Dodaj do ulubionych

Spodziectwo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:52
Czy jest jakiś dobry chirurg który zoperował by spodziectwo u mojego maluszka.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Spodziectwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:04
      Bardzo polecam Ci doktora Krempaszankę. Pracuje w szpitalu na Parkitce, ale
      przyjmuje w przychodni na Sobieskiego tel 365 65 61, we wtorki i chyba czwartki
      lub piatki, wiem, że tam jest oddział chirurgi jednego dnia i robią różna
      operacje. Mój synek miał problem z wnętrostwem i zrobiono mu operację na
      Parkitce, ale operował go inny lekarz - najgorszemu wrogowi nie polecam, horror
      właczając zakażenie gronkowcem złocistym.
      • Gość: zmartwiona Re: Spodziectwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:30
        serdecznie dziękuję a czy słyszałaś coś o dr Dera
        • Gość: Ania Re: Spodziectwo IP: 80.51.236.* 19.10.06, 14:06
          Dr.Dera pracował kiedyś(bardzo dawno temu)w szpitalu na Zawodziu.
          To fantastyczny chirurg.Uratował stopę mojego siostrzeńca przed amputacją.
          Dziecko miało wypadek i inni chirurdzy chcieli amputować.
          On jeden się nie zgodził.
          • Gość: matka Re: Spodziectwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:15
            ludzie tylko nie Parkitka. Nie wiem na co choruje Pani dziecko, ale z każdym
            problemem (chirurgicznym tez) na Śląsk. Jeśli to coś z nóżkami to proszę szukać
            w klinice w Tarnowskich Górach. A Dera to..........i cała reszta zespołu.
        • Gość: zmartwiona Re: Spodziectwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 07:48
          Serdecznie dziękuję za wszystkie komentarze. Pozdrawiam
    • Gość: matka Re: Spodziectwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:22
      przepraszam, teraz już wiem co to spodziectwo. Polecam klinike w Bytomiu, a
      takze urologa który leczy tam a przyjmuje prywatnie w Częstochowie - dr. Lubas.
      Mieszka bodajże na Łódzkiej ale pewna nie jestem. Moim zdaniem taki zabieg
      powinien wykonać ktoś, kto ma w tym względzie wieloletnie doświadczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka