Dodaj do ulubionych

Basen dla ciężarnych???

IP: *.21.pl / *.21.pl 13.07.06, 10:12
Który basen polecicie dla kobiety w 7-m miesiacu ciąży??????? Najlepiej aby
byl czynny do późna w weekend. Możliwy dojazd autem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:51
      Też jestem zainteresowana...jakieś propozycje?
      • Gość: Anna Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:02
        Tez jestem ciekawa chociaz mój lekarz powiedział że nigdzie nie ma
        bezpieczeństwa bo nasze baseny nie spełniają pewnych norm...
        • Gość: mama Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.21.pl / *.21.pl 13.07.06, 16:43
          a w którym jesteś miesiącu i jaki lekarz "prowadzi Cię" (jeżeli można
          zapytać) ???
    • kisiaczekmisiaczek Re: Basen dla ciężarnych??? 13.07.06, 13:39
      najblizej czwy to chyba klobuck - tam basen jest najnowszy i jak dotad nic zlego
      na jego temat nie slyszalam
    • Gość: out Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.czest.enion.pl 13.07.06, 14:08
      W Częstochowie żaden i obawiam się że w okolicach też nic nie znajdziesz, ja
      szukałem basenu żeby chodzic z bobasem i nic nie znalazłem wszędzie jest zbyt
      brudno w sensie biologicznym.
      • Gość: ola Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:17
        Bardzo trudny temat.
        • Gość: mama Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.21.pl / *.21.pl 13.07.06, 16:34
          :(((((((((, a basen w Tarnowskich Górach???????? Postawcie się na moim miejscu.
          Są takie upały, że siedzę w pokojowych piwnicach, bo tylko mam mogę swobodnie
          oddychać. Jak wyjdę w dzień na dwór to później już nie mogę się ruszać, bo
          puchnę itd. Zbawieniem byłby dla mnie kryty basen, abym miała choć trochę
          zadowolenia z tego lata. Jest jakaś nadzieja??????????
    • Gość: ? Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.21.pl / *.21.pl 13.07.06, 19:29
    • Gość: Harry_man Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:47
      To kobieta w ciąży nie może korzystać ze zwykłego basenu?
    • Gość: wiola Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.21.pl / *.21.pl 13.07.06, 23:52
      Nie każdy basen jest czynny i nie w każdym była wymieniana woda, a nabawić się
      czegoś można bardzo szybko..
      • Gość: mama Re: Basen dla ciężarnych??? IP: *.man.czest.pl 16.07.06, 21:41
        Hej Ciężarówki :)))
        Byłam dziś i polecam basen w Tarnowskich Górach www.parkwodny.com.pl/
        Jest tam tyle basenów, że każda znajdzie coś dla siebie. Nie byłam jedyną
        ciężarną, co ucieszyło mnie.
        Na basen jednak polecam wybrać się przed południem, od 14:00 robi się tam duży
        tłum i trzeba bardzo uważać na brzuszek, gdyż dużo dzieciaków nurkuje i nie
        zwraca uwagi na nikogo...

Pozdrawiam wreszcie zadowolona z lata :)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka