Dodaj do ulubionych

VIP w Częstochowie !!! Pomocy

IP: 212.160.86.* 15.08.06, 21:08
Mam problem w najbliszy weekend przyjedzie mój kolega jest znanym aktorem, i
chciał abym znim poszedł gdzies do tutejszej dyskoteki ale niwiem którą mam
wybrac gdzie bedzie bezpiecznie i bez wiekszego zamieszania... Prosze o pomoc
z góry wielkie dzieki :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: soho Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:15
      Holoubek ????????????????
    • Gość: Iron Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: 24.151.104.* 15.08.06, 21:20
      Rysio z klanu?????
    • Gość: Iron Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: 24.151.104.* 15.08.06, 21:21
      A moze Chuck Norris????
    • Gość: Artur Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: 212.160.86.* 15.08.06, 21:26
      Nie "Babcia Józia" z filmu Plebania... mi naprawde na tym zalerzy...
      • henryczek-czewa Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 15.08.06, 21:27
        haha wszyscy doradzą ci dany lokal,powiesz "dzięki, tam pójdziemy" i później sie z tą gwiazdą tam w ten weekend nie dopchasz bo wszyscy juz będą w tym poleconym lokalu zeby zobaczyc twojego kolege
    • taiken Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 15.08.06, 21:30
      Jeśli mogę coś doradzić, to dyskoteka odpada. Tam zawsze jest full małolatów
      sikających po nogach. A jeśli go do tego rozpoznają, to się nie pobawicie w
      ogóle.
      Zapytaj kilku taksówkarzy o jakiś ustronny klub, gdzie bawią się bogatsi.
      Powinni coś ci podpowiedzieć.
      Powodzenia.
      I udanej zabawy.
    • radeek102 Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 15.08.06, 21:53
      ja proponuje YORKER CLUB w Poczesnej lub PORTER w Częstochowie
      • morning.calm Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 15.08.06, 22:58
        radeek102 doradziles rewelacyjnie!:D Nigdzie chyba nie ma tylu dzieciakow co w
        tych dwoch wiksiarniach. Polecam C4 jesli chcesz sie pobawic przy ambitnej
        muzyce i niepowtarzalnej atmosferze. Jesli interesuje Cie cos spokojnego to moze
        ASK Jazz Club.
        • Gość: dsl Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 00:57
          Przyłączam się do propozycji morning.calm odnośnie C4- w sobote będzie tam
          impreza urodzinowa więc ludzie będą bardziej zajęci solenizantami, dzięki
          urodzinom twój gość posłucha przekroju częstochowskiej sceny klubowej(ma
          zagrać 9 dj'i) a selakcja przy wejściu i profesjonalna firma ochroniarska
          pilnująca porządku podczas imprezy powinna zadbać by wszyscy na imprezie wraz z
          twoim kolegą czuli się swobodnie. Ale ostateczny wybór należy do ciebie ;)
          pzdr.
          • Gość: XXX Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:50
            jak impreza urodzinowa to chyba będą zajęci jubilatami... :P:P:P:P
        • Gość: lolo Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.34.pl / 80.51.236.* 16.08.06, 22:59
          morning.calm napisał:

> radeek102 doradziles rewelacyjnie!:D Nigdzie chyba nie ma tylu dzieciakow co w
          > tych dwoch wiksiarniach. Polecam C4 jesli chcesz sie pobawic przy ambitnej
          > muzyce i niepowtarzalnej atmosferze. Jesli interesuje Cie cos spokojnego to moz
          > e
          > ASK Jazz Club.

No proszę znawco języka polskiego, jak błysnąłeś w powyższym tekście.
          WSTYD trzecioklasisto "babole" wypisywać, popatrz a zobaczysz, chyba, że
          oklurarki się gdzieś zapodziały !!
    • marcelmilau Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 16.08.06, 01:29
      no disco chyba odpada :(
      • Gość: Rysio z klanu Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.21.pl / *.21.pl 16.08.06, 10:13
        ja proponuje ci "złty róg" na kwadratach
        • adraian Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 16.08.06, 11:16
          Ja Także proponuje i polecam C4 !!!
          • adraian Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 16.08.06, 20:20
            albo tez słyszałem że fajnie można sie pobawić na vivie w Truskolasach nie
            daleko Częstochowy, ale czy bezpiecznie to niewiem
            • Gość: morning calm Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.pl / *.net-komp.pl 16.08.06, 21:14
              Jesli masz ochote na wiejskie dicho/sztacheta party to czemu nie...
              • Gość: lolo Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.34.pl / 80.51.236.* 16.08.06, 21:19
                Gość portalu: morning calm napisał(a):

> Jesli masz ochote na wiejskie dicho/sztacheta party to czemu nie...

klient co śmieci głupotami to forum ma zapewne ochote na kontakt z dobrym
                lekarzem, takium specjalistą !! ale to juz jego sprawa !!
                • morning.calm Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 16.08.06, 21:51
                  Proponuje najpierw dobry kurs jezyka polskiego badz tez zaliczenie w koncu tej
                  trzeciej klasy gimnazjum kolego. Pozniej mozemy dyskutowac.
                  • Gość: lolo Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.34.pl / 80.51.236.* 16.08.06, 22:55
                    morning.calm napisał:

> Proponuje najpierw dobry kurs jezyka polskiego badz tez zaliczenie w koncu tej
                    > trzeciej klasy gimnazjum kolego. Pozniej mozemy dyskutowac.

Kolegą to twoim nie byłem i z pewnością nie mam zamiaru być.
                    Widać, że nie masz pojęcia co to tzw. "literówka" !! np. "takium"
                    Ale to twój już problem.
                    I widać, że nie umiesz odróżnić do kogo adresowany był poniższy post. Widać,
                    trzecia klasa to jednak za mało aby aktywnie uczestniczyć w tym forum.

Gość portalu: morning calm napisał(a):

> Jesli masz ochote na wiejskie dicho/sztacheta party to czemu nie...

klient co śmieci głupotami to forum ma zapewne ochote na kontakt z dobrym
                    lekarzem, takium specjalistą !! ale to juz jego sprawa !!
                    • morning.calm Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy 17.08.06, 10:54
                      Skoro mnie cytujesz to chyba oczywistym jest, ze kierujesz swoja odpowiedz w
                      moja strone? Z reszta niewazne, po cholere cisnienia. Jak bedzie chcial, zeby go
                      malolaty oblazly, dostac przypadkiem od jakiegos napakowanego koksa i sluchac
                      muzyki spod znaku "hity z satelity" to pojdzie do vivy czy innego dicho. Jak
                      bedzie chcial posiedziec w bardziej kameralnym towarzystwie, przy ambitnej
                      muzyce i bez zadnych spiec to pojdzie do C4.
    • Gość: Artur Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: 212.160.86.* 17.08.06, 00:06
      chodziło mi aby sie dowiedziec gdzie moge zaprosci kolege który jest VIP-em a
      nie wyczytywac jak wy sie dogadujecie na tym watku forum... a może byscie mi
      cos polecili tylko cos powaznego i z rosadkiem :)
      • Gość: soel Re: VIP w Częstochowie !!! Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:17
        A kim jest ten VIP:) ??? penwie nie powiesz na forum bo jezeli Ktoś fajny to
        malotaty pewnie latalyby po barach i szukaly :) nio ale powiedzl:D teraz
        ciekawość mnie zrzera:))).Ja moge polecic ZOrbe na glogera cicha ustronna
        pizzera, albo seczuan<nie wiem dokładnie jak się pisze) co do biznes to w
        weekendy full ludu jest, generalnie to wszytsko zalezy od tego ile macie lat i
        co chcecie robic w czewie może nie ma za duzo miejsc ale wazna jest ekipa z
        jaka idziesz, ale jak to VIP to bedzie ciezko chyba że nikt Go nie pozna, albo
        bedziecie sie bawic rozdajac autografy:) ale jak cos to naspiz co chcecie robic
        to wtedy moge cos odpisac konkretnego..
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka