omega333 22.07.06, 10:37 gdzie najszybciej zrobia rezonans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: rezonans magnetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:32 W zasadzie w każdym miejscu gdzie jest sprzęt, tylko trzeba oczywiście zapłacić. Państwowo czeka się kilka miesięcy, przynajmniej tyle czekałem na rezonans w szpitalu na Parkitce. Koszt badania to ok. 500 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: rezonans magnetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:28 Na parkitce jest bezpłatnie. Ale jek byłem się zapisać na rezonans w maju to powiedziano mi, że najbliższy wolny termin jest pod koniec września. I musiałem załatwić to w "inny" sposób. Tak więc jak pójdziesz się zapisać powiedzmy dzisiaj to nie zdziw się jak dostaniesz bardzo odległy termin np listopad czy grudzień jeżeli nie masz tam znajomości. A ztego co słyszałem to rezonans zrobiony prywatnie na parkitce (tzn bez skierowania) kosztuje ponad 1000 zł. Tak mnie tam poinformowano. Odpowiedz Link Zgłoś