GoĹÄ: ania_i_synek IP: *.orange.pl 09.11.06, 12:38 na Brzeźnickiej likwiduja sklep z ciuszkami i dekoracjami dla dzieci. Są bardzo duże wyprzedaże i można kupic coś fajnego za grosze, polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ola Re: likwidacja sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:32 faktycznie byłam tam dzisiaj ceny super atrakcyjne i można coś wybrać ciekawego ja juz na lato dla córci zakupiłam prześliczny komplecik i buciki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karola Re: likwidacja sklepu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:40 są tam zabawki??? gdzie dokładnie jest ta ulica? niedaleko centrum??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamaagata Re: likwidacja sklepu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:41 a do jakiego rozmiaru - wieku mają tam ubranka? Czy znajdę coś dla pięciolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: likwidacja sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:17 Jesli sie nie mylę to ten sklep miał stronę internetową, zna ktoś ją?? Jaki rozmiar ubranka dla rocznego dziecka?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ilonka Re: likwidacja sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:48 www.magicznakraina.pl Odpowiedz Link Zgłoś