Dodaj do ulubionych

praca w częstochowie

IP: *.pl / *.profiline.pl 05.07.06, 12:49
WITAM!!!
Mam pytanie czy może ktoś słyszał czy są jakieś przyjęcia do SILA albo TRW
lub GOMMA czy może na Hute. Szukam pracy dzięki za każdą mądrą informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: praca w częstochowie IP: 195.189.52.* 05.07.06, 14:44
      Jeśli chodzi o TRW to są przyjecia dla inżynierów. Musisz znac dobrze jezyk. Na
      Hute tez sa przyjecia ale z jezykiem Rosyjsjim albo ukrainskim. Do Gommy sa
      staze w Urzedzie Pracy
      • Gość: apropo Re: praca w częstochowie IP: *.pl / *.profiline.pl 05.07.06, 17:14
        No dzięki za odpowiedź ale praca jako inżynier w trv nie wierze że można sie
        tam dostać bez znajomoći co o tym myślisz ??? pozatym narazie jestem tylko
        studentem i jak dla mnie to chyba tylko praca na produkcji wchodzi w gre.
      • Gość: apropo Re: praca w częstochowie IP: *.pl / *.profiline.pl 05.07.06, 17:18
        No dzięki za odpowiedź ale praca jako inżynier w trv nie wierze że można sie
        tam dostać bez znajomoći co o tym myślisz ??? pozatym narazie jestem tylko
        studentem i jak dla mnie to chyba tylko praca na produkcji wchodzi w gre.
        • Gość: m Re: praca w częstochowie IP: *.prenet.pl 05.07.06, 19:24
          i tu sie mylisz, bez znajomosci sie da. ale prawda jst taka, ze trudno sie jest
          dostac.
          • Gość: marcin Re: praca w częstochowie IP: *.21.pl / *.21.pl 06.07.06, 07:54
            dodam, że dział kadr bystrością nie grzeszy, ja wysłałem tam CV, spełniałem wszystkie warunki, jestem dobry w tym co robię. Nie przysłali mi nawet odpowiedzi, potem znalazłem bez problemu pracę gdzie indziej. Wszystkie profesjonalne firmy robią dla fachowców testy, a jak selekcjonowaniem cv zajmują się ludzie bez wyobraźni i bez dobrej woli to jest jak jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka