Gość: Zmartwiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:52 Czy jest jakiś dobry chirurg który zoperował by spodziectwo u mojego maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Spodziectwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:04 Bardzo polecam Ci doktora Krempaszankę. Pracuje w szpitalu na Parkitce, ale przyjmuje w przychodni na Sobieskiego tel 365 65 61, we wtorki i chyba czwartki lub piatki, wiem, że tam jest oddział chirurgi jednego dnia i robią różna operacje. Mój synek miał problem z wnętrostwem i zrobiono mu operację na Parkitce, ale operował go inny lekarz - najgorszemu wrogowi nie polecam, horror właczając zakażenie gronkowcem złocistym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiona Re: Spodziectwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:30 serdecznie dziękuję a czy słyszałaś coś o dr Dera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Spodziectwo IP: 80.51.236.* 19.10.06, 14:06 Dr.Dera pracował kiedyś(bardzo dawno temu)w szpitalu na Zawodziu. To fantastyczny chirurg.Uratował stopę mojego siostrzeńca przed amputacją. Dziecko miało wypadek i inni chirurdzy chcieli amputować. On jeden się nie zgodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Spodziectwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:15 ludzie tylko nie Parkitka. Nie wiem na co choruje Pani dziecko, ale z każdym problemem (chirurgicznym tez) na Śląsk. Jeśli to coś z nóżkami to proszę szukać w klinice w Tarnowskich Górach. A Dera to..........i cała reszta zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiona Re: Spodziectwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 07:48 Serdecznie dziękuję za wszystkie komentarze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Spodziectwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:22 przepraszam, teraz już wiem co to spodziectwo. Polecam klinike w Bytomiu, a takze urologa który leczy tam a przyjmuje prywatnie w Częstochowie - dr. Lubas. Mieszka bodajże na Łódzkiej ale pewna nie jestem. Moim zdaniem taki zabieg powinien wykonać ktoś, kto ma w tym względzie wieloletnie doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś