Dodaj do ulubionych

Koszykarze czekają na cud

IP: *.ipt.aol.com 08.09.06, 18:51
wyglada na to ,że sami skąpi ludzie mają pieniądze w okolicach Częstochowy!
Przecież jest bardzo dużo firm dla których 200/300 tyś. zł to drobne pieniądze
,a jednak nikt nie zdecydował się na sponsoring...
Obserwuj wątek
    • Gość: były kibic Najwyższy czas powiedzieć dosyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:21
      i dać sobie spokój z koszykówką w Cz-wie. To miasto nie ma tradycji
      koszykarskich i robienie czegoś na siłę mija się z celem. Zostańmy przy
      tradycyjnych 3 filarach - siatkówce, piłce nożnej i tych żałosnych pierdziawkach
      jeżdżących w lewo.
      Co roku to samo - czy przystąpią, czy zagrają, za co... Po cholerę to komu.
      Tylko wartościowi chłopcy się marnują.
      • Gość: kib Re: Najwyższy czas powiedzieć dosyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:26
        Weź gościu idź i najlepiej powieś się. A z tą piłką to Cię ładnie poniosło.
    • Gość: K Re: Koszykarze czekają na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 00:33
      I jak im pomoc??Emaile wysyłalem...nic nei dalo..niektore firmy odpisały ze
      nie..a inne w ogole... nie wiem co zrobic ale wiem ze tzreba probowac bo to
      ansz emiasto i musimy walczyc o nasza druzyne...tylko co zrobic ma ktso jakis
      pomysl??bo ja powiem szczezre ze nie bardzo...Pozdro dla fanow kosza i
      chlopakow...fajnie by było zeby druzyna byla taka jak rok temu:( albo ze Ecka i
      Trepka zostali... bo inaczej ciekzo to widze...
      • Gość: ttp Re: Koszykarze czekają na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 08:33
        tsz.taki rakow wspieraja finansowo,to czemuz nie ma pieniazkow Na kosza w
        czestochowie,absurd
    • Gość: Stary Kibic Koszykarze czekają na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:04
      Ze niby nie ma tradycji kozyakrskich?? Kolega możesz sie polożyć!! Darek
      Szynkiel i Sławek Woldan grali swego czasu w kadrze A regularnie. Tomek Prusak
      i Rafał Janczyk grali w kadrze kadetow wiec nie pisz ze nie ma tu tradycji.
      Albo doczytaj informacje i dopiero zabieraj glos!!
      • Gość: były kibic czas powiedzieć dosyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:21
        ---> Stary kibic ---> tradycji nie buduje się na przestrzeni kilku lat, lecz
        kilku pokoleń. Nie będę tu wspominał tradycji siatkarsko-piłkarkso-żużlowych w
        naszym mieście bo by 1000 stron brakło. Jakoś niewiele można napisać o koszu.
        Dla Was niestety, mnie tam to wcale nie martwi. Jak napisałem wczesniej -
        najbardziej żal mi chłopaków, tym bardziej, że większość z nich znam osobiście.
      • Gość: były kibic czas powiedzieć dosyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:30
        ---> ttp ---> gdybyś znał budżet miasta nie pisałbyś głupot. Jeżeli piłką nożną
        w domyśle określasz Raków to się mylisz. Klub nie dostaje ani złotówki z miasta!
        Ani złotówki!
        Jeżeli są jakies inwestycje to tylko w stadion. A stadion nie jest klubu tylko
        miasta. Tak jak stadion Włókniarza nie jest klubu, a hala Polonii nie jest
        własnością siatkarzy czy koszykarzy.
        Więcej kompetencji kolego jeżeli już coś piszesz. Internet wszystko przyjmie -
        niestety :(
        • Gość: do bylego kibica Re: czas powiedzieć dosyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:59
          Tak sie sklada ze to Ty masz marne informacje bo owszem stadion zuzlowy jest
          miasta ale miasto sponsoruje im swiatlo i jeszce doklada kase do budzetu bo pan
          prezes Maslanka zagrozil ze przeniesie klub do innego miasta. AZS tez wzial
          pieniadze na udzial w lidze mistrzow a wiadomo ze w lidze mistrzow grac nie
          beda a kasy nie oddali. Owszem moze i urzad maista nie daje kasy na Rakow ale
          dzieki umowie sponsora z urzedem miasta ta kasa do nich plynie. Wiec nie pisz
          ze nie znam budzetu miasta bo Ty nie znasz go tym bardziej ja za to wiem jakie
          sa uklady miedzy klubami a urzedem miasta. Warto jeszce dodac ze to prezyden
          miasta podjal decyzje o tym ze zawodnicy maja trenowac i przystapic do
          rozgrywek wiec niech teraz dopomoze w znalezieniu na to finansow.
    • Gość: kibic Koszykarze czekają na cud IP: 217.116.110.* 09.09.06, 10:44
      Szkoda wielka.Może gdyby w druzynie było kilku księży albo paulinow to cos by
      magistrat i wódz wymyślił. Wstyd.
      Zagłosujmy za zmianami w tym grodzie.
    • Gość: c Re: Koszykarze czekają na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:10
      zna ktoś może dokładne godziny tych niedzielnych meczy??prosze o jakies info na
      ten tamat
      • Gość: ktos Re: Koszykarze czekają na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:40
        wszystko zaczyna sie o 13.00 prawdopodobnie
    • Gość: czwa Re: Koszykarze czekają na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:21
      TYTAN gra sparing o 15!pewne info
      • Gość: Obserwator Re: Koszykarze czekają na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:11
        Pewnie jakby ktoś inny prowadził klub to znalazły by się pieniądze, a ludzie
        nie chcą dawać pieniędzy Kowalskiemu bo wiedzą że to złodziej.
        • Gość: Plecak Re: Koszykarze czekają na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:29
          Dziś grają o 15 i tylko jeden mecz, ostatni jako I ligowy zespół byc może, wiec
          przybywajcie:D, niech się HALA zapełni po brzegi:)
          • Gość: kibic Re: Koszykarze czekają na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:49
            kto decyduje o tym kto jest prezesem klubu? nie da sie zmienic zarzadu?
            Kowalski to idiota!
    • Gość: Wyborca Koszykarze czekają na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 16:41
      Cała nadzieja we wladzach miasta!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka