Dodaj do ulubionych

Szukam niani dla córci

IP: *.inds.pl 08.09.06, 20:57
Witam! Czy mam poważny problem. Za dwa miesiące muszę wrócić do pracy i
szukam niani z którą mogłabym zostawić malutką córeczkę. Czy ktoś zna jakąś
miłą, dobrą i zaufaną kobitkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zadowolona mama Re: Szukam niani dla córci IP: *.prio139.trustnet.pl 08.09.06, 21:38
      Znam taka młodą panią która jest swietną niania.Ma rewelacyjne podejście do
      dzieci, one ją wprost uwielbiają!A do tego jest po szkole medycznej tylko jeden
      minus nie jest zbyt tania.Ale jak chodzi o dziecko to nie liczy się kasa ale
      jego dobro!Przynajmniej ja tak uważam.Opikowała się moim dzieciakiem ale
      okazało sie że jestem w ciąży i musiałam iść na L4 wiec zrezygnowałam z niani.
      Jedo jest pewne że gdy tylko będe mieć możliwość wrócić do pracy to jeżeli
      oczywiście będzie wolna to zrobie wszystko by to właśnie ona opiekowała sie
      naszymi pociechami!!!!!!!!1Pozdrawiam
      • Gość: zaba Re: Szukam niani dla córci IP: *.inds.pl 08.09.06, 22:00
        A ile mniej więcej taka niania sobie zyczy?
        • Gość: mama Re: Szukam niani dla córci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:07
          w jakim wieku jest dzidzia i gdzie mieszkasz ?,bo to jest ważne aby droga do
          ciebie nie była baaaaardzo długa
          • Gość: zaba Re: Szukam niani dla córci IP: *.inds.pl 08.09.06, 22:10
            Córcia ma 3 miesiące i mieszkam na Północy.
            • Gość: mama Re: Szukam niani dla córci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:17
              ja jestem mamą 2 letniego Kuby i dlatego pytam bo pomyślałam że mogłabyś
              przywozić córę do mnie ale jest jeden problem bo mieszkam 15 km od
              Częstochowy ,ale gdybym mieszkała blizej to chętnie bym pomogła ,mam
              doświadczenie z dzieciaczkami bo niedługo będe je uczyć w szkole więc nie ma
              obaw bo poradziłabym sobie z 2 brzdąców ,przykro mi że mieszkamy od siebie
              tak daleko :(
              • Gość: iza do mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:52
                witam
                Można wiedzieć w którą stronę od cz-wy te 15 km.bo możliwe że byłabym
                zainteresowana Pani ofertą.pzdr
                • Gość: do izy Re: do mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:56
                  w stronę Rędzin może tak będzie łatwiej bo dużo ludzi zna tę miejscowość
    • Gość: zaba Re: Szukam niani dla córci IP: *.inds.pl 08.09.06, 22:22
      Rzeczywiście szkoda.Trochę daleko ale dziękuję.
    • dziumdzia80 Re: Szukam niani dla córci 09.09.06, 00:41
      Parę dni temu miałam zamieścić post, że chętnie podjęłabym się opieki nad
      jakimś maluszkiem. Ale właśnie u mnie w domu, też mam malucha 13- miesięcznego.
      Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o kontakt. Mieszkamy na Rakowie .
      Pzdrawiam
      • kotka160 Re: Szukam niani dla córci 19.09.06, 18:38
        dziumdzia80 napisała:

> Parę dni temu miałam zamieścić post, że chętnie podjęłabym się opieki nad
        > jakimś maluszkiem. Ale właśnie u mnie w domu, też mam malucha 13- miesięcznego.
        >
        > Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o kontakt. Mieszkamy na Rakowie .
        > Pzdrawiam

Dzien dobry nazywam sie Aneta Borczuch i jestem zainteresowana pani oferta pracy. Bylo by Mi bardzo milo jakby Pani obdazyla Mnie takim zaufaniem. Wiem ze dziecko to najwiekszy skarb i w przyszlosci bym rowniez chciala aby ktos w rownie dobry i piekny sposob opiekowal sie Moim dzieckiem. Co moge o Sobie powiedziec. Mieszkam 17 km od Czestochowy ale to niestanowi dla mnie zadnego problemu z dojazdem. Mam 23 lata i jestem na 4 roku na pracy socjalnej na Wsp- Studia zaoczne(zajecia co 2 weekend piatek, sobota, niedziela).Opiekuje sie dzicmi od 18 roku zycia najpierw po rodzinie puzniej znajomych, znajomi polecali mnie swoim znajomym i tak to sie ciagnie. Kocham dzieci to jedyna praca jaka sprawia mi przyjemnosc;-)) Jesli akurat spodobalam sie Pani po liscie to mozemy porozmawiac osobiscie i wtedy pani podejmie decyzje. Mam nadzieje ze bedzie pozytywna. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Aneta z Czestochowy kotka160@wp.pl tel.505064829
    • Gość: Gosia Re: Szukam niani dla córci IP: *.wsl.edu.pl 09.09.06, 08:28
      Wynagrodzenie niani w Czestochowie wynosi od 3-5zł. Ofert opekunek możesz
      szukać na www.niania.pl .Jest to serwis bezpłatny.Oczywiście jest mnostwo pań,
      które zamieszczają tam swoje ogłoszenia dla zabawy, ale mimo to udaje sie też
      znaleźć tam nianię z prawdziwego zdarzenia. Mnie się chyba udało :) POza tym
      jest w Częstochowie agencja niań i opiekunek. Mieści się przy Armii Krajowej
      60/62 (wejście od tyło do Montexu), na pierwszym chyba piętrze. Tyle tylko, ze
      czasmi trudno trafic na kogoś, jak sie nie jest umówionym. Wtedy nalezy
      zostawić swój tel. kontaktowy, to oddzwonią. Koszt znalezienia niani 100-130zł
      (przysyłają 2-3 kandydatki do wyboru, 3 miesięczna gwarancja, zastepstwo w
      czasie ewentualnej choroby niani). POza tym rada: sprawdzaj dowody osobiste i
      przeprowadzaj szczególowe wywiady z kandydatkami. Tu nie chodzi o jakąś
      szczególność nadgorliwość, ale o opiekę nad Twoim dzieckiem. Życzę powodzenia!
    • Gość: mama sześciolatki Re: Szukam niani dla córci IP: *.man.czest.pl 09.09.06, 09:38
      ja mam córcię w wieku 6 lat od kiedy pamietam zawsze razem z moją córeczka
      opiekowałyśmy się dziecmi podczas nieobecności ich rodziców ja nie pracuje i
      sama wychowuję córkę więc każda złotówka się liczy a że uwielbiam dzieci to
      wielką przyjemnością dla mnie jest zajmowanie się dziećmi a moja córcia wprost
      uwielbia przebywać z takimi maluszkami mieszkam 10 min drogi spacerkiem od
      północy chętnie mogłabym się zająć twoją coreczką mam doświadczenie i uwielbiam
      dzieci jeżeli jesteś zainteresowana to daj znac to się skontaktujemy pozdrawiam
      • Gość: zaba Re: Szukam niani dla córci IP: *.inds.pl 09.09.06, 11:37
        Dziękuję bardzo za odpowiedź, jak mąż wróci z pracy to porozmawiamy i odezwę
        się. Droga mamo sześciolatki to mój nr.GG jak możesz to podaj jakiś numer
        telefonu lub e-mail.
        • Gość: mama sześciolatki Re: Szukam niani dla córci IP: *.man.czest.pl 09.09.06, 11:53
          mój numer telefonu 0698623112
      • Gość: zaba Re: Szukam niani dla córci IP: *.inds.pl 09.09.06, 11:52
        Przepraszam zapomniałam podać nr.GG 3884177.
    • Gość: mania Re: Szukam niani dla córci IP: *.man.czest.pl 09.09.06, 11:30
      właśnie polecam ci matke z dzieckiem twoje dziecko wówczas będzie miało
      urozmaicenie przecież nikt tak dobrze się nie rozumie jak dwójka dzieci moją
      córką też zajmuje się samotna matka z synkiem który ma 7 lat godne polecenia!
    • Gość: mama sześciolatki Re: Szukam niani dla córci IP: *.man.czest.pl 09.09.06, 19:10
      podałam numer tel na forum ponieważ jeszcze nie mam gg ale jeżeli masz do mnie
      jeszcze jakieś pytania to napisz na moja pocztę podaje adres megan26@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • dziumdzia80 Re: Szukam niani dla córci 27.11.06, 00:34

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka