Gość: gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:46 tego politykierom5 będzie za wiele. zaraz pojawią się brzydkie wpisy na Wronę, na TRW, na miasto. Oj oj, szanse na wygrana coraz mniejsze, a wygrana miasta coraz większa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyprezydent TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 04:00 Miejmy nadzieje ze pod tym nie podpisze sie obecny prezydent miasta :) co najwyzej moze isc na jasna gore pomodlic sie o glosy moheruf :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabb Re: TRW znów da pracę IP: *.provider.pl 21.11.06, 08:54 Brawo prezydent Wrona, brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxs Re: TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:43 Gosciu, nawet w zartach powinno sie pisac ortograficznie. Skoro nawet poprawnie napisac moher nie potrafisz to co ty wiesz o polityce?? Odpowiedz Link Zgłoś
gara89 Re: TRW znów da pracę 14.03.10, 19:07 A czy tylko ludzie znający sie na polityce mogą wpisywac sie na tym forum?? Nie wydaje mi sie, bo ja też jeszcze mało wiem o polityce ale to pierwszy krok do pogłębiania wiedzy na ten temat...;] takze wyluzuj kolego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 06:52 Brawo, brawo, brawo. Miałam głosować na Rozpondek, ale teraz wiem że obecny prezydent jest właściwą osobą na czele miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:07 Szwedkowicz nie ukrywa, że decyzja o powołaniu centrum właśnie tu jest podyktowana względami ekonomicznymi, czyli tańszą siłą roboczą, ale także świadczy o tym, że w Polsce można znaleźć naprawdę wysoko wykwalifikowanych pracowników. Podkreśla, że rozwój TRW w Częstochowie jest możliwy dzięki przychylności władz miasta w kwestii pozyskiwania terenów inwestycyjnych oraz skomunikowania TRW: gmina wybudowała drogę dojazdową do zaplecza magazynów zakładu, rozbudowała główną drogę do fabryki i na terenach miejskich tworzy parking. to fragment wypowiedzi, faktycznie wrona robi dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc TRW znów da pracę IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 21.11.06, 10:15 Skoro taka bogata firma to czemu placi 5 zl netto.200 godzin trzeba przepracowac aby zarobic 1000 zl.Rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TRW znów da pracę IP: *.man.czest.pl 21.11.06, 10:37 Ciekawe komu TRW płaci 5 zł na godzinę,chyba Ci się coś pomieszało.Chyba to pośrednik Cię okrada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzelm Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:54 A czasem TRW nie korzysta z pośredników? Chyba korzysta, wiec posrednio jest takze odpowiedzialna za okradanie pracownikow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:01 188 mln zysku w ciągu roku!!!!! Ludzie zapiszcie sie wreszcie do związków i postraszcie ich strajkiem to może wreszcie podzielą się tym zyskiem z Wami - jeśli będzie patrzeć z boku jak garstka ludzi zorganizowanych walczy prawie jak "z wiatrakami" to będzie tylko gorzej. Chociaż słyszałem że coś się wreszcie ruszyło oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Zwiazki zniszczą każdą firmę IP: 195.116.81.* 21.11.06, 12:25 Pewnie, zróbcie sobie kilka zwiazków. Potem strajki, pikiety itp. Na koniec TRW zamknie fabryki a wy będziecie upojeni triumfem. Kolejny podły kapitalista pokonany, hurra towarzysze związkowcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Zwiazki zniszczą każdą firmę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:03 NIEPRAWDA!. W Prószkowie w TRW jest silny związek i firma ma się bardzo dobrze a ludzie też mają znacznie znacznie lepiej. Wszystko jest kwestią rozsądku. Związkom też zależy na przyszłości firmy w końcu to jest też ich źródło utrzymania. Ale 188 mln zysku - mogli by się trochę z pracownikami podzielić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog Re: Zwiazki zniszczą każdą firmę IP: 217.153.246.* 25.11.06, 16:43 Debilu wiesz ile sie zarabia w TRW w NIemczech a ile w Polsce i tam nikt nie pracuje w soboty czy niedziele a zarobki5-6 razy więkrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: TRW znów da pracę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.06, 15:27 Cha cha - spróbuj tam założyć związek zawodowy. Realnie, człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: TRW znów da pracę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.06, 15:29 A biedne TRW nie ma o tym oczywiście zielonego pojęcia, a z pośredników korzysta wyłącznie dlatego, ponieważ w swej misji robienia biednym Polaczkom dobrze postanowiło dać zarobić nie tylko pracownikom, ale też firmom pośredniczącym i tak się szarpnęło, że płaci w związku z tym podwójnie. Ja pierdzielę! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina2024 Re: TRW znów da pracę 10.12.08, 14:44 większych pierdół nie słyszałam. jakie 5 złotych, jakie 200 godzin. nie gadaj pierdół jak nie wiesz naprawdę jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.D TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:09 Proszę podajci mi adres gdzie mogę złożyć podanie do TRW bo bardzo różnie mnie kierują a jestem bezrobotna i szukam pilnie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:19 Zastanów się czy chcesz tam pracować, niedawno w TRW interweniowała policja. Jeden pracownik po kilku godzinach pracy się rozmyślił i nie chcieli go wypuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Banan Re: TRW znów da pracę IP: 212.87.241.* 21.11.06, 11:58 Szukasz obozu pracy? Złóż CV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:39 No właśnie. Gdzie się składa papiery ? Na Rolniczej, czy na Legionów. Jeśli ktoś wie- prosimy napisać, gdzie składać CV . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TRW znów da pracę IP: *.ar.wroc.pl 21.11.06, 11:57 z tego co wiem to mój somsiad dostał tam prace prze work service .... czy cos takiego bo nie wiem czy w czewie jest woek ... w kazdym badz razie to bylo jakies posrednictwo pracy ... ale co wam szkodzi tam zadzwinic na recepcji jak nie wiedza to przelacza do kogos kto zajmuje sie kadrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:58 somsiad ...ROTFL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: TRW znów da pracę IP: 195.116.125.* 21.11.06, 15:25 Pracowników dla TRW zatrudnia Worker chociaż nei wiem czy to dobra opcja bo zdaje się, że Ci zatrudniania przez Worker zarabiają mniej (płaci im Worker a nie TRW) więc chyba lepiej spróbowac od razu w TRW. www.trw.com.pl/oferty_main/0,,6%5E1%5E6%5E6,00.html nie wiem tylko czy oferty nie dotyczą tylko i wyłącznie pracy dla inżynierów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.D Re: TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:53 DZIĘKUJE CI EWO ALE JA SZUKAM ADRESU GDZIE MAM ZŁOŻYĆ PODANIE BO ODESŁALI MNIE DO WORK SERVICE ,ALE TAM MNIE POTRAKTOWANO BARDZO DZIWNIE JA PRACOWAŁAM W DZIALE KADR ALE PETENTÓW TRAKTOWAŁAM PO LUDZKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: TRW znów da pracę IP: *.21.pl 21.11.06, 18:04 U kadrowych traktowanie po ludzku jest rzadkie. Jakoś te panie się czują półbogami co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sapabap WORK Service to odpad-smiec na rynku pracy 22.11.06, 00:13 NIE WYSYLAJ do work service - ta firma to jawne robienie ludzi w wala, za przeproszeniem. Ogolnie wszyscy szukajacy prace powinnii olac WORK SERVICE itp... smieci rynku pracy. Jesli, kazdy kto choc raz spotkal sie z propozycja pracy w WS odmowi, to po 10, a moze 50 razach firma nie bedzie juz potrzebna, sami ja wywalmy z TRW i wogole z rynku pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: TRW znów da pracę IP: *.cn.com.pl 24.11.06, 11:26 Lepiej żebyś nie wiedziała gdzie się składa papiery do TRW. Nie będziesz żałowała że się nie przyjełaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Cyt."Pracowników centrum zatrudnimy bezpośrednio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 12:50 Cyt."Pracowników centrum zatrudnimy bezpośrednio, nie przez pośrednika." a dlaczego to tak? pytam się!! Pośrednictwo trzeba zlikwidować , a nie jeszcze na nich pracować!!. Wiadomo ,że przez to zwykły człowiek zarabia mniej bo pośrednik zbiera resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: TRW znów da pracę IP: *.poczesna.netcominternet.pl 29.11.09, 15:31 Jeszcze bedziecie tyrac dla trw za 3zl na godzine jak bedie kryzys z pracą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: TRW znów da pracę IP: 80.54.168.* 21.11.06, 15:22 "decyzja o powołaniu centrum właśnie tu jest podyktowana względami ekonomicznymi, czyli tańszą siłą roboczą, ale także świadczy o tym, że w Polsce można znaleźć naprawdę wysoko wykwalifikowanych pracowników" No właśnie - wykształceni, wysokokwalifikowani ludzie którzy mają pracować za grosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: TRW znów da pracę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.06, 15:30 Hitler wpadł na to już 70 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.liberalizmu Hehehe 21.11.06, 18:43 Tym co ich gryzie zysk TRW w oczy polecam podzielenie sie swoim majatkiem z tymi w biednych krajach co zyja za mniej niz 2 USD dziennie. Dla nich Wasz 1000 PLN wydaje sie niezlym majatkiem. Maja do tego takie samo prawo jak Wy do kasy spolki. Nie podoba sie praca, zawsze mozecie sie zwolnic i zyc na koszt tych co pracuja. A zwiazki zawodowe sa w stanie zarznac kazda firme w Polsce. Zyski firmy maja to do siebie, ze pokrywaja koszty inwestycji, dlatego myslenie takie jak w Kompanii Weglowej, gdzie pierwsze zyski musiano rozdac strajkujacym gornikom pomimo dlugow spolki, nie wrozy dobrze na przyszlosc. Szczegolnie tak (nie)myslacemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abiks1981 buahaha!!!Brawo Tedo!!!Miasto umiera! IP: *.prenet.pl 21.11.06, 20:26 Przedmówca chyba sobie kpi z mieszkańców Częstochowy.Jeśli to jest osiągnięcie to przejedż się człowieku do Gliwic albo do Gdyni miasta zblżone wielkością do Częstochowy one rzeczywiście się rozwijają nie to co Czewa, niestety.Super ,że znalazł się choć jeden inwestor, który zatrudnia nowych pracowników ale na pewno nie jest to dzieło Wrony. PRzez 4 lata zero nowych pracodawców to jest osiągnięcie Tedeo!!! Kilkanaście tysięcy ludzi w Anglii i Irlandii !!!Brawo Tedeo!!! Stadion Ckm ,Ratusz, sypiący się wiadukt,kilkakrotnie otwierane skrzyżowanie na północy :) Same zalety super prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M. Re: buahaha!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 00:08 "Przedmówca chyba sobie kpi z mieszkańców Częstochowy.Jeśli to jest osiągnięcie to przejedż się człowieku do Gliwic a..." hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah i co patafiany? opla kupil ruski i zamyka zakład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newas TRW znów da pracę IP: *.realestate.net.pl 21.11.06, 21:10 "decyzja o powołaniu centrum właśnie tu jest podyktowana względami ekonomicznymi, czyli tańszą siłą roboczą" Pracuj, pracuj biały murzynie... Odpowiedz Link Zgłoś
sapabap WORK Servie - odpad-smiec na rynku pracy... 22.11.06, 00:15 Kto tak sadzi, niech sie dopisuje. Wywalmy to badziewie z rynku pracy. Oni tylko wprowadzaj chore relacje miedzy dobrych pracownikow. Takich PASOZYTOW nie powinno byc wogole na rynku pracy nie tylko w TRW, ale i w calej POLSCE. Zrobmy cos z tym, zacznijmy od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegrzół Re: WORK Servie - odpad-smiec na rynku pracy... IP: *.bulldogdsl.com 26.11.06, 11:03 pracowałem przez work service, później ponad 4 lata na etacie ale w końcu powiedziałem - dość ku..!!!! jedyne co potrafili to toba pomiatac.. pytac o zgode na wyjscie do kibla, nie rozmawiac, szybciej! faster! sznela! norma!. gorzej niz oboz dla skazańców. ale nie czarujmy się, wsioki sobie na to zasłużyły, bo sami na to pozwolili :) Odpowiedz Link Zgłoś
sapabap WORK Servie - to pasozyt, trzeba go usunac... 22.11.06, 00:17 To jest nas juz dwoch. Tez ma takie zdanie o tych dymaczach.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina2024 Re: WORK Servie - to pasozyt, trzeba go usunac... 10.12.08, 14:50 raczej jest nas trzech(troje) ja też mam takie samo zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
sapabap Byly pracownik TRW - Work Service powinno odejsc 22.11.06, 00:20 Kiedys tam pracowalem, i tak ogolnie to bylo mi dobrze, ale WORKER, czy jak kto woli Work Service to dno. W Warszawie takze tego dziadostwa mnostwo, trzeba uwazac, zeby sie u nich nie zatrudnic i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:54 Wczoraj nasz kierownik powiedział, że jak nie będziemy zostawać w pracy po godzinach albo będziemy odmawiać przychodzenia w dni wolne od pracy to zrobi listę i w najbliższym czasie nas wypier...lą. Ja nie zawsze mogę zostać, mam dzieci. Ale pracy też nie mogę stracić. Już nie wiem co robić, ciągle w strachu, w stresie. Czy mają prawo za to zwolnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synek Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:15 To głupi kutas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:37 Który kierownik?? albo biznes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.gre.pl 02.12.06, 09:47 czy to warzne ktory kazdy tak mowi jak mu kaze WIELORYB!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik work Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:32 no niestetty ale pracownicy work-servics sami zawyrzają normy w zakładzie bo sie boją utraty pracy a potem szantarzują inne osoby,kierownictwu i dyrekcji to na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.psary.eu 14.03.10, 18:54 bylem tam u nich ostatni maja oferte pracy w TWR stawka godzinowa 5zl 30gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.psary.eu 14.03.10, 19:08 Bylem tam u nich ostatnio maja oferty pracy w TWR stawka godzinowa 5zl 30gr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: TRW znów da pracę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.05.08, 11:57 jestem za azeby byly miejsca pracy azeby polacy nie wyjezdzali za granice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: TRW znów da pracę IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 17:00 papiery skladajcie w work servisie.(jesli o produkcje chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: TRW znów da pracę IP: 94.251.131.* 10.12.08, 11:50 Szanowni Państwo! Byłem pracownikiem Workera i Work Service. Mam najgorsze jak tylko można mieć zdanie o takich firmach. Kończąc studia miałem nadzieję na lepsze oferty pracy, ale zaproponowano mi pracę na produkcji w trw. Z braku innych ofert podjąłem się i tej pracy. Licząc na przejście i awans w trw. Stało się jednak inaczej. I po roku pracy w tych "rodzinnych firmach" przeszedłem do normalnej, szanującej zasady i normy prawne zapisane w KP, firmie. Nikomu o zdrowych zmysłach nie polecam marzeń, o awansie w w/w firmach, chyba że ktoś lubi żyć złudzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec Re: TRW znów da pracę IP: 193.138.241.* 10.12.08, 12:59 Bo TRW jest jak Titanic teraz i wszyscy robią dobrą minę do złej gry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: TRW znów da pracę IP: *.realestate.net.pl 08.06.09, 23:33 no przyjacielu są osoby które zrobiły kariery w TRW, ty po prostu nie miałeś cech przywódczych i się nie nadałeś i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: TRW znów da pracę IP: *.116.125.241.tvksmp.pl 13.06.09, 18:54 Jezeli miałbyś odrobine wiedzy o budowaniu skutecznych zespołów to takich bzdur bys nie pisał. W dużej firmie jest miejsce dla kazdego i kazdy moze być cenny, "zdolnosci przywódcze" jako krytetiu płynie z HR'ów których nikt nie jest w stanie zweryfikować pod kątem skuteczności działań. Prawdziwy HR w TRW nie istnieje. Pozdro dla "HR" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmm Re: TRW znów da pracę IP: 78.133.205.* 06.08.09, 01:21 gdybyś by mlodą blondynką i koniecznie mężatką to jurek wasik takie na parkingu w samochodzie testuje i awansuje a niby taki spokojny 2005-2007 to jego najlepszy okres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: TRW znów da pracę IP: 78.133.205.* 11.08.09, 18:42 wasik żonie sprawil dziecko a w pracy biedny urządza sobie sex przez telefon niech trw sprawdzi jego poczte i boilingi tam można znaleźć niezle oszczędności a na randki zaprasza na przeciwko domu do CONSONI bo niby dzieciom po lody jedzie , i jeszcze chcial czyjes dziecko ojcu zabrac taki zachlanny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oi Re: TRW znów da pracę IP: *.rev.masterkom.pl 11.08.09, 19:08 No przecie wszyscy wiedzą ,że w fabryce snów mają dobrze tylko te,które dają dupy,liderki z lat dziewiećdziesiątych to same cichodajki,ciekawe czy męzowie robili testy DNA swoich(cha cha)dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy14 Re: TRW znów da pracę 25.08.09, 16:33 śmieci, śmieci,śmieci. jak nie macie gdzie wyrzucać śmieci to kupcie abonament w Remondisie. A TRW naprawdę znów daje pracę. Mają zatrudnić przynajmniej 60 albo i więcej pracowników z workera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: TRW znów da pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.08.09, 21:56 ;)) a ja wlasnie przechodze z Workera pod TRW ;) wiec potwierdzam ze znowu przyjmuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: TRW znów da pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 11:49 ale skąd jesteś ? z Legionów czy z Rolniczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gligli Re: TRW znów da pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 12:56 najgorsze jest to,że pracownik Workera ,mimo iż w większości bardziej się przykłada do pracy od pracownika TRW i respektuje wszystkie punkty regulaminu,zawsze będzie wielkim gównem.Szkoda,że takie jest podejście do pracowników Workera.Jesteśmy traktowani jako coś gorszego,a szkoda bo rózne sa koleje losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: TRW znów da pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 23:00 z Legionow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: TRW znów da pracę IP: 78.133.205.* 06.08.09, 01:25 gdyby ktoras chciala awansować to śmialo do WASIKA tylko trzeba mu ............. zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasik najlepszy ogier w stajni trw IP: 78.133.205.* 06.08.09, 01:34 kierownik lubi tylko mężatki i nadgodziny a rekord to 2 lata na parkingach ,, a jakie sms pisze wierszami , ulubiona pozycja od tylu bo brzuch trzeba na czymś oprzeć , a to że komuś rodzine rozwalil nic go nie obchodzi grunt ze jego sie jeszcze trzyma bo zona nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: najlepszy ogier w stajni trw IP: 78.133.205.* 28.11.09, 23:11 czy jesteście ciekawi a kim wasik się umawiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najlepszy ogier w stajni trw IP: *.182.207.2.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.10, 11:51 jestesmy ciekawi, o ile to prawda to podaj inicjały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasik Re: najlepszy ogier w stajni trw IP: *.182.222.110.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.10, 11:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: TRW znów da pracę IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 13:13 Dajcie temu Waciakowi spokoj.CZY ktos wie z jakiego powodu popelnil samobojstwo byly pracownik mega serwisu i szkoki WORKEA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d a może pan Wrona by zawizytował TRW obecnie, IP: *.realestate.net.pl 08.06.09, 23:37 zobaczył jak wygląda "zwój" TRW , bo w rozwoju brał udział i wbijał honorowo szpadel, to teraz by może honorowo wyprowadzał za bramę zwalnianych robotników albo wygłosił do nich przemowe albo co . Co pan nato panie Wrona Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donald bez marzeń Re: a może pan Wrona by zawizytował TRW obecnie, IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 00:06 towarzyszu, wrona pomaga inwestowac, rządza w prywatnym zakładzie prywatne osooby. wybory za rok. idź się przespać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa tylko spoko koleś IP: *.realestate.net.pl 06.08.09, 22:47 "pomoc w inwestowaniu" przez pana Wronę polega na dawaniu kasiory z publicznych czyli WASZYCH środków nie ważne jak się one nazywają - dotacje z unii czy ulgi podatkowe. Czyli "pomoc" była a oni te forse wykorzystali a zysk wywieźli do USA. Przy okazji zwolnili sporo ludzi na bruk który też im ułożyli za WASZE pieniądze. To może oddadzą te pieniądze tak jakby oddali Niemcom czy Anglikom w takiej sytuacji. W Niemczech by im na to nie pozwolili, dlaczego kraj przywiślański ma być ograbiany bezkarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoj a ani redaktorka Emilia by napisała pean IP: *.realestate.net.pl 06.08.09, 22:49 na część degustacji "gratisów" czyli soczku antyrobakowego i kawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 23:05 >>Pracowników centrum zatrudnimy bezpośrednio, nie przez pośrednika. A nie mozna tak zatrudniac wszystkich pracownikow? >>Szwedkowicz nie ukrywa, że decyzja o powołaniu centrum właśnie tu jest >>podyktowana względami ekonomicznymi, czyli tańszą siłą roboczą, (...) Ale co tu jest do ukrywania? Za kogo nas macie, przeciez to oczywiste ze taki TRW (i nie tylko on, DELL w Łodzi, Koreańczycy we Wrocławiu) otwiera zaklada w Polsce bo tansza sila robocza = wieksze zyski. Na tym polega wlasnie kapitalizm, nie wiedzieliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supermen-ka do mmm IP*133.205 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:45 Dziewczyno(ALBO I NIE) coś taka zdenerwowana,czy twoja propozycja została odrzucona.Wyjdź na trasę tam sobie ulżysz.Chyba źe i tam nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oi Re: do mmm IP*133.205 IP: *.rev.masterkom.pl 14.08.09, 18:55 A ty byłaś?Tak z ciekawości pytam!Czy tego kolesia obsługiwałaś i teraz ciepły stołeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supermen_ka Re: do mmm IP*133.205 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 20:20 Wyobraź sobie że nie,A w co jest wypisywane nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: TRW znów da pracę IP: 195.205.202.* 29.11.09, 16:47 Mysleli wszyscy,ze jak kapitalizm to bedziemy jezdzic mercholami ,na sniadanie jesc kawior i popijac vodeczke , a tu taki szok i na przewoz jutro na rano trzeba isc :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)) Re: TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 12:41 Spotykaja sie dwaj wlasciciele firm: - Sluchaj, Ty swoim pracownikom jeszcze wyplacasz pensje? - Nie. -I ja tez nie. A oni czy tak przychodza do pracy? - no przychodza. - U mnie tez. - Sluchaj, a moze by tak pobierac oplaty za wejscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty haha stary dowcip , najgorsze ku... z IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 23:27 workera ,ale ludzie się łapią .Bo nie ma pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: haha stary dowcip , najgorsze ku... z IP: *.poczesna.netcominternet.pl 29.11.09, 15:38 pracawałem dla trw 10 lat zwolniłem się tam niema poszanowania pracownika lider to dobry cwaniak inaczej by nie robil kariery na plecach luddzi cigle malo żle straszenie dyrktorem zalad bez perspektyw nie wyobrażam sobie pracy dla nich całe życie szkoda czasu na prace dl nich chyba że na przetrwanie ale ogldac sie za praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: TRW znów da pracę IP: *.telpol.net.pl 17.12.09, 22:51 czesc czy jest tu ktos pracujacy aktualnie lub kiedyś w TRW przez workera ? mam podejrzenia ze firma (Worker) za plecami TRW oszukuje nas na urlopach - jezeli ktos pracujacy moze wyslac mi swoj zeskanowany pasek z worka - prosze zamazać/wytargać dane osobowe chodzi mi o samo rozliczenie olek_bugaj@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TRW znów da pracę IP: *.net.stream.pl 17.12.09, 23:01 nie tylko z urlopami ale także z wypłatami. nie ma miesiąca żebym nie słyszała ze ktoś dostał za mało. Oczywiście pomyłka jest zawsze na niekorzyść pracownika. Szkoda tylko ze TRW ma to wszystko w d.... Paski teraz porobili takie, że niczego z nich niewiadomo. Ale przecież o to chodzi, teraz im jeszcze łatwiej okradać ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś