Gość: kwaratl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:49 Czy możliwe jest aby gruczoł mleczny powiększył sie i bolał? Nie jestem i nie byłam w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwartal Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:00 Mam jeszcze jedno pytanie- jak szybko po zaprzestaniu stosowania antidralu wraca potliwość pach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 13.07.06, 10:59 To jest jakiś środek na to żeby się pachy nie pociły ?? Poproszę dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwartal Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:00 antidral ok 13zł kosztuje w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 13.07.06, 12:04 Ja sobie (może niepotrzebnie) żart robiłem a to naprawdę istnieje ? :) A to tylko dla kobiet jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwartal Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:29 Raczej niepotrzebnie. Jak facet tez wiecej sie poci to moze stosowac. Na przyszlosc jak nie masz nic waznego do powiedzenia to nic nie pisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gruczoł mleczny-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 09:56 jezeli stosowałas srodek p/potliwosci to byc moze powiekszyl ci sie wezel chlonny.lekarze nie zalecaja antyperspirantow wlasnie z tego powodu!pot nie ma jak wyjsc pozostaje wewnatrz i tworzy sie stan zapalny na skutek czego powiekszaja sie wezly chlonne.oczywiscie moze to byc takze gruczol mleczny .polecam badanie usg Odpowiedz Link Zgłoś