Dodaj do ulubionych

dr Strzelczyk

IP: 80.54.172.* 05.08.06, 12:16
Chce się dowiedzieć gdzie przyjmuje Dr Jarosław Strzelczyk z Parkitki???
Dziękuje za informacje!!!
Obserwuj wątek
    • aaola Re: dr Strzelczyk 05.08.06, 12:22
      lepiej zebys sie nigdy nie dowiedziała
      • Gość: viki Re: dr Strzelczyk IP: 80.54.172.* 05.08.06, 12:25
        A dlaczego????Chce wiedzieć!!!!
    • Gość: 12.12m Re: dr Strzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 12:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=16235487
      • aaola Re: dr Strzelczyk 05.08.06, 12:28
        miałam średnią przyjemność spotkać go dwa razy w szpitalu raz na patologi a
        drugi jak rodziłam Straszny cham Dziweczyna zwijała się na łóżku a on do niej
        "to co rodzimy"??? nie dała ma nic więc poszedł
        • Gość: viki Re: dr Strzelczyk IP: 80.54.172.* 05.08.06, 12:35
          Ja Go nie znam tylko moja znajoma chodzi do Niego.Powiedział Jej że przyjmuje
          tylko prywatnie a mnie to zdziwaiło i chciałam sie dowiedzieć czy to prawda.I
          co to za lekarz.Dzięki za odp.Pozdrawiam!!!
    • paula343 Re: dr Strzelczyk 05.08.06, 13:01
      gabinet prywatny ma w AL.NMP 21 ale numeru tel nie znam
      • Gość: kiki Re: dr Strzelczyk IP: 80.54.172.* 05.08.06, 13:07
        Czyli On przyjmuje tylko prywatnie?
    • jatubylam Re: dr Strzelczyk 05.08.06, 13:29
      Kiki, troche szacunku!!!
      M12M podal Ci link, ja Ci podaje link do wszystkich opinii o dr. Strzelczyku:

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=strzelczyk&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=55&poz=0&A_szukaj=tresc&x=10&y=8&zywe=2
      Nauczyc sie korzystac z forumowej wyszukiwarki!!!
      • Gość: kiki Re: dr Strzelczyk IP: 80.54.172.* 05.08.06, 13:53
        Dzięki ale wiesz czasami trzeba do mnie jak łopatą!!!hahaha
        • jatubylam Re: dr Strzelczyk 05.08.06, 14:05
          Gość portalu: kiki napisał(a):

> Dzięki ale wiesz czasami trzeba do mnie jak łopatą!!!hahaha

Ja nie lopata, ale wyszukiwarka;)

Pozdrawiam
      • Gość: Beata Re: dr Strzelczyk IP: 80.48.49.* 07.08.06, 15:41
        jatubylam napisała:

> Kiki, troche szacunku!!!
        > M12M podal Ci link, ja Ci podaje link do wszystkich opinii o dr. Strzelczyku:
        > Nauczyc sie korzystac z forumowej wyszukiwarki!!!

A może nie wszyscy mają czas aby siedzieć cały dzień i przeglądać wątek który ma
        1300 wpisów i najprawdopodobniej konkretnej odpowiedzi na to pytanie się nie
        znajdzie. Rozumiem że wiele osób irytuje się na widok wątków dotyczących ciąży i
        ginekologów ale na to jest rada - omijać te wątki.
        • jatubylam Re: dr Strzelczyk 07.08.06, 20:32
          Gość portalu: Beata napisał(a):
          > A może nie wszyscy mają czas aby siedzieć cały dzień i przeglądać wątek który m
          > a
          > 1300 wpisów i najprawdopodobniej konkretnej odpowiedzi na to pytanie się nie
          > znajdzie. Rozumiem że wiele osób irytuje się na widok wątków dotyczących ciąży
          > i

Beatko, gdybys potrafila rozumiec to co czytasz....

Podalam wyrazny link do wpisow, ktore dotycza jedynie dr Strzelczyka.
          Od tego jest wyszukiwarka.
          Wpisujesz "strzelczyk" i otrzymujesz jedynie wpisy o....

dr Strzelczyku.

Link wyraznie podalam. Wystarczy rozumiec co sie czyta, a nie rzucac sie bezmyslnie.
          • Gość: Beata Re: dr Strzelczyk IP: 80.48.49.* 07.08.06, 21:25
            jatubylam napisała:

> Beatko, gdybys potrafila rozumiec to co czytasz....
            >
            > Podalam wyrazny link do wpisow, ktore dotycza jedynie dr Strzelczyka.
            > Od tego jest wyszukiwarka.
            > Wpisujesz "strzelczyk" i otrzymujesz jedynie wpisy o....
            >
            > dr Strzelczyku.
            >
            > Link wyraznie podalam. Wystarczy rozumiec co sie czyta, a nie rzucac sie bezmys
            > lnie.

No właśnie trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
            Nie wiem czy zauważyłaś/eś że przy okazji krytykowałaś/eś za nie skorzystanie z
            linku do wątku Lista Dobrych Ginekologów Częstochowie - ( Kiki, troche
            szacunku!!!M12M podal Ci link,) - który jest diabelnie długi. Poza tym wpisując
            w wyszukiwarce „STRZELCZYK” również konkretntej odpowiedzi na to pytanie „Gdzie
            przyjmuje J.Strzelczyk?” ciężko się szuka właśnie dlatego że ludzie zamiast
            udzielić odpowiedzi na tak zadane pytanie zaczynają się wywodzić na temat
            kompetencji lekarzy.
            • jatubylam Re: dr Strzelczyk 07.08.06, 21:33
              Beatko, bierzesz ksiazke telefoniczna i wiesz gdzie i ktory dr przyjmuje.
              Korzysc z korzystania z forumowej wyszukiwarki:
              wiesz, poznajesz wpisane wczesniej opinie.
              Praktyczne?
              www.firmymiasta.pl/?co=katalog&act=podkat&k=20&pk=401
              • Gość: do jatubylam i Bea Re: dr Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:46
                Skończcie proszę tą dyskusję, bo jest nie na temat. Jeśli chcecie dyskutować
                dalej to załóżcie sobie osobny temat „ korzystanie z wyszukiwarki” Beata ma
                rację, że korzystanie z wyszukiwarki jest bardzo trudne, ale to przez takie
                osoby jak wy , które wypowiadają się nie na temat. A jeśli chodzi o
                stwierdzanie braku szacunku u kogoś to wyobraź sobie że niektórzy naprawdę nie
                mają czasu aby czegoś szukać w ciemno bo np. nie mają internetu i korzystają z
                niego tylko w kafejkach, u znajomych lub w pracy podczas przerwy. W takim
                przypadku korzystanie z wyszukiwarki jest pozbawione sensu przynajmniej na tym
                forum, bo ludzie mają w zwyczaju wypowiadać się na przeróżne tematy zamiast
                udzielić odpowiedzi. A temat ginekologii i położnictwa to jest wspaniały
                przykład tego o czym piszę. Wiem, bo sama szukam wiadomości w tym temacie i
                zorientowałam się, że tutaj ludzie naprawdę rzadko można znaleźć odpowiedź na
                zadane pytanie. Ktoś pyta gdzie przyjmuje jakiś lekarz i jest ze 20 wpisów z
                opiniami na jego temat i innych lekarzy a dowiedzieć się gdzie on przyjmuje
                jest ciężko
    • Gość: as Re: dr Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:17
      601529530, można zadzwonić i się umówić z Panem Doktorem. Właśnie z Nim
      rozmawiałam, nie przebywa na urlopie. Pozdrawiam Joanna
      • Gość: sz Re: dr Strzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka