Dodaj do ulubionych

...Na wybory!!

IP: 212.160.86.* 15.10.06, 00:25
Witam,

kogo macie na myśli drodzy forumowicze przy wyborze na prezydenta?

czy Pana T. Wronę? który przed wyborami zaczyna remontować połowę Częstochowy?

Czy Panią R. ? która za swojej kadencji zmieniła wygląd, jednej z
najstarszych dzielnic Częstochowy, czyli zawodzia i okolicy?

Proszę o obiektywne wpisy...

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ?????? Re: ...Na wybory!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 00:28
      a gdzie Krzysztof Matyjaszczyk ????????????????????????
      • Gość: Częstochowianin Re: ...Na wybory!! IP: 212.160.86.* 15.10.06, 00:33
        jeżeli uważacie że on sie także liczy, to proszę napisać co ta osoba chce
        wniesc dla naszego miasta...

pozdrawiam i czekam na wesze opinie, kto i jak...:)
      • Gość: bb Re: ...Na wybory!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 00:34
        Wrona - hm... ma troche wad (malo funduszy z UE, ciagle ten sam zarzad MPK), ale
        mimo wszystko zrobil duzo dla miasta
        Rozpondek - nic specjalnego, jakos nie widze jej w roli prezydenta
        Gizynski - ma ogromny wklad uzyskanie funduszy na rzecz przyszlego Uniwersytetu,
        jednak nie rozumiem jego nienawisci do p. Wrony i jego partii.

Ciezki wybor, nie ma jednego zdecydowanego kandydata - kazdy ma swoje zalety i wady.

Nie wymieniam nikogo z lewicy, pan Maras pokazal jak w przeciagu 4 lat mozna
        niemalze doprowadzic miasto do upadku, nie robiac KOMPLETNIE NIC!!!
        • Gość: Częstochowianin Re: ...Na wybory!! IP: 212.160.86.* 15.10.06, 00:41
          co do P. Marasa, to prawda, dlatego ten moj post;) sam nie wiem na kogo
          glosowac juz, pewnie posypie sie wiele odpowiedzi typu 'glosowac trzeba na P.W,
          P.R' itp,ale tak naprawde to w naszym miescie chyba nie ma na kogo glosowac...

co o tym myslicie?

Pozdrawiam
          • Gość: madrus Re: ...Na wybory!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 07:15
            ja glosowac bede na radnego z blachowni r. lisieckiego
        • Gość: xxx Re: ...Na wybory!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:05
          Z tą nienawiścią do Wrony, to trochę inaczej.Na pewno jest ona wzajemna.
          Trudno, żeby dwaj kontrkandydaci do fotela prezydenckiego kochali się,
          szczególnie, kiedy tylko jeden z nich jest z PiS-u a drugi mimo usilnych starań
          i zabiegów nie otrzymał poparcia Kaczyńskich.
    • Gość: Mick Re: ...Na wybory!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:23
      Ja napewno zaglosuje za HALINA ROZPONDEK
      • paolo101 Re: ...Na wybory!! 15.10.06, 18:04
        Gość portalu: Mick napisał(a):

> Ja napewno zaglosuje za HALINA ROZPONDEK

niezly program kampanii wyborczej....wpisywac sie na forum
    • Gość: vox Re: ...Na wybory!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:27
      Trzeba namówić prezydenta Wrocławia, żeby wystartował w wyborach w
      Częstochowie, myślę że w ciągu tych kilku lat pokazał by tym naszym
      nieudacznikom jak się rządzi.
      • Gość: gienek Re: ...Na wybory!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:52
        wrocławianie tez nie mieliby nic przeciwko temu, żeby ich prezydent przeniósł
        się do Częstochowy, więc może coś z tego będzie <lol>
        • Gość: Tekila Re: ...Na wybory!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:07
          Ja nie miałabym nic przeciwko temu, żeby Wrona pojechał do Brukseli i tam
          bardzo dobrze zarabiał, byle już nie rządził w tym mieście.
          • Gość: skrzat55 Re: ...Na wybory!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:35
            Na wybory iść należy, aby później nie narzekać. Skończcie chociaż tu z tą
            nienawiścią. Wystarczy jej w rządzie,my nie musimy brać z nich przykładu.
            Napiszcie coś o Krzysztofir Matyjaszczyku. Podobno to młody człowiek i dość
            zaradny, ale nic na jego temat nie wiemy.
            • Gość: esteban Re: ...Na wybory!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:44
              Gość portalu: skrzat55 napisał(a):

> Podobno to młody człowiek i dość
              > zaradny, ale nic na jego temat nie wiemy.

przeczysz sam sobie, jakby był zaradny, to już dawno dałby się poznać
              • Gość: hofo Re: ...Na wybory!! IP: *.eranet.pl 15.10.06, 19:23
                czy jeśli przez 4 lata nie zrobiono prawie nic dla Dżbowa , to czy jego
                mieszkańcy są zwolnieni z głosowania....wiem , głupie pytanie ale
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka