Dodaj do ulubionych

Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską

IP: 80.54.171.* 06.09.06, 23:30
Precz z takim Prezydentem. To
Obserwuj wątek
    • Gość: Sasza Kandydat mądrala walczył strażą miejską IP: *.hcz.com.pl 07.09.06, 07:54
      Strażnicy gdzie wy macie pały takie np. 90cm - dwa razy przez plery takiemu
      mądrali i spokojny gośc jak trusia!!!
      • Gość: Gęś To koalicjant Kaczorów, więc niewinny! IP: *.aster.pl 07.09.06, 10:04
        ..
        • pavle ranę na dłoni! to stygmaty! świętego pobili! 07.09.06, 10:31
          jak można, ministrze Ziobro, zróbże coś z tym!
      • Gość: alfa Re: Kandydat mądrala walczył strażą miejską IP: *.class147.petrotel.pl 07.09.06, 11:48
        Maja szczescie ze nie trafili na Giertycha. Ten by im dopiero spuscil baty...
        • kralik111 Re: Kandydat mądrala walczył strażą miejską 07.09.06, 12:30
          Gość portalu: alfa napisał(a):

> Maja szczescie ze nie trafili na Giertycha. Ten by im dopiero spuscil baty...

Giertych to krzykacz i wyploch, wystarczy tupnac noga albo glosniej od niego
          krzyknac i giertych chowa sie za rozporek tatusia, ktory u swojego przyjaciela
          prezyydeta zalatwil medal dla wspolnego przyjacela bylego prezydeta ;)))
      • Gość: dagmara Re: Kandydat mądrala walczył strażą miejską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:54
        straż miejska to najgorsze zakały jakie mogą być popieram tego pana co zrobił
        straży miejskiej należało się im
    • Gość: czestochowianin Precz ze strażą miejska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:06
      Precz ze strażą miejska. Nic nie robia tylko łapia babcie za pietruszke albo
      wlepiaja stówe za picie piwa w alejach a jak zobaczą prawdziwego przestępce albo
      grupe huliganów to spie...ją jak najdalej i udają ze ich nie widzą. A tyle razy
      już mówili ze bedą się zajmować poważnymi sprawami
      • Gość: fr33 Re: Precz ze strażą miejska. IP: *.realestate.net.pl 07.09.06, 08:54
        dokladnie.. zgadzam sie .. nic wiecej nie potrafia bo - BOJĄ się !!

precz z tymi strazakami do niczego niepotrzebnymi.. !!
      • Gość: pirania Re: Precz ze strażą miejska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:42
        jestem tego samego zdania. A goscia znam, to dusza czlowiek
        • Gość: Lewo Prawy Raczej Re: Precz ze strażą miejska. IP: 213.17.162.* 07.09.06, 10:31
          Ale oni są od łapania pijacych piwo w alejkach, albo babć sprzedający
          pietruszkę itd... mają pilnować porządku czy mi się to podoba czy nie... to nie
          POLICJA !

Ja się cieszę, że jak koleś chodzi pijany po mieście to go zgarną...

... ale jak Częstochowa wybierze Prezydenta to da on popalić SM, już zaczyna :)

No cóż to koalicjant PRAWA i Sprawiedliwości.
          • oktawianc Re: Precz ze strażą miejska. 07.09.06, 10:41
            Zgarną za to, że jest pijany? No to ciekawe, można pić ale nie można być
            piajnym? Izba wytrzeźwień, którą zresztą uważam za faszystowski wynalazek(mam
            nadzieję, że kiedyś będziesz miał/a okazję poczuć na własnej skórze jak tam
            traktują człowieka), jest po to żeby wywozić tam delikwentów piajnych i
            agresywnych. To najwyższa sankcja dla pijanego. Tymczasem policja itp wywożą tam
            praktycznie każdego kto im wpadnie w ręce. Nieważne, że mieszkasz obok,
            nieważne, że jesteś spokojny. Inni obywatele powinni interweniować, policja czy
            inna straż miejska nie jest samowładna.

Gość portalu: Lewo Prawy Raczej napisał(a):

> Ja się cieszę, że jak koleś chodzi pijany po mieście to go zgarną...
      • Gość: gosc Właśnie złapali huligana. IP: *.chello.pl 07.09.06, 10:27
        No przecież właśnie złapali huligana. O co wam chodzi? Jak jest z LPR to ma
        prawo sie tak zachowywać?
        • oktawianc Re: Właśnie złapali huligana. 07.09.06, 10:42
          Jak zachowywać? Jeśli było tak jak mówił, to miał rację.
          • Gość: Thor Re: Właśnie złapali huligana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:33
            ehh, przykro mi chłopcze ale prawo jest tak skonstruowane, ze aby umieszczono
            cie w izbie wytrzeźwień wystarczy być jesteś pod wpływem alkoholu. Jasne może
            być coś takiego jak zrozumienie funkcjonariuszy itp ( w tym przypadku go nie
            było, ale nie to jest wazne ). Ważne jest to ze pan LPR wydaje mi sie będąc
            świadom prawa nie pozwalał funkcjonariuszom w jego sankcjonowaniu. Jasne ,
            zgadzam sie ze SM na pal, bardzo częzto robią z igły widły a prawdziwymi
            huliganami itp nie zajmą sie , ze strachu ( chyba ze wezwą wsparcie 5 wozów ).

Wracając, gdzie miał w tym momencie racje? W oczach prawa nic nie miał.
            Prawo należy albo zmienić albo sie podporządkowa. Proste fakty. Wielki mi
            kandydat na prazydenta, albo umiesz grac w polityke albo nie. On nie umie, nie
            bedzie dobrym prezydentem, i nit tylko dl;agego ze jst z LPR.
            • oktawianc Re: Właśnie złapali huligana. 07.09.06, 11:42
              Chłopców możesz sobie szukać na podwórku.
              " Osoby w stanie nietrzeźwości, które zachowaniem swoim dają powód do zgorszenia
              w miejscu publicznym lub w zakładzie pracy, znajdują się w okolicznościach
              zagrażających ich życiu lub zdrowiu albo zagrażają życiu lub zdrowiu innych
              osób, mogą zostać doprowadzone do izby wytrzeźwień lub publicznego zakładu
              opieki zdrowotnej albo do miejsca zamieszkania lub pobytu - na podstawie ustawy
              z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu
              alkoholizmowi (Dz. U. Nr 35, poz. 230 z pózn. zm.)."
            • Gość: ja Re: Właśnie złapali huligana. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:22
              czysta załamka - gość dowiedział się, żę jest dopiero co zaledwie kandydatem na
              prezydenta, a już "sodóweczka" walnęła mu do głowy aż się boję pomyśleć co
              wyczyniałby gdyby rzeczywiście nim został. Na szczęście od kandydatury do
              wygrania wyborów jest szmat drogi i mam nadzieje, że takie egzemplarze jak ten
              wysypią się po drodze w innym wypadku zabieram rodzinę i wyprowadzam się aby
              nie mieć takiego prezydenta
      • Gość: anna Re: Precz ze strażą miejska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:47
        Oj wykazali się strażnicy.
        No ale taką mamy straż /przestępców lepiej unikac a czymś trzeba się wykazac/

• Gość: misia Re: Precz ze strażą miejska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:46
          Ciekawe, czy to straznicy przyboczni czy tez nie, ale wszystko wskazuje ze tak,
          maja okazje na nagrode i uscisk dloni!!
      • babusz Re: Precz ze strażą miejska. 07.09.06, 11:18
        Gość portalu: czestochowianin napisał(a):

> Precz ze strażą miejska. Nic nie robia tylko łapia babcie za pietruszke albo
        > wlepiaja stówe za picie piwa w alejach

i bardzo dobrze.

>a jak zobaczą prawdziwego przestępce albo
        > grupe huliganów to spie...ją jak najdalej i udają ze ich nie widzą.

Od tego jest policja a dzieki dzialaniom strazy miejskiej policja nie musi
        zajmowac sie mniejszymi przekroczeniami prawa, jak pietrusza czy chlanie
        alkoholu w parku, co tez nalezy tepic.
    • Gość: Emeryt Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:19
      Martwie sie o Tych Strażnikow.bo Biedaki zostali Bardzo pobici--a może juz maja
      15 lat pracy to ich wysłac na EMERYTURE.Niech odpoczywaja za bohaterskie czyny.
      • Gość: tommy Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.pkobp.pl 07.09.06, 08:30
        To była jedyna szansa na zaistnienie w mediach biednego nieznanego kandydata
        LPR na prezydenta...chyba lepiej dla niego, żeby pozostał anonimowy niż całej
        zajście, które spowodowało,że biedaczyna ma zarzuty...
        • Gość: Adolf Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:50
          Tak znając tych " cFFFaniaków " ze straży (W)iejskiej to jestem w stanie uwieżyć kandydatowi na fotel i napewno by był jeden olbrzymi plus gdyby on wygrał .... bo napewno poszedł by za paroma polskimi miastami , gdzie w peiruny rozgonili tą bandę strachliwych strażaków
          • Gość: gosc Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.chello.pl 07.09.06, 10:31
            Wiemy ze w LPR i MW kochają Adolfa. Ale to są chorzy na umysle faszysci i nie
            wolno ich tolerować. Huliganów atakujacych straznikow miejskich - tez.
            • Gość: misia Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:50
              Ale ja jestem pelna podziwu dla walecznosci kandytata. Sam pokonal dwoch
              straznikow ( az musieli isc na zwolnienia lekarskie ) a do tego zdolal
              zdemolowac radiowzo. Toz to jakis supermen, a nie wyglada na takiego...
    • Gość: fr33 Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.realestate.net.pl 07.09.06, 08:52
      chciał chłop dobrze - po co mieli goscia zawijac na izbe..

a ze straz miejska zawsze "wie lepiej" bo sa to strasznie upierdliwe typki to zrobio sie to co sie zrobilo. tez bym nie wytrzymal i lał ich po ryjach.

no to teraz ma juz po kampanii..
    • Gość: Adam Re: Chce sobie chłopina reklame darmową zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:55
      CZego sie spodziewaliscie po takich łach..... z LPR
    • Gość: qwe Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.net 07.09.06, 09:14
      Jestem w stanie uwierzyć temu facetowi,straż czepia sie starych ludzi,dzieci,a
      smykoli sie boi.Rozwiązać pseudo policje i stworzyć na Krakoskiej komisariat.
    • Gość: Zbyszek Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: 83.16.120.* 07.09.06, 09:27
      Straż miejska to zupełnieniepotrzebna instytucja....zupełnie!!!!Z powodu nowej
      ordynacji do wyborów nie pójde ale jeśli znajdzie sie kandydat który zdeklaruje
      się że zlikwiduje tę instytucje to choćby to był kandydat Leppera to zagłosuję
      na niego obiema rękoma.
      • Gość: jot Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: 195.116.81.* 07.09.06, 09:31
        Precz z "Precz".
    • Gość: pirania Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:37
      LPR nie lubie ale chetnie podpisze sie na liscie za rozwiazaniem Strazy
      Miejskiej.Nie mozna doprosic sie u nich o pojawienie sie we wlasciwym czasie i
      miejscu a pracownikow przyjmuja tylko z niskim IQ,jedyne co ich wyroznia to
      wzrostNie sa w stanie pojac co sie do nich mowi.Moze trzeba dla nich stworzyc
      translator polsko-strazniczy
    • Gość: Czestochowianin Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:47
      Niedawno mialem podobny przypadek.Strażnicy doczepili sie do staruszki sprzedajacej grzyby k/Jagiellonczyków.Grzecznie zwróciłem im uwage,że jest mnóstwo innych problemów niż staruszka sprzedająca z małego koszyka grzyby... Gdyby nie moja zimna krew to pewnie doszło by do podobnego incydentu.Osobiscie życzyłbym sobie prezydenta który portrafi wstawić sie za zupełnie obcym człowiekiem mimo dwóch byków uzbrojonych w pałki,gaz i całą "biurokratyczną maszynerią".Na tego Pana głosu nie oddam (choć uważam go za porządnego człowieka ) bo nie odpowiada mi LPR.Każdy nowo wybrany prezydent powinien rozwiązać straż miejską a fundusze przeznaczyć na policje, stworzyenie nowych komisariatów itp Pozdrowienia dla mieszkańców miasta :-) L.M
    • Gość: kaza40 Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:55
      jak zwykle winna jest straż lub policja święte krowy są nietykalne
    • kaza40 Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską 07.09.06, 09:58
      jak zwykle winna jest straż miejska lub policja, święte krowy są nietykalne
      • Gość: gość Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.prenet.pl 07.09.06, 10:08
        Osobiście znam tego sympatycznego Pana kandydującego na fotel i wiem, że nie
        zrobił tego dla "sławy" tylko dla tego, że On po prostu taki jest. Pomógł dużej
        liczbie ludzi tylko nikt tego nie docenia. Niestety jest w parszywej partii ale
        kandydatem jast odpowiednim na to stanowisko. On przede wszystkim myśli o
        szraczkach a nie zbijaniu kasy. pozdrawiam.
        • Gość: gosc Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.chello.pl 07.09.06, 10:34
          Ale myśli o "szaraczkach" czy "sraczkach", bo dziwnie napisałeś?
    • Gość: Zib To był podstawiony pijak IP: *.p.lodz.pl 07.09.06, 10:18
      Facet robi normalną agitację wyborczą i mu się udało bo stał się znany nie
      tylko w Częstochowie ale w całej Polsce
    • Gość: dark Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.trustnet.pl 07.09.06, 10:26
      dopie.....ć takiemu z lpr bo to psełdokatolizm doprowadzi do konca swiata
    • Gość: tt Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: 212.160.86.* 07.09.06, 10:26
      Aby postawić zarzut czynnej napaści potrzeba albo dwóch atakujących albo
      niebezpiecznego narzędzia. Pisząc artykuł należy uważnie słuchać. No chyba, że
      osoba stawiająca zarzut niezbyt uważnie przeczytała kodeks karny.
    • bsc1 Następny kwiatek.Chuligana na Prezydenta !!!!!!!!! 07.09.06, 10:28
      To jest jakaś kaczofonia!
    • sympatyk_pis Wyborcza już wzięła stronę strażników bo to przeci 07.09.06, 10:29

..eż człowiek z LPR-u, największej fobii Gazety Wyborczej (obok PiS-u).

Ludzie opamiętajcie się!!! Wy chyba nie znacie siły zeznań strażników bądź
      policjantów! Oni mogą człowieka zgnoić nawet kiedy człowiek czegoś nie zrobił.
      Mają czas na ustalenia wersji a sąd zawsze daje wiarę "stróżom prawa". Obywatel
      bez świadków jest skazany na widzimisię przestępców w mundurach. Nie wiem jak
      było w tym przypadku ale takie przypadki powinny być natychmiastowo badane
      przez prokuraturę zanim "poszkodowani" zaczną ustalać swoją spójną wersję.
      ________________________________________________________________________________

NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!!
      • Gość: gosc Re: Wyborcza już wzięła stronę strażników bo to p IP: *.chello.pl 07.09.06, 10:36
        A komu ma sąd wierzyć? Jakiemuś pijaczkowi, menelowi albo p... Adolfowi?
        • Gość: qwe Re: Wyborcza już wzięła stronę strażników bo to p IP: *.net 07.09.06, 14:11
          Życze ci abyś stanoł kiedyś przed sądem za nic,a przeciw tobie niech zeznają
          obrońcy prawa zobaczysz wtedy komu dają wiare.Mni coś takiego spotkało i moge
          tylko dziękować adwokatowi,który potrafiłdojść prawdy.Nawet wynik DNA
          przedstawili jako dowód,tylko nie zauważyli,że to DNA nie było moje,sąd
          pierwszej instancji też nie zauważył dopiero po odwołaniu przyjoł do
          wiadomości,że sie pomylił.
      • babusz Re: Wyborcza już wzięła stronę strażników bo to p 07.09.06, 11:20
        sympatyk_pis napisał:

>
        > ..eż człowiek z LPR-u, największej fobii Gazety Wyborczej (obok PiS-u).

Moze Gazeta nie lubi LPR, ktorej liderzy Giertychowie poparli Jaruzelskiego i
        wprowadzenie stanu wojennego?
    • Gość: chaos1024k Anarchisci powinni go poprzec IP: *.compi.net.pl 07.09.06, 10:30
      Uwazam, ze srodowiska anarchistyczne i zblizone powinny poprzec kandydature
      tego Pana. Tym bardziej, ze sadzac po jego uniformie, nie nalezy do
      establishmentu.

Wydaje mi sie, ze nasz kandydat wykonał uklon w strone srodowisk kibicow oraz
      mniejszosci algierskiej: "Goliszek uderzył jednego z nich w twarz klasycznym
      bykiem [zwanym Materazzim - mój przyp.]".

Zastanawiam sie jedynie o poparcie jakich srodowisk starał sie, przeprowadzajac
      ponizszy performance: "drugiemu uszkodził palec".
    • Gość: syn Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.man.czest.pl 07.09.06, 10:36
      Nareszcie Straz wypełniła swój obowiązek tylko dziwi fakt dania się pobic
      Tak trzymac!
    • dzakarta Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską 07.09.06, 11:03
      A to właśnie LPR......
      • zgodnik1 strażnicy pewnie są z PO! 07.09.06, 11:09
        to polityczna sprawa!
    • Gość: hubik Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą miejską IP: *.csi.edu.pl 07.09.06, 11:12
      Załosny idiota, kto by go wybrał na prezydenta. Całą tą ligę tych jakichś
      rodzin powinni z Polski wywalić na syberie, po co nam Ci ludzie w Polsce.Tylko
      nas kompromitują.
    • piskoala Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie 07.09.06, 11:14

Widząc prze sympatyczną fizjonomię częstochowskiego PRLa
      domagam się inwigilacji koalicji.

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • kornaccy Nieskazitelna LPR... 07.09.06, 11:31
      .
    • Gość: eva szkoda, że nie użyli kaftana bezpieczeństwa na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:49
      czuba
    • el_p Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie 07.09.06, 11:53
      "Według relacji strażników Goliszek uderzył jednego z nich w twarz klasycznym
      "bykiem", drugiemu uszkodził palec."

Straznicy powinni zostac natychmiast zwolnieni, takie male cos pobilo 2
      straznikow??? Kto nas w takim razie broni, jakies totalne lewusy, ktorym nawet
      moja babcia skrecilaby kark?

"Mogę potwierdzić, że strażnicy interweniowali, a dwóch z nich przebywa teraz na
      zwolnieniach lekarskich."

Buahahaha normalnie mnie teraz poskladalo ze smiechu, niezly ogier z tego LPRka
      Brawa dla strazy miejskiej.
      • Gość: Kot Re: Kandydat LPR na prezydenta walczył strażą mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:05
        Strażnicy otrzymali zwolnienie lekarskie takie jak Kurski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka