Gość: Edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edi Re: Czy "Dworek" w Kamyku to dobry pomysł na wese IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:20 Mam zamówiona sale w Kamyku i chciała bym sie dowiedziec czy to jest dobre miejsce na uzadzenie swojego wesela, podzelcie sie swojmi doswiadczeniami jakie bylo jedzenie, obsluga i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyczna dworek w kamyku IP: *.man.czest.pl 05.07.06, 21:47 przyznam szczerze ze sama mialam tam wesele i zarcie bylo super zajebiste sala swietnie przybrana, obsluga bardzo sympatyczna i mila zreszta rowniez kierownicy mili itd pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: dworek w kamyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:51 To bardzo mnie pocieszyłas bo bardzo chce aby wszytsko sie ładnie udało, ostanio doszy minie wiesc ze cos tam jest nie tak jak powinno z jedzieniem i dlatego wlasnie pytam. Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: dworek w kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 10:15 szczerze ja tez mialam tam wesele i teraz zaluje..Nie chodzi o obsluge i wlascicieli bo sa swietni..Co do jedzenia to takie sobie,,nie widzialam zachwytu wsród gosci,,ale bywa gorsze..Załuje jednak wyboru tej sali poniewaz,,sala jest raczej typowo komunijna,,jak juz przyszło do tanczenia to nagle okazalo sie ze nie ma gdzie ,,chociaz robilismy bardzo male wesele..Kamerzysta nie mógl swobodnie poruszac sie po sali,,przez co na wiekszosci kasety widze tylko twarze,,było tylko jedno wielkie zamieszanie..Osobiscie teraz zalujemy,,.To jest taki jedyny dzien w zyciu wiec warto sie zastanowic..ja juz nie mam tej szansy..pozdrawiam i życze udanej imprezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Czy "Dworek" w Kamyku to dobry pomysł na wese IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 10:08 Tak szczerze to ja tez mialam tam wesele czego teraz zaluje..Oczywiscie nie mam nic do obsługi,,i wlascicieli sa bardzo mili..Codzi mi jednak o to ze ta sala nie nadaje sie na takie imprezy,,jest chyba bardziej komunijna,,.To taka klitka,,i nawet kamerzysta nie miał jak sie poruszac z kamera po sali ,,przez cokaseta jest strasznie meczaca,,bo widac przewaznie twarze gosci..Co do jedzenia to nie jest najgorsze chociaz napewno gdzies indziej bywa smaczniejsze,,.Pozatym to twój wybór,,ale to jest taki jedyny wieczor w życiu wiec chyba warto sie zastanowic...Ja juz nie mam tej szansy..Pozdrawiam i życze udanej imprezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikado Re: Czy "Dworek" w Kamyku to dobry pomysł na wese IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:25 Byłam tam na weselu-tam jest ciasno, przytłaczająco i nie ma gdzie tańczyć. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Czy "Dworek" w Kamyku to dobry pomysł na wese IP: *.34.pl / 80.51.236.* 06.07.06, 14:41 Żal dupę ściskal jak tam byłam. Porażka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Czy "Dworek" w Kamyku to dobry pomysł na wese IP: *.man.czest.pl 06.07.06, 21:06 za male pomieszczenie wole gdzioe indziej Odpowiedz Link Zgłoś