IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:24
poszukuje kobiet do sesji on jest w plenerze musza ja zrbic bo musze kalendarz
na studia na infe;/ktorasz pan chetna jak cosik topisac:p
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:28
      nago?
    • Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:29
      a w takim zimowym plenerze cchesz robic swoja sesje???
      • Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:30
        w ubraniu lub w kurteczce chyba zeccecie w domku u mnie to nago jak chcesz aniu
        ...esli ktos zainteresowny to pisac i podac gg i opisac sie:P
        • Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:33
          a mówiles o plenerze a teraz sie pojawil "domek" "u Ciebie"...hehehe nago...;)
          • Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:35
            nio bo jak bedzie taka pogoda to nie ebde cie narazl na przecebie a nago to
            tylko an toje zyczenie ja chcialby w ubraniu:P jestes zainteresowna
            • Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:39
              ja tez bym wolala w ubraniu;)
              ale przeciez w plenerze w kurtalce tez moze byc fajnie cio nie:P?
              • Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:40
                widzeze fachowe podejscie to jak zgodzisz sie odaj ile masz latek i sowje gg
                • Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:41
                  fachowe podejscie? czy ja wiem? z czym niby???
                  mam 22 lata,a gg...hmmm:P
                  • Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:43
                    bo wydaje mi sie ze wiesz czego chce podajgg pliss :*zreszta jesli chcesz sesje
                    a amsz afceta?:P
                    • Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:46
                      nie mam faceta?a co ma to do rzeczy?mialaby byc to sesja we dwoje;)?
                      a czego chcesz? mysle,ze chodzi Ci jak napisales o sesje w plenerze do
                      wykonania kalendarza cio nie???
                      • Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:51
                        to dobrze ze nie masz bo wiesz kolesie mogliby miec jakies ale ale okto kiedy
                        ci..suje teramin i gdzie;p
                        • Gość: ona Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:54
                          wiesz,z "kolesiami" to ja sie nie zadaje:P
                          a tak wogole moj byly facet na pewno nie mialby zadnego ale...;) bo niby o co?o
                          sesje zdjeciowa w plenerze do kalendarza?
                          a wlasnie jaka ma byc tematyka Twojego kalendarza?
                          • Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:57
                            wiesz cio piekno ukryte w bestii wiesz ostrymakijaz itp
                        • Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 22:00
                          nio nie mam faceta
                          ale czy oni az tak sie czepiaja;)?
                          • Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:03
                            zalezy jaki;p mysle ze do jutra uzyskam odpowiez ktoraz pan chcialabys sesyjke
                            oczywiscie foto moge nagrac nie ma problemu:)
                            • Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 22:06
                              a duzzo juz pan sie juz decyduje na ta sesje;)?
                              • Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:14
                                3 ale to bylo we wakacje mowilu ze sa zadowolone ze zdjtek
                                • Gość: Rozbawiona Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:28
                                  Hahaha pan fotograf daje niezla podpuche!Umawia sie nas sesje nie widzac
                                  modelki hihihi dobre. To pewnie bedzie sesja.. w lozku.Poza tym jak on pisze.
                                  Albo obcokrajowiec albo na takiego sie sili. I co to za pomysl.. ostry makijaz.
                                  Przy kazdych zdjeciach makijaz musi byc mocniejszy, bo to jest wymagane przy
                                  mocnym oswietleniu, inaczej twarz modelki wydaje sie "rozmyta".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka