Dodaj do ulubionych

Kobiety a taniec ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 22:44
Tak sobie dzisiaj myślę czemu kobiety tak lubią tańczyć, i w 90% przypadków gdy facet nie posiada tej zdolności przynajmniej w stopniu podstawowym to w zasadzie jest u kobiety skreślony (nie ma u takiej szans). Rozumiem że kobiecie to stwarza niesamowitą przyjemność z muskania sie ciał ale żeby tak do tego stopnia.
Sam potrafię jako tako sie poruszać z kobietom ale jest cała masa mężczyzn którzy nie posiadaja takiego daru.
I teraz mam takie pytanko jak zdobyć kobiete bez umiejętności tańczenia ???
Obserwuj wątek
    • Gość: denni Re: Kobiety a taniec ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:20
      Taniec to poezja cila. Dobry tancerz tańcem potrafi wyrazić wszystko. Myśle,że
      większość ludzi nie zdaje sobie sprawy z tago,że tańcząc kominikujemy się w
      pewnin sposób.Ty sam napewno obserwując tańcące kobiety przypisujesz im pewne
      cechy cechy,oceniasz ich temperament. Mówią nawet: zobacz jak ktoś tańczy lub
      jak prowadzi samochód, a dowiesz się jakim jest kochankiem i myślę,że coś w tym
      jest.
      Moja teoria tańca to nie liczenie kroków lecz wyrażanie siebie, tego co czuję.
      Otwórz się i zatańcz najpiękniej jak potrafisz!

Na początek jednak zalecam ćwiczenia, najlepiej przed lustrem:)))))
      • Gość: upsalski Re: Kobiety a taniec ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 10:21
        up
        • Gość: ona Re: Kobiety a taniec ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:13
          Ja uwielbiam tańczyć i nie chce być nie skromna - ale dość mi to wychodzi (tak
          twierzdi otoczenie), i wole jeśli mój partner również potrafi się ruszać. Dla
          mnie osobiście jest męką tańczyć z kimś kto rusza się jakby połknął kij. Gdy
          tańczymy "osobno", każdy sobie to inna sprawa, a gdy razem - co wymaga zgrania
          się - inna.
          Sumując: bardzo ważne jest dla mnie to czy chłopak potrafi tańczyć, ale jeżeli
          nie potrafi, a odpowiada mi pod innymi względami to na pewno nie jest na
          straconej pozycji.
          Pozdrawiam.
    • Gość: Kobieta:) Re: Kobiety a taniec ??? IP: 80.54.173.* 03.09.06, 13:03
      Umiem tańczyć i uwielbiam facetów, którzy też potrafią. To niesamowicie fajny
      sposób na poznanie się i wspólną zabawę. Zgadzam się również ze stwierdzeniem,
      że z kim się dogadujemy w tańcu, z tym się dogadamy wszędzie...w życiu, w
      związku, w łóżku...Niestety ciągle szukam kogoś dla kogo taniec nie będzie
      "weselnym obciachem", kto spróbuje się po prostu czegoś nauczyć...a rozglądając
      się po parkietach typu Don Kichot czy Porter zauważam jak na razie "tancerzy"
      typu "symulacja kopulacji", "rozwieszanie zdjęć na ścianie" albo "walka z
      miotaczem ognia". Oczywiście dziewczyny też czasem ruszają się śmiesznie...Być
      może mój sposób poruszania też może komuś się nie podobać:)Nie wiem...w każdym
      razie tańczę dalej...sama...
    • Gość: lilu Re: robert & s-półka IP: 212.87.229.* 04.09.06, 10:49
      -----I teraz mam takie pytanko jak zdobyć kobiete bez umiejętności tańczenia ???

człowiek nie jest istotą doskonałą. nie musisz potrafić wszystkiego. dlaczego
      akurat tak zależy ci na umiejętności tańca? zapewne muszę zgodzić się z
      przedmówcami, że taniec ale taki z głębi duszy kiedy możesz nawet zamknąć oczy
      i na tyle zaufać partnerowi że poprowadzi cie tak, iż nie będziesz musiał
      niczego się obawiać. poczujesz się jak ptak lub motyl, który szybuje gdzieś w
      przestworzach. wtedy człowiek może poczuć się prawdziwie wolny, odprężony i
      szczęśliwy. a czego więcej w życiu potrzeba?
      rozumiem, że wybrana partnerka musi uwielbiać taniec. jeśli nie jesteś w tym
      najlepszy nie próbuj na siłę udowadniać czegoś czego nie potrafisz.

z pewnością masz wiele innych zalet równie pięknych którymi można zaimponować
      kobiecie. bądź prawdziwym mężczyzną szarmanckim, uprzejmym nie tylko dla
      wybranki ale również wobec innych kobiet mamy, babci, siostry czy koleżanki.
      baczna obserwatorka szybko to dostrzeże i z pewnością doceni. miej własne
      pasje , które z pewnością będą bardzo pochlebnie o tobie świadczyły.

życze powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka