Gość: pielgrzym IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.08.06, 17:07 hejj proponuje postawic laweczke z JPII tak zeby mozna sobie kolo niego usiasc i zrobic fotke. to bedzie lepsze niz jakis powalony krzyz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rfg powalony czerwony burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 17:14 krzyż jest tylko elementem pomnika, obok bedzie naturalnej wysokosci postac Jana Pawła II. Ty czerwony buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony burak Re: powalony czerwony burak IP: *.trustnet.pl 14.08.06, 17:40 Co ty? To nie będzie żaden Jan ani Paweł tylko gustowny, ogrodowy krasnal. Nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Laweczka z JPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:16 no powiem ci ,ze na super pomysł wpadłeś .popieram (i dodam ze powinna stac gdzies w III aleji)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Laweczka z JPII 14.08.06, 18:24 Tak, proponuje na kazdej laweczce wzdluz trzeciej alei posadzic rzezby poczetu papiezy. A mieszkancy beda siadali im na kolanach, bolawki niestety beda zajete przez rzezby. Coz takie pomniki nam daja, powiedzcie mi? Nie wydaje mi sie jakoby ludzie z Polski, tym bardziej ze swiata, przyjezdzali do Czestochowy tylko po to, zeby zrobic sobie zdjecie z rzezba JPII na laweczce w alejach. Odpowiedz Link Zgłoś
taiken Re: Laweczka z JPII 14.08.06, 18:23 Tylko jedna? Coście tacy skromni? Powinno być z pięćdziesiąt. Na całej długości od Daszyńskiego aż po parki. Od stojącego Papy poprzez wszystkie warianty opadania na ławeczkę. Na ostatniej powinien siedzieć już wygodnie, że się tak wyrażę, całą pupą. Łódź byśmy zakasowali. A jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Laweczka z JPII IP: *.pool.mediaWays.net 14.08.06, 20:12 Jak postawisz ja za swoje pieniadze to ok. Odpowiedz Link Zgłoś