Gość: ida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:10 Ktorego wrzesnia jest dzien chlopaka?:)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.scott Re: Dzien chlopaka 20.09.06, 11:11 O ile się orientuję, to 30 września. :D Odpowiedz Link Zgłoś
anulka9925 Re: Dzien chlopaka 20.09.06, 12:20 dziewczyny prosze o propozycje prezentu dla swoich chłopaków???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: Dzien chlopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:51 Oddaj mu się, tak wyjątkowo, jak nigdy, a zobaczysz że będzie zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dzien chlopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:08 mam pytanie...dzien chłopaka...czy sadzicie ze jezeli dam prezent kolegą to moga to odebrac jako cos wiecej niz przyjazn??z mojej strony raczej to tylko przyjazn i uwazam ze mnie byłoby mi dostac cos od przyjaciela czy Oni tez zinterpretuja tak moj zachowanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.anator Re: Dzien chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:11 daj raczej prezent KOLEGOM :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1303 Re: Dzien chlopaka 20.09.06, 14:20 Właśnie jaki można dać prezent swojemu chlopakowi na dzień chłopaka jestem bardzo ciekawa a nie mam pomysłu tylko, żeby to była rzecz namacalna, a nie coś takiego, że mu sie oddam najlepiej jak nigdy...??? Macie jakies propozycje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: Dzien chlopaka IP: *.czest.pl 20.09.06, 14:32 Dziewczyny troche inwencji twórczej, ZAANGAŻOWANIA, POMYSŁOWOŚCI a nie powiedzcie doradźcie, Trzeba się starać !!! Wymyślcie coś od siebie coś co będzie wskazywało to w jaki sposób go traktujecie pokazywało czy Wam zależy czy nie ! Jezu czemu ja to pisze do małolat, które i tak maja siano w głowie Jeśli nie wiecz co mu dać to znaczy że jesteś do nieczego a on nie jest Twoja bliską Ci osobą tylko "chłopakiem" Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Dzien chlopaka 20.09.06, 14:40 Właśnie. Ja również zauważyłam, że część osób idzie na łatwiznę. Nawet pojawiają się pytania o takie rzeczy, których można się dowiedzieć wykonując jeden głupi telefon (typu: do której godziny czynny jest Real?) Pozdrawiam "samodzielnych, konsekwentnych i pozytywnych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: Dzien chlopaka IP: *.czest.pl 20.09.06, 14:44 Kurde gdybym pisał na zalogowanym nicku to bym miał plusa ehhh gapa ze mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0606 Re: Dzien chlopaka IP: *.man.czest.pl 20.09.06, 14:46 nie martw się, u mnie i tak masz już +..... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0606 Re: Dzien chlopaka IP: *.man.czest.pl 20.09.06, 14:44 jeśli kochasz, to wiesz co tej Twojej danej, ukochanej osobie sprawi njwiększą prszyjemnośc lub chociaż się troszke domyślasz...a pytania w stylu "boże,nie wiem co mu kupic?" są z lekka śmieszne... pozdrawiam ta mająca "pscółki i motylki w żołądku"....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: Dzien chlopaka IP: *.czest.pl 20.09.06, 14:50 korci mnie bardzo o zalogoawnie się ale to by było zbyt bezpośrednie oj nie nie nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0606 Re: Dzien chlopaka IP: *.man.czest.pl 20.09.06, 15:01 korci korci... kusi kusi... ach te ządze co....:P Odpowiedz Link Zgłoś