Dodaj do ulubionych

Pytanie do K. Matyjaszczyka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:46
Witam Krzysztofie.

W nadchodzacych wyborach na pewno mozesz liczyc na poparcie moje i moich
znajomych, gdyz uwazamy Cie za osobe kompetentna i odpowiednia na to
stanowisko. Mam jednak male pytanie: Czy po wygranych wyborach bedziesz
obieral za swoich najblizszych wspolpracownikow osoby typu Marek Balt, jego
narzeczona Ewelinka i jeszcze kilka innych moim zdaniem nie konkretnych i nie
spelniajacych podstawowych warunkow osob??
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Pytanie do K. Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:11
      odpowiem za K.M. bo on tej odwagi mial nie bedzie. Gdyby wygral wyboty, a daje
      mu na to szanse procentowo nizsze od bledu statystycznego to masz jak w banku
      Balta wiceprezydentem, a ostatecznie dyrektorem urzedu :)
      Na szczescie K.M nie wygra i dobrze, bo kandydatem lewicy mogl byc Klimek,
      ewentualnie Szczuka. Niestety czestochowskie SLD wystawilo tak zwany latwy cel,
      bo jak to sie mowi spalonego kandydata po raz kolejny sie juz nie wystawia.
      • Gość: prowokacja Re: Pytanie do K. Matyjaszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:17
        prowokacja
    • Gość: Mick Re: Pytanie do K. Matyjaszczyka IP: *.prenet.pl 11.10.06, 10:14
      Matyjszczak......oj cos mu sie pomylilo jakie on ma doswiadczenie .odpowiem
      zerowe..... plus kolega Balt - wielka pomylka.pzodrawiam
    • starymoherberet Re: Pytanie do K. Matyjaszczyka 12.10.06, 12:58
      Panie Matyjaszczyk, padlo pytanie i powinna pasc odpowiedz. Czy lewica planuje
      jakas kampanie. Glosy forumowiczow tez sa istotne. Chcialbym wiedziec co
      reprezentuje soba kandydat, czy ma jakies plany, czy kandyduje zeby zdobyc
      szlify ??
      • Gość: gośc Re: Pytanie do K. Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:01
        he he chciałbyś, pogadaj sobie z odbiciem w lustrze.
        • Gość: Iza Re: Pytanie do K. Matyjaszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:06
          Ciekawe czy Balt byłby wickiem, a jego narzeczona pewnie w grubym urzedasem.
          Tylko ze ona nie umie nic zrobic, ostatnio prosilam ja o mala pomoc na uczelni
          (jest przewodniczaca samorzadu) to nie wiedziala jak sie do tego zabrac.
          Totalna porażka. Mam nadzieje ze ten ukladzik towarzyski niebawem sie rozpadnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka