Gość: forumowicz IP: *.srod.spidernet.pl 20.09.06, 07:44 Niech nas będzie jak najwięcej. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiakilla Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. 20.09.06, 07:48 Ja tam jade bawic sie w gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:08 nie mówi się forumowiczów, tylko forowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.Jan Miodek Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:32 Tu prof. Jan Miodekł, otóż obie wersje są poprawde.Biorąc pod uwage wizualne aspekty tek kwestii, nawet lepiej skorzystac z pierwszego wariantu!.Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:57 a czy kierując się wizualnymi aspektami tej kwestii, równie poprawne i wskazane jest używanie formy: liceumowiczem, zamiast licealistą? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. 20.09.06, 20:59 Ale że rybki są w akwariumie (akwariumach), to bardzo często słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:03 Czyli zapraszasz Częstochowianinów ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. 20.09.06, 21:07 Kolega, napisałam przecież ironicznie, że SŁYSZĘ "akwariumie, akwariumach", a nie że tam mówię, prawda? I wcale nie zapraszam Częstochowianinów. Zapraszam wszystkich ludziów. Albo człowieków. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
izabelahhpl26 Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. 23.09.06, 11:38 a gdzie sie wybieracie? czy oferta jest jeszcze aktualna? chociaz nie jestem z czestochowy, to mialabym ochote na spotkanie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:28 ja organizuje imprezke w domu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sylwester Częstochowskich forumowiczów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:01 popieram bardzo chetnie sie spotkam, czy bedzie pokojowo ? musze wiedziec olo Odpowiedz Link Zgłoś