Dodaj do ulubionych

Lekkoatletyka. Chętni są, brakuje sił

IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 27.06.06, 10:24
Żródło: slkzla.pzla.pl/ - tam są wyniki zawodów.

Rzeczywiście Milenka była trzecia. A że przy okazji ostatnia (czwartą
zawodniczkę zdyskwalifikowano) o tym już trener nie wspomina. Najważniejsze
jest pozytywne myślenie.

Przypomina mi się stary dowcip: Startuje dwóch zawodników - rosjanin i
amerykanin. Zwycięża przedstawiciel USA. W rosyjskich gazetach czytamy: "Nasz
zawodnik zajął zaszczytne drugie miejsce, a amerykanin był przedostatni".

Gazeto - więcej krytycyzmu - lekkoatletyka w naszym mieście ma mniej kibiców,
niż żużel, czy siatkówka, ale tacy przecież są. I trzecie (ostatnie) miejsce
mogą czasem zauważyć. Myślę, że przed publikacją materiału warto było
popatrzeć na tabele wyników.
Obserwuj wątek
    • Gość: częstochowianin Re: Lekkoatletyka. Chętni są, brakuje sił IP: 80.54.171.* 27.06.06, 12:22
      Chętni są ale trenerzy są kiepscy więc po co iść tam trenować. Ja nie widzę tam
      trenera(poza Ryszardem Jarosławem), który zna sie na rzeczy. A Ciuk wielki
      znawca, tyle się wypowiada a na trenerca sie kompletnie nie zna. Jak się zmieni
      kadra trenerska to może pójdę tam trenować choć wątpię w to żeby ktoś ze
      starych wyjadaczy chciał odejśc. Tylko potrafią zajechać młodych
    • Gość: karol Re: Lekkoatletyka. Chętni są, brakuje sił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:40
      Jeśli komuś brakuje sił to nich zrezygnuje i da szansę młodym, ambitnym,
      chcącym nie tylko brać kasę bo wynik sam przyjdzie - lepszy bądź gorszy,
      a my to przedstawimy w odpowiedni sposób przykład jak wyżej .
      takie cwaniackie podejscie do sportu jest normą w "bagienku
      częstochowskiego sportu"
      • Gość: częstochowianin Re: Lekkoatletyka. Chętni są, brakuje sił IP: 80.54.171.* 27.06.06, 15:06
        Zgadzam się z Tobą w 100% procentach. Tam jest właśnie takie bagienko. Brak
        lekarza, brak odnowy biologicznej. Trzeba świeżej krwi na ławce trenerskiej i
        wyniki wcześniej czy później same przyjdą a dzieci będą same się garnęły do
        treningu. I niech nie mówią, że jest dużo chętnych bo ja słyszałem , że jest
        coraz mniej.
    • Gość: Aga Re: Lekkoatletyka. Chętni są, brakuje sił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:34
      Ja kiedyś trenowałam w CKS Budowlani jak chodziłam do podstawówki to trenerzy
      byli mną zainteresowani ale jak nie poszłam do Sienkiewicza tylko do
      Kochanowskiego to sie trener juz mną nie zajmował bo po co? Mam robić wyniki dla
      innej szkoły? Przecież to Sienkiewicz jest najlepszy!!! BZDURA!!! Jak by w
      innych szkołach były klasy sportowe to napewno było by więcej dzieci i młodzieży
      na zawodach sportowych.Pozdrawiam
      • Gość: częstochowianin Re: Lekkoatletyka. Chętni są, brakuje sił IP: 80.54.171.* 27.06.06, 21:45
        Wiem jak to jest z doświadczenia. Trzeba wymienić wszystkich trenerów a
        szczególnie Ciuka poza tym , że jest kiepskim trenerem to na dodatek to jest
        kawał chama. Kompletny brak kultury nawet na zawodach dla młodzieży potrafi
        powiedzieć taki tekst przez mikrofon, że gdybym był kulomiotem to wywaliłbym mu
        lampę !!!!!!!!!
    • Gość: lekkoduch Re: Lekkoatletyka. Chętni są, brakuje sił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:12
      A szkoda że nie napisaliście o nowym samochodzie pana prezesa Ciuka (ponad 120tys) już nie wspomne że jego pseudo krótkodystansowcy mają wszystko co im potrzebne do rozwoju (buty, odżywki, stroje ... ) a chłopaki u Gondka czy Lamcha biegali by w zdartym obuwiu gdyby nie rodzice nie wspominając o odżywkach które do zrobenia wyniku na poziomie mistrzostw polski są już niestety wymagane. Bagno się zrobiło w Budowlanych
      • Gość: karol Re: świat wg.C.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:09
        wniosek dla nich - zmiana trenera, może nie na lepszego ale napewno na
        zaradnego, chętni są, ktoś z talentem się trafi.
        tylko czym to się skończy?
        • Gość: częstochowianin Re: świat wg.C.... IP: 80.54.171.* 29.06.06, 13:42
          Wow o samochodzie Ciuka jeszcze nic nie wiedziałem. To do jakiego się
          przesiadł?? Ciekawe skąd taki nauczyciel może miec tyle kasy bo przecież oni w
          Budowlanych trenują społecznie lub dostaja groszę(przynajmniej tak mówią).
          Potrzeba tam wymiany trenerów bo robi sie tam straszny bur... i to jak
          najszybciej. A ja kiedys zdobyłem medal i pieniędzy do tej pory nie dostałem.
          Chamstwo!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: lolek Re: świat wg.C.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:09
            musi wystarczyć Ci medal, w końcu trenowałeś żeby go zdobyć, a nie dla kasy.
            • Gość: niewarzne Re: świat wg.C.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:30
              powiem wam tyle gadać potraficie tylko tyle "pseudo krótkodystansowcy" co ty
              wiesz ,stary trenuje tam to wiem lepiej że się zajeżdżam to prawda ale niemów że
              sprinterzy mają dobrze bo ja naprzykład trenuje ponad rok i nic niedostalem a
              Gondek i Lamch też nie są święci tez kase ciągną ostatnio coraz częsciej widuje
              że ich zawodnicy dostają odżwyki za ponad 100zeta jedna jak nitroboolon2 czy
              spee8 w 2opakowaniach po 10szt i neeurospeed bo dzisiaj widziałem jak jeden
              dostał to wszystko i coraz więcej dostaj a u Ciuka to on daje tylko swoim
              większości niedaje nic;/
              • Gość: lolek Re: świat wg.C.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:41
                bo nie każdy jest w kadrze i ma dofinansowanie.
                tak już jest w sporcie że daje się coś najlepszym, a nie każdemu chodzącemu
                na treningi.Problem w tym, że tych "najlepszych" jest ich coraz mniej, wyniki
                coraz gorsze, ale za to samopoczucie trenerów niezmiennie wspaniałe.
                • Gość: częstochowianka Re: świat wg.C.... IP: 80.54.171.* 29.06.06, 22:53
                  Ale widać "NIEWAŻNE", że trenujesz u Cwoka bo NIEWAŻNE pisze się przez "Ż". Ja
                  trenowałam 8 lat i nic nie dostałem. Zdobyłam medal i dostałam figę z makiem.
                  NAwet kolce musiałam sobie po zdobyciu medalu kupic sama. A pieniądze były bo
                  chcieli byśmy za medal pojechali na obóz ale zawodnicy nie chcieli jechac na
                  obóz bo woleli pieniążki na potrzebniejsze rzeczy. Ale odpowiedz była albo obóz
                  albo nic. Więc pytam gdzie są te pieniądze !!!!!!!!!!!!?????????
                  • Gość: lekkoduch Re: świat wg.C.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:20
                    Pieniądze są w kieszeni pana Ciuka, spokojnie leżą i czekają na inwestycje ;).

A teraz na poważnie aż dziw bierze że G.W się za to jeszcze nie wzięła
                    • Gość: częstochowianka Re: świat wg.C.... IP: 80.54.171.* 29.06.06, 23:44
                      też sie dziwie
                  • Gość: nieważne Re: świat wg.C.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:39
                    masz pecha ja jestem w kadrze i co mam z tego nic niedostałem więcej i żyje a ze
                    ktoś treningów niewytrzymuje to jego sprawa
                    • Gość: nieważne Re: świat wg.C.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:41
                      fajnie to co ty 8lat trenowałas i jeden medal zdobyłas śmieszne wes skończ ja
                      nic niedostaje isię niepluje
    • Gość: Banun Re: Lekkoatletyka. Chętni są, brakuje sił IP: *.man.czest.pl 30.06.06, 08:49
      Chetni zawsze są ale starcza sił tylko na początkowe treningi. Potem jak jest
      coraz ciężej to się każdemu odechciewa.
    • Gość: Karol Re: do nieważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:05
      ty bucu z wichurki
      pewnie biegasz po wsi z podartymi gaciami i obsraną nogą, a posta napisał ci
      syn sołtysa, bo akurat piliście kwasa .będziesz mu teraz musiał podwórko za to
      zagrabić i takie całe twoje trenowanie
      • Gość: nieważne Re: do nieważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:47
        tak bynajmnie ja biegam po tartanie ale jeżeli ty po wsi to twoja sprawa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka