Gość: nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:03 od poniedziałku zaczynam pracę w TRW i właśnie naczytałam się tylu sprzecznych opinii na temat pracy tam ( np. o szkodliwości dla ZDROWIA!!!) ŻE SAMA JUZ NIE WIEM CO MAM O NIEJ MYŚLEĆ , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: co z tym TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:20 a gdzie zaczynasz prace na legionów czy rolniczej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:57 nie słuchaj nikogo to jest moja rada.popracuj i przekonaj sie sama.oni wszyscy narzekaja ale pracują...,uwazam ze w dzisiejszych czasach wszystko szkodzi nawet w chlebie jest chemia.decyzja nalezy oczywiscie do ciebie.jak cos to miłej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhyhy Re: co z tym TRW IP: 32.112.138.* 21.09.06, 01:49 skoko ma nikogo nie sluchac, to takze ciebie nie powinna, wiec po jaka cholere dajesz rady, do tego glupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hyhyhy Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:16 napisz mi w koncu co do mnie masz,bo na kazdym kroku na mnie najezdzasz a wogóle mnie nie znasz.(sam zaczynasz a pozniej piszesz ze sie kłóce)napisz o co ci chodzi?bo nie wiem.ja doradziłam tylko zeby decyzje podjela sama to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: co z tym TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:30 witam serdecznie.ja pracuje w TRW od 11 miesiecy i jestem zadowolony.Moze znalazloby sie kilka watkow dotyczacych pracy ale niebede tego rozwijal bo to niepotrzebne.Uwazam ze sama bedziesz miala jakiekolwiek zdanie na ten temat jak tam troszke popracujesz.Uwazam ze bedziesz zadowolona.Pozdrawiam i zycze milej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:55 zaczynam na Rolniczej b.6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:10 ja tez z rolniczej :)a co to znaczy b.6 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: co z tym TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:17 b6 to znaczy maszyna bmw nr 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: co z tym TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:07 hehe DOBRE. Paracuje tam ponad rok, ale jakos o takich oznaczeniach nigdy nie slyszalem B6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgodna Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:29 cześć tzn. BU 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhyhy Re: co z tym TRW IP: *.bulldogdsl.com 21.09.06, 22:05 ja nic do ciebie nie mam, uważam po prostu że jetses tak smiesznie głupia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: do hyhyhy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:27 a po czym to stwierdziłes?bo ja równiez dobrze mogłabym napisac to o tobie.czy ktoś kto ma odmienne zdanie niż ty to jest dla ciebie po prostu głupi?fajnie ze po paru wypowiedziach juz mnie oceniłes.ja o takich ludziach jak ty tez mam swoje zdanie.odp. Odpowiedz Link Zgłoś
olusiup Re: co z tym TRW 21.09.06, 16:28 Współczuję jak trafisz do Hali G. nie wiem dlaczego jeszcze ją trzymają w zakładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:01 oznaczenie biznesu.to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:42 no i jak się pracuje tak ogólnie i na co trzeba uważać( lub na kogo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: co z tym TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:24 w zakładzie jest duza dyscyplina.chodzi o np.punktualne wychodzenie na przerwy i wracanie na czas.ostatnie 5 minut dniówki sprzatanie.na to trzeba uwazac.jak przyjdziesz do pracy to sie wszystkiego dowiesz.atmosfera zalezy od lidera i ludzi z którymi bedziesz pracowała.powodzenia.na która zmiane przychodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś