Dodaj do ulubionych

co z tym TRW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:03
od poniedziałku zaczynam pracę w TRW i właśnie naczytałam się tylu
sprzecznych opinii na temat pracy tam ( np. o szkodliwości dla ZDROWIA!!!)
ŻE SAMA JUZ NIE WIEM CO MAM O NIEJ MYŚLEĆ ,
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: co z tym TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:20
      a gdzie zaczynasz prace na legionów czy rolniczej ???
      • Gość: 12.12m Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:57
        nie słuchaj nikogo to jest moja rada.popracuj i przekonaj sie sama.oni wszyscy
        narzekaja ale pracują...,uwazam ze w dzisiejszych czasach wszystko szkodzi
        nawet w chlebie jest chemia.decyzja nalezy oczywiscie do ciebie.jak cos to
        miłej pracy!
        • Gość: hyhyhy Re: co z tym TRW IP: 32.112.138.* 21.09.06, 01:49
          skoko ma nikogo nie sluchac, to takze ciebie nie powinna, wiec po jaka cholere
          dajesz rady, do tego glupie?
          • Gość: do hyhyhy Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:16
            napisz mi w koncu co do mnie masz,bo na kazdym kroku na mnie najezdzasz a
            wogóle mnie nie znasz.(sam zaczynasz a pozniej piszesz ze sie kłóce)napisz o co
            ci chodzi?bo nie wiem.ja doradziłam tylko zeby decyzje podjela sama to wszystko.
            • Gość: goliat Re: co z tym TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:30
              witam serdecznie.ja pracuje w TRW od 11 miesiecy i jestem zadowolony.Moze
              znalazloby sie kilka watkow dotyczacych pracy ale niebede tego rozwijal bo to
              niepotrzebne.Uwazam ze sama bedziesz miala jakiekolwiek zdanie na ten temat jak
              tam troszke popracujesz.Uwazam ze bedziesz zadowolona.Pozdrawiam i zycze milej pracy
              • Gość: nowa Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:55
                zaczynam na Rolniczej b.6
                • Gość: 12.12m Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:10
                  ja tez z rolniczej :)a co to znaczy b.6 ???
                  • Gość: goliat Re: co z tym TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:17
                    b6 to znaczy maszyna bmw nr 6
                    • Gość: ON Re: co z tym TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:07
                      hehe DOBRE. Paracuje tam ponad rok, ale jakos o takich oznaczeniach nigdy nie
                      slyszalem B6.
                      • Gość: Zgodna Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:29
                        cześć
                        tzn. BU 6
            • Gość: hyhyhy Re: co z tym TRW IP: *.bulldogdsl.com 21.09.06, 22:05
              ja nic do ciebie nie mam, uważam po prostu że jetses tak smiesznie głupia :)))
              • Gość: 12.12m Re: do hyhyhy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:27
                a po czym to stwierdziłes?bo ja równiez dobrze mogłabym napisac to o tobie.czy
                ktoś kto ma odmienne zdanie niż ty to jest dla ciebie po prostu głupi?fajnie ze
                po paru wypowiedziach juz mnie oceniłes.ja o takich ludziach jak ty tez mam
                swoje zdanie.odp.
    • olusiup Re: co z tym TRW 21.09.06, 16:28
      Współczuję jak trafisz do Hali G. nie wiem dlaczego jeszcze ją trzymają w
      zakładzie.
      • Gość: 12.12m Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:01
        oznaczenie biznesu.to rozumiem.
        • Gość: nowa Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:42
          no i jak się pracuje tak ogólnie i na co trzeba uważać( lub na kogo)
          • Gość: 12.12m Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:24
            w zakładzie jest duza dyscyplina.chodzi o np.punktualne wychodzenie na przerwy
            i wracanie na czas.ostatnie 5 minut dniówki sprzatanie.na to trzeba uwazac.jak
            przyjdziesz do pracy to sie wszystkiego dowiesz.atmosfera zalezy od lidera i
            ludzi z którymi bedziesz pracowała.powodzenia.na która zmiane przychodzisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka