Dodaj do ulubionych

Sylwester Częstochowskich forumowiczów.

IP: *.srod.spidernet.pl 20.09.06, 07:44
Niech nas będzie jak najwięcej. :)
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. 20.09.06, 07:48
      Ja tam jade bawic sie w gory :)
    • Gość: majk Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:08
      nie mówi się forumowiczów, tylko forowiczów
      • Gość: prof.Jan Miodek Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:32
        Tu prof. Jan Miodekł, otóż obie wersje są poprawde.Biorąc pod uwage wizualne
        aspekty tek kwestii, nawet lepiej skorzystac z pierwszego wariantu!.Pozdrawiam
        serdecznie
        !
        • Gość: majk Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:57
          a czy kierując się wizualnymi aspektami tej kwestii, równie poprawne i wskazane
          jest używanie formy: liceumowiczem, zamiast licealistą? pozdrawiam
          • anna.scott Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. 20.09.06, 20:59
            Ale że rybki są w akwariumie (akwariumach), to bardzo często słyszę.
            • Gość: Kolega Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:03
              Czyli zapraszasz Częstochowianinów ? ;)
              • anna.scott Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. 20.09.06, 21:07
                Kolega, napisałam przecież ironicznie, że SŁYSZĘ "akwariumie, akwariumach", a
                nie że tam mówię, prawda?
                I wcale nie zapraszam Częstochowianinów.
                Zapraszam wszystkich ludziów. Albo człowieków. hihihi
                • izabelahhpl26 Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. 23.09.06, 11:38
                  a gdzie sie wybieracie?
                  czy oferta jest jeszcze aktualna?
                  chociaz nie jestem z czestochowy, to mialabym ochote na spotkanie...
                  pozdrawiam
                  • Gość: aga Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:28
                    ja organizuje imprezke w domu :D
                    • Gość: olo Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:01
                      popieram bardzo chetnie sie spotkam, czy bedzie pokojowo ? musze wiedziec
                      olo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka