Gość: Maxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:55 Już niedługo mega imprezka roku- MAYDAY 2006. Kto się wybiera?? Pozdro dla wszystkich maydeyowiczów :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b1-b Re: MAYDAY 10.11.2006 !!!! 13.10.06, 13:38 ja bylem na mayday 3 razy.... powodzenia ;) wiecej nie daje:) patrzac na line up nie ma za bardzo po co jechac. Uwazaj zebys z koksem nie przesadzil i zeby okolo 5tej Cie na reanimacje nie odwozili !! wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motte Re: MAYDAY 10.11.2006 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:57 To dopiero za niecaly miesiac ale juz zaczynam myslec o tej niesamowitej imprezie. 3 raz zawitam w katakumby spodka i znow bede rozkoszowal sie bitami plynacymi z glosnikow by naladowac sie pozytywna energia na caly rok. Line-Up dla wytrawnego fana muzyki elektronicznej robi wrazenie. NIekomercyjne brzmienie, niesamowita atmosfera, oswietlenie, naglosnienie ... ajjj cos pieknego i niezapomnianego. Polecam. MAYDAY POLSKA WORLD CLUB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecona Re: MAYDAY 10.11.2006 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:37 Na Mayday bayłam już 2 razy i oczywiście tym razem też mnie nie zabraknie:) Line up całkiem ciekawy a poza tym ten klimat- muzyka, światła, ludzie- warto być, zobaczyć i perzeżyć taką imprezke. Wrażenia niezapomniane. I oczywiście da rade bawić się do rana bez żadnych koksów- sama doświadczyłam :)Pozdro. Mayday Poland 2006 Odpowiedz Link Zgłoś