wiem że łatwo się mówi, ale tak jak radzi Ci część osób musisz się przełamać.
      Jeśli widzisz ze faktycznie nawiązałeś dłuższy kontakt wzrokowy z kobietą
      podejdź do niej-nawet jak nic z tego nie wyjdzie, a ona da Ci do zrozumienia że
      nie ma ochoty na znajomość z Tobą, nic nie tracisz a zyskujesz kolejne
      doświadczenie. A jesli zdażyło by się że taka dziewczyna jakims cudem by Cie
      wyśmiała, to tylko to świadczy o jej intelekcie i że niewiele jest warta Ja
      osobiscie nie lubie głupich odzywek i chamstwa- to się da na odległość wuczuć.
      Wierzę że Ci się uda i zycze powodzenia. Daj znadź jak sobie radzisz.
    • Gość: ola Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: 195.205.44.* 22.06.06, 16:44
      Ja już nie czekam, ale zawsze ubolewałam że faceci sa tacy płochliwi. Nawet jak
      się dziewczyna uśmiechnie to i tak gość ma stracha albo myśli sobie: jakaś
      łatwa, z kolei jak nie puści "znaku" to już wcale facet nie podejdzie.
      To smutne, że faceci czekają na sygnał nie znając swojej mocy. Dziewczyny
      czekają na zdecydowanych pewnych siebie gości! Przecież można zagadać na ulicy,
      w parku, w autobusie; byle z uśmiechem i na luzie, a napewno się uda.
      Powodzenia!!!
      • Gość: biegly Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:21
        no no fajnie Ci sie pisze, to sama zagadaj do chlopaka ktory sie Tobie
        spodoba , ciekawe czy Ty bedziesz wtedy taka pewna siebie
        Serio sprobuj, najlpiej do takiego, ktory nie daje zadnych oznak
        zainteresowania Toba
    • Gość: lolity Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:28
      w burdeliku,przyjdz obciągniemy Ci pałke
      • Gość: aa Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 19:56
        Dziewczyny jestescie świetne!!! Tyle dobrych rad. Właśnie o to chodzi jak każda
        z Was daje znak facetowi? (Bo każda daje znak inaczej, na swój własny sposób).
        Spojrzenia (tudzież "wzroki" ;) spotykają się, uśmiech obu stron i... no
        właśnie i co dalej ? Czekam na kolejne posty dziewczyn. :) Pozdrawiam

• Gość: zalosne Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 21:26
      ja uwielbiam chlopaow bez zebow hahaha fajne co?? fuj az sie rzygac chce
      • Gość: Marta Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 21:32
        naprawdę, cioto?
    • Gość: Stylowy Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: 81.219.145.* 23.06.06, 06:24
      a gdzie wy stylowe dziewczyny przebywacie? Nie mowcie ze w biznes centrum bo
      tam sa wytapetowane malolaty
      • Gość: Aska Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: 81.219.145.* 23.06.06, 08:02
        my stylowe jestesmy wszedzie
        • Gość: Tomasz Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:57
          Dzieki wam dziewczyny za rady. DZis juz zagadalem do jednej i bylo fajnie. To
          tylko dzieki wam :)
          • Gość: magda Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:32
            powiem wam ze niektórzy z was to tak pusto i bez sensu pisza ze szok. ja powiem
            wam ze wybralam się raz do don kichota zaciagneła mnie tam kolezanka było to
            dwa lata temu i poznałam zajebistego facet a wiecie jak? podszedł do mnie,
            zzzzzzzzłapał za rekę i zaciagnął na parkiet i od dwóch lat jestesmy razem. i
            mamy sie swietnie. i jestem blondynkom nie koniecznie w rózowym stroju ..
            poprostu zal mi tych co trzymają sie stereotypu blondynki. ludzie idzcie do
            przodu a nie cofacie sie. a ty Tomku nie rób nic na siłe na ciebie tez
            przyjdzie czas i znajdziesz drugą połowe. pozdrawiam papappapa
            • Gość: Tomasz Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:23
              Nie poszedlem do Don kichota ponieważ spotkałem sie z tą dziewczyną co
              zagadałęm. Ale ona pali :(....
              • wyrafinowana Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( 23.06.06, 23:18
                napewno znajdziesz niepalącą!!! Widzisz już i tak odniosłeś sukces, że
                ośmieliłeś się zagadać i spotkać:)
                • Gość: Tomasz Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 08:04
                  co myslicie o palących dziewczynach? mnie to odraża.
                  • Gość: marcin_r Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.21.pl / *.21.pl 24.06.06, 08:56
                    Wyglądają tragicznie z papierochem w ustach. Ble... A gdy Ty nie palisz to
                    jeszcze w dodatku strasznie śmierdzą.
            • wed05 Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( 25.06.06, 19:53
              Dziwna osoba z Ciebie. Gdybym tak zrobił zapewne bym dostał opieprz od 95 %
              dziewczyn "co to ja sobie wyobrażam" ... heh... dziwne.
    • Gość: on5 Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 13:00
      tak paskudztwo. To tak jak by facet szeł na randke w obżyganej koszulce
    • Gość: Katarzyna Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:15
      W cz-wie najlepszym miejscem do tego jest park Jasnej góry. Zobacz rozejrzyj
      sie ile tam dziewczyn siedzi na ławeczkach.
      • Gość: michal Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:57
        Pali nie pali (chociaz sam nie popieram palenia w ogole) co za roznica, po 1wsze
        wszytskiego mozna oduczyc ;), po 2gie jesli cos sie miedzy Wami bedzie krecic to
        palenie nie bedzie CI tak przeszkadzac, wazne jaka jest - palenie to tylko wada
        (jak dla mnie) ktora mozna usunac albo przezyc ;), najwazniejsza jest osoba :)
        pozdro i gratulki za odwage !!! A co do Kasi i parku Jasnogorskiego to nie do
        konca sie zgodze ... wiem z autopsji.
        • Gość: jedna z nich Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.man.czest.pl 25.06.06, 15:57
          he najszybcie na stadionie wlokniarza
          • Gość: Baśka Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:24
            Na stadion włokniarza to chodzą same i sami informatycy nie wiedzący do czego
            dana płeć należy
            • Gość: polonista Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:31
              nieźle zdanie sformuowane
            • lookas.prv.pl Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( 26.06.06, 19:52
              Hahaha ;-))

W takich momentach nasuwa się zawsze pytanie: "Co autor miał na myśli?".

• Gość: jedna z nich do BASKI IP: *.man.czest.pl 26.06.06, 19:54
              hehe no wlasnie widze ze sama nie odrozniasz plci meskiej od zenskiej i masz z
              tym problem. dobrze ze nie chodzisz na zuzel bo pewnie nie odrozniasz kolorow i
              smieszne byloby gdybys bila brawo gdyby jako pierwszy przejechal ktos w zoltym
              albo bialym kasku a ludzie by cie wtedy skopali GRATULUJE DALTONIZMU I NIE TYLKO
    • Gość: helena Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.gre.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:37
      Jaka szkoda że jest tylu fajnych(prawdopodobnie) facetów ale tak niesmiałych..;( W przypadku mojej osoby, gdy poznaję jakiegoś nowego chłopaka to nie mam jakichś większych oporów nawet do pierwszego ruchu- ale tu pojawia się paradoks..Tak się dzieje jeśli jest to "dobry materiał na kumpla" przepraszam ze tak przedmiotowo. Jeśli widzę jakiegos fajnego"przystojnego"(z mojego punktu widzenia) chłopaszka:) ta pewność siebie znika, niestety. Przyjemnie byłoby trafić na jakiegoś gościa, który okazałby odrobine spontanu : po prostu poszedł i zagadał.A dodaje ze moi znajomi i przyjaciele (również mężczyźni)mowią ze nie mam paszczy jak hipopotam:P
      Tak wiec Tomku, jeśli podoba Ci sie jakas dziewczyna a wydaje Cie sie, że nie okazje żadnych oznak zainteresowania twoja osobą, to wiedz że Twój problem może sie rozwiązac szybciej niż Ci sie wydaje. Powodzenia życze i więcej wiary w siebie:) Ps sobie też tego życzę:P
      • Gość: Tomasz Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 08:05
        Dziekuje Ci Helenko jak i pozostałym forumowiczom za konkretne odpowiedzi.
        Pomagają naprawdę ponieważ czuję jak ładuje sie we mnie energia :)
        • Gość: ONA w ti amo siedze i czekam na ciebie IP: *.man.czest.pl 27.06.06, 20:44
          • Gość: Tomasz Re: w ti amo siedze i czekam na ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:01
            w Tiamo siedzą same małoaty. :(
            • Gość: ona do Tomasza IP: *.man.czest.pl 27.06.06, 21:50
              no nie same malolaty hehe
              • Gość: glowniara Re: do Tomasza IP: *.man.czest.pl 27.06.06, 21:54
                naucz sie pisac nie maloaty tylko jak cos to malolaty
                • Gość: samotna do Tomasza IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 08:58
                  mozemy sie gdzie Tomku spotkac jesli masz czas pozdrawiam odpisz dzieks
                  pozdrawiam cie i wszystkich forumowiczow
              • Gość: helena Re: do Tomasza IP: *.gre.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:29
                A co wg Ciebie oznacza małolata??
                Dziewczyna w jakim wieku byłaby dla Ciebie obiektem zainteresowania?
                Bo jeśli jesteś juz sypiącym sie studentem albo absolwentem, to owszem przesiadujące na biznes "podrabiane osiemnastki" mógłbys zakwalifikowac jako małolaty..
                • Gość: ? Re: do Tomasza IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 13:03
                  sypiacy sie student ? jakos zle to odbieram...
                  • Gość: helena Re: do Tomasza IP: *.gre.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 13:28
                    No dobrze. Z sypiącym sie studentem to przesadzilam:p bo sama nim jestem:D
              • diaprel13 Re: do Tomasza 28.06.06, 13:10
                tak towar goni towar i tylko sex się liczy... co tam książki, muzyka, wspólne
                ganiamie za wiatrem w polu i moknięcie w deszczu czercowym...tylko towar i
                ściganie się kto pierwszy...........
    • Gość: dziewczyna W agencji towarzyskiej IP: 62.6.139.* 28.06.06, 15:51
      Czekam na ciebie calymi wieczorami. ;-)
      • Gość: smutny Re: W agencji towarzyskiej IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 28.06.06, 16:31
        kazdym popoludniem czekam na Nią... gdy wracam z pracy mysle o Niej, gdy siedze
        w pracy tez... popoludniem tesknie za Nią a w nocy o Niej snię... a tak malo Ją
        mam :(
        • Gość: ona dziwczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 20:19
          • Gość: jedna z nich dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 20:20
            jak to gdzie smai siebie szukamy a moze kiedys sie odnajdziemy pozdrawiam
            • Gość: karlajn Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:38
              ok...to gdzie sie ukrywaja interesujacy mezczyzni....nie myslacy o jednym iz
              ograniczonym intelektem
              • Gość: Tomasz Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:10
                Jestem wsród nas. Tylko wy mnie nie widzicie. Chodzę po mieście, bywam tu i
                tam - oglądam sie za wami a was nie ma :( gdzie wy jesteście :(? Widzę fajne
                dziewczyny z łysymi facetami - a ja wiem ze jestem w stanie wiecej dać niż 15
                tysiecy łysych facetów. chciałbym Cie zaprosićna cudowną kolację, nie
                samowitą przygodę w pięknych plenerach - spędzićwieczór z tobą przy świetle
                ksieżyca. Posłuchać dzwięku letnich świerszczy w zbożu. Pocałować sie przy
                świetle ksieżyca. Powiedziećci na uszko to słowko. Kiedy to będzie .....
                • gulonn Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac 28.06.06, 22:30
                  Tomasz moze za bardzo chcesZ?? moze zadna nie jest tego warta? moze wlasnie
                  kobiety w tych czasach potrzebuja faceta ktory bedzie je na lancuchu trzymal,
                  ktory pier... je w łeb i beda ich wlasnoscia. Wiem ze to brzmi brutalnie ale
                  cvzasami sie sam nad tym zastanawiam patrzac na moje skromne doswiadczenia w tym
                  temacie... a lysymi frajerami sie nie przejmuj. Niech leca na ich kasem, auto
                  czy co tam widza. Najlepsze kobiety sa te... ktore sie Toba zainteresuja mimo to
                  ze nie mieszkasz w apartamencie, nie jezdzisz Alfa Romeo i nie masz mln na
                  koncie. Ale takich jest sladowa ilosc... i nalezy im sie duzy poklon i ogromny
                  szacunek ze w tych czasach potrafia przetrwac ! ZA TO WAS KOCHAMY ! SZCZERZE
                  KOCHAMY !!
                  • Gość: Łukasz86 Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:18
                    no niestety nieśmiałość w tym świecie spowodowana jest ogólnym stereotypem
                    odrzucenia... smutne ale prawdziwe... bo przecież każdy z Nas (w tym i ja ;()
                    myśli że przez dziewczynę zostanie odrzucony... nawet nie próbując... jest to
                    ogólnie wina XXI wieku... wieku pełnego nienawiści, sexu i dominacji pieniędzy
                    nad... no właśnie... nad uczuciami... sam szukam tej jedynej i równie jak Tomasz
                    ( z tego co zauważyłem) jest romantykiem... ja ogólnie czuję że całkowicie nie
                    należę do tej nacji w której przyszło mi się wychowywać... ;(... bardzo
                    chciałbym być zauważony, doceniony, przytulony... a jednak tak się nie dzieje...
                    może faktycznie za dużo wymagam, a może to ludzie nie są godni mojej osoby? jak
                    to właśnie z tym wszystkim jest... moje życie, sen wariata, nie rozumiem tego
                    świata... ;((

p.s. może jakaś miła i sympatyczna dziewczyna? ... hmm... co ja piszę...
                • Gość: helena Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.gre.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:09
                  Zgadzam sie z gulonn. Byc moze Ty na prawde za bardzo chcesz..
                  Z jednej str "chciec to modz" ale z drugiej jakie cudowne oszolomienie
                  mozna przezyc, "jak gromn z jasnego nieba" spadnie na Cie to (ponoc
                  cudowne) uczucie jakim jest true love, bo tego mam nadzieje szukasz.
                  No chyba ze szukasz pieknej dziewczyny tylko po to, by kumple Ci zazdroscili
                  Ale w takim razie nie przepowiadam wam dlugiego zwiazku...
                  pozdrawiam
                  • gulonn Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac 28.06.06, 23:13
                    helena a powiedz mi dlaczego kobiety sa takie ze gdy pokaze sie im jak bardzo
                    nam na Niej zalezy i gdy zobaczy ze naprawde sie Ją Kocha to wtedy mysli ze
                    owinela sobie faceta wokol palca i ze wszystko jej wybaczy ( no bez zdrady
                    oczywiscie bo to nie wchodzi w rachube) i ze moze sobie pozwolic na duzo? co ?
                    • Gość: Łukasz86 Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:20
                      nie każda dziewczyna taka jest jak napisałeś gulonn... nie każda... znów
                      stereotyp...
                    • Gość: k.... Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:27
                      hmmm...a moze poprostu nie trafiasz na te co powinnienes...zarowno my kobiety
                      jak i Wy mezczyzni mamy trudny charakter...ale zwiazek to przede wszystkim
                      zaufanie...kobieta mysli ze jej ufasz wiec...ale kurka to samo mozemy powiedziec
                      my moze sobie z tego sprawy nie zdajecie ale popełniacie r.ównie duzo błedów..;]..
                      a nawiazujac do innych kwestii tego tematu jestem typem tragicznej romatyczki
                      ..owszem jestem wymagajaca ale bez przesady ..na kase nie lecę bo cóż pieniadze
                      wiecznie nie trwaja i jak dla mnie szczescia nie daja...wiec nie oceniajcie
                      wszystkich kobiet odgornie ze leca na kase i łysych facetów....to jest tylko
                      jakas czesc ...
                      • Gość: Łukasz86 Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:54
                        Gość portalu: k.... napisał(a):

dokładnie zgadzam się z Tobą!!!!!

i ładnie to napisałaś... "tragiczna romantyczka" hmm... też właśnie powinienem
                        wpaść na coś takiego... ja siebie opisuję jako "werterowski romantyk" ale bez
                        tego nieszczęsnego zakończenia jak widac...
                        • Gość: k.... Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:23
                          hmm...czyli jednak istnieją jeszcze ludzie z romantyczną duszą..;]..czasem mam
                          wrzenie ze sie urodziłąm nie w tej epoce ..;]hmm..mezczyzni nie umieją mnie
                          rozgryzc..i raczej uwazaja za nieprawdopodobny okaz ;))))))..w koncu niewiele
                          jest jeszcze kobiet z romantycznymi zapedami...aczkolwiek takie sa..;]....ok

miłego dnia ...
                    • Gość: helena Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.gre.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:04
                      Nie jest prawda ze KAZDA kobieta, ktorej pokaze sie, jak Ci na niej zalezy, wykozysta sytuacje.Jedyne wytlumaczenie jakie mi przychodzi do glowy, to ze trafiles na nieodpowiednia osobe.. (No chyba ze ja rowniez jestem nie z tej epoki, bo uwazam ze mozna sobie pozwolic na rozne zachowania ale w granicach zdrowego rozsadku...ktorego z przykroscia musze przyznac coraz mniej go posiada. Tyczy sie to zarowno kobiet jak i mezczyzn.)
                      A odpowiadajac na pyt: nie wiem dlaczego tak jest..ja tak nie postepuje a postawienie sie w takiej sytuacji byloby dla mnie conajmniej nienaturalne.
                      • Gość: Tomasz Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:09
                        Już nie długo sobota. Będzie to srawdzenie silnej woli :). Podejde zagadam
                        ladnie i zobaczymy.

Wiecie moze gdzie powinienem Ją na pierwsze spotkanie zabrać????? jak myślicie
                        • Gość: helena Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.gre.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:30
                          Tak od razu poznana dziewczyne masz zamiar gdzies zabierc??:>
                          Proponuje bys po prostu zaproponowal spacer:)
                          Wtedy moze sie okazac czy przypadkiem, jak sugerowalo wielu forumowiczow, dziewczyna nie leci na kase(np gdybyscie poszli do lokalu zapewne mialbys zamiar zaplacic)lub czy nie jest zbyt wygodna i piesze wedrowki, szczegolnie w cieply letni dzien, nie zmeczy jej panskich nozek:p
                          (bo wczesniej wszedzie byla wozona)
                          Zycze powodzenia
                          pozdrawiam
                          • Gość: Tomasz Re: dziewczyno gdzie ja cie moge spotkac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:48
                            Dzieki Helenko
                • Gość: jedna z nich do Tomka IP: *.man.czest.pl 29.06.06, 20:48
                  chcesz to sie mzoemy umowic jesli masz czas?? tylko daj znak jakis mi pozdrawiam
                  • Gość: Tomasz Re: do Tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:55
                    Nie dzieki che sam zapolować :)
                  • Gość: Tomasz Re: do Tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:59
                    a tak z ciekawości ile masz lat?
                    • Gość: ona Re: do Tomka IP: *.man.czest.pl 29.06.06, 21:03
                      na pewno nie zliczam sie do malolat 20 a ty??

• Gość: jedna z nich Re: do Tomka IP: *.man.czest.pl 29.06.06, 21:05
                        21 a ty ile masz Tomku?? szkoda ze chcesz polowac :(
                        • Gość: Tomasz Re: do Tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:14
                          ja mam 30
                          • Gość: fghj Re: do Tomka IP: *.prenet.pl 29.06.06, 23:27
                            Koleś gdzie ty sie uchowales????? czytajac twoj temat niezle sie ubawilem,
                            zadajesz pytania jak bys mial z 10 lat. Panienka to nie jest jakies skaplikowane
                            stworzenie zeby wymagalo instrukcji obslugi. Inwalida chyba nie jestes
                            przynajmniej nie napisales o tym, to nie wiem w czym problem. Tobie poprostu
                            brakuje jaj!!!!!!!!!!!! Jak ci sie uda juz zarwac jakas laske to bedziesz pewnie
                            dalej zadawal pytania typu co masz z nia zrobic, jak ja wydupczyc i jak sie to
                            robi hehehehehhehhehhehhehehheheh Dobry jestes niezle mnie
                            ubawiles!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kicia Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 06:57
      cześć, nie chodź do Don Kichota i nie używaj wyrazu "wzrok" w liczbie mnogiej,
      nie ma wzorca kobiety, sposobów jest wiele, ale nieśmiałość musisz w sobie
      przełamać nikt tego za ciebie nie zrobi, gdy cię zaczną polecać koledzy
      wyjdziesz na fajtłapę.
      pozdrowionka
      • Gość: jedna z nich skoro masz 30 lat Tomku IP: *.man.czest.pl 30.06.06, 08:50
        skoro masz 30 lat daje sobie spokuj i rzeczywiscie dobrze napisales ze masz
        tyle bo umowic sie juz z toba nie chce przykro mi ze w tym wieku nie mozesz
        znalesc sobie dziewczyny:( musisz miec spore wymagania skoro majac 30 lat nie
        masz JESZCZE dziewczyny to musi byc straszne naszczescie mnie to nie spotyka
        zycze powodzenia w poszukiwaniu dziewczyny i zycia z nia jak w bajce przy
        swietle ksiezyca itd hehe
    • Gość: zorbi wyjdź z domu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 09:40
      wyjdź z domu człowieku. w necie na pewno jej nie spotkasz. żałosne.
      • Gość: szczera Re: wyjdź z domu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:16
        albo jestes taki niesmialy, albo jestes taki brzydki gdyby i oszpecowny!!! bo
        nie widz einneog wyjscia?

odnosze wrazenei ze jestes 30-letnim prawiczkiem który mieszkałby najchętniej
        do konca zycia z mamusia...i nagle ci sie pryzpomnialo ze to teraz trzeba by
        dziewczyne sobie znlezc...boze...zalosne....zpaytaj mamusi moze któras z jej
        kolezanek ma jakąs fajną córke....
        • Gość: michal Re: wyjdź z domu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:22
          I mamy nastepny srereotyp, co z tego ze on ma 30 lat jejq - czy kazdy 30 letni
          facet musi miec zone, narzeczona, dziewczyne ??? Bo niby co, bo tak wypada ???
          Nie nie bronie kolegi Tomasza (nie jestem tez w jego wieku zeby nie bylo), tylko
          ludzie jesli kazdy zamiast pomagac bedzie odwracal wzrok, wysmiewal, glupio (za
          przeproszeniem) sie dziwil to swiat,ok nasza czwa nadal bedzie takim szarym
          zamknietym w sobie miastem (wiem wiem powtarzam sie ale...), a nie mozna inaczej
          ...??? Ehh ja mimo wszytsko nadal bede wierzyl w ludzi !! pozdrowka
          • Gość: Tomasz Re: wyjdź z domu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:47
            Ale kto powiedział , że ja mam 30 lat???? Ktoś poprostu podpisał sie za
            mnie!!!!! a wieku swojego nie podam, bo po co!!!
            • Gość: Tomasz Re: wyjdź z domu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:32
              Pozatym ten post jest dla dziewczyn. Nie chce aby kretyni typu (fghj, zorbi itp)
              tu sie wypowiadali. Skoro są tacy świetni i co to nie oni to po co wchodzą na
              takie posty???
    • Gość: ona do Tomka IP: *.man.czest.pl 30.06.06, 20:42
      niescimniaj mi tutaj ze nie masz 30 lat. wczesniej napisales ze niechcesz sie
      umowic z dziewczyna tylko ja spotkac na miescie czy cos takiego przeczytaj
      wczesniejsza twoja wypowiedz ze masz 30 lat wiec nie mydl mi i innym dziewczyna
      oczu bo w taki sposob daleko nie zajdziesz hehe pozdrawiam
      • Gość: Ktoś Re: do Tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:58
        Twoja wypowiedźjest nie logiczna i pusta. ps. Nawet do niczego nie prowadzi...
        • Gość: fghj Re: do Tomka IP: *.prenet.pl 30.06.06, 23:27
          Odpowiedz na twoje pytanie lalusiu dlaczego wszedlem na taki post??????????????
          Odpowiedz jest prosta zeby poprawic sobie humor po tym jak wracam zazwyczaj
          wk.....ny z roboty!!!! Dzieki ci za to ze mi go poprawiles!!!!!! Dam ci dobra
          rade na towje nieudacznictwo poprostu idz do burdelu :)
          • Gość: xyz Re: do Tomka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:54
            ludzie kochani ..chocby nawet owy Tomasz miał 30 lat to co?? kazdy w pewnej
            chwili staje sie samotny wiec szuka...a Wy uwazaie sie za takie ideały czy jak ....
          • Gość: magdeczka Re: do Tomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 15:38
            Jesteście żałośni! Łatwo jest gnoić nie patrząc w oczy. Spróbujcie w ten sposób
            twardziele, zobaczymy,czy równie dobrze Wam pójdzie. Więcej tolerancji OK?
            • Gość: oNa Re: do Tomka IP: *.man.czest.pl 04.07.06, 19:25
              czekam na ciebie caly czas ale ty mnie nie zauwazasz wiec spadaj
    • Gość: Kasia Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:31
      najcześciej dziewczyna gdy chlopak wpadnie jej w oko dosc czesto spoglada w
      jego strone, usmiechnie sie itd... wtedy smialo mozesz do niej podejsc i
      zagadac. Tylko jak juz podejdziesz to nie palnij glupstwa typu: " palisz??moze
      wyjdziemy na papierosa?? " bo jak trafisz na dziewczyne niepalaca to z gory
      bedziesz przekreslony. Dojdz powiedz jej ze ma bardzo ladne oczy, usmiech
      itp...pozniej zaproponuj jej cos do picia, tylko najlepiej wez ja ze soba zeby
      nie bala sie ze mozesz jej cos dosypac. Powodzenia
      • Gość: ona Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.man.czest.pl 01.07.06, 21:39
        ale macie problemy koles bedzie chcial wyjdzie z domu na dwor i poderwie jakas
        laske jak bedzie chcial. tylko lepiej niech wyjdzie z domu a nie na forum caly
        czas wypisuje i nici z tego
      • Gość: Tomasz Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:06
        byłem ... i nic ...
        • Gość: <-> Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:25
          jaki koles... wez baw sie, imprezuj, wychodz ze znajomymi gdziekolwiek na piwka to naprawde mozesz poznac kogos ciekawego nie szukaj kobiety na sile codziennie bo widze ze wpadasz w trans... jak juz spotkasz jakas fajna kobiete to normalnie na luzie z nia rozmawiaj, rozumiesz looooooozik ;) potaktuj jak normalna znajomosc czy tam kolezanke to pozbawi Cie stresu... a miedzy czasie jak ja bardziej poznasz to przemysl sytulacje i do dziela.
          • Gość: hebiej Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:37
            dlaczego one sie tak zachowują beszczelnie jak sie chce je poderwać????/
      • Gość: slippp Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: 80.54.169.* 03.07.06, 23:47
        "masz ladne oczy" hello, co on chce jakas panne poznac, ktora na takie haslo
        poleci??jak podejcie moze np zagadac o tym co sie dzieje na okolo, a jesli sie
        sobie spasuja to rozmowa nagle sama zmieni swoj tor, mniej wiecej beda mieli
        szkic swych charakterow i dalej juz tylko bedzie zalezalo od tego czy sie beda
        rozumiec, etc. Jak do mnie podchodzi koles z takim kompementem, to az chce mi
        sie plakac i sobie mysle, ze koles wzial mnie za taka panne co (jak juz pisalam
        wczesniej) na takie hasla leci, albo stawianie cos do picia, jesli panna gdzies
        sie wybiera, to chyba kase by sie bawic, ja nie lubie jak jakis obcy koles mi
        cos stawia (co innego ktos znajomy, raz on, nastepnym razem ja), czy dziewczyny,
        tak latwo mozna was kupic??
        • Gość: marcin_r Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: *.21.pl / *.21.pl 04.07.06, 20:26
          To co już nie można nic bezinteresownie postawić dziewczynie do picia ? I czemu
          zaraz wytaczasz najcięższe działa ("można was tak łatwo kupić ?").
      • Gość: pikpok26 Re: Dziewczyno gdzie ja mogę Cię spotkać :( IP: 80.54.171.* 04.07.06, 21:10
        tak, masz rację.

Jak upatrzona przez ciebie ofiara uśmiechnęła się itp. czyli zauważyła cię to
        masz już z górki, teraz tylko coś zagadać. W sumie to nie ważne co, możesz np.
        zapytać się dlaczego dinozaury wyginęły albo co je ślimak. Jeśli
        zainteresowałeś tą osobę to nie ma znaczenia, byleby tylko nawiązać kontakt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka