Gość: Raffi IP: 212.160.86.* 22.08.06, 10:18 Czekam na waswze propozycje i opinie oraz dlaczego miał bym wybrac któregoś z tych operatorów sieci komórkowej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sweet_pie Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:23 telefon na firmę czy osobę fizyczną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffi Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: 212.160.86.* 22.08.06, 10:24 Wolał bym na osobe fizyczna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_pie Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:35 to ja Ci w tej kwestii niestety nie pomogę :(. Jeśli zdecydowałbyś się na tel firmowy to można z nimi negocjować warunki i to bardzo... jeśli chodzi o Orange. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:00 Jeżeli chcesz wziąśc na abonament to polecam Ere jest najlepsza kto ci da tyle darmowych minut do wszystkich sici jak nie ona naprawde warto!!!! a jesli chodzi o mixa to chyba plusa tak mi sie wydaje ze najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:11 zalezy od Ciebie i do czgo najbardzije ten tel wykorzytsujesz czy dzwonisz do jakies sieci najwiecej ? czy Twoi znajomi rodzina w jakies sieci maja tel ? czy wysyłasz wiecej sms czy dzwonisz itp wystaczy przejrzec ofery na interneicie i dopasowac do siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.man.czest.pl 22.08.06, 13:47 sam miałem plusa ale przeszedłem go orange!!! sa najlepsi daja fajne telefony i sporo minut !! era rabie na minutach !! plus olewa jak chcesz przedłuzyc umowe daja bardzo drogie i słabe telefony!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:57 tylkom plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:31 zetafon w orange wydaje się niezłą propozycją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:58 era tansze tel drozej rozmowy i reszta wychodzi , orange drozsze tel. lepsze oferty co do rozmów i sms i w dodatku jesli masz wielu znajomych w tej sieci bardzije sie oplaca aczkolwiek skaładalm kiedys w orange reklamacje i musiałam robi to kilkakrotnie gdyz zawsze ktos ''zapomnial'' jej ''zapisac''ale zawsze tak jest ze wszedzie sie myla tyle ze na własna koprzysc a nigdy na korzysc abonenta, plus jakos nigdy mnie soba nie przekonał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.prenet.pl 22.08.06, 18:04 Kiedys stanalem z podobnym problemem, ale szybko wykluczylem ERE za to ze zablokowali kiedys darmowe SMSy z internetu - zly dotyk boli cale zycie - a poza tym jakos wszyscy znajomi, ktorzy tam mieli telefony to szybko uciekali. Wybralem Orange bo za 50zl abonament byl fajny telefon(bez rewelacji ale dzwonil i odbieral smsy, a nawet wysylac smsa sie tez dalo, mial wap i wszystko co chcialem) no i byla promocja, dawali do 50zl dalsze 25zl do wygadania i przez 3 miesiaca na Orange i stacjonarne mialem prawie 400zl do wygadania miesiecznie. Radze sie przejsc po sklepach i porownac oferty samemu i wybrac cos co ci odbpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak46 Re: Kogo Plus walnął w rogi? IP: *.icpnet.pl 28.08.06, 17:56 Mnie już trzykrotnie na kartę pre-paid. Płacę i nic. Poczem płacę 95 gr po to, żeby sie dowiedzieć, że ta usługa jest płatna. Czy Was to tez spotyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Mam problem Orange, Era czy Plus Gsm ? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 19:07 Wejdz na www.orange.pl, www.era.pl i www.plusgsm.pl porownaj oferty i wybierz najlepsza. Czy to takie trudne? Chyba ze mamy za ciebie wybrac??????? Odpowiedz Link Zgłoś