Gość: adrian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:43 Co sądzicie o tym imieniu i o osobach ,które to imie noszą??skoro jest juz wątek o ilonie,paulinie to czemu nie o Adrianie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieśmiała Re: Tajemnice Adrianów ---==----==----==----== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:02 Miałam niezmierną przyjemność poznać dwóch Adrianów:( ten pierwszy - zuchwały, wredny, nicpoń; ten drugi - fałszywy, zdradzający świeżo upieczoną żonę i całą rodzinę.... Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Adrianów ---==----==----==----== 27.07.06, 12:14 Też nie mam zbyt dobrego zdania o Adrianach. Albo kobieciarz, albo rozmemłane ciepłe kluchy. Ale być może są chwalebne wyjątki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z nich Re: Tajemnice Adrianów ---==----==----==----== IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:27 rózni ludzie o rznych imionach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriano Re: Tajemnice Adrianów ---==----==----==----== IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:21 up ja tysz adriano jezdem i chciołbym cuś wiedziec na swój tymat Odpowiedz Link Zgłoś