Dodaj do ulubionych

znacie jakiegos fotografa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:23
morzecie plecic jakiegos fotografa na slub
Obserwuj wątek
    • Gość: mlody Re: znacie jakiegos fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:27
      Robert ma zakład w podwórku jak Jałowiec obok szklarza. Robi zarąbiste zdjęcia i
      reportaże, artysta plastyk po L. Plastycznym. Polecam nie będziesz żałować.
    • raf234 Re: znacie jakiegos fotografa 09.11.06, 22:00
      Ja ostatnio chciałem zacząć robić foto na ślubach i weselach... ale jakoś nie
      mogłem na nic czasu znaleźć, a kiedyś trzeba zacząć próbować iść w tę stronę.
      Już raz pstrykałem zdjęcia na ślubie i weselu znajomego cyfrówką Olympusa
      (5MPix) i byli bardzo zadowoleni (dostali na płytkach ok 800 zdjęć).

W wakacje zakupiłem lustrzankę cyfrową Canona i myślałem, by na początku
      pierwsze pary miałyby zdjęcia i inne bajery gratis (bym miał coś np w portfolio)
      tak więc, jeżeli jesteście odważni i chcielibyście więcej info to prosze o
      kontakt na maila.

Pozdrawiam
      Rafał
    • Gość: aaa Re: znacie jakiegos fotografa IP: 80.54.171.* 10.11.06, 08:22
      Kochani, ale mylicie pojęcia. Tu nie chodzi o pstrykanie zdjęć, bo pstrykać
      każdy potrafi.Tu chodzi o wykonanie reportażowych zdjęć z uroczystośi ślubnej.
      A to jest troszkę poważniejsza robota. Tu sprzęt to nie wszystko, trzeba mieć
      doświadczenie w tem temacie, bo imprezy się nie powtórzy.A jeżeli zaczynasz od
      pstrykania, to pstrykaj przy fotografie, aż się nauczysz robić, a nie tylko
      pstrykać.
    • dziki_pikol Re: znacie jakiegos fotografa 10.11.06, 09:44
      mi zdjęcia ślubne (wesele, poprawiny + plener) robił Sebastian Adamus z Gazety
      Wyborczej, niezbyt wygórowana cena, a jakie fotki :D z resztą zobaczcie
      www.sebastian.adamus.prv.pl
    • Gość: liilia Re: znacie jakiegos fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:24
      polecam Pawła Jakubczaka-pełen profesjonalizm
      www.cinema.x12.pl
      • Gość: zdjęcie Re: znacie jakiegos fotografa IP: 212.87.241.* 10.11.06, 12:22
        Naprawdę polecam Agnieszkę Krząpę. Ma dziewczyna "oko". jej zdjęcia można
        zobaczyć na www.rozwianywelon.pl , ale tak napradę, to nie są adekwatne. jest
        naprawdę bardzo dobra i jesteśmy zadowoleni
        • Gość: fotograf_sluby Re: znacie jakiegos fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:25
          prosze o podanie adresu lub napiszcie na adres czestochowa_rafal@gazeta.pl
          przesle oferte cenowa... mozliwy jest takze w pakiecie samochod mercedes e klasa
          pozdrawiam!
    • Gość: Marzena Re: znacie jakiegos fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:52
      Tak, ja moge polecić, co prawda to mój znajomy, więc może Wam się wydawać mniej
      obiektywne, ale jest on naprawde solidny, robi bardzo dobre zdjęcia, ma dobry
      sprzęt, można z nim dogadać się w różnych kwestiach i jest niedrogi, u mnie też
      oczywiscie robił zdjęcia, jestem bardzo zadowolona, przesyłam linik do jego
      stronki
      foto-kielan.info/
    • Gość: gosc Re: znacie jakiegos fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:27
      polecam Ize Banaszkiewicz z ul Okulickiego super reporarzeowe zdjecia i nie
      tylko
      • Gość: ar Re: znacie jakiegos fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:42
        grzesiu skowronek!
    • Gość: d Re: znacie jakiegos fotografa IP: 80.54.171.* 10.11.06, 22:45
      Nigdy Skowronków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka