ohydny_troll [...] 13.02.07, 06:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .........kobieta59 Re: Si vis pacem para iustitiam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:30 Może zacytuję coś,co niech się stanie mottem ,dla ataku,który zaraz będzie mial tu miejsce.. > NIE DYSKUTUJ Z KRETYNEM,BO ...PO PIERWSZE....SPROWADZI CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU....A PO DRUGIE ....POKONA DOŚWIADCZENIEM.. I tym optymistycznym akcentem kończę,nie chcąc zniżać się do poziomu podłogi i czekając z niecierpliwością na dzisiejsze spotkanie.. Ps.Jaka szkoda,że nie będzie Włodka i Vikinga... Acha,ewentualne bluzgi na mnie ,nie będą przeze mnie odczytane,z braku możliwości technicznych.Ale pisać ...jak i śpiewać...każdy może.Do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ohydny_troll [...] 13.02.07, 12:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Si vis pacem para iustitiam IP: *.vf.shawcable.net 13.02.07, 19:32 Gość portalu: .........kobieta59 napisał(a): > > NIE DYSKUTUJ Z KRETYNEM,BO ...PO PIERWSZE....SPROWADZI CIĘ DO SWOJEGO > POZIOMU....A PO DRUGIE ....POKONA DOŚWIADCZENIEM.. Generalnie masz racje, ale w szczegolach mam troche odmienne zdanie. Co do dyskusji, to sie zgadzam, bo do dyskusji potrzeba minimum dwie osoby rozmawiajace tym samym jezykiem i na tym samym poziomie, na ten sam temat. W tym przypadku taka zbieznosc nie wystepuje. W koncu kiedy slyszysz brzeczenie komara, to tez z nim nie dyskutujesz tylko dajesz mu do zrozumienia, ze nie zyczysz sobie jego bliskiej obecnosci:)) > Ps.Jaka szkoda,że nie będzie Włodka i Vikinga... Bedziemy. Moze nas nie bedzie widac, ale da sie kibicowac transoceanicznie:))) Czekamy obaj na relacje i Pozdrawiamy. Wlodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: Si vis pacem para iustitiam IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 13.02.07, 20:51 Witam cie Wlodek Nasze Panie nieobecne tutaj,a my nieobecni tam. Wirtualnie jestesmy razem z nimi. Kiedys,jak sloneczko wzejdzie nieco wyzej i Bog da zdrowko,to i w realu spotkamy sie. Co do "brzeczacego komara",to wydaje mi sie ,ze chcialby nam cos opowiedziec,tylko widzisz,my ludzie,nie potrafimy zrozumiec mowy owada. Moze chcialby sie pochwalic tym,ile krwi napsul ludziom lub ile jaj zlozyl w naturze(narobil ludziom)? On jest wabiony nektarem naszych slodkich wpisow. Ponadto wie,ze tylko sie opedzamy przed nim,a nie na przyklad zmiazdzymy insekta. Cos na wesolo z gazety,ktora podsunela mi zona. "Synek mojej kuzynki,Mareczek,jest nad wyraz rezolutny. Kiedys,gdy wiozlam ich autem,zatrzymal nas radiowoz do kontroli drogowej. Wszystko bylo w porzadku,ale policjant zauwazyl,ze chlopiec mu sie bacznie przyglada. -Podoba ci sie moja czapka?-spytal w koncu. -Tak!-odparl Marek -A lizak? -Tez!-potwierdzil maly. -A mundur? -Tez! -To w przyszlosci pewnie zostaniesz policjantem-zauwazyl mundurowy. -Nie,prosze pana-odparl Mareczek-Bo ja sie bardzo dobrze ucze! Policjant az sie zakrztusil i...odszedl. A my z kuzynka omal nie zapadlysmy sie pod ziemie". Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covered Re: Si vis pacem para iustitiam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:40 Bez komentarza... www.pardon.pl/artykul/882/czy_amerykanie_sa_idiotami_wideo Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: ...tym,ktorzy kochaja i chca byc kochanymi... IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 14.02.07, 00:45 www.youtube.com/watch?v=91IIqjVqc6I Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Si vis pacem para iustitiam IP: *.vf.shawcable.net 14.02.07, 01:16 Gość portalu: covered napisał(a): > Bez komentarza... > www.pardon.pl/artykul/882/czy_amerykanie_sa_idiotami_wideo > Pozdrawiam:) Fajne,ale tylko troche:))) Kanadyjczycy nabijaja sie podobnie z poludniowych sasiadow, ale sporo ludzi z wyzszym wyksztalceniem ma spore klopoty z podobnymi pytaniami. Kiedy zdarza mi sie rozmawiac z niezle w swojej specjalnosci wyksztalconymi ludzmi i rozmowa schodzi na jakies tematy -powiedzmy - historyczne XX wieku - to okazuje sie, ze ich o tych sprawach nikt nie uczyl w sredniej szkole, a studia, to juz nauka kierunkowa i specjalizacyjna. niektorym - co bardziej zaprzyjaznionym - oferuje w postaci lektury pamietniki Chruszczowa wydane na Zachodzie. Szczegolnie dla tych, ktorzy bardzo psiocza na kanadyjski system polityczny i ustrojowy. A poza tym, to mila covered, czlowiek, ktoremu nagle podetknal mikrofon i ustawia przed obiektywem kamery ....glupieje. A pytania z mapy? W latach 70-tych [w koncu po zwalczeniu analfabetyzmu przez owczesnie panujaca partie] kiedy bylem w armii w calym batalionie bylo chyba z piec osob potrafiacych przyzwoicie skleic mapy do kupy:)) Kilku Warszawe rozpoznawalo na mapie Polski wylacznie jako duza czerwona plame na srodku plachty i niektorym trzeba bylo listy pisac do domu:))) Ale zeby byc w miare obietywnym, to trzeba przyznac, ze amerykanski interior niewiele sie rozni od roznych i ciekawych kawalkow Polski, pewnie Rosji, Ukrainy, a moze i Francji, czy Wloch, albo innej Hiszpanii. I zeby zakonczyc w tonacji filmiku: Byly premier Kanady Chretien po tym jak zrobila sie ciezka awantura spowodowana przez jego doradczynie, ktora stwierdzila, ze prezydent Busch to moron [glupek] oswiadczyl: - On [Bush] nie jest moron! Bo ja go znam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covered Re: Ach, ten wąsik ! Buuahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 11:21 Ludzie kochani ! czy nie stać nas na normalność ? Świat patrzy na nas...nihil novi :((( wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3926581.html?nltxx=856991&nltdt=2007-02-17-09-06 Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Ach, ten wąsik ! Buuahahaha 17.02.07, 11:35 Witam wszystkich :) Covered - kogo stać na normalność to stać.... ale nie wszystkich. Ile jest ludzi, tyle jest charakterów, każdy jest inny i nic na to się nie poradzi. Ci co teraz uważają się za adonisów, niech dziękują Bogu za to, że są jacy są, ale niech niech kuszą losu, bo los czasem bywa okrutny i nie wiadomo co jutro przyniesie..... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczo [...] IP: 83.16.102.* 14.02.07, 09:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Ależ to było spotkanko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:42 :)))))))))))))) Cholercia.... Już 40 lat minęło,od czasu jak miałam takiego adoratora... Żeby tak śledził każdy mój krok!!! I to w tym wieku ? No,wtedy wprawdzie zainteresowanie miało inne powody,ale zawsze to miło.I to zdanie jest jak najbardziej poważne. Bo nie jest specjalnie ważne ,co mówią lub piszą,byle w ogóle pisali i mówili. A to nie był wcale znawca skrobanek i owsików !!!Pomyłka ..:) Asia...zwróc uwagę,że nie mowię Aśka - tak jak nie lubisz...a więc Asia,miałaś nosa do robienia zdjęć .A może ? Ale to chyba nie ten połamany kurdupel,z wystającą prawą łopatką i skoliozą kręgosłupa? Mam taką cichą nadzieję. Bo ten przystojniak był z dziewczyną...a to niemożliwe !!! Owsik z dziewczyną ??? Która na dodatek nie wyglądała na glistę ??? W każdym razie ja osobiście doceniam takie zainteresowanie. A ty ,Sherlocku Holmesie ? Wiedz o tym,że dziewczyna którą być może masz,też będzie nie za długo matroną.A ty,jeżeli dostąpisz przywileju zestarzenia się razem z nią - będziesz naprawdę szczęśliwy. Ja to już wiem.Szkoda tylko iż nigdy się nie dowiem,czy przyznaleś mi rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczo [...] IP: 83.16.102.* 14.02.07, 09:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsługa Montenegro [...] IP: 83.16.102.* 14.02.07, 09:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha do niespełnionego ćwierćinteligenta z Zawodzia IP: 83.16.102.* 14.02.07, 10:03 Dokładnie tak - dla wszystkich. I należy pamiętać, że jakiś Włodzio nie jest Alfą i Omegą (na Omegę to jeszcze kogoś musi być stać). Uczestniczy w wielu pyskówkach, obraża, nazywa (patrz niżej) jak tylko mu się podoba. I to ma pozostać niezauważonym? Nie można zwrócić mu uwagi, że jest czystą hipokryzją to co robi? I jak to możemy nazwać? Chamstwem? Manipulacją? Niedowładem intelektualnym? Oczywiście, że nie ... jest przecież Włodek nawet wykształconym człowiekiem, używa nawet słów adekwatnych dla ludzi wykształconych, ale przecież również ubliża na tym forum. Zatem kim jest Wlodek? Odpowiem według jego nomenklatury - jest wykształconym chamem, od którego winniśmy wymagać więcej. Człowiek ten cierpi na syndrom nienawiści do swojego odbicia. A kiedy przyjrzy się swoim żartom w Lustrze Ingelhardta, to odbicie tego jest tym do czego dąży i co chciałby osiągnąć. On po prostu jest niespełnionym obywatelem miasta Częstochowa, który znalazł sobie nowy dom w nowej Ojczyźnie, a że nijak do niej nie pasuje (i czasu na karierę nie traci ... ) świadczy to forum i czas przebywani na nim. Jego tragedią jest to, że nie traktuje go już poważnie Polonia z Vancouver, ani ludzie z Częstochowy, dla których jest niespełnionym "ćwierćinteligentem" (chudy Literat ... ) z Zawodzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: do niespełnionego ćwierćinteligenta z Zawodzi IP: *.vf.shawcable.net 15.02.07, 04:35 Gość portalu: haha napisał(a): > Dokładnie tak - dla wszystkich. I należy pamiętać, że jakiś Włodzio nie jest > Alfą i Omegą (na Omegę to jeszcze kogoś musi być stać). Nie jestem. Na Omege, to nie wiem, ale Tissota uzywam. I ze dwoch innych czasomierzy, ktore maja mierzyc czas, a nie robic za widowisko dla roznych misiow z owsikami. ... Uczestniczy w wielu pyskówkach, obraża, nazywa (patrz niżej) jak tylko mu się podoba. - Przyklady poprosze z cytatami tych obrazanych... Tylko owsiki! Uczciwie i po bozemu. I nie klamac jak bura suka. I to ma pozostać niezauważonym? - wrecz przeciwnie. Nie po to pisze, zeby nikt nie zauwazal. Widac skutkuje skoro rozne misie z owsikami zauwazaja co do nich adresowane. Nie można zwrócić mu uwagi, że jest czystą hipokryzją to co robi? - Mozna. Z odpowiednia argumentacja i bez zaczepek ponizej pasa i w miare po polsku.. Ino misie z owsikami! Czy wy potrafita takie cus" przeczytac? I jak to możemy nazwać? Chamstwem? Manipulacją? Niedowładem > intelektualnym? - Czy zesta pewne, ze znata sie na manipulacji, bo na chamstwie to napewno? I poziomach intelektualnych? Poziom intelektualny owsika:)))Wow!!! Samista tak porobili, ze Wersalu nie bedzie! Oczywiście, że nie ... jest przecież Włodek nawet wykształconym > człowiekiem, używa nawet słów adekwatnych dla ludzi wykształconych, ale przecież również ubliża na tym forum. - Czyzby, piszeta owsik oczywistom nieprade, a moze uzywam takiego jezyka, ktory potrafita w miare zrozumiec. Choc widac, ze nie do konca. Moge tez na wasze prymitywne zaczepki uzywac jezyka koszarowego, czy grypsery, albo podobnego. Adekwatnego do waszego poziomu ...[jak to powiedzialsta?] intelekutualnego? Zatem kim jest Wlodek? Odpowiem według jego > nomenklatury - jest wykształconym chamem, od którego winniśmy wymagać więcej. Wedlug mojej tosta za slabe, zeby wymagac. I wg waszej nomenklatury to ....moge byc. Jak mawia kolezanka ..ja_ corka "i mnie to lotto" > Człowiek ten cierpi na syndrom nienawiści do swojego odbicia. A kiedy przyjrzy > się swoim żartom w Lustrze Ingelhardta, to odbicie tego jest tym do czego dąży i co chciałby osiągnąć. -Owsiki! To jest jakis o bledny skrot myslowy. Ja mam prosbe do was owsik, zebysta toto przetlumaczyli na nasze.. Was chiba pisac uczyl jeden moj ulubiony uczyciel... i widac owsik zesta sie wzniesli nad poziomy otoczenia. Ale nie za wysoko. On po prostu jest niespełnionym obywatelem miasta Częstochowa, - a jak to u was z tym jest ow siku? Sta sie spelnili czy jeszcze nie? ..który znalazł sobie nowy dom w nowej Ojczyźnie, a że nijak do niej nie pasuje (i czasu na karierę nie traci ... ) świadczy to forum i czas przebywani na nim. Owsik. wy nie filozofujta, bo wam zylka penknie i se klopotu narobita. Jaka moze byc kariera owsika? ...Jego tragedią jest to, że nie traktuje go już poważnie Polonia z Vancouver, ..Za to z Surrey i Burnaby mnie lubi i paru ze Squamish i Horseshoe Bay i ze trzech z Polonia Bakery to mi wystarczy.. Tragedie z Vancouverem jakos przezyje. ani ludzie z Częstochowy, dla których jest niespełnionym > "ćwierćinteligentem" (chudy Literat ... ) z Zawodzia. Owsik! Wysta najsampierw powinni jakos sie pokazac, zesta z Czestochowy. Potem cuzamen z misiem pokazac ze wieta co to inteligent i do tego co to cwierc.. Chociaz misiu to juz pokazywal i owsikami poszlo... A poza tym jak juz Literat, to moge byc nawet chudy:))) I do tego z Zawodzia? Wow!!! Alesta owsik mi radoche sprawili! I pamietajta owsiki - pod kazdem nickiem i logiem - o miejscu skad zesta wylezli na powietrze.. Z omega czy nie, lusterkiem czy nie, to zawsze bedzieta ...owsik. Takie juz wasze DNA po mamusi i tatusiu. I bez to toto co robita... i bez te miejsce owsikowe:))) Chyba was owsiki -smy nie obrazili. _Smu pisali adekwatnie do waszej nomenklatury zebysta nie cierpieli na zaden syndrom i zostawta owsiki lusterka w spokoju. Owsik w lusterku ...brrrr. Nawet owsik .... moze sie zbrzydzic. Juz mialem wam owsik Milego Dnia zyczyc, ale nie bardzo wiem co moze znaczyc mily dzien dla misia z owsikami. Dlugo wyszlo, ale chiba data se rade z czytaniem. Specjanie dla was nie pisalem trudnych wyrazow. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Zainteresowanie 14.02.07, 10:09 Nie pojmuje, że nasze spotkania budzą takie emocje u niektórych. W końcu IM nie udało się NIC w życiu ! Szkoda tylko, że relacje są zza drzewa...;D Do MonteNegro wejść - odwagi zabrakło, co ? Bo relacja jest niepełna, było nas dużo więcej !!! Szkoda tylko, że dostało się Bogu ducha winnemu... To tyle, bo nie mam zamiaru polemizować z naszym "przystojnym, pięknym i młodym" obserwatorem. Wybieram do Parku na 13-tą - bacznie obserwuj, a spotkasz woman-ke1 :D:D:D Peace ! Odpowiedz Link Zgłoś
ohydny-trol [...] 14.02.07, 10:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: stolik w rogu a kuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:44 Faktycznie,liczyć nie umie.. To nie ten przystojniak,niestety... Woman-ko miła,wczoraj opowiadałam Wam o mojej mamusi,która obecnie robi za hrabinię..:-) A poprzednio - bywała nią...od czasu do czasu... Otóż moja mamusia zawsze mi mówiła : pamiętaj dziecko,że tylko miernoty wrogów nie posiadają !! Mamusia posiadała ich zawsze.Jak wymierali...bo wrogowie mają to do siebie,że umierają dość wcześnie /chyba psychika siada albo żółć ich zalewa/...to mamusia ich szukała.Zawsze była równowaga - przyjaciół i wrogów,ze wskazaniem na tych ostatnich. Jaki mamy efekt ? Mamusiowi wrogowie już dawno polegli,robaczki ich wpieprzyły z kretesem. A mamusia ? Skończyła lat 90 .I nie ma zamiaru odwiedzać łona Abrahama. Ostatnio zapytała mi się,czy ...staro wygląda...czym rozwaliła mnie zupełnie.. Ja od dawna wrogów nie mam.Tak myślę.A teraz przytrafił mi się.Więc niech już sobie będzie,skoro tyle trudu sobie zadał,aby sterczeć w deszczu na placu,lub na klęczkach ...jak przed cudownym obrazem...zaglądać w okienko od kawiarenki. A co !!! Widocznie jestem tego warta !!! Pozdrawiam - L...może być cieplutko.Mówisz - masz..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: stolik w rogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:26 Witajcie moi mili, jaka szkoda, że nie mogam do Was dołączyć, ale grypa mnie przekonała, że powinnam pozostać w jej objęciach w domu((. Mam nadzieję, że na następnym już dołączę, bo bardzo ciekawa jestem tego podglądacza. A swoją drogą to należy Mu się podziw za wytrwałość, prawda? Dzięki za życzenia miłego spedzenia czasu na stokach, ale w tym roku muszę niestety zapomnieć o nartach. Może w następnym sezonie coś się zmieni. Tymczasem pozdrawiam Was bardzo, bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: stolik w rogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:36 Witam....... No ja niestety .tez nie mogłam........... Cóz natura mnie pokonała, i instynkt............ Musiałam , bo horror był w domu........ I teraz pielegnuje, poje, i podcieram.......... Dla jasnosci, nie męża ale......domowe zwierzątko......... Pozdrawiam do nastepnego.......... Angela zdrowiej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Także gość Re: stolik w rogu o "trollach" itp insektach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:56 Są na tym swiecie osoby z natury skazane na nieszczęśliwy byt.....np "ohydny troll" ....szukają towarzystwa osób bardziej nieszczęśliwych by poczuć się lepiej z tego że komuś jest źle. Gdy nie znajdują takiej "cierpiącej duszy" starają się ją "wyprodukować" sobie tylko dostępnym sposobem (inwektywy i poniżanie...et cetera). Prawa ....... działają jednak inaczej i cała złość i nieszczęścia nadal jest tylko "trollim" wyłącznym zyskiem. Ludzie pogodni nie dają się zwieść i trolle muszą coraz bardziej cierpieć w samotności podłej i ponurej... Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: WalentyNKI 14.02.07, 16:20 Kochani, dzisiaj dla Was parę lineczków, żeby przypomnieć o Walentynkach: voila.pl/vph49/index.php?4 voila.pl/vph49/index.php?1 a jak ktoś lubi śmieszne, to prosze : www.domanski.pl/download/smieszne/bird.swf I na koniec zostawiłam coś zabawnego, ale sympatycznego: www.broenink-art.nl/maukie2.swf Wirtualny kotek - użyj myszki by poznać wszystkie możliwości kotka Kotek wspaniale mruczy, rusza łapką, ogonkiem, główką... No i ... Odwiedziłam w końcu ten lokal na rogu - Jadwigi/Wyszyńskiego Co za cudo !!! Jakie wnętrza !!! Miałam zgodę na robienie zdjęć. Zainteresowanym wyślę na e-maila. Cenowo - chyba bardzo średnio...(przeglądałam cennik) Jest tam czynna Restauracja i Pub. Hotel rusza lada moment. Nie mamy się czego wstydzić, jeden z ładniejszych lokali na obrzeżach miasta. Muszę się tam wybrać na obiadek. Przed lokalem jest parking. A może w przyszłości jakieś większe spotkanie ??? Życzę miłego wieczoru :) ... Tak się jeszcze zastanawiam - gdzie ten biedak (nasz "ulubieniec") będzie się pastwił, gdy ten wątek zakończy swój żywot ? I niech pamięta że (przypomnę):"Nawet piekło nie zna gniewu urażonej kobiety" a ja...nie jestem aniołem :D Nie odpowiadam na zaczepne posty - wyrażam tylko swoje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pół + Re: WalentyNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:39 kartki.onet.pl/2722,,,,,moje_serce_nalezy_do_ciebie,kartki.html Pozdrawiam (też niestety w szponach infekcji :() Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: WalentyNKI 14.02.07, 17:25 Witam wszystkich :))) No, no, no to mnie trool zaskoczył.... tak się poświęcać. Szkoda tylko nie zdjął swojej zielonej wełnianej czapeczki, tak się biedny maskował, pewnie się zapocił i teraz biedactwo się pochoruje :( Jego asystenci wyglądali na całkiem miłych, zresztą zobaczą się niedługo.... fotki zrobione.... A w ogóle to niech sobie pisze co chce, mnie to tralala i bleble.... Pozdrawiam wszystkich zakochanych i nie tylko ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 56 latka Re: 50-latki na Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:46 Oczywiście ,że w tym wieku również są osoby które lubią serwować po internecie. Przedlądam ciekawe strony , wysyłam e-maile do znajomych , rozmawiam na gadu - gadu.My też idziemy z "duchem" czasu.Jestem na emeryturze, nie mogę rozstać się z komputerem , ponieważ pracowałam na komputerze przez 15 lat , 8 godz. dziennie.Obecnie zajmuję się domem , ogrodem .Nadal spotykamy się z koleżankami z pracy , które też są emerytkami.Jest ok.Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Podpiszcie się, proszę 14.02.07, 23:36 Cześć wszystkim (prawie) ;P Czytaliście? Proszę, podpiszcie się pod protestem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=57213612 www.greenpeace.org/poland/kampanie/via-baltica-nie-t-dy-droga/wy-lij-list-do-prezydenta-i-pr NATURALNIE dziękuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Podpiszcie się, proszę IP: *.vf.shawcable.net 15.02.07, 01:12 Anno! Wyslane z plusem:))) Wprawdzie nie wszystkie akcje Greenpeace w swiatowym wymiarze ciesza sie moim poparciem, ale w tym przypadku swietnie, ze sie wlaczyli, bo ta firma ma "pauer" mowiac brzydko. I sa "grinPiSy" spowodowac w tej sprawie sporo balaganu polskim decydentom. Ich ewentualna akcja przeciw tej drodze chwaly rzadowi RP nr IV nie przyniesie, a jestem pewien, ze sporo konferencji prasowych polskich notabli zaczynac sie bedzie od publicznych pytan o to dlaczego w RP niszczy sie srodowisko naturalne i lamie prawo.. W tym i paru innych protestach widzialem wpisy kanadyjskie, z US i Australii, a to juz swiadczy o tym, ze sprawa rozszerzyla sie poza RP, Europe i zaczela krazyc po swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
straight1 Re: Podpiszcie się, proszę 15.02.07, 20:48 Rozumie doskonale ekologow i rzesze sympatykow Greenpeace,rozumie ich sluszny protest w jakze slusznej sprawie. Trzeba za wszelka cene ratowac unikalne ostepy lesne,gdzie istnieja rzadkie okazy fauny i flory. Niestety,raz jeszcze okazuje sie,ze latwiej i sprawniej bedzie(myslac kategoriami wlodarzy danego terenu)jesli przeploszy sie bobry,kuny,sarny,lisy,rzadkie gatunki ptactwa,i wiele innych zwierzat i zmusi ich do szukania sobie innych miejsc legowych,niz narazic sie na ostre protesty np...Samoobrony. Zwierzeta nie zaprotestuja,gdy wyrzuci sie ich z lasu ale rolnicy jak najbardziej,gdy zabierze im sie np.grunty orne,posesje,bedace na wytyczonym przyszlym szlaku trasy miedzynarodowej. Dochodza jeszcze sprawy wywlaszczeniowe,nieuregulowane sprawy spadkowe,procesy ustalajace spadkobiercow itd. Rolnicy moga wysypac ziarno na droge,zagrodzic droge buldozerom. Moga przywiazac sie do drzew lancuchami i wygraja swoj protest,majac swoje poparcie. A zwierzeta,coz one biedne zrobia? Maja swoich przedstawicieli w Sejmie,by ostro zagwizdac,zawyc,zaszczebiotac swoje NIE?! Nikt z projektodawcow,inwestorow,wlodarzy ziemi augustowskiej nie bierze tego pod uwage,ze gina ostatnie nienaruszone zakatki prastarej puszczy,bedacej obecnie rezerwatem przyrody. Przy ustalaniu przyszlej trasy,posunieto sie po najprostszej linii oporu."Rachunek" wystawiono zwierzakom. Goraco popieram apel ludzi o "zielone pluca" dla tego regionu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Podpiszcie się, proszę 15.02.07, 21:20 Witam wszystkich :) Poparłam protest przeciwko niszczeniu unikalnej przyrody. To naprawdę smutne, jak wszystko w tym Kraju jest niszczone. Nikt z rządzących nie zastanawia się nad skutkami takiego wyniszczania. Jak tak dalej będzie, to znikną wszystkie najpiękniejsze miejsca, pomniki przyrody. Będziemy je tylko oglądać na fotografiach. Pozostaną nam wyasfaltowane drogi, granitowe chodniki i od czasu do czasu jakiś nędzny gazon z namiastkami kwiatów lub innych roślin. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Podpiszcie się, proszę IP: *.vf.shawcable.net 16.02.07, 03:31 ellka25 napisała: > Witam wszystkich :) > > Poparłam protest przeciwko niszczeniu unikalnej przyrody. > > To naprawdę smutne, jak wszystko w tym Kraju jest niszczone. Nikt z rządzących > nie zastanawia się nad skutkami takiego wyniszczania. > Jak tak dalej będzie, to znikną wszystkie najpiękniejsze miejsca, pomniki > przyrody. Będziemy je tylko oglądać na fotografiach. > Pozostaną nam wyasfaltowane drogi, granitowe chodniki i od czasu do czasu > jakiś nędzny gazon z namiastkami kwiatów lub innych roślin. > > Pozdrawiam :) Elu! przeciez to juz masz na codzien. Z okna mojego mieszkania jest wju na panorame Cz-wy i od lat przybywa w tym "wju" blokowisk, a ubywa zieleni. Jakos jeszcze wyglada stara Sobieskiego, ale przejdz np Zana/Mickiewicza do ronda, to przeciez drzewa mozna na palcach policzyc. Podobnie Slowackiego -zeby tylko ten kawalek wybrac. A plac ze zjezdzalnia po ogrodach Rylskiego na przeciwko starostwa? Nie chce byc zlym wrozbita, ale jak juz nie zacznie sie myslec o dolinie Warty, to pewnego pieknego dnia okaze sie, ze od trasy do Mstowa ktos wybuduje kolejne Tysiaclecie...A jak o zdjeciach, to prawie nie ma zdjec z pl Bieganskiego ze starodrzewiem z czasow kiedy Wanki nie bylo. Z parku Narutowicza. I co ciekawe, to wprawdzie park poszadkowano, to daloby sie go doprowadzic do uzytecznosci publicznej tworzac jakas enklawe rekreacyjna wzdluz Spornej i Wodnej z polaczeniem z parkiem pod mostem na Warcie. Anno! Co ty o tym sadzisz? Zdaje sie, ze znasz z bliska ten kawalek. O ile wiem, to tam dalej od trasy do Kucelinki pustkowiem wieje. O takim szlaku dla pieszych i rowerzystow, jak walami Warty do Mstowa no nie wspominajac. Podpisalem oba apele W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .........kobieta59 Re: Podpiszcie się, proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 10:27 Mnie ciekawi jedno. Czy ktoś będzie się liczył z tym naszym protestem.To jest faktycznie jakiś obłęd.Ta ciągle postępująca brutalizacja i niszczenie wszystkiego.Chyba odziedziczyliśmy w jakiś niezamierzony sposób,wschodnią kulturę. A co tam kogo obchodzi,że się to i owo zniszczy.Po nas chocby potop! A nie mamY ważniejszych spraw na głowie? Chocby teraz.Kraj położony w centralnym miejscu Europy żyje ustalaniem ojcostwo dziecka pracownicy biura poselskiego. To duzo pracy będzie.Bo i pracownic jest dużo,a i posłow też. I w tym rozgardiaszu umykają sprawy ważniejsze ,jak chocby i los zwierząt i terenów zielonych...O dogadaniu się z Wańką nie wspomnę,skoro się tak uzależniło od niego.A także o ukaraniu tych,co to spowodowali. A czy my mielismy na to wpływ ? Żaden. Pozdrawiam ....L. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Podpiszcie się, proszę 16.02.07, 15:28 Witam :) Wiecie co, to chyba nic nie da, bo na gorze już postanowiono :( Premier Kaczyński powiedział, protestujący przeciw budowie to często ludzie dobrej woli, ale przy takich inwestycjach zawsze są niezadowoleni. I jeśli rząd ustąpi - to zapomn9ijmy o autostradach" - koniec cytatu. I co Wy na to? Autostrady są ważniejsze, tylko niech się póżniej nie dziwią anomaliom pogodowym i klimatycznym. Wszystko ma swoje granice i wytrzymałość, przyroda też. Cały czas wymyślają jakieś afery, żeby tylko odwrócić uwagę od spraw naprawdę ważnych. Tak było, tak jest i chyba się już nie zmieni... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne "Nie deptac trawnikow!" IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 16.02.07, 20:48 Witam Was Przypominacie sobie czasy komuny i te tabliczki w parkach? Mialo to na celu ochrone trawy rosnacej w parkach przed niedzielnymi spacerowiczami. Zreszta o czym my mowimy? Miasto tak duze jak Czestochowa i jakie te parki? Mikroskopijnych rozmiarow. Nawet labedzi i innego dzikiego ptactwa w nich nie ma. W miescie,w ktorym mieszkamy tutaj w Szwecji, w wiosenno-letnie dni,gdy pogoda jest ladna,spotkac mozna rzesze mieszkancow miasta wraz z rodzinami,opalajacych sie,grajacych w "Brännboll"(gra w palanta)grillujacych,grajacych na gitarach. Jest tu mnostwo sciezek dla biegaczy,placy zabaw dla dzieci,miejsca wydzielone dla zabaw z czworonogami,alejki spacerowe,korty tenisowe,i to wszystko w PARKU! Nie ma idiotycznych tabliczek "szanuj zielen","nie deptac trawnikow!" i trawa rosnie,pomimo,ze tysiace osob na niej lezy i opala sie w kazdy sloneczny weekend,ze biegaja po niej dzieci. Czy mozecie wyobrazic sobie cos takiego w parkach pod Jasna Gora?Bo ja nie. Nie ma w Czestochowie parku z prawdziwego zdarzenia,z zalewem wodnym i masa ptactwa,ktory bylby atrakcja dla mieszkancow miasta. Nie dba sie o takie sprawy. Nic mnie nie przekona,ze nie ma pieniedzy na takie rzeczy. Przy odrobinie dobrej woli i pomyslach gospodarzy tej ziemi,to wystarczy niewiele by taki park stworzyc.Trzeba tylko chciec cos zrobic. Wystarcza chociazby nieuzytki nad Warta jak Wlodek slusznie zauwazyl. Ten "Alcatraz nad Warta" wraz z tym kominem przy zawodzianskim rynku toz to jest dopiero atrakcja??!!Super atrakcja!!!Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: "Nie deptac trawnikow!" IP: *.vf.shawcable.net 17.02.07, 01:48 Gość portalu: niewazne napisał(a): > Witam Was > Przypominacie sobie czasy komuny i te tabliczki w parkach? Tabliczki to jeszcze drobiazg. Za starozytnych czasow w Parku Narutowicza na lawce przy srodkowej alejce sie dzial stroz Andrzejewski z wilczurem i pilnowal, zeby lobuziaki po trawnikach nie ganialy. Do gry w pilke byl (c)has i na tym (c)hasiu umorusani wojownicy [takze ze szkoly na Targowej] ganiali za pilka. Zakazane byly gry na trawnikach i na "kole". Inna sprawa, ze niedaleko bylo boisko Startu i tam mozna bylo pokopac pilke. Tak po prawdzie, to pierwszym naprawde zielonym duzymi miastami jakie poznalem, to byl Wroclaw, Gdansk a dlugo potem WestBerlin, gdzie ze zdziwieniem zobaczylem, ze zielen moze rosc nawet na dachach kamienic. Oczywiscie tez lekkie zdziwienie mnie trafilo na widok ludzi urzadzajacych sobie niedzielne pickniki na parkowych trawnikach kolo Bramy Brandemburskiej... Nie wiem jak jest u Ciebie w Szwecji, ale tutaj UM planujac rozbudowe i nowe dzielnice wyznacza przy osiedlu miejsce na zieleniec/park i boiska dostepne dla wszystkich. A jesli takie instalacje sa przy ruchliwej drodze, to oddzielone sa od niej ekranem z zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajheler Re: "Nie deptac trawnikow!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 02:18 Napisz Wlodku jak wygladaja parki po ktorych spacerujesz. Chadzasz sam czy z laska? A moze ze zlozona parasolka? Czy prostata juz dokucza? W takim wieku bedac na zapomodze pozostaje tylko wspominac to co sie przezylo,te lata co przeminely bezpowrotnie i tamte dziewczyny. Przede wszystkim zdrowka zycze. Duzo zdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: "Nie deptac trawnikow!" IP: *.vf.shawcable.net 17.02.07, 14:18 Gość portalu: Hajheler napisał(a): > Napisz Wlodku jak wygladaja parki po ktorych spacerujesz. Ladnie. A co do reszty, to chodzac po trawie nie musze uwazac, zeby nie wdepnac w hajhelera. Sadze tez, ze twoje zaiteresowania aspektami meskich organow nie sa typowe dla heteroskesualisty. Nie pytam o stan twojej prostaty, bo u owsikow ten gruczol nie wystepuje. Zdrowia nie zycze, bo .... patron mialby swedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamiast Re: "Nie deptac trawnikow!" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:24 trolla,też kopiuję a co mi tam..:)))))))))))))))) Z czego składa się świat Po niewidzialnej drabinie wspinam się wyżej i wyżej i czuję już Bożą rękę, jak wyciąga się po mnie. Jeszcze nie widzę Jego twarzy, ale on dostrzega już moją i wiem, że troszczy się o mnie. Cicho, cichutko, w sekrecie przed Aniołem Stróżem Bóg szepce: - Coś ty zrobiła, dziewczyno, dałem ci taki piękny talent, a tyś go zmieniła w konferansjerkę! Ścięłaś warkocze poezji, poprowadziłaś ją do wiecznej ondulacji! O nic nie prosisz, bo ci wstyd, lecz ja, twój podniebny Bóg, ja też jestem poetą... W końcu ktoś musiał wymyślić ptaki... ... i ja - Bóg Ojciec, Figlarz i Artysta daruję ci wkrótce jeszcze jedna szansę, tylko proszę cię - nie mów... Nic ! Nikomu! i z gorzkich grzechów i win, a na odwrocie tych win, gdzie świeci gwiazda na końcu miasta leży On - Boży syn. Dalej świat się składa z przeróżnych ptaszków, z cudacznych łaszków i mód. a kiedy zajrzeć pod spód w rysunku ptaka, w pochodzie raka świeci Największy Cud. Ocean Któregoś roku - czy to ważne - na statku, który toczy śmierć, piliśmy długo, nieuważnie... - I jeszcze raz... I jeszcze ćwierć... A siedział tam Zabójczy Eryk, i doktor był, i koty dwa, starszy mechanik, gwiazdy cztery, zielona noc, i George, i ja. Gdy słońce wzeszło (Kicz? Poemat?) i blady księżyc poszedł w kąt, ktoś nagle zaczął na ten temat: "Co będzie, kiedy będzie ląd ?" Ach, każdy setkę miał idei! Ach, każdy się do czynu rwał! I wypatrywał brzegu, kei... - Wszystkiego, co tam w domu miał. Eryk założy kram z lodami. Doktor - szpitalik pośród kniej. Pan Jerzy - bordel gdzieś w Miami. Ja - cichą przystań w puszczy złej. Będziemy chodzić na zające, będziemy w święta dzieci chrzcić, i tylko czasem ręce drżące przypomną, jak to mogło być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: 50-latki na Forum IP: *.man.czest.pl 17.02.07, 11:10 Gość portalu: ale jaja napisał(a): > :)))))))))))))) > > Cholercia.... > > Już 40 lat minęło,od czasu jak miałam takiego adoratora... Przy twojej "nienachalnej" urodzie wcale mnie to nie dziwi! Hihihihihihihiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredka Re: 50-latki na Forum IP: *.man.czest.pl 17.02.07, 11:14 No dawno "MonteNegro" nie widziało takiej ferajny! Pięć dojrzałych upudrowanych matron, no może oprócz jednej, ale tą można liczyć za dwie, i ..... No właśnie co to było u licha ??????? Małe, pokręcone, jacorce ledwo nad ramię wystawał. Więc to coś, wzrostu mikrego, tułów długi, nóżki krótkie a pokrzywione, nadwaga fest no i te paluszki krótkie, tłuste i spocone.Brrrrrrr!!! Ja wiem, że kobiety w pewnym wieku są zdesperowane ale aż tak? A stwór ten pewno w matczynym łonie zbyt długo siedział i teraz mamusi biedaczek szuka. Ciąg dalszy sprawozdania nastąpi. Pozdrawiam cieplutko, zwłaszcza kurduplowatego znawcę owadów- owsików i skrobanek :-)))) PS. anno s. ten makijaż bardziej pasowałby na sylwestra, za mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 [...] 17.02.07, 11:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Tajemnica trolla 17.02.07, 11:53 Wiem,wiem i powiem. Zmusił mnie do tego , hahaha. Troll dostaje orgazmu, ale dopiero kiedy widzi, że kasują jego posty !!! Taki troszkę dewiant...bo nie chce użyć innego słowa ! Tylko czasami musi dłuuuuuuugo czekać na skasowanie, biedak męczy się :( To i tyle, bo nie lubię w ten sposób reagować i liczę się, że i ten post zostanie skasowany ! Pa !!! Zresztą mam inne zajęcia na dzisiaj i jutro:) Bawcie się dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Tajemnica trolla IP: *.man.czest.pl 17.02.07, 11:57 Jak ty zazdrościsz tego orgazmu....Kiedy ostatnio, 67,68....Hihihihihihiiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? [...] IP: 61.78.216.* 17.02.07, 12:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 13:53 Nie rozumiem, czemu ten post został usunięty ? Czytałem i był jak najbardziej poprawny.Tylko, że to automat działa. Widać, ktoś ma więcej znajomości. Jak tak dalej pójdzie, to zostaną same wpisy Trolla, bo tych ludzie nie klikają. Zostało mu jeszcze ze 400 wpisów na tym wątku. Tylko, że on nudny jest :((( Odpowiedz Link Zgłoś
straight1 Re: do trolla 17.02.07, 13:31 Znowu uciekasz przed odpowiedzia na kilka postawionych pytan,znow wyrzadzasz krzywde innym forumowiczom poprzez swoje perfidne wpisy. Dlaczego brakuje ci odwagi,by odpowiedziec na kilka pytan? Dlaczego to czynisz? Coz zlego zrobili ci ludzie,ktorych obrazasz? Jaka podlosc jeszcze wymyslisz? Teraz bedzie lista twoich perfidnych wpisow na rorum czestochowskim,ku przestrodze,by inni forumowicze wiedzieli z kim lub raczej z "czym" maja do czynienia. Jestes nudny i obmierzly troll,wiec spadaj stad! Moja cierpliwosc ma pewne granice!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: do trolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 13:46 Kto się uważa za Adonisa ,Elka.Chyba nie ta psia kupa,która się przylepiła do okna aby podglądać,wyszydzać i cieszyć się ze, choć z daleka widzi ludzi..:)))) A jeżeli chodzi o jego urodę,to widzieliście.Nie będziemy ironizować ,mówiąc o nienachalności tejże... Onaż była nachalna,tak ...jak była nachalna kiedyś toaleta publiczna,dokładnie w tym samym miejscu,gdzie toto stało..Nie można było przejsć,tak śmierdziało... Cóż...z g..na wyrosłeś, g...nem zostałes.. Taki los,taka karma..i ta doskwierająca samotność... I to odrzucenie przez rówieśników,czyni dewianta...Zostaje wycie na forach.Więc wyj głośniej i może więcej inwencji.. Następne spotkanie w piątek,tam gdzie zawsze.Przybywaj pitencantropus....hmmm...a może erectus..To okno tak podnieca ...wow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ho ho [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i następna setka Re: 50-latki na Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:11 ....jacyśmy byli, przyjaciele moi, czy nam o ważną sprawę szło, o co się który z nas niepokoił, czy o dobro, czy o zło? Ja wam na to powiem godnie, nie nosiliśmy się modnie, ani chcieliśmy wygodnie sobie żyć... Co się nażyłam, to się nażyłam, co się napiłam, to się napiłam, co wymarzyłam, to moje! Co przetańczyłam, to przetańczyłam, co pogubiłam, to pogubiłam, a co znalazłam, to moje! Co przegapiłam, to przegapiłam, a co zrobiłam, to moje! Jacyśmy byli, przyjaciele moi, czy nas pamięta jeszcze kto? Czy nas legenda pięknie przystroi, czy popłyniemy gdzieś na dno? Myśmy żyli jak na wietrze, myśmy żyli niezbyt grzecznie, myśmy żyli niebezpiecznie, ale jak! Co się nażyłam, to się nażyłam, co nawarzyłam, to nawarzyłam, co naprawiłam, to moje! Co zapłaciłam, to zapłaciłam, co przebaczyłam, to przebaczyłam, a co pamiętam - to moje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba Re: 50-latki na Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:14 lepsza poezja niż troll ? Obie Sprzedaję puste dni pracowitej dziewczynie, którą kiedyś byłam. Ona krąży, zarabia, zmierza, a ja śpię w posłaniu z pokrzyw. Na starość będziemy miały obie dość. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_59 [...] 17.02.07, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_ka1 [...] 17.02.07, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: Witam starą Gwardię szanownych Forumowiczek 17.02.07, 19:09 Takie dłucie wątki cieszące się popularnością prędzej czy pózniej zauważy taka właśnie wesz która zrobi co w jej mocy aby się spełnić chociaż w postaci destrukcyjnej ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Witam starą Gwardię szanownych Forumowiczek 17.02.07, 19:37 Pozdrawiam cię kubiss Podszywa się pod mój login - zwróć uwagę na kreseczkę w połączeniu . Niech sobie weźmie ten wątek i pisze (wkleja) sam do siebie, bo My praktycznie jesteśmy już gdzie indziej na Forum. Tam gdzie nie ma chamstwa i Moderator w razie potrzeby reaguje natychmiast... Dziwi mnie tylko, że pozwalają TUTAJ na takie praktyki. To nie sztuka robić to, co on robi. Sztuką jest rozmawiać, nawet z wrogiem. Ponieważ wątek spisuję na straty, to proszę osoby zaprzyjaźnione o kontakt na adres gazetowy (ewentualnie). Mam pewne plany - niestety, nie mogę tu ujawnić publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho [...] IP: *.man.czest.pl 17.02.07, 19:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieplutko [...] IP: 202.143.83.* 18.02.07, 08:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_59 [...] 17.02.07, 21:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re:Post kolegi Kubisia 17.02.07, 22:40 Pozdrawiam cię kubiss Podszywa się pod mój login - zwróć uwagę na kreseczkę w połączeniu . Niech sobie weźmie ten wątek i pisze (wkleja) sam do siebie, bo My praktycznie jesteśmy już gdzie indziej na Forum. Tam gdzie nie ma chamstwa i Moderator w razie potrzeby reaguje natychmiast. >>>Internet tanieje a co za tym idzie , ubogich umysłowo zaczyna być stać na internet i na wirtualne dowartościowanie . Normalnym forumowiczom pozostaje przejść na "Wyższy poziom" :-) Ja rzadko tutaj zaglądam . Jedna z koleżanek dała mi linka o Kocim wątku :-) Zajrzałem sobie tam i do was też . Te spotkania forumowiczów które dawniej były przejdą tylko do historii i szczerze wątpię żeby jeszcze kiedyś zebrała się taka wielka grupa forumowiczek i forumowiczów . Wiele ciekawych postaci z tąd odeszło , lecz wiele nowych osób potrafi tylko w tak ochydny sposób obrażać . Oni nawet nie zasługują na to żeby ich nazywać trollem . Dawni trollowie też mieli swoją klasę i swój styl . Teraz brużdzą nie trolle tylko ścierwo . Mimo wszystko nie zniechęcajcie się do dalszej zabawy ;-) Pozdrawiam Wszystkich normalnych ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_59 [...] 17.02.07, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna444 Re: 50-latki na Forum 17.02.07, 22:36 Pewnie ze piszą i nie jestes sama .Mnie interesuje wiele poruszanych temetow.jedne smiesza z innych mozna sie dowiedziec cos ciekawago . Ostatnio zwiedziłam Florencje jestem tym miastem zachwycona polecam .Teraz mam inny problem 8 lat temu kupilam dzialke rolna ,ktorą przekształciłam w budowlaną bo miałam zamiar budowac dom .plany zmieniłam działke sprzedałam a teraz gmina naliczyła mi podatek od rożnicy wartości pomiędzy ceną nabycia działki a sprzedazy .Szukam przepisow na ten temat moze mi ktoś uprzejmy podpowie a moze mial ktos podobny problem . Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: 50-latki na Forum 17.02.07, 22:47 Niedawno gdzieś czytałem że w częstochowie brakuje psychiatrów i trzeba długo czekać na wizyte ! Nawet dwa miesiące ! A może nawet "Na wiosne" Tłumaczyło by to wyładowanie flustracji niektórych czubków właśnie tutaj . W kaczej Polsce robi się coraz gorzej ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_59 [...] 17.02.07, 22:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: 50-latki na Forum IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 17.02.07, 23:00 Witam Was! Pocieszajace jest to,ze zaczynaja sie wpisywac do watka osoby normalne,ze maja cos ciekawego do opowiedzenia,podzielenia sie uwagami. Szkoda,ze wpisuja sie kiedy ten watek zostal juz mocno okaleczony przez .... To nieliczny watek na tym forum,gdzie istniala ciekawa polemika,gdzie mozna bylo dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy z tego i innego swiata. A teraz niech sie troll wyzywa,poki moderator mu pozwala na wiele. Wstyd dla gazety i tyle. Taka jest moja ocena.I ja mialem tu maly wklad,ale widze,ze to forum gnije i upada. Wielka szkoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_59 [...] 17.02.07, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: 50-latki na Forum IP: *.vf.shawcable.net 17.02.07, 23:50 Gość portalu: niewazne napisał(a): > Witam Was! > Pocieszajace jest to,ze zaczynaja sie wpisywac do watka osoby normalne,ze maja cos ciekawego do opowiedzenia,podzielenia sie uwagami. Masz racje Vikingu. Bylo milo, ale jak to w zyciu. Cos sie konczy, ale nie calkiem, bo szkoda byloby zostawic te sympatyczne znajomosci. Szkoda jedynie, ze cenzor tak czuly w kilku innych sytuacjach nie potrafil, badz nie chcial zablokowac lobuza ublizajacego paniom w sposob rynsztokowy. Bez oporow i zachamowan. Kiedys powiedzialem jednemu ze znajomych o tym watku i wszedl ...raz natknawszy sie na trola i jego wyczyny. Komentarz. - Nie po to wyjechalem z Polski, zebym mial sie teraz po latach denerwowac z powodu wyczynow tych co sie plawia w polskim rynsztoku. A miejsce dla specjalnych spotkan przy tym stoliku bylo swietnym pomyslem naszej fundatorki. I chyba wyjatkowym na calym forum GW. Do zobaczenia w innym miejscu:)) Wlodek Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: 50-latki na Forum 19.02.07, 19:20 Witam wszystkich :) Bardzo smutno zrobiło się na naszym wątku :( Nie wiem, czy odważę się jeszcze kiedyś tutaj wejść. Widocznie to jest prawda, że co dobre i miłe..... szybko się kończy.... Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: 70-latki na Forum 19.02.07, 20:22 Tak myślałam, czekałam, że się odezwie, dostał karme.... Odpowiedz Link Zgłoś
niewidziallny Re: 70-latki na Forum 20.02.07, 01:19 A ja mimo wszystko zapraszam was wszystkich do stolika w tym lokalu,majac szczera nadzieje ze nikt z zewnatrz nie bedzie w nas zucal krzeslami i na nas plul. Podoba mi sie wystroj tego lokalu lecz czasami zagladaja tutaj odrazajacy ludzie ktorych celem jest zrobic straszna burde i naublizac starszym. Czy tak trudno jest uszanowac drugiego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek na Forum IP: *.st.vc.shawcable.net 20.02.07, 03:02 Pytasz, czy trudno jest uszanowac drugiego czlowieka? Czlowiekowi nie jest trudno. Na forum i gdzie indziej tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Karta Wieża Boga,,,,ruina i budowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:21 Witam Was............ Zrobił hemorojd, co chciał zrobic.......... Przenieslismy sie w inne miejsce .......... Biedak stracił jedna zabawke.......... Czas, by go przegnac z piaskownicy............ Nam to juz całkiem ....zwisa........... Jest padalcem ktory własny ogon zżera......... I co zrobi jak juz nie bedzie co żreć? Zdechnie z głodu............. A My kwitniemy, witani serdecznie............... Na forum nie dostepnym ,wszelkim takim zajadom............... Do poczytania Moi drodzy............. Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re:Karta Wieża Boga,,,,ruina i budowanie 20.02.07, 12:27 Ja też Was zapraszam :):):): pomocwsparcie.p2a.pl/index.php miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: 50-latki na Forum - póki MY zyjemy 20.02.07, 16:23 Witam wszystkich ;) Jak widać nasz wątek ciągle narażony jest na ataki. Na szczęście dla niektórych wnet zakończy swój żywot. Pozwólmy mu godnie dotrwać do końca. I tylko będziemy wspominać że był ktoś, kto próbował coś zrobić dla ludzi, kto zachęcał ich do pisania i do spotkań. I sądzę, że nie żałują oni poznania się w realu. Ja jestem szczęśliwa, że poznałam Was i nawiązałam kontakty. Faktycznie, zaprosiłam kilka osób na inne forum, gdyż w pewnym momencie tutaj nie można było realizować się :( Nie zamierzam kontynuować wątku. Być może włączę się gdzieś, jeśli uznam, że warto. Życzyłabym innym, aby udało się im doprowadzić do takich spotkań, doprowadzić do tak długiego wątku (oraz siły, wiary i wytrwałości w tym wszystkim). Dzisiaj ostatki, więc dla Was - voila.pl/ne9n4/?1 Jeszcze posłuchajcie, bo warto: Jestem Twój - voila.pl/zvwzg/index.php?2 Gdzie mam szukać Cię - voila.pl/zvwzg/index.php?3 Miłego słuchania i...bawcie się dobrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan tego topiku Nie jestes w stanie nikogo wykopac............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:00 Biedaku, nie przypisuj sobie watpliwych zasług........... Za to ,co robisz ,zasługujesz na antynobla czyli nagrode Darwina..........Jesli masz jakaś dróga połowke, to jej gratuluje.Jak bedzie chora lub stara to przywiążesz ja do trzepaka drutem kolczastym i oblejesz woda.......A sam mam nadzieje skonczysz jadowity zywot bez zyczliwej reki cpo to wody poda.Tacy jak ty to gnija we własnych domach i ew smrod powoduje ze ktos zainterweniuje.Tacy jak ty to bankruci zyciowi ze zle przeniesionym punktem agresji.Widac albo tato do cie sie zabierał albo wujki z sasiedztwa.Tylko to usprawiedliwia twoje podswiadome podle postepowanie.Ktos w srednim wieku zrobił Ci krzywde i zakodowałes zemste.Nadal jednak nadstawiasz, tylko teraz to mozesz tam co innego zaliczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: Bay, bay. Krzyż na droge dziadki!!! IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 20.02.07, 22:39 Zapamietaj sobie mlody czlowieku,ze nienawisc do nas i tego co robimy w tym watku,obroci sie przeciwko tobie i kiedys ktos wyrzadzi ci krzywde w zyciu i bedziesz zadawal sobie pytanie DLACZEGO?. Stare porzekadlo mowi "Kij ma dwa konce" i jedno ci powiem,ze nigdy nie bedziesz szczesliwy w zyciu,bo nie potrafisz uszanowac innych. Nie oczekuj zatem milosci od dziewczyny,szacunku sasiadow,kolegow w pracy. Nie znajdziesz sobie nigdy miejsca w zyciu,to zycie bedzie dla ciebie puste,nic nie warte i wiesz co?Zycze ci mimo wszystko powodzenia i tez krzyz na droge,ale na te wlasciwa w zyciu,bys sie odnalazl w nim! Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: No pierdziele stare, bay, bay, hihihihiiiii. 21.02.07, 11:00 Witam i pozdrawiam pięknie wszystkich forumowiczów dziękuje Ci woman-ko i tobie Włodziu oraz wszystkim którzy życzyli mi zdrowia .Jestem juz w domu mam duże zaleglości w czytaniu wszystkich postów.Idzie wiosna a może {tak Ci pdszeptuję women-ko} zorganizowac zjazd wiosenny starych pierdół moze w maju.Jest kilka dni wolnych na początku maja, maj mieśiącem zkochanych hi,hi,hi co Ty i Wy drodzy na to? Z głębokim pozdrowieniem!! Odpowiedz Link Zgłoś
niewidziallny Re:Człowieku! Uszanuj Inne Osoby na Forum 21.02.07, 14:22 A ja mimo wszystko zapraszam was wszystkich do stolika w tym lokalu,majac szczera nadzieje ze nikt z zewnatrz nie bedzie w nas zucal krzeslami i na nas plul. Podoba mi sie wystroj tego lokalu lecz czasami zagladaja tutaj odrazajacy ludzie ktorych celem jest zrobic straszna burde i naublizac starszym. Czy tak trudno jest uszanowac drugiego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun51 50 latki na Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:48 Dziekuję Wam ale w łózeczku "piorun "nie leży bo nie byłby "piorunem " gdy będę leżał to wtedy syn napisze mowę pożegnalną .Wydaje mi się ze polemika na forum z gównarstwem którzy wchodzą ze swoimi postami na "nasze" forum jak to mówi mój syn żeby "turlali dropsa' czyli pier....c pajaców. Wiem ze to nie pasuje do mnie taki słownik ale chlera mnie bierze gdy czytam takich pajaców jak ten gó..arz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne 50-latki na forum IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 21.02.07, 17:58 Witam cie Piorun51. Jak widzisz mamy zatruty watek przez czlowieka,ktory ma rodzicow w naszym wieku i tez zapewne nie potrafi okazac szacunku matce i ojcu. I nie wiem jakich slow mozna uzyc,to nie zrozumie,ze ubliza starszym,ze poniza ich na publicznym forum. Jego chyba podniecaja starsze panie,bo siedzi tu i ani rusz wyjsc stad. Ciesze sie,ze poprawa zdrowka nastapila i mysle,ze czesciej zajrzysz tu. A nim sie nie przejmuj. Niech sobie turla dropsa,skoro to lubi. Dorwol sie chlopok do datora i twozy. Odpowiedz Link Zgłoś