Dodaj do ulubionych

ItaliaAAAAA !!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))

09.07.06, 22:42
j.w. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: storima Re: ItaliaAAAAA !!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))) IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 22:48
      Jednak. Moj znajomy Wloch z pracy jest przeszczesliwy:)))

Gratuluje.
    • Gość: kibic Re: ItaliaAAAAA !!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))) IP: 212.160.86.* 09.07.06, 23:27
      Grande ITALIA !! Complimenti !!
    • Gość: kibic'ka Re: ItaliaAAAAA !!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))) IP: 80.50.253.* 09.07.06, 23:31
      Italiani!! siete grandi!! Festegiamo con voi:)))
      • ulisses_czwa Re: ItaliaAAAAA !!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))) 09.07.06, 23:36
        Festegiamo di continuo! :) Saluto!
        • Gość: kkap a gó.. nie Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:57
          Drużyna która muruje bramke jest gównem a nie mistrzem świata. Wielkiee uznanie
          dla Francji i pełne poparcie dla Zidane'a któremu puściły nerwy. Cieszcie
          się... bo za 4 lata bye bye Italia ;)
          • Gość: kibic Re: a gó.. nie Italia IP: 212.160.86.* 10.07.06, 00:02
            Jaka Francja? Jak tam gra tylko trzech Francuzów a reszta to afrykańcy z durnym
            Zizu na czele:))
            Grande Italia, deboli Francia!
            • Gość: Mati Re: a gó.. nie Italia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:56
              Właśnie, co za Francja? A Zidane to chamidło, nie spodziewałem się tego po nim.
              Grande Italia!!
              • Gość: a Chamidło??? IP: *.21.pl / *.21.pl 11.07.06, 21:37
                A ty pewnie, jak ci w twarz plują to udajesz, że deszcz pada? Przez takich "Polaków" jak ty, inni mają spiepszoną opinię i wszyscy nimi pomiatają. Jak by ten śmieć wyraził się tak o mojej rodzinie to bym go jeszcze kopał jakby leżał. To, że bym to zrobił po meczu to inna sprawa. Reasumując, jeśli już Zidane popełnił błąd, to tylko taki, że nie poczekał paru minut. Ludzkich śmieci należy tępić.
                • Gość: Mati Re: Chamidło??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:36
                  Tak "klasowy" (widać nie jest klasowy) piłkarz powinien wytrzymać, nizależnie
                  od tego co mu Marco powiedział.
    • Gość: katon2 A miałem cię za rozsądnego faceta -- - - - -- -- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:59
      Kibicować brudasom i krzykaczom
      • Gość: józef Re: A miałem cię za rozsądnego faceta -- - - - -- IP: *.icpnet.pl 10.07.06, 00:01
        kkap Ty idioto ...
      • ulisses_czwa Re: A miałem cię za rozsądnego faceta -- - - - -- 10.07.06, 00:04
        Każdy kibicuje komu chce... Tym bardziej, że nasza reprezentacja wypadła bardzo blado na mundialu i zbyt wcześnie się pożeganała... Dla mnie możesz dopingować nawet Madagaskar i to uszanuję... Pozwól się cieszyć innym...
        Pozdrawiam ;-)
        • Gość: storima Wlasnie IP: *.dsl.club-internet.fr 10.07.06, 00:09
          Wlasnie minalem sie z z grupa okolo 20 Wlochow na schodach.
          Nie moglem zejsc, wiec podawalem reke kazdemu, gratulujac zwyciestwa.
          Jednak musze Wam napisac:
          Nie manifestowali swej szczesliwosci otwarcie.
          Cos w tym jest.
          Wyjasnienia przyjda pozniej.
          Tym czasem, cieszcie sie i swietujcie:)))
        • Gość: czewa Re: A miałem cię za rozsądnego faceta -- - - - -- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 07:55
          jestes jeszcze dumny ze swojego juve?
      • Gość: Mati Re: A miałem cię za rozsądnego faceta -- - - - -- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:57
        A tobie o co chodzi brudasie? Każdy kibicuję komu chce, ja kibicowałem Italii
        od początku, tzn. od kiedy oglądam piłke nożną.
        • Gość: Zizu Re: A miałem cię za rozsądnego faceta -- - - - -- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:25
          A patrząc na finał to lepsza była Francja i to ona powinna mieć złoto
          • Gość: Mati Re: A miałem cię za rozsądnego faceta -- - - - -- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:19
            Gdyby była lepsza to by wygrała, także wkarnych. Nie potrafili stworzyć bardzo
            dogodnych sytuacji pod bramką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka