Dodaj do ulubionych

Agitacja pod kościołem

IP: *.com 22.10.06, 13:14
Idę sobie dzisiaj do kościółka (sanktuarium św. Józefa), a tam przed wejściem
stoją 3 babki, wystrojone jak na odpust i rozdają ulotki wyborcze partii
Tadeusza Wrony!!!! Pytam się gdzie jest granica dobrego smaku i czy obecny Pan
Prezydent jest tak zdesperowany, że musi się chwytać wszelkich sposobów????
Wstyd Panie Prezydencie, wstyd!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wierząca Re: Agitacja pod kościołem IP: 212.87.241.* 22.10.06, 13:58
      Jestem oburzona tym ,że kościelni znowu angażują się w kampanię- jak za komuny próbuje się społeczeństwu narzucać.
      Na szczęście mamy tajne wybory i mądry naród ,więc wybierajmy najmądrzejszych , a nie kościelnych ,którzy winni pomagać najbiedniejszym[ nie brakuje ich].
      Kosciół winien wrócić do służenia ludziom ,a nie do wykorzystywania wiernych dla polityki.Wierzę w mądrość narodu.
    • Gość: ttt Re: Agitacja pod kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 13:59
      Pod Kościołem Św.Jakuba to samo, tyle że młodzież zaangażował- przegięcie.
    • Gość: jmk Re: Agitacja pod kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:00
      Moher trzeba prać i wietrzyć- więc te "lale" stosuja się do zaleceń czarnych
      zleceniodawców, swój wietrzą a Twój chciały wyprać!!!
      Jeśli Twój udział w tzw "wyborach" ma miec jakis sens to:
      -Zamknij własne "mohery" pod kluczem w Wyborcza niedzielę do 20:00
      -Koledzy muszą to samo co i Ty zrobić we własnych domach
      -Musisz udać się na wybory a nie zostawić twój wybór innym uzależnionym do
      poglądów głoszonych w RM.
      Pamietaj że czarni funkcjonariusze robili tak od "zawsze" i że mohery są
      uzależnione od czarnych- (patrz opinie o kś gwałcicielu z Czewy).

PS: CZy jest z czego wybierać?????????
      "Moher" to może byc każdy z Twojej rodziny nie wyłączając Ciebie, że o
      sąsiadach nie wspomnę- o przynleżności do tego towarzystwa decyduja "wyznawane"
      albo "akceptowane poglądy zgodne" z RM.
      • Gość: Andy Re: Agitacja pod kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:09
        Wole mohery niż takie czerwnone ścierwa jak ty...
        Super hasła : lać , zamknąć... stare ubeckie metody...
        Ale niestety człowieczku - "naród" po raz kolejny zagłosuje przeciwko takim
        czerwonym agitatorom..
        • Gość: katolik Re: Agitacja pod kościołem IP: *.man.czest.pl 22.10.06, 14:11
          Cześć moherze.
    • Gość: S3 IS Re: Agitacja pod kościołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:07
      boicie się agitacji pod kościołami ? zróbcie sobie własne pod knajpami i
      burdelami, hehehe
      • Gość: paolo Re: Agitacja pod kościołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:12
        w Rząsawach tez rozdawali pod kosciolem jacys kolesie po 50 Wrone...
    • ulisses_czwa Tylko uczciwa kampania. 22.10.06, 14:20
      Też jestem tym zachowaniem zniesmaczony. Jestem kandydatem do Rady Miasta Częstochowy, ale moge tu zapewnić wszystkich, że mnie nie spotkają pod zadnym Kościołem i szkołą z ulotkami. Uważam, że trzeba znać umiar i mieć honor. Są miejsca wktórych nie wypada agitować. Moja kampania będzie uczciwa, tak samo jak kadencja w przypadku wyboru na radnego.
      Pozdrawiam
      • Gość: obserwator Re: Tylko uczciwa kampania. IP: *.man.czest.pl 22.10.06, 14:22
        To jakieś jaja?
      • Gość: :) Re: Tylko uczciwa kampania. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:25
        ulisses_czwa napisał:

> Jestem kandydatem do Rady Miasta Częst
        > ochowy, ale moge tu zapewnić wszystkich, że mnie nie spotkają pod zadnym
        Kościo
        > łem i szkołą z ulotkami

spoko uli, jak chcesz ja mogę to za Ciebie zrobić :)
        • Gość: Obserwator Re: Tylko uczciwa kampania. IP: *.man.czest.pl 22.10.06, 14:27
          Hahahahahahaaaaaa!
      • segel Re: Tylko uczciwa kampania. 22.10.06, 18:42
        Czytuję Twoje wypowiedzi na forum od dawna i wierz mi, że gdybyś kandydował z mojego okręgu wyborczego miałbyś mój głos, mimo, że do PO mi bardzo daleko.
        W samorządzie powinien być człowiek, któremu zależy na rozwoju miasta i właściwie nie powinno być takie istotne z jaką partią się utożsamiają.
        Z człowiekim rozsądnym zawsze można się porozumieć i zrobić coś sensownego, z fanatykiem, niestety nawet nie ma się co wysilać.

A rzeczywiście ulotkę Pana obecnego Prezydenta oraz pani Głąb moja Mama przyniosła po powrocie z Kościoła w III Alei. Też mi się taka kampania nie podoba. Ale jaki kandydat, taka kampania.
        • ulisses_czwa Re: Tylko uczciwa kampania. 22.10.06, 22:20
          Dzieki Segel za miłe słowa :) Zobaczymy jak będzie 12. listopada ;)

Pozdrawiam
    • Gość: krystian Re: Agitacja pod kościołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:07
      Przy kościele św. Floriana, (na rakowie obok stadionu) też rozdawali ulotki na
      temat Wrony.
      Podejrzewam że przy każdym kosciele były rozdawane te ulotki...
    • Gość: wyborca Re: Agitacja pod kościołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:02
      Na "Północy" TO SAMO - wszedzie rozdawali beznadziejne ulotki T. WRONY. Za
      grosz nie mają przyzwojtości. Ale nie robią tego przecież bez wiedzy Kandydata
      i jego sztabu wyborczego. Trzeba zgłosic protest do Komisarza Wyborczego! Ja to
      zrobię.
    • Gość: yeti Re: Agitacja pod kościołem IP: *.trustnet.pl 22.10.06, 21:47
      a co w tym ku.. złego, do kościoła nie wchodzili, to że stali przed wejściem
      to nie wina księży, ksiądz może nawet nie wiedział że przed jego kościołem
      rozdają ulotki, co to za piepszenie że księża angażują się w kampanie wyborczą
      kogokolwiek, bzdura, sam wziołem taką ulotkę i nikogo tym nie zgorszyłem nie
      obraziłem, zrobiłem to po wyjściu z kościoła i tyle, moja sprawa kto ku.. nie
      chciał niech nie bierze i basta
      • Gość: ooo Re: Agitacja pod kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:58
        Agitacja przed kościołami to jak zwykle domena Wrony.
        Oj, biedny człowieku, rzeczywiście - szukaj roboty, bo nie masz żadnych szans, żebys powtórzył sukces.Wtedy popierala cię Rozpondkowa, a szkoda,że popierała bo by zwyciężyła w przedbiegach, a dzisiaj na szczęście dla Częstochowy Cię nie popiera Panie Prezydencie i my sportowcy calego miasta własnie na nia bedziemy głosować
        • Gość: lol Re: Agitacja pod kościołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:01
          Gość portalu: ooo napisał(a):

> i my sportowcy calego miasta własnie na nia bedziemy
          > głosować

cha,cha,cha,cha,cha,cha,cha,cha,cha,cha,cha...
          • Gość: ToGoJa Re: Agitacja pod kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:21
            procą w nich procą...nie było odważnego zeby im te ulotki w gebe wsadził.

szkoda ze nie chodzę do koscioła bo chyba by mnie musieli zamknąć
            Potem bedzie tak jak w poprzednich wyborach, gdzie po mszach włazili moherowcy
            i pytali a gdzie tu na liscie jest nazwisko........bo ksiadz nam kazal na tego
            glosowac

A to CZESTOCHOWA WŁASNIE !!!!
            • Gość: / Re: Agitacja pod kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:23
              kra kra kra wrona w portki sra

Czy wrona ma portki?
            • Gość: Andy Re: Agitacja pod kościołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:28
              Dobre - najwięcej rozdawanie ulotek pod kościołem przeszkadza tym , którzy do
              niego nie chodzą...
              Nie popieram Wrony - ale co komu przeszkadza , gdzie to rozdaje ulotki -
              przecież do kościła nie wchodzą.
              Naturalnie , że osoby związana z kościołem (Wrona i jego ekipa)najwięcej
              zwolenników znajdą wśród chodzących do kościoła ( nie znaczy ,że wszyscy - ale
              procentowo więcej niż np. pod dyskoteką).
              Skoro więc to ich potencjalny elektorat - wiec tam agitują
              Idąc tym tropem czy przeszkadzałby ci agitacja np. pod burdelami ? Przecież tam
              czerwoni znaleźliby najwięcej zwolenników..
    • storima Re: Agitacja pod kościołem 24.10.06, 00:27
      Gawiedzi!!!
      Przed budynkiem uniwersyteckim.
      Przed supermarketem.
      Przed brama stadionu
      Przed brama zakladu pracy.
      Przed urzedem panstwowym.

Mam wymieniac dalej???

Tak jak zrobilo sie wielkie "halo" bo RM sprzedawalo swe anteny satelitarne
      posrod innych sprzedajacych dewocjonalia przed Jasna Gora.
      Nie jestem zwolennikiem radia, ale demokracji,
      jak najbardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka