Dodaj do ulubionych

Blokada eD2k przez firewall

16.08.06, 17:58
Firewall zablokował wszystkie pliki przychodzące ... win32 (nie znam całej
nazwy).
... jak to można odblokować?
Nie pobiera listy serwerów i nie można pobierać nowych plików przez eMule.
Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • taoo Re: Blokada eD2k przez firewall 16.08.06, 18:24
      up
    • taoo Re: Blokada eD2k przez firewall 16.08.06, 19:22
      Dziękuję serdecznie za pomoc.
      Odkryłam rozwiązanie mojego problemu.
      To fajne uczucie, jak drzwiami i oknami inni forumowicze rzucają się z pomocą.
      Pozdrawiam.
      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
      • Gość: Janosik Re: Blokada eD2k przez firewall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:31
        Skoro firewall zablokował, to w ustawieniach firewalla nalezy poszukac reguł,
        odpowiedzialnych za blokowanie badź nie, okreslonych programow i zmienic je na
        "odblokowane".
        • taoo Re: Blokada eD2k przez firewall 16.08.06, 19:48
          Dziękuję Ci, Janosiku, że dzielisz się ze mną swoją wiedzą. :DDD

PS. Odkryłam to.
          • Gość: Harry_man Re: Blokada eD2k przez firewall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:02
            Po pierwsze forum to nie czat i nie spodziewaj się natychmiastowych odpowiedzi.
            Po drugie zawsze najpierw próbuj sam, a dopiero później jak nie będzie wyjścia
            to się pytaj. Samodzielne myślenie nie boli (o czym chyba się przekonałeś)
            • taoo Re: Blokada eD2k przez firewall 16.08.06, 21:25
              Bardzo Ci jestem wdzięczna za tyle uwag, Harry_manie.
              Masz rację, samodzielne myślenie nie boli. Kwestia tylko taka, że z tym
              problemem zetknęłam się po raz pierwszy, a wiesz, że z niewiedzy człowiek może
              popełnić takie błędy, że czasami można wpaść niczym z deszczu pod rynnę.
              Niemniej wzięłam sobie to do serca.
              Dziękuję.

PS. Faktycznie forum to nie chat, ale często tak to wygląda, bo postów przybywa
              w zastraszającym tempie, zwłaszcza wtedy, gdy forumowicze się kłócą.

Pozdrawiam. :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka