Dodaj do ulubionych

gruczoł mleczny-pomocy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:49
Czy możliwe jest aby gruczoł mleczny powiększył sie i bolał? Nie jestem i nie byłam w ciąży
Obserwuj wątek
    • Gość: kwartal Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:00
      Mam jeszcze jedno pytanie- jak szybko po zaprzestaniu stosowania antidralu wraca potliwość pach?
      • Gość: ja Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 13.07.06, 10:59
        To jest jakiś środek na to żeby się pachy nie pociły ??

Poproszę dwa
        • Gość: kwartal Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:00
          antidral ok 13zł kosztuje w aptece
          • Gość: ja Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 13.07.06, 12:04
            Ja sobie (może niepotrzebnie) żart robiłem a to naprawdę istnieje ? :)
            A to tylko dla kobiet jest ?
            • Gość: kwartal Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:29
              Raczej niepotrzebnie. Jak facet tez wiecej sie poci to moze stosowac. Na przyszlosc jak nie masz nic waznego do powiedzenia to nic nie pisz!!!
              • Gość: aga Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 09:56
                jezeli stosowałas srodek p/potliwosci to byc moze powiekszyl ci sie wezel
                chlonny.lekarze nie zalecaja antyperspirantow wlasnie z tego powodu!pot nie ma
                jak wyjsc pozostaje wewnatrz i tworzy sie stan zapalny na skutek czego
                powiekszaja sie wezly chlonne.oczywiscie moze to byc takze gruczol
                mleczny .polecam badanie usg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka