Dodaj do ulubionych

nie kupujcie butow w sklepach Twoja para i ambra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:07
chcialabym wszystkich przestrzec przed zakupami w skalepach twoja para i
ambra. buty ktore zakupilam w sklepie TP nie nadawaly sie do chodzenia juz po
10 dniach. ekspedientka- starsza pani w blond fryzurze jest nie mila i
arogancka. jak najmniej takich sklaepow i sprzedawcow.
Obserwuj wątek
    • Gość: PPPPPP Re: nie kupujcie butow w sklepach Twoja para i am IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 19:59
      Ja zakupilam buty i jestem zadowolona. Zalezy od uzytkowania. Obsluga rowniez mila.
    • Gość: gość Re: nie kupujcie butow w sklepach Twoja para i am IP: *.96.244.94.tvksmp.pl 29.04.13, 20:52
      obsługa przez starszą panią blond TRAGEDIA! popieram w 100%
    • Gość: vvv Re: nie kupujcie butow w sklepach Twoja para i am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 21:02
      Nie za bardzo rozumiem, czego ludzie spodziewaja sie po tak kiepskiej jakosci i niskiej cenie..chyba cudów..przeciez juz na pierwszy rzut oka widac, ze to sie rozpadnie po kilku wyjsciach
      • Gość: a Re: nie kupujcie butow w sklepach Twoja para i am IP: *.42.1.42.alfanet24.pl 29.04.13, 21:11
        Na Twoim miejscu bym nie odpuścił i zgłosił bym sprawę do Miejskiego Rzecznika Konsumentów, w Urzedzie Miasta.
        • Gość: bla Re: nie kupujcie butow w sklepach Twoja para i am IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.04.13, 21:54
          gdzie jest ten sklep?
          • Gość: Borusia A ja polecam buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 07:05
            w sklepach Euro Moda koło Seki czy na Wolnosci koło Megasamu.Są swietne , ze skóry i tansze niz w Galerii plus nasze czesochowskie.
            A AMBRZE sa buty dla ludzi chyba po 70 tce.Ceny kosmos ,
    • Gość: dd Re: nie kupujcie butow w sklepach Twoja para i am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 20:21
      Tyle tylko ze w sklepie TP nigdy nie pracowała starsza pani w bląd fryzurce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka