Dodaj do ulubionych

Dobry Urolog

26.04.10, 22:32
Witam.
Potrzebuję namiaru na dobrego lekarza urologa. Chodzi mi raczej o gabinet
prywatny, bo na NFZ nie ma co liczyć i czekać kilka tygodni
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: Dobry Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 00:49
      Tomasz Lubas przyjmuje w domu prywatnie nie pamietam nazwy ulicy ale
      jak sie jedzie jadwigi to obok biedronki skreca sie w taka dziurawą
      uliczke i zaraz po lewej stronie za biedronka jest jego dom.
    • Gość: Aneta Dobry Urolog tylko dt Lubas IP: 212.87.240.* 27.04.10, 13:28
      "Przerobiłam" w ciagu 2 lat kilka sław częstochowskich i tylko dr
      Lubas się sprawdził, poznał od razu w czym problem, badania + wywiad
      z objawów i trafna diagnoza. Mój 20-letni syn choruje. Polecam
      34/3740672
      • Gość: -- Re: Dobry Urolog tylko dt Lubas IP: *.icis.pcz.pl 27.04.10, 18:57
        Bylem u kilku. Problemy urologiczne nie sa czesto takie proste i szczerze
        powiedziawszy u mnie lepiej sie sprawdzil dr Bryc niz dr Lubas. Dzieki dr
        Brycowi jakos sobie radze z moim problemem:)

Ale powtarzam - to sa czesto indywidualne doswiadczenia.
    • maly-311 Dobry Urolog 27.04.10, 16:57
      A dr. Dariusz Hajdenrajch. Co o nim sądzicie
      • Gość: aga Re: Dobry Urolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 17:19
        rudzki na kilińskiego
        • Gość: chorujący do maly_311 IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.04.10, 18:58
          Broń Cię Boże przed urologami z Częstochowy. Kiedyś jeden nefrolog powiedział do
          mnie: "Jak chcesz się wyleczyć, to szukaj lekarzy na śląsku, pod żadnym pozorem
          nie korzystaj z usług w Częstochowie". Nie posłuchałem i mocno odcierpiałem.
          Większość z nich nie praktykuje w szpitalu, tylko zgarniają kasę w prywatnych
          gabinetach. Proponuję Ci udać się do Śląskiego Centrum Urologii "Urovita" -
          www.urovita.pl/. Pracują tam prawdziwi fachowcy i nie naciągają na
          kolejne wizyty, po to tylko, aby opróżnić nam portfel. Osobiście polecam
          konsultacje Ordynatora dr n. med. Andrzeja Szurkowskiego. To prawdziwy mistrz w
          swojej sztuce. Jako ciekawostkę podam, że to nasz ziomal, urodził się w
          Częstochowie, ale nie przejął złych zwyczajów. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
          • maly-311 Re: do maly_311 28.04.10, 18:48
            dzięki.
            A wiesz może jak dam dojechać. Niestety nie mam samochodu
      • Gość: autorka Re: Dobry Urolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 21:22
        dr. Hajdenrajcha odradzam, leczyłam się u niego jakiś czas, moje półroczne mega zakażenie (80 leukocytów w polu widzenia i ok 200 białka) leczył tylko furaginą, bo jak stwierdził przy kamicy to normalne. Wreszcie nie wytrzymałam i zaczęłam szukać, trafiłam w necie na adres dr. Lubasa i poszłam do niego. On od razu wiedział co zrobić. Pomógł mi pozbyć się kamienia. Także z mojej strony polecam tylko dr. Lubasa, który nota bene jest Ordynatorem w Szpitalu nr 1, w Bytomiu, to naprawdę świetny fachowiec i w dodatku przemiły człowiek.
    • kwoznicki2016 Re: Dobry Urolog 14.04.19, 20:55
      Omijajcie Państwo szerokim lukiem dr.Lubasa. To lekarz ,który nie ma pojęcia o medycynie.Mojego syna doprowadził do stanu zagrożenia życia , poprzedzonego tygodniowym bólem i cierpieniem. A miał wykonać rutynowy zabieg , podobno wykonywany przez niego wczesniej wiele razy , z pozytywnym skutkiem. Skończyło się na leczeniu u innego specjalisty , kolejnym bólu i kolejnym wydatku.Ale nie o pieniądze tu chodzi. Bardziej o ograniczenie , albo wręcz uniemożliwienie podobnych praktyk poprzez na przykład zabranie uprawnień do wykonywania zawodu. Dr Lubas jest pierwszym kandydatem , któremu się to należy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka