Gość: Nowijka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:20 gdzie w czewie lub bliskiej okolicy organizowane sa jakies bale sylwestrowe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:21 WSZĘDZIE !! W prawie każny, jednym "ciemnoto" lokalu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:24 Idz na Pl. Bieganskiego. Tam jest za darmo, bo na inne widac cie nie bedzie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: gdzie na sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:28 Ale chodzi mi o taki typowy bal, na zapisy zazwyczaj, z jedzeniem, z galowymi strojami. A nie w barze, może w Depo co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:54 Jeśli już to na sylwestra nie sylwester, bo w naszym języku odmieniamy.Udanej zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodzu Bal Sylwestrowy IP: 217.153.246.* 03.11.06, 17:03 Ja organizuje bal sylwestrowy. Niedługo podam numer konta - gdzie bedzie mozna wpłacac pieniadze;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bal Sylwestrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:24 Gość portalu: Wodzu napisał(a): > Ja organizuje bal sylwestrowy. Niedługo podam numer konta - gdzie bedzie mozna > wpłacac pieniadze;P Te cwaniak, bujaj się !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: gdzie na sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:46 No i żadnej ciekawej propozycji?? Wyśmiewać umie każdy, nic pyza tym. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podpowiedz Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:24 Jezeli chcesz ciekawie spedzic te noc- dobra kapela, mila atmosfera, pyszne jedzonko- to polecam Studnie na Jaskrowskiej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniucha Re: gdzie na sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:16 Jeśli myslisz o typowym balu to napewno nie DEPO (mordowna),ale przeciez hotele,albo np. w Jantarze na dole jest taka restauracja,tam napewno cos organizują.NO albo GENESIS-najlepsza knajpa w czestochowie.Ale prawda,ze straszne chamstwo na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś