Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII

02.07.02, 22:35
W ciągu tygodnia mam wyjechać do pracy na Costa Brava pracę muszę znaleść na
miejscu mieszaknie mam na tydzień. Pomóżcie może ktoś tam pracował w taki
sposób i może się podzielić wrażeniami. Czy się opłaca na 1 miesiąc jechać,
jakie są zarobki ile kosztuje utrzymanie. Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII IP: 62.246.101.* 02.07.02, 22:49
      marsya napisał(a):

> W ciągu tygodnia mam wyjechać do pracy na Costa Brava pracę muszę znaleść na
      > miejscu mieszaknie mam na tydzień. Pomóżcie może ktoś tam pracował w taki
      > sposób i może się podzielić wrażeniami. Czy się opłaca na 1 miesiąc jechać,
      > jakie są zarobki ile kosztuje utrzymanie. Pozdrawiamsmile
      .............
      ostry i dosyc stressowy program sobie wymysliles. Nie mieszkam w Hiszpanii wiec
      nie moge tez pomoc. Zycze powodzenia

• styro Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII 02.07.02, 23:08
        jesli przynajmniej chcesz miec satysfakcje, to poszukaj pracy na fines de
        semana w jakims barze lub dyskotece, w kazdym razie nie wiecej niz 30 godzin
        tygodniowo, reszte czasu spij i zwiedzaj. Zapomnij, ze po miesiacu wrocisz z
        kasa do Polski. Zawsze mozesz pracowac- 40 - 50 godzin, ale to koszmar - praca-
        lozko i tak w kolo - sama bedziesz poteb przeklinala ta prace. A na wybrzezu
        slyszalem, zapierdziel straszny...

Jak stoisz z jezykiem??? Mysle ze mozesz liczyc - pracujac 40 godzin - na
        jakies 600-800€. Jedzenie nie powinno Cie duzo kosztowac jesli nie bedziesz
        jadla w restauracjach. polecam supermercados, na miesiac nie powinnas wydac
        wiecej niz 150€ na jedzenie. Reszte kasy wydaj w dyskotekach, zwiedzaj i
        korzystaj z wakacji. Praca i pieniadze to nie wszystko. I uwazaj na AIDS:-
        )))...

Pozdrawiam, z Madrytu. STYRO
        • marsya Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII 03.07.02, 12:33
          Wielkie dzięki mam nadzieję ze mi się uda. Jeśli wróci się inwestycja w bilet
          to już jestem na plusiesmileZ atrakcji turystycznych na pewno skorzystam.
          Hiszpański znam jako tako z angielskim nie ma problemów. Pozdrawiamsmile
          • Gość: Artur Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII IP: 62.246.100.* 03.07.02, 12:38
            marsya napisał(a):

> Wielkie dzięki mam nadzieję ze mi się uda. Jeśli wróci się inwestycja w bilet
            > to już jestem na plusiesmileZ atrakcji turystycznych na pewno skorzystam.
            > Hiszpański znam jako tako z angielskim nie ma problemów. Pozdrawiamsmile

............
            angielski to tobie chyba w Hiszpanii nie wiele pomoze...ale to zawsze cos.
            Przygotuj sie tam na sezon turystyczny pelna geba. To nie Ustka czy Sopot.
            • Gość: Mags Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 03.07.02, 17:43
              Gdzie dokladnie jedziesz na Costa Brava? Powiedz. Ja mam dobrego znajomego w
              Roses na Costa Brava. Moge zadzwonic do niego i zapytac sie czy nadal
              potrzebuje pomocy w swojej restauracji (chodzi o prace kelnerki) - ale praca
              bylaby do konca sierpnia...
              • marsya Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII 03.07.02, 19:54
                Wybieram się do Lloret de Mar ale niekonieczenie tam muszę zostać problm w tym
                że nie bardzo mogę do konca sierpnia kampania wrzsniowasmile. Mam jeszcze pytanie
                jak wygląda sprawa z pracą dla facetów mój chłopak chciałby pojechać ale boi
                się że nic nie znajdzie.
                • Gość: Mags Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII IP: *.moodys.com / *.moodys.com 04.07.02, 16:07
                  Moj kolega, ktory ma restauracje w Roses zatrudnia i facetow i kobiety. Grunt
                  aby ludzie mowili po angielsku, hiszpanski tez bardzo sie przydaje, jak rowniez
                  francuski (bo Costa Brava jest popularna wsrod Francuzow), usmiech na twarzy i
                  chec do ciezkiej pracy, bo tak kelnerowac caly dzien to kazdego wykonczy. Jak
                  pracujesz w knajpie to i tez przewaznie daja ci jesc, tak przynajmniej robi moj
                  kolega.
                  • jajecznica1 Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII 04.07.02, 17:10
                    Zwroccie sie o pomoc do DONA on tu siedzi na Forum non-stop i ma 15
                    restauracji oraz 9 domow wczasowych,on wam prace zalatwi,przeciez to polski
                    biznesman od 32 lat w Hiszpani mieszka.Albo szukajcie kontatku przez jego
                    forumowa sekretarke Karelia ma na imie.
    • don2 Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII 04.07.02, 21:22

smile) smile)
      • bruno.5 Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII 04.07.02, 21:27
        don2 napisał(a):

>
        > smile) smile)

Fajnie sie czyta twoje posty. Widac ze sa pisane przez
        czlowieka madrego i odpowiedzialnego. Zycze powodzenia,
        spelnienia planow. Pozdrawiam
        • Gość: fela2 Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII IP: *.awf.edu.net.pl 05.07.02, 11:43
          Witam serdecznie,
          od dluzszego czasu mysle o wyjezdzie do pracy do Hiszpani, ale niestety nie
          znam tam nikogo. Nie znam tez hiszpanskiego,znam angielski i grecki.
          Mags, mam prosbe, czy moglbys sie dowiedziec od swojego kolegi czy ewentualnie
          potrzebowal by kogos do pracy. Bylabym bardzo wdzieczna.
          jesli ktos mialby jakies mozliwosci, zeby mi pomoc, prosilambym o odpowiedz.
          Gdyby kos wolal na priva, podaje moj mail: olwin28@wp.pl
          Dzieki za wszelkie info
          Pozdrawiam
          • Gość: fela2 Re: POMÓŻCIE PRACA W HISZPANII IP: 213.181.196.* 06.07.02, 09:50
            Podnosze watek, mam nadzieje, ze ktos sie odezwie
            Pozdrawiamsmile
            • jajecznica1 Re: Zwroc sie do Dona !! 06.07.02, 12:40
              Juz ci raz pisalem ze masz sie zwrocic do Dona !! Zaloz nowy Temat zaczynajacy
              sie od slow Panie Don !!! On ci napewno pomoze - tylko zalezy w jakim wieku
              jestes,jesli mloda to masz zapewniona "pomoc",jesli juz po 30-te to niestety
              bedzie problem !! Zreszta spojrz na watek - twarze forum a tam jest zdjecie
              Dona wraz z kawalkiem personelu,jesli jestes podobna do tego "kawalka" to
              mysle ze prace masz zapewniona !! Zycze przyjemnej pracy !!
              • conman Re: Zwroc sie do Dona !! 06.07.02, 16:20
                hihihihihihihi dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka