Dodaj do ulubionych

Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy ???!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:42
Pomóóżcie. Jestem w pracy, i okropnie mnie boli głowa. Jak się pozbyć tego
cholernego bólu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Southern Comfort Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:57
      trzeba dobrze wymasować kark,skronie. Można też bardzo mocno związać głowę
      apaszką albo szalikiem, ale w pracy to chyba głupio by wyglądało.
      • lanzarotea Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy 14.09.06, 14:58
        No ból głowy polecam apap, ziemną wode mineralną, i parę oddechów :).
        • independent-girl Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy 14.09.06, 15:03
          Apap nie wszystkim pomaga...
          Mojej koleżance,z wiecznymi problemami migrenowymi pomaga TYLKO musująca
          tabletka Solpadeine. i faktycznie skuteczne,rzadko się skarżę na ból głowy,ale
          jak już go mam to właśnie to wypijam i pomaga jak ręką odjął. I co najważniejsza
          - szybko.
    • Gość: Michael Jackson Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy IP: *.man.czest.pl 14.09.06, 15:08
      Pie..ij sie w łeb
      • Gość: sweet_pie Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:55
        polecam lek o nazwie migea... bardzo szybko pomaga
    • Gość: ja apo naproxen IP: 212.160.86.* 14.09.06, 17:44
      i po bolu glowy :)
    • Gość: eee Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy IP: *.trustnet.pl 14.09.06, 17:51
      kawa z kilkoma kroplami cytryny ... okropne w smaku ale bardzo szybko przechodzi ból głowy ...
      • Gość: Saridon Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:10
        jeste dośc silny i szybko działa
        • Gość: rechot Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy IP: *.prenet.pl 14.09.06, 18:13
          ...nie wiem czy to ma związek, ale mnie kiedys bolał ząb to go wyrwałem.....
          • Gość: Ela Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:16
            Ty to masz nas... w tej głowie....
            • Gość: Cichy Re: Jak się szybko i skutecznie pozbyć bólu głowy IP: *.bulldogdsl.com 14.09.06, 22:29
              Amputacja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka