reinhard 11.07.02, 12:30 Czy ktos nie zaliczyl jeszcze semestru (roku)? Jak jest z tym u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Re: Zaliczenie roku IP: *.chem.uni.wroc.pl 11.07.02, 12:33 reinhard napisał(a): > Czy ktos nie zaliczyl jeszcze semestru (roku)? Jak jest z tym u Was? U mnie marnie. Jeden nie zaliczył, cztery osoby na wrzesień, termin poprawkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Zaliczenie roku IP: *.koof.com.pl 11.07.02, 13:20 mi jeszcze dwa projekty zostaly (jesen mam nadzieje do poniedzialku zrobic, a drugi na wrzesien), i dwa egzaminy- tez na wrzesien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jekyll Re: Zaliczenie roku IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.07.02, 13:27 Popracuję jeszcze nad tym we wrześniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Zaliczenie roku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 16:22 Jeden egzamin na wrzesień. Ogólnie poza mną z tego samego przedmiotu 112 osób poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Zaliczenie roku IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.02, 16:48 Ja nie zaliczylam, ide jutro kolejny raz zaliczyc prawo pracy i wcale mi sie nie chce , to poprawka bo nie chce zdawac we wrzesniu , ale mam to juz gdzies , porostu szczescie mi nie dopisuje, ale moze jutro sie to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: Zaliczenie roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.02, 18:09 Eeee tam, ja juz sie drugi tydzien obijam z czystym sumieniem !!! Wszystko do przodu (i to byla najtrudniejsza sesja tych studiow) :-) POZDROWIENIA !!! Niteczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeny Re: Zaliczenie roku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 23:03 To sie chyba spotkamy. Oby jakoś poszło. Zdajesz u K. czy M. Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Zaliczenie roku 12.07.02, 05:59 ja juz po wszystkim takze. tym wiekszy to sukces,ze Krwawa Baska z Krwawa Zoska w procedurach swoich zostaly pokonane! Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciukiz atych za ktorych jeszcze trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Zaliczenie roku IP: *.tlsa.pl 12.07.02, 09:33 ty to masz szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Zaliczenie roku IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 20:43 zdawalam u M i to byl koszmar ale wreszcie po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Zaliczenie roku 16.07.02, 20:46 a ja znowu zaliczyłem wstępne i się dostałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś