Gość: ona IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.07.06, 10:12 szukam mieszkania do kupna, chodzi o rynek pierwotny? która spłdzielnia lub inwestor i w jakim miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Gdzie się budują nowe bloki??????? IP: *.icis.pcz.pl 28.07.06, 10:22 Wiem ze buduja na Gajcego czyli Spoldzielnia Polnoc. Oglaszaja sie. Cos z pewnoscia dzieje sie na Parkitce. Dalej jest Bajda. Sa tez Wlosi, ktorzy maja siedzibe na Slaskiej. To przyklady, ktore przyszly mi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Gdzie się budują nowe bloki??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:28 Buduja na rakowie, kolo ul. Lechonia. Spoldzielnia Hutnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Gdzie się budują nowe bloki??????? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.07.06, 11:32 jeśli znacie ceny za metr to proszę wpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Gdzie się budują nowe bloki??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:08 na ulicy lipowej oraz szeregówki na wyczerpach - spółdzielnia metalurg , oraz na gajowej ale nie wiem jaka spółdzielnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Gdzie się budują nowe bloki??????? IP: *.realestate.net.pl 30.07.06, 00:58 Hutnika cen nie znam ale jesli chcesz ogladac słońce ze swojego mieszkania to nie polecam przy Lechonia. Październik-marzec noc polarna. Taki kaprys projektanta. Odpowiedz Link Zgłoś