taoo 16.08.06, 17:58 Firewall zablokował wszystkie pliki przychodzące ... win32 (nie znam całej nazwy). ... jak to można odblokować? Nie pobiera listy serwerów i nie można pobierać nowych plików przez eMule. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taoo Re: Blokada eD2k przez firewall 16.08.06, 19:22 Dziękuję serdecznie za pomoc. Odkryłam rozwiązanie mojego problemu. To fajne uczucie, jak drzwiami i oknami inni forumowicze rzucają się z pomocą. Pozdrawiam. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Blokada eD2k przez firewall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:31 Skoro firewall zablokował, to w ustawieniach firewalla nalezy poszukac reguł, odpowiedzialnych za blokowanie badź nie, okreslonych programow i zmienic je na "odblokowane". Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: Blokada eD2k przez firewall 16.08.06, 19:48 Dziękuję Ci, Janosiku, że dzielisz się ze mną swoją wiedzą. :DDD PS. Odkryłam to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Blokada eD2k przez firewall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:02 Po pierwsze forum to nie czat i nie spodziewaj się natychmiastowych odpowiedzi. Po drugie zawsze najpierw próbuj sam, a dopiero później jak nie będzie wyjścia to się pytaj. Samodzielne myślenie nie boli (o czym chyba się przekonałeś) Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: Blokada eD2k przez firewall 16.08.06, 21:25 Bardzo Ci jestem wdzięczna za tyle uwag, Harry_manie. Masz rację, samodzielne myślenie nie boli. Kwestia tylko taka, że z tym problemem zetknęłam się po raz pierwszy, a wiesz, że z niewiedzy człowiek może popełnić takie błędy, że czasami można wpaść niczym z deszczu pod rynnę. Niemniej wzięłam sobie to do serca. Dziękuję. PS. Faktycznie forum to nie chat, ale często tak to wygląda, bo postów przybywa w zastraszającym tempie, zwłaszcza wtedy, gdy forumowicze się kłócą. Pozdrawiam. :D Odpowiedz Link Zgłoś