Gość: apropo IP: *.pl / *.profiline.pl 05.07.06, 12:49 WITAM!!! Mam pytanie czy może ktoś słyszał czy są jakieś przyjęcia do SILA albo TRW lub GOMMA czy może na Hute. Szukam pracy dzięki za każdą mądrą informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: praca w częstochowie IP: 195.189.52.* 05.07.06, 14:44 Jeśli chodzi o TRW to są przyjecia dla inżynierów. Musisz znac dobrze jezyk. Na Hute tez sa przyjecia ale z jezykiem Rosyjsjim albo ukrainskim. Do Gommy sa staze w Urzedzie Pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apropo Re: praca w częstochowie IP: *.pl / *.profiline.pl 05.07.06, 17:14 No dzięki za odpowiedź ale praca jako inżynier w trv nie wierze że można sie tam dostać bez znajomoći co o tym myślisz ??? pozatym narazie jestem tylko studentem i jak dla mnie to chyba tylko praca na produkcji wchodzi w gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apropo Re: praca w częstochowie IP: *.pl / *.profiline.pl 05.07.06, 17:18 No dzięki za odpowiedź ale praca jako inżynier w trv nie wierze że można sie tam dostać bez znajomoći co o tym myślisz ??? pozatym narazie jestem tylko studentem i jak dla mnie to chyba tylko praca na produkcji wchodzi w gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: praca w częstochowie IP: *.prenet.pl 05.07.06, 19:24 i tu sie mylisz, bez znajomosci sie da. ale prawda jst taka, ze trudno sie jest dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: praca w częstochowie IP: *.21.pl / *.21.pl 06.07.06, 07:54 dodam, że dział kadr bystrością nie grzeszy, ja wysłałem tam CV, spełniałem wszystkie warunki, jestem dobry w tym co robię. Nie przysłali mi nawet odpowiedzi, potem znalazłem bez problemu pracę gdzie indziej. Wszystkie profesjonalne firmy robią dla fachowców testy, a jak selekcjonowaniem cv zajmują się ludzie bez wyobraźni i bez dobrej woli to jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś