Gość: niewazne 50-latki na forum IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 21.02.07, 18:19 Przykro ci??? - to krzyz na droge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Author [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re:Czlowieku - Zostaw nas w wirtualnym spokoju IP: *.pools.arcor-ip.net 21.02.07, 18:34 Mocne, naprawdę ! Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: 50-latki na Forum 21.02.07, 19:31 No Kochani, ale pofolgowaliście sobie !!! Tak jakby nie było miejsca na Forum ! Walczycie jedną bronią, a to was "trolisko" nauczyło ;D Przy okazji przepraszam, jeśli ktoś czuje się dotknięty przez paskudnego trolla, na tym wątku, bo on Was nie przeprosi. Po prostu nie zna takiego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covered Re: 50-latki na Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:46 Rozumiem woman-ko1 że nie protestowałaś,bo cóż Cię może wyprowadzić z równowagi ? Tyle ataków już było,że to jak chleb powszedni... Szkoda, że nie pozwolono starszym ludziom (i nie tylko starszym)spotykać się tutaj. Nie poradzono sobie z trollem skutecznie, ale rozumiem, że i to jest jakieś doświadczenie dla tych ludzi. Poznali tą brudną stronę wirtualnego świata. Jedno mnie tylko zastanawia, skąd ta nienawiść ? Ci starsi ludzie powinni być podziwiani, za swą aktywność na forum. W zamian dostają obelgi, bluzgi, wyzwiska :( Jeśli mnie nie interesuje wątek, to omijam go. Tu wchodzą młodsi, żeby się wyżyć - żadnego szacunku, żadnych uczuć wyższych. To tyle, co mi się nasuwa na myśl... Dziś taki specyficzny dzień. Mam dla Was Gospel - posłuchajcie: voila.pl/loi40/?1 Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Bardzo kulturalnie na tym forum. IP: 208.53.131.* 21.02.07, 19:32 Skad mlodziez ma brac przyklad. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowicz 901 Re: Bardzo kulturalnie na tym forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:58 Młodzież miała skąd brać przykład.Do czasu,aż wątku nie opanował ...kto ? troll ? to chyba za piekne słowo..I jaki mądrala,bo umie pisać z różnych serwerów.Tu dostał linka ,zresztą. No coż.Musi się zakończyć,aby wątek został zdjęty.A my mamy już inny. Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Bardzo kulturalnie na tym forum. 22.02.07, 14:57 Jestem zalogowany na AutoKąciku na forum dyskusyjnym Nubira \Leganza zadjemy sobie rózne pytania nieraz dziwne i smieszne. Wszystko zwiazane z tymi samochodami nigdy nikt nikogo nie ośmieszył zawsze moderator trzyma rękę na postach. Niema chamstwa na tym forum są sami młodzi ludzie ja jestem wiekowo najstarszy.Sam popełniłem parę gaf ale nikt z tego powodu nie wyśmiewał się ze mnie radzili mi co i jak mam zreperowac lub przywitac sie z mechanikiem. Wszyscy wszystkich szanują, forum jest dalekie od pajaców typu tego gó..arza.Ale wszyscy są zalogowani i nikt nie wejdzie na forum,malo tego trzepa podac swoje namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Bardzo kulturalnie na tym forum. 22.02.07, 19:05 Witam Cię piorun51 i witam pozostałych miłych gości:) Ten wątek też był kulturalny do czasu, kiedy zaczął drażnić kogoś, trudno. Nadal staramy się opanować nasze emocje. Szkoda, bo chciałam zaprosić więcej osób do Forumowej społeczności. Cieszę się, że zostaliśmy zauważeni i będziemy tu nadal. Będą nadal organizowane spotkania, tylko na innych zasadach. Dlatego bardzo proszę osoby, które będą chciały spotkać się z nami o kontakt e-mailowy na mój adres gazetowy. Następne spotkanie ok.6 marca (termin jeszcze nie jest ustalony) To tyle w kwestii organizacyjnej. Pozdrawiam:) b. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Bardzo kulturalnie na tym forum. 22.02.07, 21:09 Witam wszystkich ciepło :) Bo pogoda jak i nastroje raczej chłodne.... Wszędzie są ludzie i taborety... nic na to nie poradzimy, dobrze że możemy się spotykać na innym forum i nie tylko.... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covered Re: Bardzo kulturalnie na tym forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:25 Ciekawe, czy zgadniecie, czyje to ? Znacie, ale może nie w całości :P Uwielbiam ten tekst :))) Ja — wódkę za wódkę w bufecie... Oczami po sali drewnianej — I serce mi wali. Pijany. (Czy pamiętasz?) orkiestra powoli opada przycicha powiada, że zaraz (Czy pamiętasz, ja z tobą...?) już znalazł mój wzrok twoje oczy, już idę — po drodze zamroczy — już zaraz za chwilę... (Czy pamiętasz, jak z tobą tańczyłem?...) podchodzę na palcach i zaraz nad głową grzmotnęło do walcai porywam — na życie i śmierć — do tańca Grande Valse Brillante Czy pamiętasz, jak z tobą tańczyłem walca, Panno, madonno, legendo tych lat? Czy pamiętasz, jak ruszył świat do tańca, Świat, co w ramiona mi wpadł? Wylękniony bluźnierca, Dotulałem do serca W utajeniu kwitnące, te dwie, Unoszone gorąco, Unisono dyszące, Jak ty cała w domysłach i mgle. I tych dwoje nad dwiema, Co też są, lecz ich nie ma, Bo rzęsami zakryte i w dół, Jakby tam właśnie były I błękitem pieściły, Jedno tę, drugie tę, pół na pół. Rośnie grom i strun, i trąb, Rośnie krąg i zachwyt rąk, Coraz więcej kibici Chciwe ramię ochwyci, Świętokradczo napełza Drżąca ręka na pąk drżący, Huczą słońca grzmiących trąb, Kołujący rośnie krąg, Pędzi zawrót kolisty Po elipsie falistej, Jednomętnym rozpływem wiruje jak bąk. Gdy przez sufit przetaczam — Nosem gwiazdy zahaczam, Gdy po ziemi młynkuję, To udaję siłacza. Wątłe mięśnie naprężam, Pierś cherlawą wytężam, Będziesz miała atletę I huzara za męża. Wniebowziętym bełkotem O zabawie coś plotę, Będziesz miała za męża Skończonego idiotę, Słuchasz, chłodna i obca, Cudo-chłopca, co hopsa, Żebyś miała za męża Wytwornego światowca. A tu noga ugrzęzła, Drzazga w dziurze uwięzła, Bo ma dziurę w podeszwie Twój pretendent na męża. Ale szarpnę się, wyrwę — I już wolny, odeszło, I walcuję, szurając Odwiniętą podeszwą. Z jakąś gracją diabelską, Czardaszowo–węgierską, Czarcie kręgi zataczam Tą przeklętą podeszwą, Trzęsę tyłkiem łatanym I na pysku mam łatę, Sześć kopiejek w kieszeni I nic więcej poza tem. Palce lewej mej dłoni, Dziarsko w bok odrzuconej, Między palce twe wchodzą I znajdują pierścionek, Zaciskając się kleszcze — Choć krzyknęłaś, to jeszcze! Niech cię boli, ty podła, kółeczko złowieszcze. Ja ci inny dam pierścień: Ja ci moim nieszczęściem Śliczną szyjkę owinę Jeszcze przed tym zamęściem. Mściwą pętlą zacisnę Tę łabędzią, tę wonną, Będziesz tańczyć na stryczku, Wiarołomna madonno. Krąży koło powroźne i podnosi się, zwęża, Po wariacku wywija twój pretendent na męża, A w to koło się wtańcza fabrykańcza szarańcza, Pan właściciel, posiadacz, kareciarz, brylanciarz! Jak z piekielnej czeluści, wyskakują ci tłuści, Odbijają cię, kradną, ci złodzieje, oszuści, W pulchne łapska cię chwycą — żywo, w supeł, pętlico! I ty w węzeł, berlińska tajemnicza ulico! Sercem teraz (zmiłuj się, zmiłuj), Echem teraz (miłuj mnie, miłuj), Zlituj się, daruj, pożałuj, Weź w ciemny las — i zacałuj, Szeptem teraz, cichą namową, Szeptem tajnym, żalem-żałobą, Płynną melodią — zwolnioną — W las cię wtańczam, madonno... Tajnym szeptem żałobą Czy pamiętasz, jak z tobą W ciemny las mego życia wkroczyłem — Czy pamiętasz, jak z tobą tańczyłem walca — Moja najbliższa — i najdalsza — i najdalsza — Tańczyłaś z obcym – z twoim mężem... Z twoim mężem... z tamtym chłopcem I powolutku w ten las na palcach walca... I jak za nami, sunąc wężem, Ruchami sprężeń i rozprężeń, Syczący, wieczny, niewidzialny, Wśliznął się w leśne uroczyska, Pijaną pianę tocząc z pyska, On — nienawistnik, Gad Fatalny. Dobranoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Bardzo kulturalnie na tym forum. IP: *.st.vc.shawcable.net 23.02.07, 03:09 Gość portalu: covered napisał(a): > Ciekawe, czy zgadniecie, czyje to ? Zgadniemy:))) Ale jest tez calkiem fajny inny "kawalek" tego samego autora tym, ktorzy go nie lubili. Z ciekawa artystyczna puenta, ktora my tez mozemy zadedykowac tym, ktorzy nam paskudza w ten watek:))) Czy wiecie jaki "kawalek" mam na mysli? Najlepszego W. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.... 23.02.07, 10:03 Witajcie ........... Nie damy sie tyle ,trzymajmy i rosnijmy w siłe.......... Paskudny troll zle trafił........... Wespół zespół namierzyłysmy tak na 90%............ Kto zacz.......... A taki zdawał sie byc kulturalny......... Taki szarmancki....... Niestety . odkrył nieco oblicze......... Poniosła go wsciekłosc, i jak dla nas .......... Ujawnił sie........ Wiemy i jest nam przykro.......... Bo gdyby to był ktoś obcy............. Niestety na niektórych....... żadna terapia nie działa........ I w dodatku wcale nie młodzian, oj nie!......... Chciał mianowac sie i dyktować......... Niestety , nie tędy droga...... U nas nie ma...prezesow........ Jest MATKA ZAłOżYCIELKA. :o) I tyle............ Pozdrawiam wszystkich ...... Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:04 No tak , faktycznie, jak pomysle to chyba ..napewno ten osobnik.Ale nas zaskoczył .Teraz juz go mamy i sie go nie boimy Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. 23.02.07, 13:19 Witam serdecznie wszystkich "Swoich"!! mam pytanie do Ciebie women-ko czy mozesz sprecyzowac termin spotkania "starych pirdzieli". Chciałbym byc na spotkaniu z "Swoimi".Jest problem mam w marcu trzy badania w ŚCCHS w Zabrzu i to na poczatku 9 i 19 a potem 22. jaką drogąmam sie upewnic co do terminu Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta59 Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:55 Tym razem to na pewno ja,pewnie po raz ostatni,bo mój nick został wybitnie sponiewierany,a nawet ktoś się zalogował.Nie ja. Wyjątkowo to było niskie i paskudne.I wystarczyło tylko trochę zadymy tym samym sposobem,aby nerwy puściły. Z tym,że ja jednak mam te pozostałe 10% niepewności i nadziei,że nie jest to ta osoba,która siedziała z nami przy owym wyszydzanym stoliku. Kontakty są przez pocztę mailową womanki.Ona jest twórcą naszej integracji , i stanowczo nie zasłużyła sobie na takie potraktowanie Jej... Pozdrawiam- L......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:49 Spotkamy sie......... Napewno ale moze tym razem odwiedzimy inny lokal......... Wszak trza próbowac.......... Poznawac........... Cieplutko trzymta sie......... Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:02 Nie zaglądałam tu długo i o zgrozo co się porobiło ! A było tak miło. Jaki można mieć interes w takim zachowaniu, po co psuć zabawe ludziom,którzy się dobrze bawią. Na pewno tylko i wyłącznie z zazdrości. Lepiej dołączyć do ludzi i dobrej zabawy,a nie zatruwać atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 23.02.07, 17:33 Witam Was! Ten watek stworzony przez nasza jakze sympatyczna Womanke-1,przejdzie do historii tego forum,nie tylko jako najdluzszy,ale watek poruszajacy ciekawe sprawy 50-latkow i nie tylko tych. Kazdy stara sie wniesc do tego watku cos ciekawego,na miare swoich mozliwosci i to jest wielce konstruktywne. Niestety,od pewnego czasu,zatruwano ten watek i czyniono to w sposob wrecz obrzydliwy. Nie chce nikogo posadzac,ale brakuje mi slow dla takiej podlosci. Wiele zapewne pieknych wpisow nie ujrzalo tutaj swiatla dziennego z powodu atakow na ten watek. Mam nadzieje,ze ta osoba zaluje swojej podlosci i krzywdy nam wyrzadzonej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. 23.02.07, 17:48 Witam wszystkich :) Nie, to co piszecie to jest chyba niemożliwe... mógł to być ktoś z nas ??? To mi się nie mieści w głowie, ja tego nie pojmuję..... cholerka, to do mnie dociera... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. 23.02.07, 18:20 Uff szkoda, ze TOLL to ten znajomy A wydawal sie byc takim super-osobnikiem Chyba jednak zawisc i zlosc pomieszal mu dodatkowo w mozgu. Moze pomoc lekarska zamiast chodzenia za nami i szpiegowania i pisania tu bzdur. Ale MY 3-mamy sie ale MY Nie damy sie Kochane --dziesieciolatki i tak jestescie WSPANIALI do nastepnego spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: nic jeszcze konkretnego 23.02.07, 19:02 Drogi piorunie51 najwyższy czas abyś spotkał się z nami. Jeśli naprawdę chcesz się spotkać, to może napisz na mój adres: woman-ka1@gazeta.pl Również i Ty możesz zasugerować termin spotkania :) Niedługo wątek się zakończy, ale myślę że My, osoby poznane na tym Forum będziemy spotykać się nadal. Niedługo już spotkanie z naszymi gośćmi spoza Polski. Cieszę się bardzo z tego faktu. Przyjacielu "nieważne" przekazałam 3 foteczki od Ciebie zaufanym osobom. Mogę tylko napisać, że komentarze były bardzo pochlebne :))) Od tej chwili będę chciała zaoszczędzić ludziom bezpodstawnych wyzwisk i obelg. Nowe osoby chcące się spotkać i piszące do mnie zostaną zweryfikowane tylko w znany mi sposób. Już ja wiem jak to zrobić;D Tutaj tylko ogłoszę spotkanie, a dokładne namiary podam w @, gg,ICQ lub Skype. ... W spr. podejrzeń. Jestem ostrożna w osądach. Niemniej, gdyby podejrzenia były słuszne, to i ja bardzo byłabym rozczarowana :((( Myślę tez, że z całego zamieszania skorzystali inni, by dołożyć swoje 3 grosze. (Do ellka25 - nie znasz tej osoby.) ... Widzę że na FCz jest już spokojniej. Cieszę się z tego. Pozdrawiam Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonnkaa Re: Namierzyłysmy trola, myslał ze taki cwaniak.. IP: *.ynfonatic.de 23.02.07, 22:34 iwonnkaa napisała: > Witajcie ........... > Nie damy sie tyle ,trzymajmy i rosnijmy w siłe.......... > Pozdrawiam wszystkich ...... > Ukłony Ruda Przepraszam, miało być "rośnijmy wszerz" Pozdrawiam cieplutko, Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikado [...] IP: *.hsd1.nj.comcast.net 23.02.07, 20:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: do psychola 23.02.07, 21:38 Do psychiatra - czy chodziło Ci o ta stronkę ? www.aliveproxy.com/ Tą ? Znamy,znamy. ..... Mój apel - zostawcie trolla w spokoju. Nie wart nawet słowa. Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll [...] IP: *.stugs.com 23.02.07, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Rehihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii.. . czyli IP: *.apus-net.pl 23.02.07, 22:34 "Risu inepto res ineptior nulla est," czyli, jak pisał Katullus w swoich "Pieśniach" (39, 16) - Nie ma nic głupszego od głupiego śmiechu. Co potem przerobiono na znane szerzej przysłowie "Poznać głupiego po śmiechu jego,". Jak widać głupota jest nieśmiertelna i od tysiącleci wywołuje podobne reakcje. Pozdrawiam szanowne towarzystwo i żałuję, że nadmiar zajęć nie pozwolił mi, jak na razie na uczestnictwo w spotkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rudolf_schieber Opamiętajcie się Trolle zanim bedzie za póżno 24.02.07, 00:42 Miej odrobinę cyberkultury i zamilcz! Czy sprawia tobie przyjemność ubliżanie starszym,zwłaszcza kobietom? One tak samo jak ty mają prawo sobie pisać gdzie tylko chcą i jak sobie chcą. Nie ublizają nikomu nie tykają się was i nie tykajcie się ich. Nie ubliżajcie też Wlodkowi. Bardzo go lubię i zasłużył chociaż na odrobinkę szacunku. Zwłaszcza że na forum jest gościem specjalnym. Dajcie święty spokój temu wątkowi. Już dosyć go zabrudziliście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re:jest tylko jeden troll IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 00:55 pl.wikipedia.org/wiki/Anonimowy_serwer_po%C5%9Brednicz%C4%85cy Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rudolf_schieber Re: Opamiętajcie się Trolle zanim bedzie za póżn 24.02.07, 01:00 Czy taka dyskusja cię jakoś podnieca? Czy to może rodzaj sadomasochizmu i braku moralności? Po wnikliwej obserwacji dochodzę do ponurych wniosków. Tych wirtualnych trolli jest mnóstwo. Ale taką cenę trzeba zapłacić za powszechny dostęp wielu do internetu. Zamiast rozwijać się intelektualnie i uczyć kultury osoby te cechuje głęboka destrukcja. To niepokojące zjawisko dotyka coraz szerszej cyberprzestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: Opamiętajcie się Trolle zanim bedzie za póżn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 01:14 Ku pamięci Trolla-jedynaka Włodzimierz Szymanowicz SPACER Zasiadł prawie pewny siebie i takim zaczyna się tolerować O nie kanalio Wywlokę go pod byle pretekstem na niekończący się spacer Niech popękają mu łydy, niech się zamamle sobą nie przeczołga się przez moją zawiść i obojętność... finita la commedia Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Piosenka na powitanie :) 24.02.07, 11:20 Pozostawiam bez komentarza. s005.wyslijto.pl/index.php?file_id=35016314897044387204&act=&down=&gk=rachunek Dziękuję za pomoc - pozdrawiam. b. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau do woman-ka1 24.02.07, 11:25 sprawdź pocztę odpisałem na twojego @ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Piosenka na powitanie :) 24.02.07, 11:26 odpisałem ci na @ sprawdź pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Piosenka na powitanie :) 24.02.07, 11:37 Dziękuje marcelmilau - widziałam :) W wolnej chwili napisze RE (prywatnie już) Piosenka jest protestem na tą "chorą sytuację" w jakiej znalazła się większość userów na forum i nie jest skierowana do nikogo personalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Tak jak mowie, lekcewazmy i nie odpisujmy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 13:03 Jesli tego erotomana chaupnika zlekcewazymy............ Lepiej czuc sie bedziemy............. Po prostu, niektóży nie dorosli do przyjazni............ Najwazniejsze ze My wiemy..... A poniewaz wróg namierzony............... to jest banka mydlana i juz.............. I jak spotkamy sie to pogadamy........... zwłaszcza ze tego drania mamy na zdjeciu.......... o i tyle...... a takie gadanie ze wszerz, czy wzdłuż.......... to mnie ...lotto.... zreszta ..........słuchac mozna kogos !!!!!!!! A to indywiduum!!!!!!!!!! Niech se gada.......... Ot co,,,,,, Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Ruda popracuj nad ortografią!!! IP: *.MIT.EDU 24.02.07, 13:40 Zanim zaczniesz się publicznie produkować. Żenada !!! Gość portalu: Ruda napisał(a): > Jesli tego erotomana "chaupnika" zlekcewazymy............ > Lepiej czuc sie bedziemy............. > Po prostu, "niektóży" nie dorosli do przyjazni............ > Ot co,,,,,, > Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Ustalmy jakieś zasady 24.02.07, 14:33 Kochani, nie karmcie trolla. Troll jest jeden i korzysta z proxy, czyli pisze z różnych adresów, podszywa się pod loginy, czym wprowadza Was w błąd. Każdy może korzystać z proxy, ale nie każdy wie, że są narzędzia które pozwalają śledzić pakiety. Nie ma nigdy całkowitej anonimowości!!! Zwykly user kompa nie da rady sprawdzić takich rzeczy. Poza tym żeby się całkiem schować w sieci to trzeba mieć sporą wiedzę. To tyle w tym temacie co mogę Wam przekazać od siebie. Proponuje nie odpowiadać na zaczepne posty (niech się sam produkuje). Jeśli możecie, to proszę się logować, to dużo daje w tej sytuacji jakiej się znaleźliśmy. Łatwiej jest zweryfikować piszącego post. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu :) b. Odpowiedz Link Zgłoś
pellota Re: Umieram ze strachu!!! 24.02.07, 15:27 kubiss napisał: > Oni nawet nie zasługują na to żeby ich nazywać trollem . > Dawni trollowie też mieli swoją klasę i swój styl . > Teraz brużdzą nie trolle tylko ścierwo . > Mimo wszystko nie zniechęcajcie się do dalszej zabawy ;-) > Pozdrawiam Wszystkich normalnych ..... Kubiś Zgadzam sie. Zaden to troll. Przecietny cham. Czy ktos z Was bawilby sie w 'dyskusje' w realu z prymitywem? Raczej nie. Jesli tak to sie nie dziwcie, ze frustrat do Was powraca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: 50-latki na Forum 25.02.07, 23:19 Troll pisze - Droga Barbaro ! (to ciekawe !) A do kogoż ten zwrot ? Czy było nam dane poznać się ? I czytać umiem, ale ile razy można czytać ten sam wpis ? ! Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: 50-latki na Forum 26.02.07, 09:58 Jednak i mnie udało sie sprowokować trolla , hahaha. Zrobiłam to celowo. Do wieczora !!! Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Na wesoło - zeby ludzie nie zyli w nieświadomości 25.02.07, 23:25 Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając, ze maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy majac 15 lat, to mamy 40 lat stażu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie! Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 - na obiad i 30 - na kolację... KAMIEŃ Z SERCA ! GORZAŁKA DLA WSZYSTKICH ! ;D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covered Re: Czerwone wino na zdrowie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 15:18 Jeden kieliszek dziennie czerwonego wina ma walory lecznicze, gdyż: - wspomaga żołądek (ułatwia pracę żołądka) - chroni serce - zwalcza infekcje - przedłuża młodość Pamiętajmy o rozsądnym korzystaniu, gdyż pite w nadmiarze przyniesie więcej szkody niż pożytku. Zapraszam na wirtualną lampeczkę czerwonego winka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Czerwone wino na zdrowie ! 26.02.07, 22:34 Witam :) Covered.... wznoszę toast za wszystkich forumowiczów, chociaż osobiście wolę wino białe, ale wiesz jak to jest.... dla towarzystwa diabeł się powiesił :) Pozdrawiam i życzę kolorowych snów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: 50-latki na Forum 26.02.07, 00:02 Nie schylam się do twojego poziomu, bo tam (delikatnie pisząc) samo błoto ! Jesteś nikim, wielkie O !!! Twoje obrażanie nie robi na mnie wielkiego wrażenia. Żegnam, bo nie nadajesz sie do polemiki, a nie zamierzam karmić trolla !!! A teraz powklejaj sobie jeszcze troszkę...no, na co czekasz ?! Już niewiele zostało... niecałe 200 postów...hahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 [...] 26.02.07, 12:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres bien Re: 50-latki na Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:04 do pioruna... On auta nie ma na 100%.A skąd by miał na to ? Z siedzenia przed monitorem ? Zresztą jak wiesz ,podejrzewamy kto to,więc wiadomo ,że jest narąbany jak pisze. Ps...znowu wpis.Ubywa skóry Jaszczura.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ile Re: i nadal narąbany jak ruskie onuce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:43 jeszcze wpisów ? oooo,mało.Czyli nastąpi zdechnięcie,że się tak wyrażę ? Ę...ę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres bien Re:troll znowu narąbany jak ruski plecak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:55 Dwóch świrów ucieka dachami. Nagle pojawia się duża przepaść. Jeden mówi do drugiego: - Nie uda się, za daleko - Uda się. Posłuchaj, ja zapalę tobie latarkę a ty przejdziesz po promieniu światła. - Ty, ja nie jestem taki głupi, jak będę przechodził to zgasisz latarkę. zrozumie pewnikiem..hih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re:kawał który mnie powalił dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:03 Cześć ! Ten dowcip dzisiaj mnie rozwalił <rotfl> Idzie baca z imprezki.Szuka toalety wolnej czeka,czeka i nic. Podchodzi do jednej i mówi: -je tam kto?? To dostał odpowiedź: -tu si ni je tylko sro !! Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: 50-latki na Forum 26.02.07, 23:14 Dobry wieczór ! "ZOSTAW SOBIE CZAS" 1. Zostaw sobie czas na PRACĘ - ona jest ceną sukcesu. 2. Zostaw sobie czas na ROZMYŚLANIA - one są źródłem siły. 3. Zostaw sobie czas na ZABAWĘ - ona jest tajemnicą młodości. 4. Zostaw sobie czas na LEKTURĘ - ona jest podstawą wiedzy. 5. Zostaw sobie czas na MODLITWĘ - ona oderwie Cię od rzeczy przyziemnych. 6. Zostaw sobie czas dla Twoich PRZYJACIÓŁ - oni są źródłem szczęścia. 7. Zostaw sobie czas na MIŁOŚĆ BLIŹNIEGO - ona jest Twoim darem dla niego. 8. Zostaw sobie czas na MARZENIA - one poniosą Twoją duszę do gwiazd. 9. Zostaw sobie czas na ŚMIECH - on pomoże Ci znieść brzemię Twojego życia. 10. Zostaw sobie czas na PLANOWANIE - wtedy będziesz miał czas na pierwszych dziewięć rzeczy. ... Już niebawem spotkamy się na innym wątku, pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pas mal. Re: myśli wielkich ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:23 "Clinton kłamał. Mężczyzna może zapomnieć, gdzie zaparkował samochód albo gdzie mieszka, ale nigdy nie zapomni seksu oralnego, nawet, jeśli był bardzo kiepski." -Barbara Bush Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuż Re: Częstochowa mnie wkurza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:28 Mam już dość psich kup, które ozdabiają wszystkie trawniki, podwórka, ulice i skwery w Częstochowie. Kto się ze mną zgadza ? Czy na to nie ma rady ? a może fotografować właścicieli, którzy nie sprzątają po swoich psach i zdjęcie umieszczać w necie ? ja już naprawdą mam tego dość !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres bien Re:wiersz Ewy Willaume-Pielki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:28 Pragnienie Nie chcę by starość moja była smutna, ani podobna do choroby duszy, gdzie towarzyszką - samotność okrutna, wszystkie uczucia potrafi zagłuszyć. Nie pragnę w szponach być obojętności, lecz uniesienia stale przeżywać. W pełnej palecie kolorów radości podniosłych uczuć przed nikim nie skrywać. Marzę, by co dzień móc do kogoś mówić i stale słyszeć tylko ciepłe słowa oraz się przy tym w ogóle nie trudzić, ot - taka zwykła, swobodna rozmowa. Lecz wiem, że starość będzie, jaka będzie i nic nie zmieni tego przeznaczenia. Ale najbardziej pragnę, aby wszędzie słyszeć "dzień dobry", a nie "do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres bien Re:wiersz Ewy Willaume-Pielki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:34 "mała czarna" To było olśnienie, lecz się zawahała.. On się uśmiechnął i nie skorzystała. Teraz sobie wyrzuca tamto zachowanie. Czy jeszcze kiedyś znów szansę dostanie? Nigdy nie wierzyła w zauroczenie, które może powstać wraz z pierwszym wrażeniem, bo nigdy w czyichś oczach blasku nie dostrzegła, by odczuć taką siłę, z którą by pobiegła nawet na koniec świata. Podszedł i spojrzał ciepłym wzrokiem brata prosząc : wypijmy "małą czarną" razem. Rzekła NIE, gdyż w tym kawiarnianym gwarze nie umiała uwierzyć, wprost spanikowała i z tym wspomnieniem sama pozostała. A teraz wszyscy ludzie tamte oczy mają, które nawet w lustrze na nią spoglądają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covered Re:She will be loved... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 00:23 Beauty queen of only eighteen she had some troubles with herself He was always there to help her she always belonged to someone else i drove for miles and miles And wound up at your door I've had you so many times But somehow I want more I don't mind spendin everyday Out on your corner in the pourin rain Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile She will be loved She will be loved Tap on my window knock on my door I want to make you feel beautiful I know I tend to get so insecure It doesn't matter anymore It's not always rainbows and butterflies It's compromise that moves us along My heart is full and my door's always open You can come anytime you want I don't mind spending everyday Out on your corner in the pouring rain Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved And she will be loved And she will be loved And she will be loved I know where you hide alone in your car Know all of the things that make you who you are I know that goodbye means nothing at all Comes back and begs me to catch her everytime she falls Yeah Tap on my window knock on my door I want to make you feel beautiful I don't mind spending everyday Out on your corner in the pouring rain oh Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved And she will be loved And she will be loved And she will be loved Yeah Yeah, ooooh Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Nowe prawo prasowe 27.02.07, 10:30 Witam......... OWE PRAWO PRASOWE Projekt Samoobrony. 1. Nie wolno pisać, że Przewodniczący Lepper zmuszał działaczki Samoobrony do seksu. 2. Przewodniczący należy zawsze pisać dużą literą. 3. Można pisać, że poseł Łyżwiński zmuszał działaczki Samoobrony do seksu. 4. Ale tak naprawdę to wszystko spisek mający na celu obalenie konstytucyjnego organu państwa. 5. Organ to Przewodniczący. 6. Bo jest w rządzie. 7. Trzeba pisać, że Przewodniczący pojechał na Jasną Górę wypowiedzieć walkę rozwiązłości. 8. Ale to wcale nie jest pokuta za grzechy ani tym bardziej PR. 9. Po prostu przewodniczący lubi jeździć do Częstochowy. Projekt posłanek Samoobrony Danuty Hojarskiej i Renaty Beger. 1. Szymon Majewski jest głupi. 2. Nie wolno pisać, że Danuta Hojarska ma owłosione piersi. 3. Może pokazać. 4. Ani że Renata Beger leci na Przewodniczącego. 5. Bo ma męża. 6. Do posłanek trzeba mieć szacunek. 7. Starsze działaczki Samoobrony też powinny być molestowane. 8. Trzeba podnieść wiek kobiet przyjmowanych do Samoobrony do 50 lat. Projekt Ligi Polskich Rodzin. 1. Można pisać o tym, o czym pozwala pisać Roman Giertych. 2. Nie można pisać o tym, o czym nie pozwala pisać Roman Giertych. 3. Młodzież ma nosić mundurki. 4. I spać z rękami na kołdrach. 5. Wtedy też może zostać wicepremierem. 6. Lewica i PO mogą sobie pochodzić od małpy. 7. Roman Giertych pochodzi od orła białego. 8. Gombrowicz jest głupi. Projekt Młodzieży Wszechpolskiej. 1. Można pisać, że Młodzież Wszechpolska lubi śpiewać. 2. Nie można pisać, że pieśni, które śpiewa, mówią o zwycięstwie białej rasy. 3. Można pisać, że Młodzież Wszechpolska lubi zabawy przy ognisku. 4. Nie można pisać, że kształt ogniska powinien mieć kształt swastyki. 5. Można pisać, że Młodzież Wszechpolska wychowuje młodzież. 6. Nie można pisać, że wychowuje źle. 7. Można pisać, że nie ma związków politycznych między LPR a Młodzieżą Wszechpolską. 8. Roman nie pozwala. 9. Posłuszni zostaną ministrami. Projekt rządowy. (popierany przez Prawo i Sprawiedliwość). 1. Nie wolno pisać, że premier nie zna hymnu polskiego. 2. Nie wolno pisać, że premier przypomina kartofla. 3. Nie wolno pisać, że premier jest kawalerem, bo brat ożenił się z najładniejszą dziewczyną, jaką znał. 4. Nie wolno nagrywać ministra Adama Lipińskiego w pokoju Renaty Beger. 5. Wolno nagrywać redaktora Adama Michnika w gabinecie Aleksandra Gudzowatego. 6. Resztę też wolno. 7. Na przykład można pisać, że Przemysław Gosiewski jest niższy i grubszy niż premier. 8. Gosiewski i tak się nie obrazi. Projekt Przemysława Gosiewskiego. 1. Nie można pisać, że budowa dworca kolejowego we Włoszczowie to absurd. 2. Można pisać, że budowa dworca kolejowego we Włoszczowie to wypełnienie zobowiązań poselskich. 3. Nie można pisać, że teraz minister Gosiewski wybuduje we Włoszczowie lotnisko. 4. W tej kadencji nie zdąży. 5. Nie można pisać, że minister często nie wie, o czym mówi, ale i tak mówi. 6. Bo nie każdy to potrafi. 7. Można pisać, że minister Gosiewski jest niższy i grubszy niż premier. 8. Minister się nie obrazi. Projekt Adama Michnika. 1. Wolno pisać o tym, o czym pisze "Gazeta Wyborcza". 2. Nie wolno krytykować "Gazety Wyborczej". 3. Gdyby były jakieś wątpliwości, można zadzwonić do redaktora Adama Michnika. Projekt Kancelarii Prezydenckiej. 1. Nie wolno się śmiać z prezydenta. 2. Ani z prezydentowej. 3. Zwłaszcza z prezydentowej. 4. Wszyscy dziennikarze to małpy. 5. Nie tylko ta w czerwonym. Projekt Platformy Obywatelskiej. 1. Można pisać wszystko. 2. W szczególności można pisać, że powinna rządzić Platforma Obywatelska. 3. I że PO jest najlepszą partią. 4. I że Donald Tusk byłby najlepszym prezydentem. 5. I że jest przystojny. 6. Nie wolno pisać, że Donald Tusk nie ma programu, tylko chce rządzić. 7. Jan Maria Rokita sam nie wie, czego chce. Projekt Jana Marii Rokity. 1. Można pisać wszystko. 2. Najlepiej, że Jan Maria Rokita jest najlepszy. 3. I najmądrzejszy. 4. I ma piękny kapelusz. 5. I powinien zostać premierem. 6. Prezydentem też. 7. Bo przecież Kaczyński jest. 8. I też jest przystojny. 9. Dlatego Tusk chciałby go wyrzucić. Projekt Episkopatu. 1. Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. 2. Można pisać o tym, co jest dobre. 3. Nie można pisać o tym, co jest złe. 4. Na przykład o aferach w Kościele. 5. Nie cudzołóż. 6. Szczęść Boże. Projekt kardynała Stanisława Dziwisza. 1. Ksiądz Isakowicz-Zaleski nie powinien zajmować się współpracą księży z SB. 2. Skoro już się zajął, to nie powinien o tym pisać. 3. Skoro już napisał, nie powinien tego zanosić do wydawnictwa. 4. Skoro już zaniósł, to wydawnictwo nie powinno tego drukować. 5. Skoro już wydrukuje, nikt nie powinien tego czytać. Projekt SLD. 1. Można pisać, że PiS robi to samo co SLD, tylko gorzej, więc przegra. 2. Nie można pisać, że SLD robiło to samo co PiS, tylko gorzej, dlatego przegrało. 3. Można pisać, że SLD jednoczy lewicę. 4. Nie można pisać, że SLD połyka inne partie lewicy. 5. Kiedy SLD wróci do władzy, i tak napisze nową ustawę o prawie prasowym. Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Do moderatora 27.02.07, 11:01 Teraz "cwamiaku "obudziłeś się a gdzie Ty gościu byłeś-łaś przez ponad 2234 posty . Dlaczego został przez Ciebie cenzorze od siedmiu boleści usuniety mój post z dnia wcorajszego o godzinie 12,36 Co wnim zawierało ze złamałem według Ciebie regulamin możesz odpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa marcel juz odpuscił, 27.02.07, 11:18 Nie da sie Tu kontrolowac.To my musimy nie reagowac i sobie sami pisac do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L................ Re: ciekawostka dla Was.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:35 PRAWDZIWA ROZMOWA NAGRANA NA MORSKIEJ CZĘSTOTLIWOŚCI ALARMOWEJ CANAL 106, NA WYBRZEŻU FINISTERRA (GALICJA) POMIĘDZY HISZPANAMI A AMERYKANAMI 16 PAŹDZIERNIKA 1997 ROKU. Hiszpanie: (w tle słychać trzaski) Tu mówi A-853, prosimy, zmieńcie kurs o 15 stopni na południe, by uniknąć kolizji ... Płyniecie wprost na nas, w odległości 25 mil morskich. Amerykanie: (trzaski w tle) Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na północ, by uniknąć kolizji. Hiszpanie: Odmowa. Powtarzamy: zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe, by uniknąć kolizji ... Amerykanie: (inny glos) Tu mówi kapitan jednostki pływającej Stanów Zjednoczonych Ameryki. Nalegamy, byście zmienili swój kurs o 15 stopni na północ, by uniknąć kolizji. Hiszpanie: Nie uważamy tego ani za słuszne, ani za możliwe do wykonania. Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na południe, by uniknąć zderzenia z nami. Amerykanie: (ton głosu świadczący o wściekłości) Tu mówi kapitan Richard James Howard, dowodzący lotniskowcem USS Lincoln marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych; drugim co do wielkości okrętem floty amerykańskiej. Eskortują nas dwa okręty pancerne, sześć niszczycieli, pięć krążowników, cztery okręty podwodne oraz liczne jednostki wspomagające. Udajemy się w kierunku Zatoki Perskiej w celu przeprowadzenia manewrów wojennych w obliczu możliwej ofensywy ze strony wojsk irackich. Nie sugeruję ... ROZKAZUJĘ WAM ZMIENIĆ KURS O 15 STOPNI NA PÓŁNOC! W przeciwnym razie będziemy zmuszeni podjąć działania konieczne by zapewnić bezpieczeństwo temu okrętowi, jak również siłom koalicji. Na1eżycie do państwa sprzymierzonego, jesteście członkiem NATO i rzeczonej koalicji. Żądam natychmiastowego posłuszeństwa i usunięcia się z drogi! Hiszpanie: Tu mówi Juan Manuel Salas Alcantara. Jest nas dwóch. Eskortuje nas nasz pies, jest też z nami nasze jedzenie, dwa piwa i kanarek, który teraz śpi. Mamy poparcie lokalnego radia La Coruna i morskiego kanału alarmowego 106. Nie udajemy się w żadnym kierunku i mówimy do was ze stałego lądu, z latarni morskiej A-853 Finisterra, z wybrzeża Galicji. Nie mamy gó..anego pojęcia, które miejsce zajmujemy w rankingu hiszpańskich latarni morskich. Możecie podjąć wszelkie słuszne działania, na jakie tylko przyjdzie wam ochota, by zapewnić bezpieczeństwo waszemu zasranemu okrętowi, który za chwile rozbije się o skały; dlatego ponownie nalegamy, sugerujemy wam, iż działaniem najlepszym, najbardziej słusznym i najbardziej godnym polecenia będzie zmiana kursu o 15 stopni na południe by uniknąć zderzenia z nami. Amerykanie: OK. Przyjąłem, dziękuję. pozdrawiam.Do spotkania ,również w necie,ale w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś