Gość: Gred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:21 Hi. Czy orientuje sie ktoś czy jest w Kłobucku radiowy net? Lub jakis inny sposób posiadania internetu, oczywiście TePSA odpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor wpisu Re: Internet w Kłobucku IP: *.man.czest.pl 23.08.06, 11:56 w Kłobucku to jeszcze liczydła w urzędach mają a ty o internecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gred Re: Internet w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:33 ale ja serio, przenosze sie tam i cięko mi sie bedzie rozstac z netem:( a o liczydle juz zapomniałem:d Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: Internet w Kłobucku 23.08.06, 14:44 Oczywiście, ze jest net radiowy. Sama jestem posiadaczka takowego.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka kłobuck Re: Internet w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:18 a jaki masz abonament i predkosc??? Jestem zainteresowana internetem ale nie znam zadnej firmy zajmujacej sie tym. Była bym wdzieczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Internet w Kłobucku IP: *.34.pl / 80.51.236.* 23.08.06, 21:12 Jak bedziesz chciał/ła nawiązać kontakt np. z firmą Pol-Sieć z Kłobucka, to uważnie czytaj regulamin /tj. cene montazu, uslug itp./ i zastanów sie nad innym dostawcą lub Neostradą, bo obecna tam cena 55 zł. w abonamencie to chyba w obecnym czasie za dużoooooo za oferowaną przepustowaosc "200" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Internet w Kłobucku IP: *.34.pl / 80.51.236.* 23.08.06, 21:22 Może niebawem coś takiego lub jakaś inna firma zrobi przykładowy porządek i zacznie sie coś naprawde dziać !! Przykład oto taki np. !! www.internet.csmnp.com.pl/internet/ Odpowiedz Link Zgłoś