Dodaj do ulubionych

Wywoływanie (drukowanie) zdjęć

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:34
Gdzie można wydrukować (wywołać) zdjęcia w najlepszej jakości barw.
Dodam ze fotografie są w formie cyfrowej zapisane na karcie lub płycie CD.

Mam tylko fotki wywoływane w MediaMarkt, ale słyszałem, że tam mają kiepski
kombajn do drukowania zdjęć, a same zdjęcia nie są dobrej jakości i tylko w
połysku.

Jeśli ktoś ma porównanie z innymi punktami w Częstochowie wywoływania
(drukowania) zdjęć, to poproszę o wpis gdzie takowy się znajduje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć IP: *.prio140.trustnet.pl 28.09.06, 09:42
      fotojoker
      • Gość: flamaster Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć IP: 62.29.160.* 28.09.06, 17:18
        ok, fotojocker, ale czy napewno?
        • Gość: photototografik Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć IP: 195.116.81.* 28.09.06, 18:42
          W Media robią bardzo dobre zdjęcia,
          ale zależy na kogo trafisz przy obsłudze.
          • Gość: mandragora Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:16
            jeszcze mi się nie zdarzyło przez 2 lata jak wywoływałam dobrze wywołane zdjecia w media
            polecam fotojokera robią na Fuji a są najbardziej konkurencyjni jesli chodzi o cenę, oddaje tam od 1,5 roku i jestm bardzo zadowolona
            w jednym z podwórek w alejach jest dawny punkt Agfy też są nieźli ,ale ceny juz z wyższej półki
      • Gość: freno Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć IP: 195.116.81.* 30.09.06, 00:22
        Rafał Stoń w budynku megasamu gorąco polecam
    • Gość: Marcin Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:35
      Fuji na przeciwko Merkurego są najlepsi w miescie !!!
      • Gość: agata Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:22
        Potwierdzam. Oddaję tam zdjęcia od dawna. Niezaleznie od rozmiaru zawsze są
        super. W Media kiedyś poobcinali mi zdjęcia mimo, że były już skadrowane.
    • Gość: Olga Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:05
      Najlepsze zdjęcia robi KODAK w DH Centgrum przy ul. Wolności. Od lat robię tam
      zdjęcia. Fachowa obsługa, tanio - polecam
    • m.mazurek57 Re: Wywoływanie (drukowanie) zdjęć 30.05.22, 23:23
      Kiedyś się nosiło klisze do zakładu, teraz przesyła się mailem jpg. Kiedyś drukowałem w punkcie Kodaka albo w Fotojokerze. Teraz mniejsze formaty u córki w biurze, bo ma taki wielki kombajn do drukowania z abmsystem www.abmsystem.com.pl/ a jak duże formaty to oddaje koledze do drukarni (za pływalnią na Al.Niepodległości). Teraz już nie potrzebuję właściwie drukować, bo na emeryturze robię dużo mniej zdjęć. Zresztą w każdym biurze drukarki, a często nawet w domach ludzie sobie zdjęcia drukują. Takie czasy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka