Dodaj do ulubionych

Parkitka-osiedle

IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 26.07.06, 23:55
Ludzie czy możecie spać w takim chałasie? Mieszkam przy Okulickiego i okna
nie mogę na noc otworzyć bo mam wrażenie że tir jedzie mi po głowie. Czy ktoś
wie, czy ten geniusz,który wymyślił drogę przez cudowne do tej pory osiedle
ma zamiar coś zrobić z chałasem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakoo Re: Parkitka-osiedle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:53
      No niestety polmetrowe krzaczki jako ekrany dzwiekochlonne nie wypalily...
      Z zamknietym oknem w te upaly sie nie da zyc, z otwartym czlowiek sie nie
      wysypia... Chociaz nie musze wczesnie wstawac, to nie sypiam dluzej bo sie nie
      da :/
      Ale przy kupnie mieszkania 16 lat temu tak nas zapewniano, ze nie bedzie tu
      kiedykolwiek ruchliwa droga...
      • Gość: xxxx Re: Parkitka-osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 01:03
        nie narzekajcie ja mieszkam na rocha i jak u nas przez dwadziescia kilka lat
        albo i nawet dluzej Tiry jezdzily pod oknami ( kady wie jak wyglada odleglosc
        drogi od ulicy ) to nikomu to nie przeszkadzalo a u was jest jakby nie patrzec
        te kilka metrow wiecej odleglosci od ulicy do blokow i wielki halas
        • Gość: Krakoo Re: Parkitka-osiedle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 01:26
          Skoro nikomu to nie przeszkadzalo to czemu nie chcieliscie jej???
          • Gość: Gosia Re: Parkitka-osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:26
            Ja mieszkam na wysockiego. okna mam na ulice łodzka. i mam ten sam problem...
            okien nie mozna otwierac przynajmniej w nocy bo taki halas ze szkoda gadac :/
            juz nie wspominam o balkonie... najwiecej jezdzi "motorkow" co robia taki halas
            jak kosiarka:/ tragedia
            • Gość: zmeczona Re: Parkitka-osiedle IP: *.centertel.pl 27.07.06, 18:14
              a ja mieszkam na wysockiego na 4 p. okna od szjnowicza i w nocy to horor, tiry i
              motocyklisci szaleja, jak zadzwonilam kiedys n policje to powiedzieli ze nie
              maja zadnych sygnalow na temat szlejacych motorow, wiec moze warto im to
              czesciej uzmyslowiac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka