Dodaj do ulubionych

Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:14
Mam pytanie do Państwa kiedy skończycie tę farsę? Przecież nie od dziś jest wiadomo, że jest między wami porozumienie w sprawie podziału władzy w mieście. Może zorganizujcie konferencję prasową i ogłoście już dziś że Halina Rozpondek zrezygnowała z walki o Prezydenture Częstochowy za udział we władzach miasta dla swoich członków. Dla dobra miasta Pani Halino niech Pani to powie. Czy pani nie widzi, że pani gierki będą kosztowqały Częstochowę niepotrzebnie wydany miljon złotych na II turę wyborów!!!! Wstydziła by się Pani.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:35
      A pan tadeusz nie powinien sie wstydzić- co komuna, on jest jedynym madrym i do wyboru - - to ty sie jankes wstydź - wracamuy do białorusi?
      • Gość: i ja Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:37
        I jeszcze z miejskich pieniędzy???
    • Gość: Jankes Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:59
      Przecież Pani Halino nie chce Pani porzucić ciepłej posadki posła. A Kurpios ma być przecież zastępcą prezydenta ds. zdrowia. A ta ściema z Lewicą i PiSem była piekna podniosła tylko napięcie. Tylko jak wyjdzie że dla swojej zabawy i gierek naciąga pani Częstochowian na wydatek 1 miljona złotych na niepotrzebną II turę to poniesie pani konsekwencje.
      • Gość: Halina Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:36
        Kłamie Pan, panie Jankesie! Najpewniej jest Pan z otoczenia prezydenta.
        Ani przez moment tej kampanii nie miałam zamiaru rezygnować na rzecz p.Wrony. Mój start jest przemyślany, bo ja, podobnie jak wielu częstochowian mam dość jednoosobowych rządów, brak liczenia się z ludźmi, zapyzienia tego miasta,braku rozrywki, uciekania młodych ludzi, propagandy sukcesu, przecinania wstęg i mówienia o wszystkim ja, ja, ja.
        Trzeba dać ludziom możliwość wpływania na kształt miasta, szczególnie młodym, bo niedługo zostaną tu sami starsi i miasto pomału zacznie zanikać.
        Programy ożywienia miasta są naprawdę proste (większość kandydatów na Prezydenta miała podobne)- tylko je trzeba dynamicznie realizować. I pytać ludzi, jakie widzą miasto w przyszłości, a nie uznawać, że tylko moje pomysły są dobre. I do tego potrzebni są dynamiczni, wykształceni młodzi ludzie i eksperci, którzy będą doradzać Prezydentowi, współpracować z nim, a nie służyć jemu.
        • Gość: do Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:03
          Szanowna Pani, to wszystko pięknie, ale należy zanim Pani postawi na młodych,
          postawić na fachowość i profesjonalizm, bo inaczej ci sami młodzi będą
          kontytuowali i tolerowali chałturę, jaka była jeszcze za czasów Pani rządzenia.

Co Pani zrobiła , za poprzedniej kadencji, aby wzrósł poziom fachowości i
          odpowiedzialnośći w pewnych dziedzinach życia społecznego??
          Prosiłibyśmy o odpowiedź, jeśli można.
          Przeprosiny też przyjmujemy.
          Chcemy uzyskać pewność, że głos oddany na Panią, nie powtórzy, jeden do jednego,
          Pani poprzedniej nieudanej kadencji. Jak na razie , to Pani nie wierzymy.
          Z życzliwością.

• Gość: Halina Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:31
            Pytanie jest mało konkretne i niezbyt życzliwe, ale postaram się odpowiedzieć.
            Otóż podczas mojej kadencji (1995-1998) otaczałam się fachowcami, którzy juz byli zatrudnieni w urzędzie (pracują tam zresztą nadal). Tam pracuje wielu profesjonalistów,których wiedzę i doświadczenie trzeba umieć wykorzystać. Do nich powinni dołączyć młodzi i dynamiczni ludzie.
            Ponadto uważam, że moja kadencja była udana, tylko inna od obecnej, zarówno w sensie stawianych samorządowi zadań, jak i sposobu zarządzania. I dobrze Pan o tym wie.
            • Gość: do Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:39
              Niezbyt życzliwe pytanie ? Nie ma Pani racji,świadczy to o jakichś Pani
              kompleksach. Tak Pani to czuje, trudno, tkwi Pani w błedzie.
              A konkrety, proszę bardzo:

Fachowość p. b.trząskowskiej była zawsze dla normalnych ludzi wielce wątpliwa
              /piszę małą literą, aby zaznaczyć ile "dobrego" ta kobieta zrobiła dla kultury
              naszego miasta/. Sypnąć jeszcze kilkoma nazwiskami byłych i teraźniejszych
              urzędników, którzy się nie sprawdzili?? Chyba wie Pani o co mi chodzi ?
              • Gość: Halina Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:46
                Pania Trząskowską zatrudnił na naczelnika KS - p. Tadeusz Wrona- w pierwszej swojej kadencji. Natomiast ja nie mam tak złej opinii o p. B.T jak Pan
                • Gość: do Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:57
                  Bo Pani się nie zna na sztuce i na ludziach !? I to przykre - bez obrazy.
                  Osobowość i fachowość poznaje się po czynach. Miarą fachowości jednak jest
                  zawsze dobre i konkretne /mowa o dziedzinie/ wykształcenie. O tym, że Pani nie
                  rozpoznała amatorstwa i szkodliwości tych osób, świadczy fakt , iż jest teraz w
                  naszym mieście tak, jak jest - źle w sensie kulturalnym. Też pewnie Pani się nie
                  zgodzi, ale mnie to nie obchodzi, bo mam o wiele większe doświadczenie w tej
                  dziedzinie.

Pani tolerowała i chyba będzie, jak wynika z Pani wypowiedzi, nadal tolerowała
                  miernoty i brak profesjonalizmu, więc, nie będziemy dla swojego spokoju głosować
                  na Panią. Chyba, że się mylę i Pani coś wywnioskuje dla dobra ogółu.
                  • Gość: jeszcze do Pani R. Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:04
                    Szanowna Pani Poseł, czy było Pani wiadomo o zniknięciu z kasy Filharmonii
                    pieniędzy ok.130.000.000 starych złotych ??
                    Przypomnę, iż p. dyrektora, swego pupila, kryła ta sama p. trząskowska. Sprawa
                    nie jasna do dziś i nikt za to nie odpowiedział.
                    To nie jest plotka lecz fakt: umknął czy co ?? A środki masowego przekazu o tej
                    kradzieży jakoś też przemilczały. Jest jedynie pewne, że 8 osób, Bogu Ducha
                    winnych straciło wtedy pracę. Radzę Pani, aby się Pani tym właśnie zajęła.
                    Księgowa i kilku starych pracowników będą Pani służyli radą.
                    Pragę, aby kara zasłużona dosięgłą tych drani, którzy się dopuścili tego czynu -
                    zrabowali państwowe pieniądze. Powodzenia.
                    • Gość: Halina Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:14
                      Pierwszy raz o tym słyszę. Z pewnością zasięgnę informacji.
                      • Gość: Do p. R. Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:34
                        Cieszę się i dziękuję za rozmowę.
                        Dobranoc.
                  • ulisses_czwa Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek 18.11.06, 00:11
                    Mysle, ze ów Pan - tak zaciekle dyskutujący z Haliną Rozpondek to nasz słynny "Rava" - znany z zamiłowania do kultury/filharmonik, niekoniecznie sam posiadający kulturę osobistą.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: synie zamilknij Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:04
                      Twoja kultura zaczyna mnie wkurzać.
                    • Gość: ops Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.emirates.net.ae 18.11.06, 12:08
                      niewazne kto, wazne, ze to nieprawdziwa halynka:)
                      • Gość: i o to chodzi Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:10
                        nie pozdrawiam
                      • Gość: no no Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 17:57
                        To aż z emiratów piszesz kto ty?
                    • Gość: ciekawski Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:46
                      Ciekaw jestem kto się podszywa pod p. Rozpondek w tym forum ??
                      Po co ?
                  • Gość: paweł Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 01:12
                    Pan nie będzie, ja na pewno tak. Więc proszę nie pisać nie bedziemy
                    • Gość: nie głosujemy Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 12:45
                      nie decyduj za mnie i moją rodzinę i postaraj się nie uczyć ludzi, taka moja rada
    • Gość: Tadek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: 212.87.244.* 17.11.06, 00:18
      Żądam dowodów,konkretów.
      Uważam,że takie dyrdymały może tylko pisać zgorzkniały zwolennik Wrony,żeby
      przedstawić posłankę w negatywnym świetle.Zwłaszcza,że ostanio wielu zwolenników
      Matyjaszczyka i Giżyńskiego potwierdziło,że zagłosują przeciwko Wronie,czyli
      właśnie na Rozpondkową.
      Wielu od lewa do prawa potrafi się zjednoczyć swoje siły,żeby odstawić
      Wrone.Człowieka,który lawirował między partiami,byle realizować swoją ambicję
      bycia "prezydencikiem" Częstochowy.
      Jakie to były przyczyny,że żadna partia go nie chciała??
      Widocznie,okazał się zbyt mizerny,koniunkturalny,megaloman??
      Pora przerwać ten łańcuch,strasznie nieudolnych rządów.
    • Gość: kamil Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.sfc.pl 17.11.06, 17:09
      Co to jest!!! Wrona oddaje nieskonczony budynek!!! Kupuje autobusy dla mpk
      przed samymi wyborami!!! jeszcze raz pytam CO TO JEST!!! To jest dobry
      prezydent??!! Nie ukrywam, jestem zwolennikiem pani Rozpondek, i na nią
      zagłosuje w II turze. DLA NASZEGO MIASTA
    • Gość: j9ola Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: 80.54.169.* 17.11.06, 21:50
      przestancie ludziom robic wode z mozgu bo kazdy ma juz tego po dziurki w
      nosie a zaczelo sie od kaczorow , skonczcie w koncu gre o stolki , a pomyscie
      w koncu o ludziach w tym miescie i zrobcie w koncu cos dobrego dla miasta dla
      ludzi mlodych , zeby ich zatrzymac , a nie tylko obiecanki a nie tylko plucie
      jeden na drugiego to nie ferr to jest obrzydliwe i podle
      • Gość: Tadek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: 212.87.244.* 17.11.06, 22:01
        Gość portalu: j9ola napisał(a):

> przestancie ludziom robic wode z mozgu bo kazdy ma juz tego po dziurki w
        > nosie a zaczelo sie od kaczorow , skonczcie w koncu gre o stolki , a pomyscie
        >
        > w koncu o ludziach w tym miescie i zrobcie w koncu cos dobrego dla miasta dla
        >
        > ludzi mlodych , zeby ich zatrzymac , a nie tylko obiecanki a nie tylko plucie
        > jeden na drugiego to nie ferr to jest obrzydliwe i podle

Uważam podobnie jak Ty,że perwidnie przygotywane wątki ,są zwykłą
        prowokacją,która ma na celu dyskredytownie posłanki w oczach forumowiczów.
        Cenię panią poseł za to między innymi,że odpowiada na tym forum,nawet najgorszym
        kretynom i kłamcom,na ich postawione brednie.
        To są właśnie konkrety,a nie jakieś wypociny Leńikowskiego,tak się chłopina
        zagalopował,że zostaje po godzinach.....
        • Gość: cóż za łaska Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:10
          z jej strony !?
        • Gość: Z. Sliwiński Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.man.czest.pl 17.11.06, 22:10
          Odpowiedz Pani Poseł jest gwarancją że tak się nie stanie jak to zostało
          przedstawione. Należy się sprężyć i jeszcze mocno popracować.Powodzenia.
          Pozdrawiam
          • Gość: co to wszystko Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:16
            znaczy ? Ogóły : popracować, postarać się.....??? konkrety, poproszę, jakie ma
            Pani plany, czego chcę za swych rządów dokonać.
            O naszym mieście nic poza granicami nie słychać, a miesto kojarzą jedynie z
            Jasną Górą. To przynosi miastu splendoru??
            Kiedy będziemy w stanie coś pięknego pokazać, kogoś czymś zachwycić?
            Kto i kiedy zakomunikuje o miastu w sposób doniosły?

Chwilać się p. Barcisiem, to śmieszne.
            • Gość: Tadek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: 212.87.244.* 17.11.06, 22:29
              Gość portalu: co to wszystko napisał(a):

> znaczy ? Ogóły : popracować, postarać się.....??? konkrety, poproszę, jakie ma
              > Pani plany, czego chcę za swych rządów dokonać.
              > O naszym mieście nic poza granicami nie słychać, a miesto kojarzą jedynie z
              > Jasną Górą. To przynosi miastu splendoru??
              w> Kiedy będziemy w stanie coś pięknego pokazać, kogoś czymś zachwycić?
              > Kto i kiedy zakomunikuje o miastu w sposób doniosły?
              >
              > Chwilać się p. Barcisiem, to śmieszne.

Przez cztery ostatnie lata jaśnie panującego nam Wrony,to miasto nie potrafiło
              się skutecznie promować.
              Gdzie szukaliśmy partnerów?
              Na Bliskim Wschodzie?
              W Ameryce Południowej?
              Tam Częstochowa,była promowana,tylko po co?w jakim celu?
              Jak wygladało promowanie Częstochowy za czasów Tadka,u naszych sąsiadów- w Europie?
              Nie wystarczy tylko wozić swój i żony tyłek do Izraela za pieniądze
              czestochowskiego podatnika,by pokazać kilka folderów o naszym mieście.

• Gość: Halina Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:36
              Program jest dostępny na stronach częstochowskiej PO, tu na forum też o nim po części pisałam. Proszę mi wierzyć- to są same konkrety.
              Nie wiem, gdzie chwaliłam się Barcisiem (sympatyczny aktor), bo go wcale nie znam. Pozdrawiam
              • Gość: do Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:46
                Ja nie mówię, że to Pani się chwaliła. Nie rozumie Pani ukrytych treści, będę
                pisał jaśniej: Zawsze Wrona szczycił się tymi, którzy pochodzą z Częstochowy,
                ale nie Wrony to i nie UM zasługa, że coś w swym życiu osiągnęli poza miastem.
                Pani Poseł, w mieście nie ma żadnych inicjatyw - o to mi chodzi i nie mamy czym
                się na skalę europejską /nawet krajową/ pochwilić, być z tego dumni. Niech Pani
                nie mói mi, że festiwal Gaude Mater jest znany i ceniony na całem świecie, bo to
                nie prawda i coś o tym wiem.
            • ulisses_czwa Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek 18.11.06, 00:06
              > O naszym mieście nic poza granicami nie słychać, a miesto kojarzą jedynie z
              > Jasną Górą. To przynosi miastu splendoru??

Oczywiście, że nie przynosi splendoru. Tylko pytanie - komu to zawdzięczamy? Jesli Pan nie wie, to pozwolę przypomnieć - obecnemu Prezydentowi.
              Już w tej chwili w Częstochowie mamy chorą sytuację, gdyż funkcjonowanie klasztoru JG przypomina funkcjonowanie Berlina Zachodniego w DDR... Widac coraz większa przepaśc pomiędzy miastem, a klasztorem. Nie ma współpracy, miasto jest kojarzone tylko i wyłacznie z JG...
              Pragnę jeszcze podkreslić jedną rzecz, która obali Pański mit o braku promocji samej Częstochowy za kadencji Haliny Rozpondek. to własnie wówczas w 1996 roku nasze miasto jako jedyne w Polsce i w środkowowschodniej Europie otrzymało "Grand Prix Rady Europy". Wóczas faktycznie mówiło się o naszym mieście - nawet poza granicami...
              • Gość: najpierw - zróbce Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:32
                Prezydentura Pani Rozpondek była jednak nieudaną, jeśli o wielu rzeczach nie
                wiedziała: o wątpliwej fachowości naczelników, o rabusiach i nieuczciwcach,
                którzy wywalali /innego słowa nie znam w tym wypadku/ z pracy niewinnych ludzi
                za to, iż drążyli sprawy zrabowanych środków finansowych i wiele innych rzeczy.
                Nie należy odkrywać żadnej Ameryki. Należy mieć rozeznanie o wszystkim co dzieje
                się w mieście, jednak takie mam wrażenie, że nikt o niczym nie wie lub udaje, że
                nie ma pojęcia.
                Właśnie dla tego to miesto jest chore.
              • Gość: Andrew Ulissess sypie datami IP: 217.116.110.* 21.11.06, 19:44
                Jacuniu skąd Ty wiesz o Grand Prix w 1996? To było 10 lat temu i na g.... to Ty
                papu jeszcze wtedy wołałeś.
          • Gość: Halina Rozpondek Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:32
            Dziękuję Ci bardzo !
            • Gość: Proszę bardzo Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:48
              Oby moje rady się przydały, chyba, że to było nie do mnie, to przepraszam!
              Z poważaniem.
    • Gość: Z.Sliwinski Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.man.czest.pl 17.11.06, 22:36
      To wszystko znaczy że najlepsze programy nie zostaną zrealizowane jeśli
      zapomina się o społeczeństwie obywatelskim t.zn. wykorzystanie wielkiego
      potencjału ludzkiego jaki posiada Częstochowa. Należy się ani nie obawiać
      społeczenstwa ani uważać że tylko ja jestem najmadrzejszy i wszystko wiem. Tak
      postąpiono m. innymi z przebudową III Aleji. A wkrótce będa tego konsekwencje
      bo już dzisiaj widać szybkość i staranie.Mozna by na ten temat długo
      dyskutować. Natomiast na debatach jedynym nkandydatem który wspomniał o
      społeczenstwie obywatelskim była własnie p. Poseł Halina Rozpondek, jesli
      włączy do sprawowania władzy znaczne grupy fachowców opracuja plan rozwoju
      miasta potrafia szukać inwestorów a wyjazdy słuzbowe uznaja za owocne jeśli z
      każdego z nich przywiązą chociaż jednrgo inwestora to będzie dobrze. Pozdrawiam
      • Gość: wiersz o Wronie Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:50
        Pomnik dają Dziadkowi....
        Dwakroć ja bym łożył,
        By Wrona skamieniał,
        A Piłsudski - ożył !!
        • Gość: fajny kawał Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:58
          Wrona prowadzi gości do Filharmonii /pragnie zaimponować swoją elokwencją/.
          Przed wejściem do sali przyśpiesza i wszystkich pogania:
          -Szybciej, szybciej, bo się spóźnimy !
          Po 20 minutach wchodzą do sali koncertowej. Pani Młynarczyk ogłasza:
          - Teraz zabrzmi szósta symfonia D. Szostakowicza !
          Wrona:
          - No i co ?! Dzięki Wam , idiotom, nie usłyszeliśmy poprzednie pięć!!!
      • Gość: Mlody Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:33
        A P. Wrona tak dba o mlodych, ze nawet w III Aleji nie bedzie wydzielonej
        cześci dla rowerzystów. REWELACYJNY JEST P. WRONA
    • Gość: gość Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: 80.48.49.* 18.11.06, 21:19
      rozumiem , że to prezent pożegnalny dla Wrony ?
      • Gość: tak ,od artystów Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:18
    • Gość: gość Panie rzeczniku ! nie spać ! odpisywać ! IP: 80.48.49.* 18.11.06, 21:20
      :)))
      • Gość: mlody Re: Panie rzeczniku ! nie spać ! odpisywać ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:45
        Przeciez Wrona ma nas caly czas gleboko w 4 literach
        • Gość: obywatel Re: Panie rzeczniku ! -co jest z szpitalem na Park IP: 61.68.161.* 19.11.06, 10:50
          Dlaczego szpital na Parkitce jest nad przepasca ?Ja uwazam , ze to chorzy sa
          nad przepascia !A co na to P. Wrona i H. Rozpondek ?Walcza o stolek !Jaki
          gospodarz taka sytuacja w szpitalu !Bardzo jest dziwne , ze znow grabarze
          Czestochowy i mieszkancow beda rzadzi miastem - Czestochowa !
          obywatel
    • Gość: paolo Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:32
      jaka to karta z którego roku,chetnie kupie
    • Gość: bogi Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:52
      Panie Jankes pan to chyba musi sie udać do jakiegoś lekarza ,
      najlepiej od głowy.
      Wybory wygrywa Halina Rozpondek
    • Gość: tutejszy Re: Do Tadeusza Wrony i Haliny Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:30
      Panie Jankes ze sztabu Wrony. Halina Rozpondek chce być prezydentem, a Wrona musi.
      Głosuję na tych co chcą - nie muszą. A swoja drogą ile kosztuje wyborców
      kampania Wrony skoro nawet jankesów w nich zatrudnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka