Gość: zalamana IP: *.prio139.trustnet.pl 01.09.06, 19:44 ...jeżei chcecie mi pomóc to przeczytajcie wątek "jak sie dogadac w małżeństwie" i pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noel Re: Panowie potrzebna pomoc... IP: *.trustnet.pl 01.09.06, 19:49 powiem krotko - najwidoczniej zescie sie pobrali, a nie dobrali ale nie poddawaj sie, walcz, jesli uwazasz, ze warto powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana do Noe IP: *.prio139.trustnet.pl 01.09.06, 19:53 ja wiem że warto bo się kochamy tylko nie mam jak walczyć bo nie mam szans mówiąc do jego pleców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Re: do Noe IP: *.trustnet.pl 01.09.06, 19:57 ale najwidoczniej sie w polowie nie sznujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana Re: do Noe IP: *.prio139.trustnet.pl 01.09.06, 20:01 wiem że wina zawsze leży po obu stronach ale wydaje mi się że wywiązuje się 100& a jak inaczej zasłużyć na szacunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Re: do Noe IP: *.trustnet.pl 01.09.06, 20:06 nie wiem jak ilosciowo i jakosciowo sie wywiazujesz, ale skoro, bedac niedlugo po slubie pytasz, w jaki sposob zasluzyc na szacunek, to nie jest raczej optymizmem nie emanuje. wiesz, zasluzyc to mozna w szkole na dobra ocene czasem poswieconym na nauke, a szacunek do kogos sie ma albo nie. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś