Gość: fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:24 poszukuje kobiet do sesji on jest w plenerze musza ja zrbic bo musze kalendarz na studia na infe;/ktorasz pan chetna jak cosik topisac:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:29 a w takim zimowym plenerze cchesz robic swoja sesje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:30 w ubraniu lub w kurteczce chyba zeccecie w domku u mnie to nago jak chcesz aniu ...esli ktos zainteresowny to pisac i podac gg i opisac sie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:33 a mówiles o plenerze a teraz sie pojawil "domek" "u Ciebie"...hehehe nago...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:35 nio bo jak bedzie taka pogoda to nie ebde cie narazl na przecebie a nago to tylko an toje zyczenie ja chcialby w ubraniu:P jestes zainteresowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:39 ja tez bym wolala w ubraniu;) ale przeciez w plenerze w kurtalce tez moze byc fajnie cio nie:P? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:40 widzeze fachowe podejscie to jak zgodzisz sie odaj ile masz latek i sowje gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:41 fachowe podejscie? czy ja wiem? z czym niby??? mam 22 lata,a gg...hmmm:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:43 bo wydaje mi sie ze wiesz czego chce podajgg pliss :*zreszta jesli chcesz sesje a amsz afceta?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:46 nie mam faceta?a co ma to do rzeczy?mialaby byc to sesja we dwoje;)? a czego chcesz? mysle,ze chodzi Ci jak napisales o sesje w plenerze do wykonania kalendarza cio nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:51 to dobrze ze nie masz bo wiesz kolesie mogliby miec jakies ale ale okto kiedy ci..suje teramin i gdzie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 21:54 wiesz,z "kolesiami" to ja sie nie zadaje:P a tak wogole moj byly facet na pewno nie mialby zadnego ale...;) bo niby o co?o sesje zdjeciowa w plenerze do kalendarza? a wlasnie jaka ma byc tematyka Twojego kalendarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:57 wiesz cio piekno ukryte w bestii wiesz ostrymakijaz itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 22:00 nio nie mam faceta ale czy oni az tak sie czepiaja;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:03 zalezy jaki;p mysle ze do jutra uzyskam odpowiez ktoraz pan chcialabys sesyjke oczywiscie foto moge nagrac nie ma problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: sesja IP: *.man.czest.pl 03.11.06, 22:06 a duzzo juz pan sie juz decyduje na ta sesje;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:14 3 ale to bylo we wakacje mowilu ze sa zadowolone ze zdjtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:28 Hahaha pan fotograf daje niezla podpuche!Umawia sie nas sesje nie widzac modelki hihihi dobre. To pewnie bedzie sesja.. w lozku.Poza tym jak on pisze. Albo obcokrajowiec albo na takiego sie sili. I co to za pomysl.. ostry makijaz. Przy kazdych zdjeciach makijaz musi byc mocniejszy, bo to jest wymagane przy mocnym oswietleniu, inaczej twarz modelki wydaje sie "rozmyta". Odpowiedz Link Zgłoś