Dodaj do ulubionych

gdzie na sylwester

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:20
gdzie w czewie lub bliskiej okolicy organizowane sa jakies bale sylwestrowe??
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:21
      WSZĘDZIE !!
      W prawie każny, jednym "ciemnoto" lokalu !!
    • Gość: zzz Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:24
      Idz na Pl. Bieganskiego.
      Tam jest za darmo, bo na inne widac cie nie bedzie stac.
    • Gość: Nowijka Re: gdzie na sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:28
      Ale chodzi mi o taki typowy bal, na zapisy zazwyczaj, z jedzeniem, z galowymi
      strojami. A nie w barze, może w Depo co??
      • Gość: Pati Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:54
        Jeśli już to na sylwestra nie sylwester, bo w naszym języku odmieniamy.Udanej
        zabawy...
        • Gość: Wodzu Bal Sylwestrowy IP: 217.153.246.* 03.11.06, 17:03
          Ja organizuje bal sylwestrowy. Niedługo podam numer konta - gdzie bedzie mozna
          wpłacac pieniadze;P
          • Gość: ... Re: Bal Sylwestrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:24
            Gość portalu: Wodzu napisał(a):

> Ja organizuje bal sylwestrowy. Niedługo podam numer konta - gdzie bedzie mozna
            > wpłacac pieniadze;P

Te cwaniak, bujaj się !!
    • Gość: Nowijka Re: gdzie na sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:46
      No i żadnej ciekawej propozycji?? Wyśmiewać umie każdy, nic pyza tym.
      Dzięki
      • Gość: Podpowiedz Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:24
        Jezeli chcesz ciekawie spedzic te noc- dobra kapela, mila atmosfera, pyszne
        jedzonko- to polecam Studnie na Jaskrowskiej
        Pozdrawiam
        • Gość: aniucha Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:16
          Jeśli myslisz o typowym balu to napewno nie DEPO (mordowna),ale przeciez
          hotele,albo np. w Jantarze na dole jest taka restauracja,tam napewno cos
          organizują.NO albo GENESIS-najlepsza knajpa w czestochowie.Ale prawda,ze
          straszne chamstwo na tym forum...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka