Gość: bs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:21 prosze o polecenie mi dobrego i w miarę taniego Biura Notarialnego ;) ps. czy mozna negocjowac jakieś upusty przy opłatach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nexgen... Re: Notariusz IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 17:40 od maja weszły uniwersalne taksy notarialne... zostały obnizone:DD ale sa stałe we wszytkich biuirach polecam ci panią Irenę Chwastek (wszystko u niej zawsze załatwiam i jestem uuuuper zadowolony.... przyjmuje ona w kancelarii Al.NMP napzreciw KACA :) (znajdziesz ja w ksiazce tel. Powodzenia i lukratywnych transakcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:19 Dziekuję za odp. Wstyd się przyznac, ale nie wiem gdzie to jest i co oznacza termin KACA, Aleje znam...(krotko mieszkam w Cz-wie, stad moje pytanie) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Notariusz IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 18:22 Szukaj w ksiazce pod notariuszami IRENĘ CHWASTEK biuro ma na 1 pietrze w kamienicy nad Rossmanem wchodzi sie klatką schodową od NMP zlokalizowna pomiedzy Apteką a sklepem z modą męską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:28 Bardzo dziekuję...teraz już wiem...bo znam sklep Rossmana;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Notariusz 27.07.06, 18:49 Nexgen, tym razem nie masz racji. Przepisy o taksach notarialnych określają górne granice każdej taksy. Taksy można negocjować, tylko że nie każdy notariusz na to przystaje. Zawsze lepiej przecież zarobić 400 zł za rozdzielność majątkową niż 100, prawda, państwo prawnicy? Chociaż czasami nie ma czego dzielić, a rozdzielność ma na celu ochronę kobiety albo dzieci przed działalnością nieodpowiedzialnego ojca. Znam niestety takie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:23 petraaa - dzieki ;) Własnie słyszałam, że można negocjowac ...choć słyszałam, że tylko o gora 10 % upustu. Moja sprawa jest prosta, nieskomplikowana (chodzi o akt notarialny - przepisanie mieszkania własnościowego na syna) Pozdr. b. Odpowiedz Link Zgłoś