Dodaj do ulubionych

Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga?

IP: *.tktelekom.pl 06.09.06, 10:20
witam.chciałem poruszyc pewien temat a mianowicie coraz czesciej sie spotyka
młodego 25 latka z zadbaną (raczej dobrze zrobioną) 40 - stką.czy wy tez to
zauwazyliście?czy to teraz taka moda?no fakt te niektóe czterdziestki sa
całkiem całkiem ale ja mając 25 lat nie wiem czy bym sie pokazał na mieście z
taką "mamusia".co wy o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: He Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.czest.pl 06.09.06, 10:22
      Ulżyło bo ja już myśłałem że to tylko mnie spotkało ...
    • Gość: mucha Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:27
      Te "dobrze zrobione 40-stki" maja zawsze duzo kasy i żigolaków u boku hihihihi
    • Gość: Rysiek Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:28
      Zadbane Mamuski są sto razy lepsze niz młode tapeciary.Taką mamuske to bym.......
      • shizuoka20001 Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? 06.09.06, 10:39
        ja nie zauważyłem... za to młoda pania i starszego pana owszem
        • Gość: kobieta Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:07
          <nie dzieciom ku.. i pedała>
      • Gość: kamia Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:40
        az żal sie robi,jak sie patrzy...ostatnio widzialam jak mlody,fajny koles
        calowal sie namietnie z 40 stka,a fuj;p
    • Gość: Mmmruczuś Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:39
      Ja mam 23 lata i moja kobieta ma 49 latek. Nie rozumiem w czym problem???????
    • Gość: mucha Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:43
      jak to w czym problem??? utrzymuje cię pewnie
      • Gość: Mmmruczuś Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:48
        Tak ma pieniądze. Inwestuje w młodego, co ma robić z pieniędzmi.Podruzujemy,
        bawimy się :-))
        • Gość: zainteresowany Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:49
          Mmmruczuś a ma jakies podobne kolezanki ??:D
          • Gość: Mmmruczuś Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:51
            Oczywiście,że ma :)) Nie jedną :-)
            • Gość: zainteresowany Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:54
              Mmmruczuś no a jakies fajne ??:D no i czy chetne na takie znajomosci?
              • Gość: Mmmruczuś Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:59
                Fajne, zadbane i eleganckie. Koleżanka mojej Basi - Ela, lat 45,po rozwodzie,
                3 własne stanowiska sklepowe,czarna alfa 156(nowa ), wolna, niezalezna,
                szukająca młodego :-)))) I bardzo zazdrości mojej Basi :-))) Ma czego : D
                • Gość: Mmmruczuś Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:11
                  45 to troche juz ma... a atrakcyjna ?? kase widac ma... ale kasa to nie wszystko
                  :) musi byc jeszcze fajna :)))
                  • Gość: zainteresowany Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:12
                    45 to troche juz ma... a atrakcyjna ?? kase widac ma... ale kasa to nie wszystko
                    :) musi byc jeszcze fajna :))))
                  • Gość: Mmmruczuś Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:14
                    No fajna :-)) Zadbana, co pół roku bywa w centrach odnowy bioligiczne. Wygląda
                    na 36-37 latek. bardzo fajna, rozrwykowa i w ogóle.
                    • Gość: zainteresowany Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:16
                      no a jak wyglada??
                      • Gość: zorientowany Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.hcz.com.pl 06.09.06, 12:17
                        Jak twoja matka, pasuje ci?
                    • Gość: zainteresowany... Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:26
                      Mruczus moze jakis kontakt do niej ??;)
                      • Gość: zorientowany Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.hcz.com.pl 06.09.06, 12:52
                        Ale się dałeś ćwoku wypuścić!
    • Gość: anna24 Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:47
      a ja znam takiego kolesia co ma 24 lata i starsza panne jakies 9 lat...i on ma
      duzo kasy i ona zreszta tez...wiec nie wiem o co chodzi?on mowi ze jej nie
      kocha ... wiec chyba o seks....
    • taiken Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? 06.09.06, 10:57
      Ale wam zazdrość tyłek ściska. Sami byście chcieli mieć taką możliwość.
      A nie pytacie się, co jest w tej kobiecie (pomijając kasę, bo jest lub jej nie
      ma), że potrafi zatrzymać młodszego od siebie mężczyznę często przez wiele lat?
      A nie pytacie się, co jest w tym młodszym mężczyźnie, że jest w stanie
      zainteresować sobą starszą od siebie, dojrzałą kobietę?
      Uważacie, że starszy facet i młódka to norma, tak? A sytuacja odwrotna to już
      patologia?
      Hipokryci.

Bez pozdrawiania.
      • Gość: mareczek Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:01
        a ja im zazdroszcze... i sam bym chcial miec taka 3paro latke :-) ja mam 23 :-)
        tylko gdzie takie w cz-wie poznac :/?
    • Gość: harry1983 Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:11
      Wszystkie dziewczyny są zazdrosne po mamuśki śa 100 razy lepsze od nich,Nie
      możecie tego zrozumieć.faceci mają inne fantazje
      • Gość: agata22 Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:27
        zazdrosne...daj spoko porownujesz 40 paro latki z 20
        parolatkami...przestan...ja ma brata ma 23 lata jakbym go zobaczyla z jakas
        40 .tragedia jak z mama...albo jakbym zobaczyla moja mame z jakis 2o latkiem,o
        nie,starsze panie znudzone zyciem maja duzo pieniedzy,maz wielki biznesmen
        nudzi sie w domku bo jest sprzataczka,sluzaca gosposia ...to trzeba sobie cos
        wyrwac,,,żenujące,,nic dodac nic ujasc,az litosc bieze,nie zal!
        • Gość: nina Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:32
          faceci widza w nich chyba tylko...$$$$$$...i nic wiecej,bo jak mozna wolec
          starsza ,,podrobiona" Pania,od młodej fajnej dziewczyny...
    • Gość: justyna21 Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:33
      mam nadzieje ze jak bede juz ''grubo'' po 30 to mi nie odwali,ze bede sie
      spotykac z 20 latkiem...
    • Gość: wdowa Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:36
      u wdowy chleb gotowy ..A z milosci nic niema /same klopoty kazdy powinien
      zyc tak jak mu wygodnie wesola wdowka
      • Gość: taga Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.e-net.pl 06.09.06, 13:05
        normalne ze mlodsi kolesie spotykaja sie z takimi kobietami tylko dla kasy, bo
        sami sa zwyklymi nierobami !
        • Gość: A Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:10
          Wiesz ...... gó..ary nieraz mają takie wymagania że trudno je spełnić ....
        • Gość: obeznany Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.czest.pl 06.09.06, 13:25
          No muszę Cie zmartwić otóż nie wszyscy !

Starsza kobieta po pierwsze jest już na tyle dojrzała i na takim etapie życiowym
          przynajmniej w moim przypadku że kasa nie wchodzi w rachubę. A jeśli porównasz
          (mówie o mężczyznach) rozmowę z taką Panią z rozmową z 20-sto paro latką to
          zrozumiesz. Nie ma pytań czym jeżdzisz, czy mieszkasz w domu, gdzie pracujesz i
          ile zarabiasz, głupie chichotanie tez odpada. Każdy pracuje na własny rachunek
          i jest zajebiście fajnie. A rozmowy do późna działają tak że się w ogóle spać
          nie chce :) Jest zachowany pewien poziom i o to właśnie chodzi.

Jeśłi nie spróbujesz to się nie dowiesz. Z tym że podkreślam nie we wszystkich
          przypadkach tak jest i rzeczywiście zdaża sie że chodzi o kasę i tyle. Ja piszę
          tylko za siebie a nie za innych bo innych nie zam.
          • Gość: Bangi Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:35
            Jestem ciekaw jak te wypowiedzi brzmieć będą za jakieś 10 lat. Moja partnerka
            ma 55lat nadal ... a ja 33lata - i co ja mogę sobie wtedy myśleć? Ciekawe.
            Jeżeli jest to układ ona ma kasę a ja nie lubię pracować, to luzik, ale jeżeli
            ktoś młody oszukuje się, że jest wzwiązku z osobą kilkanaście lat starszą od
            siebie i będzie super, to ja mu współczuję. Jest jeszcze jeden wymiar tej
            sprawy: w jakim celu dobrze "dojrzała" już kobieta wybiera sobie partnera
            znacznie młodszego? Zastanówcie się ile do powiedzenia w takim związku może
            mieć facet? Byłem w podobnej sytuacji, różnica wieku wynosiła tylko 3 lata gdy
            miałem lat 18. Nawet nie wiedziałem kiedy zostałem pozbawiony swojego zdania,
            przynajmniej w sprawach istotnych. Za to decydowałem w sprawach mało istotnych.
            Nie mogę powiedzieć że w związkach o wzorowym stosunku wieków nie jest to
            możliwe, ale znacznie mniej prawdopodobne
    • Gość: s Rachunek jest prosty IP: 158.75.130.* 06.09.06, 13:19
      W młode suczki trzeba dużo inwestować, a i tak nie ma pewności,że nie puści się
      z jakimś starszym nadzianym, bo będzie wolała wygodniejsze życie. Za to takie
      zadbane trzydzistki, czterdziestki są ustawione, fajne, doświadczone, chętnie
      dają prezenty. To jak z doświadczonym piłkarzem i trampkarzem.
      • Gość: w Re: Rachunek jest prosty IP: *.tktelekom.pl 06.09.06, 13:45
        widze że zdania są podzielone, i dobrze-jak samemu si enie sprubuje to sie
        czlowieknie przekona
    • Gość: mucha Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:32
      "starsza pani" nie pyta o twój samochód, pracę czy mieszkanie tylko dlatego, że
      to ona ma kasę i chłopaczka-nieroba sponsoruje. zreszta z takiego samego powodu
      panienki spotykaja się z "dziadkami"
      • Gość: lep na muchy Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.czest.pl 06.09.06, 14:42
        Znajdz sobie sama jakiegoś chłopaczyne który będzie robił na Ciebie i Twoje
        Tipsy. Co powiesz na to że Ich oboje kasa nie obcodzi bo On dwie ręce ma i
        potrafi zarobic na siebie i nie tylko, a Ona martwi się tylko o siebie
        (finansowo). Z życia trzeba korzystać tyle ile się da bo jest tylko jedno a
        młode siksy z sianem w głowie niech polują dalej na naiwnych chłoptasi których i
        tak wystawią w lewo jeśli się tylko przytrafi "lepsza" okazja

Pozdro dla noszących Tipsy i nie myjących naczyń bo im lakier odpadnie
        buuuaaahhaaaha
        • Gość: kola Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: 80.51.4.* 06.09.06, 17:46
          wychowasz sobie mloda sikse a ona cie oleje i pojdzie do innego twierdzac ze
          nie jest ciebie warta
    • Gość: ułan Re: Młodsi chłopcy - starsze panie-plaga? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.06, 18:54
      Mlody ułan jezdzi na starej kobyle
      a stary ułan na mlodej

ot zyźń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka