Dodaj do ulubionych

TRW znów da pracę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:46
tego politykierom5 będzie za wiele. zaraz pojawią się brzydkie wpisy na
Wronę, na TRW, na miasto. Oj oj, szanse na wygrana coraz mniejsze, a wygrana
miasta coraz większa
Obserwuj wątek
    • Gość: antyprezydent TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 04:00
      Miejmy nadzieje ze pod tym nie podpisze sie obecny prezydent miasta :) co
      najwyzej moze isc na jasna gore pomodlic sie o glosy moheruf :)
      • Gość: aabb Re: TRW znów da pracę IP: *.provider.pl 21.11.06, 08:54
        Brawo prezydent Wrona, brawo.
      • Gość: xxs Re: TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:43
        Gosciu, nawet w zartach powinno sie pisac ortograficznie. Skoro nawet poprawnie
        napisac moher nie potrafisz to co ty wiesz o polityce??
        • gara89 Re: TRW znów da pracę 14.03.10, 19:07
          A czy tylko ludzie znający sie na polityce mogą wpisywac sie na tym forum?? Nie wydaje mi sie, bo ja też jeszcze mało wiem o polityce ale to pierwszy krok do pogłębiania wiedzy na ten temat...;] takze wyluzuj kolego;)
    • Gość: Ania Re: TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 06:52
      Brawo, brawo, brawo. Miałam głosować na Rozpondek, ale teraz wiem że obecny
      prezydent jest właściwą osobą na czele miasta.
    • Gość: ktoś Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:07
      Szwedkowicz nie ukrywa, że decyzja o powołaniu centrum właśnie tu jest
      podyktowana względami ekonomicznymi, czyli tańszą siłą roboczą, ale także
      świadczy o tym, że w Polsce można znaleźć naprawdę wysoko wykwalifikowanych
      pracowników. Podkreśla, że rozwój TRW w Częstochowie jest możliwy dzięki
      przychylności władz miasta w kwestii pozyskiwania terenów inwestycyjnych oraz
      skomunikowania TRW: gmina wybudowała drogę dojazdową do zaplecza magazynów
      zakładu, rozbudowała główną drogę do fabryki i na terenach miejskich tworzy parking.

to fragment wypowiedzi, faktycznie wrona robi dużo
    • Gość: Gosc TRW znów da pracę IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 21.11.06, 10:15
      Skoro taka bogata firma to czemu placi 5 zl netto.200 godzin trzeba przepracowac
      aby zarobic 1000 zl.Rewelacja...
      • Gość: a Re: TRW znów da pracę IP: *.man.czest.pl 21.11.06, 10:37
        Ciekawe komu TRW płaci 5 zł na godzinę,chyba Ci się coś pomieszało.Chyba to
        pośrednik Cię okrada!
        • Gość: Anzelm Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:54
          A czasem TRW nie korzysta z pośredników?
          Chyba korzysta, wiec posrednio jest takze odpowiedzialna za okradanie pracownikow!!!
          • Gość: pilot Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:01
            188 mln zysku w ciągu roku!!!!! Ludzie zapiszcie sie wreszcie do związków i
            postraszcie ich strajkiem to może wreszcie podzielą się tym zyskiem z Wami -
            jeśli będzie patrzeć z boku jak garstka ludzi zorganizowanych walczy prawie
            jak "z wiatrakami" to będzie tylko gorzej. Chociaż słyszałem że coś się
            wreszcie ruszyło oby tak dalej!
            • Gość: ra Zwiazki zniszczą każdą firmę IP: 195.116.81.* 21.11.06, 12:25
              Pewnie, zróbcie sobie kilka zwiazków. Potem strajki, pikiety itp. Na koniec TRW
              zamknie fabryki a wy będziecie upojeni triumfem. Kolejny podły kapitalista
              pokonany, hurra towarzysze związkowcy....
              • Gość: pilot Re: Zwiazki zniszczą każdą firmę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:03
                NIEPRAWDA!. W Prószkowie w TRW jest silny związek i firma ma się bardzo dobrze
                a ludzie też mają znacznie znacznie lepiej. Wszystko jest kwestią rozsądku.
                Związkom też zależy na przyszłości firmy w końcu to jest też ich źródło
                utrzymania. Ale 188 mln zysku - mogli by się trochę z pracownikami podzielić
              • Gość: Dog Re: Zwiazki zniszczą każdą firmę IP: 217.153.246.* 25.11.06, 16:43
                Debilu wiesz ile sie zarabia w TRW w NIemczech a ile w Polsce i tam nikt nie
                pracuje w soboty czy niedziele a zarobki5-6 razy więkrze.
            • Gość: lunch Re: TRW znów da pracę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.06, 15:27
              Cha cha - spróbuj tam założyć związek zawodowy. Realnie, człowieku!
        • Gość: lunch Re: TRW znów da pracę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.06, 15:29
          A biedne TRW nie ma o tym oczywiście zielonego pojęcia, a z pośredników
          korzysta wyłącznie dlatego, ponieważ w swej misji robienia biednym Polaczkom
          dobrze postanowiło dać zarobić nie tylko pracownikom, ale też firmom
          pośredniczącym i tak się szarpnęło, że płaci w związku z tym podwójnie. Ja
          pierdzielę!
      • ewelina2024 Re: TRW znów da pracę 10.12.08, 14:44
        większych pierdół nie słyszałam. jakie 5 złotych, jakie 200 godzin. nie gadaj pierdół jak nie wiesz naprawdę jak jest
    • Gość: M.D TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:09
      Proszę podajci mi adres gdzie mogę złożyć podanie do TRW bo bardzo różnie mnie
      kierują a jestem bezrobotna i szukam pilnie pracy
      • Gość: zorro Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:19
        Zastanów się czy chcesz tam pracować, niedawno w TRW interweniowała policja.
        Jeden pracownik po kilku godzinach pracy się rozmyślił i nie chcieli go
        wypuścić.
        • Gość: Tolek Banan Re: TRW znów da pracę IP: 212.87.241.* 21.11.06, 11:58
          Szukasz obozu pracy? Złóż CV.
      • Gość: AM Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:39
        No właśnie. Gdzie się składa papiery ? Na Rolniczej, czy na Legionów. Jeśli
        ktoś wie- prosimy napisać, gdzie składać CV .
        • Gość: kasia Re: TRW znów da pracę IP: *.ar.wroc.pl 21.11.06, 11:57
          z tego co wiem to mój somsiad dostał tam prace prze work service .... czy cos
          takiego bo nie wiem czy w czewie jest woek ... w kazdym badz razie to bylo
          jakies posrednictwo pracy ... ale co wam szkodzi tam zadzwinic na recepcji jak
          nie wiedza to przelacza do kogos kto zajmuje sie kadrami.
          • Gość: xxl Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:58
            somsiad ...ROTFL :)
            • Gość: Ewa Re: TRW znów da pracę IP: 195.116.125.* 21.11.06, 15:25
              Pracowników dla TRW zatrudnia Worker chociaż nei wiem czy to dobra opcja bo
              zdaje się, że Ci zatrudniania przez Worker zarabiają mniej (płaci im Worker a
              nie TRW) więc chyba lepiej spróbowac od razu w TRW.
              www.trw.com.pl/oferty_main/0,,6%5E1%5E6%5E6,00.html
              nie wiem tylko czy oferty nie dotyczą tylko i wyłącznie pracy dla inżynierów
              • Gość: M.D Re: TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:53
                DZIĘKUJE CI EWO ALE JA SZUKAM ADRESU GDZIE MAM ZŁOŻYĆ PODANIE BO ODESŁALI MNIE
                DO WORK SERVICE ,ALE TAM MNIE POTRAKTOWANO BARDZO DZIWNIE JA PRACOWAŁAM W
                DZIALE KADR ALE PETENTÓW TRAKTOWAŁAM PO LUDZKU.
                • Gość: marcin_r Re: TRW znów da pracę IP: *.21.pl 21.11.06, 18:04
                  U kadrowych traktowanie po ludzku jest rzadkie. Jakoś te panie się czują
                  półbogami co najmniej.
                • sapabap WORK Service to odpad-smiec na rynku pracy 22.11.06, 00:13
                  NIE WYSYLAJ do work service - ta firma to jawne robienie ludzi w wala, za
                  przeproszeniem. Ogolnie wszyscy szukajacy prace powinnii olac WORK SERVICE
                  itp... smieci rynku pracy.
                  Jesli, kazdy kto choc raz spotkal sie z propozycja pracy w WS odmowi, to po 10,
                  a moze 50 razach firma nie bedzie juz potrzebna, sami ja wywalmy z TRW i wogole
                  z rynku pracy...
      • Gość: życzliwy Re: TRW znów da pracę IP: *.cn.com.pl 24.11.06, 11:26

Lepiej żebyś nie wiedziała gdzie się składa papiery do TRW.
        Nie będziesz żałowała że się nie przyjełaś

• Gość: Ania Cyt."Pracowników centrum zatrudnimy bezpośrednio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 12:50
          Cyt."Pracowników centrum zatrudnimy bezpośrednio, nie przez pośrednika."

a dlaczego to tak? pytam się!!
          Pośrednictwo trzeba zlikwidować , a nie jeszcze na nich pracować!!.
          Wiadomo ,że przez to zwykły człowiek zarabia mniej bo pośrednik zbiera resztę.
        • Gość: Artur Re: TRW znów da pracę IP: *.poczesna.netcominternet.pl 29.11.09, 15:31
          Jeszcze bedziecie tyrac dla trw za 3zl na godzine jak bedie kryzys z pracą .
    • Gość: obserwator Re: TRW znów da pracę IP: 80.54.168.* 21.11.06, 15:22
      "decyzja o powołaniu centrum właśnie tu jest podyktowana względami
      ekonomicznymi, czyli tańszą siłą roboczą, ale także świadczy o tym, że w Polsce
      można znaleźć naprawdę wysoko wykwalifikowanych pracowników"
      No właśnie - wykształceni, wysokokwalifikowani ludzie którzy mają pracować za
      grosze!
      • Gość: lunch Re: TRW znów da pracę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.06, 15:30
        Hitler wpadł na to już 70 lat temu.
    • Gość: franek TRW znów da pracę IP: *.com 21.11.06, 16:51
      wrona
      • fan.liberalizmu Hehehe 21.11.06, 18:43
        Tym co ich gryzie zysk TRW w oczy polecam podzielenie sie swoim majatkiem z tymi
        w biednych krajach co zyja za mniej niz 2 USD dziennie. Dla nich Wasz 1000 PLN
        wydaje sie niezlym majatkiem. Maja do tego takie samo prawo jak Wy do kasy
        spolki. Nie podoba sie praca, zawsze mozecie sie zwolnic i zyc na koszt tych co
        pracuja. A zwiazki zawodowe sa w stanie zarznac kazda firme w Polsce.

Zyski firmy maja to do siebie, ze pokrywaja koszty inwestycji, dlatego myslenie
        takie jak w Kompanii Weglowej, gdzie pierwsze zyski musiano rozdac strajkujacym
        gornikom pomimo dlugow spolki, nie wrozy dobrze na przyszlosc. Szczegolnie tak
        (nie)myslacemu ;)
        • Gość: tre Re: Hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:11
          wal sie pajacu
    • Gość: abiks1981 buahaha!!!Brawo Tedo!!!Miasto umiera! IP: *.prenet.pl 21.11.06, 20:26
      Przedmówca chyba sobie kpi z mieszkańców Częstochowy.Jeśli to jest osiągnięcie
      to przejedż się człowieku do Gliwic albo do Gdyni miasta zblżone wielkością do
      Częstochowy one rzeczywiście się rozwijają nie to co Czewa,
      niestety.Super ,że znalazł się choć jeden inwestor, który zatrudnia nowych
      pracowników ale na pewno nie jest to dzieło Wrony. PRzez 4 lata zero nowych
      pracodawców to jest osiągnięcie Tedeo!!! Kilkanaście tysięcy ludzi w Anglii i
      Irlandii !!!Brawo Tedeo!!! Stadion Ckm ,Ratusz, sypiący się wiadukt,kilkakrotnie
      otwierane skrzyżowanie na północy :) Same zalety super prezydenta!!!
      • Gość: Adam M. Re: buahaha!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 00:08
        "Przedmówca chyba sobie kpi z mieszkańców Częstochowy.Jeśli to jest
        osiągnięcie to przejedż się człowieku do Gliwic a..."

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

i co patafiany? opla kupil ruski i zamyka zakład
    • Gość: newas TRW znów da pracę IP: *.realestate.net.pl 21.11.06, 21:10
      "decyzja o powołaniu centrum właśnie tu jest podyktowana względami
      ekonomicznymi, czyli tańszą siłą roboczą"

Pracuj, pracuj biały murzynie...
    • sapabap WORK Servie - odpad-smiec na rynku pracy... 22.11.06, 00:15
      Kto tak sadzi, niech sie dopisuje. Wywalmy to badziewie z rynku pracy. Oni tylko
      wprowadzaj chore relacje miedzy dobrych pracownikow. Takich PASOZYTOW nie
      powinno byc wogole na rynku pracy nie tylko w TRW, ale i w calej POLSCE. Zrobmy
      cos z tym, zacznijmy od siebie...
      • Gość: grzegrzół Re: WORK Servie - odpad-smiec na rynku pracy... IP: *.bulldogdsl.com 26.11.06, 11:03
        pracowałem przez work service, później ponad 4 lata na etacie ale w końcu
        powiedziałem - dość ku..!!!! jedyne co potrafili to toba pomiatac.. pytac o
        zgode na wyjscie do kibla, nie rozmawiac, szybciej! faster! sznela! norma!.
        gorzej niz oboz dla skazańców. ale nie czarujmy się, wsioki sobie na to
        zasłużyły, bo sami na to pozwolili :)
    • sapabap WORK Servie - to pasozyt, trzeba go usunac... 22.11.06, 00:17
      To jest nas juz dwoch. Tez ma takie zdanie o tych dymaczach....
      • ewelina2024 Re: WORK Servie - to pasozyt, trzeba go usunac... 10.12.08, 14:50
        raczej jest nas trzech(troje) ja też mam takie samo zdanie
    • sapabap Byly pracownik TRW - Work Service powinno odejsc 22.11.06, 00:20
      Kiedys tam pracowalem, i tak ogolnie to bylo mi dobrze, ale WORKER, czy jak kto
      woli Work Service to dno. W Warszawie takze tego dziadostwa mnostwo, trzeba
      uwazac, zeby sie u nich nie zatrudnic i tyle....
      • Gość: Gosia Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:54
        Wczoraj nasz kierownik powiedział, że jak nie będziemy zostawać w pracy po
        godzinach albo będziemy odmawiać przychodzenia w dni wolne od pracy to zrobi
        listę i w najbliższym czasie nas wypier...lą. Ja nie zawsze mogę zostać, mam
        dzieci. Ale pracy też nie mogę stracić. Już nie wiem co robić, ciągle w
        strachu, w stresie. Czy mają prawo za to zwolnić?
        • Gość: synek Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:15
          To głupi kutas!
        • Gość: ja Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:37
          Który kierownik?? albo biznes??
          • Gość: ja Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.gre.pl 02.12.06, 09:47
            czy to warzne ktory kazdy tak mowi jak mu kaze WIELORYB!!!!???
          • Gość: pracownik work Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:32
            no niestetty ale pracownicy work-servics sami zawyrzają normy w zakładzie bo sie
            boją utraty pracy a potem szantarzują inne osoby,kierownictwu i dyrekcji to na rękę
      • Gość: adam Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.psary.eu 14.03.10, 18:54
        bylem tam u nich ostatni maja oferte pracy w TWR stawka godzinowa 5zl 30gr.
      • Gość: adam Re: Byly pracownik TRW - Work Service powinno ode IP: *.psary.eu 14.03.10, 19:08
        Bylem tam u nich ostatnio maja oferty pracy w TWR stawka godzinowa 5zl 30gr
    • Gość: pracownik Re: TRW znów da pracę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.05.08, 11:57
      jestem za azeby byly miejsca pracy azeby polacy nie wyjezdzali za
      granice
      • Gość: inna Re: TRW znów da pracę IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 17:00
        papiery skladajcie w work servisie.(jesli o produkcje chodzi)
    • Gość: x Re: TRW znów da pracę IP: 94.251.131.* 10.12.08, 11:50
      Szanowni Państwo! Byłem pracownikiem Workera i Work Service. Mam
      najgorsze jak tylko można mieć zdanie o takich firmach. Kończąc
      studia miałem nadzieję na lepsze oferty pracy, ale zaproponowano mi
      pracę na produkcji w trw. Z braku innych ofert podjąłem się i tej
      pracy. Licząc na przejście i awans w trw. Stało się jednak inaczej.
      I po roku pracy w tych "rodzinnych firmach" przeszedłem do
      normalnej, szanującej zasady i normy prawne zapisane w KP, firmie.
      Nikomu o zdrowych zmysłach nie polecam marzeń, o awansie w w/w
      firmach, chyba że ktoś lubi żyć złudzeniami.
      • Gość: koniec Re: TRW znów da pracę IP: 193.138.241.* 10.12.08, 12:59
        Bo TRW jest jak Titanic teraz i wszyscy robią dobrą minę do złej gry :)
      • Gość: ed Re: TRW znów da pracę IP: *.realestate.net.pl 08.06.09, 23:33
        no przyjacielu są osoby które zrobiły kariery w TRW, ty po prostu nie miałeś
        cech przywódczych i się nie nadałeś i tyle
        • Gość: fikumiku Re: TRW znów da pracę IP: *.116.125.241.tvksmp.pl 13.06.09, 18:54
          Jezeli miałbyś odrobine wiedzy o budowaniu skutecznych zespołów to
          takich bzdur bys nie pisał.
          W dużej firmie jest miejsce dla kazdego i kazdy moze być
          cenny, "zdolnosci przywódcze" jako krytetiu płynie z HR'ów których
          nikt nie jest w stanie zweryfikować pod kątem skuteczności działań.
          Prawdziwy HR w TRW nie istnieje. Pozdro dla "HR"
        • Gość: mmmmmmmmm Re: TRW znów da pracę IP: 78.133.205.* 06.08.09, 01:21
          gdybyś by mlodą blondynką i koniecznie mężatką to jurek wasik takie na parkingu
          w samochodzie testuje i awansuje a niby taki spokojny 2005-2007 to jego
          najlepszy okres
          • Gość: mm Re: TRW znów da pracę IP: 78.133.205.* 11.08.09, 18:42
            wasik żonie sprawil dziecko a w pracy biedny urządza sobie sex przez telefon
            niech trw sprawdzi jego poczte i boilingi tam można znaleźć niezle oszczędności
            a na randki zaprasza na przeciwko domu do CONSONI bo niby dzieciom po lody
            jedzie , i jeszcze chcial czyjes dziecko ojcu zabrac taki zachlanny
            • Gość: Oi Re: TRW znów da pracę IP: *.rev.masterkom.pl 11.08.09, 19:08
              No przecie wszyscy wiedzą ,że w fabryce snów mają dobrze tylko te,które dają
              dupy,liderki z lat dziewiećdziesiątych to same cichodajki,ciekawe czy męzowie
              robili testy DNA swoich(cha cha)dzieci?
            • trzezwy14 Re: TRW znów da pracę 25.08.09, 16:33
              śmieci, śmieci,śmieci. jak nie macie gdzie wyrzucać śmieci to kupcie abonament w
              Remondisie.
              A TRW naprawdę znów daje pracę. Mają zatrudnić przynajmniej 60 albo i więcej
              pracowników z workera
              • Gość: xenia Re: TRW znów da pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.08.09, 21:56
                ;)) a ja wlasnie przechodze z Workera pod TRW ;) wiec potwierdzam ze
                znowu przyjmuja
                • Gość: hh Re: TRW znów da pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 11:49
                  ale skąd jesteś ? z Legionów czy z Rolniczej?
                  • Gość: gligli Re: TRW znów da pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 12:56
                    najgorsze jest to,że pracownik Workera ,mimo iż w większości bardziej się
                    przykłada do pracy od pracownika TRW i respektuje wszystkie punkty
                    regulaminu,zawsze będzie wielkim gównem.Szkoda,że takie jest podejście do
                    pracowników Workera.Jesteśmy traktowani jako coś gorszego,a szkoda bo rózne sa
                    koleje losu.
                  • Gość: xenia Re: TRW znów da pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 23:00
                    z Legionow
        • Gość: mm Re: TRW znów da pracę IP: 78.133.205.* 06.08.09, 01:25
          gdyby ktoras chciala awansować to śmialo do WASIKA tylko trzeba mu .............
          zrobić
          • Gość: wasik najlepszy ogier w stajni trw IP: 78.133.205.* 06.08.09, 01:34
            kierownik lubi tylko mężatki i nadgodziny a rekord to 2 lata na parkingach ,, a
            jakie sms pisze wierszami , ulubiona pozycja od tylu bo brzuch trzeba na czymś
            oprzeć , a to że komuś rodzine rozwalil nic go nie obchodzi grunt ze jego sie
            jeszcze trzyma bo zona nie wie
            • Gość: mmmmm Re: najlepszy ogier w stajni trw IP: 78.133.205.* 28.11.09, 23:11
              czy jesteście ciekawi a kim wasik się umawiał
              • Gość: gosc Re: najlepszy ogier w stajni trw IP: *.182.207.2.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.10, 11:51
                jestesmy ciekawi, o ile to prawda to podaj inicjały
                • Gość: wasik Re: najlepszy ogier w stajni trw IP: *.182.222.110.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.10, 11:55
          • Gość: on Re: TRW znów da pracę IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 13:13
            Dajcie temu Waciakowi spokoj.CZY ktos wie z jakiego powodu popelnil samobojstwo byly pracownik mega serwisu i szkoki WORKEA
    • Gość: d a może pan Wrona by zawizytował TRW obecnie, IP: *.realestate.net.pl 08.06.09, 23:37
      zobaczył jak wygląda "zwój" TRW , bo w rozwoju brał udział i wbijał honorowo
      szpadel, to teraz by może honorowo wyprowadzał za bramę zwalnianych robotników
      albo wygłosił do nich przemowe albo co . Co pan nato panie Wrona Prezydencie.
      • Gość: donald bez marzeń Re: a może pan Wrona by zawizytował TRW obecnie, IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 00:06
        towarzyszu, wrona pomaga inwestowac, rządza w prywatnym zakładzie
        prywatne osooby. wybory za rok. idź się przespać
        • Gość: dupa tylko spoko koleś IP: *.realestate.net.pl 06.08.09, 22:47
          "pomoc w inwestowaniu" przez pana Wronę polega na dawaniu kasiory z publicznych
          czyli WASZYCH środków nie ważne jak się one nazywają - dotacje z unii czy ulgi
          podatkowe. Czyli "pomoc" była a oni te forse wykorzystali a zysk wywieźli do
          USA. Przy okazji zwolnili sporo ludzi na bruk który też im ułożyli za WASZE
          pieniądze. To może oddadzą te pieniądze tak jakby oddali Niemcom czy Anglikom w
          takiej sytuacji. W Niemczech by im na to nie pozwolili, dlaczego kraj
          przywiślański ma być ograbiany bezkarnie
      • Gość: łoj a ani redaktorka Emilia by napisała pean IP: *.realestate.net.pl 06.08.09, 22:49
        na część degustacji "gratisów" czyli soczku antyrobakowego i kawki.
    • Gość: Janosik Re: TRW znów da pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 23:05
      >>Pracowników centrum zatrudnimy bezpośrednio, nie przez pośrednika.

A nie mozna tak zatrudniac wszystkich pracownikow?

>>Szwedkowicz nie ukrywa, że decyzja o powołaniu centrum właśnie tu jest
      >>podyktowana względami ekonomicznymi, czyli tańszą siłą roboczą, (...)

Ale co tu jest do ukrywania? Za kogo nas macie, przeciez to oczywiste ze taki
      TRW (i nie tylko on, DELL w Łodzi, Koreańczycy we Wrocławiu) otwiera zaklada w
      Polsce bo tansza sila robocza = wieksze zyski. Na tym polega wlasnie kapitalizm,
      nie wiedzieliscie?

• Gość: supermen-ka do mmm IP*133.205 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 18:45
        Dziewczyno(ALBO I NIE) coś taka zdenerwowana,czy twoja propozycja została
        odrzucona.Wyjdź na trasę tam sobie ulżysz.Chyba źe i tam nie masz szans.
        • Gość: Oi Re: do mmm IP*133.205 IP: *.rev.masterkom.pl 14.08.09, 18:55
          A ty byłaś?Tak z ciekawości pytam!Czy tego kolesia obsługiwałaś i teraz ciepły
          stołeczek?
          • Gość: supermen_ka Re: do mmm IP*133.205 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 20:20
            Wyobraź sobie że nie,A w co jest wypisywane nie wierzę.
      • Gość: warlock Re: TRW znów da pracę IP: 195.205.202.* 29.11.09, 16:47
        Mysleli wszyscy,ze jak kapitalizm to bedziemy jezdzic mercholami ,na sniadanie
        jesc kawior i popijac vodeczke , a tu taki szok i na przewoz jutro na rano
        trzeba isc :-(
    • Gość: ;-)) Re: TRW znów da pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 12:41
      Spotykaja sie dwaj wlasciciele firm:
      - Sluchaj, Ty swoim pracownikom jeszcze wyplacasz pensje?
      - Nie.
      -I ja tez nie. A oni czy tak przychodza do pracy?
      - no przychodza.
      - U mnie tez.
      - Sluchaj, a moze by tak pobierac oplaty za wejscie?
      • Gość: Anty haha stary dowcip , najgorsze ku... z IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 23:27
        workera ,ale ludzie się łapią .Bo nie ma pracy.
        • Gość: byly pracownik Re: haha stary dowcip , najgorsze ku... z IP: *.poczesna.netcominternet.pl 29.11.09, 15:38
          pracawałem dla trw 10 lat zwolniłem się tam niema poszanowania pracownika lider to dobry cwaniak inaczej by nie robil kariery na plecach luddzi cigle malo żle straszenie dyrktorem zalad bez perspektyw nie wyobrażam sobie pracy dla nich całe życie szkoda czasu na prace dl nich chyba że na przetrwanie ale ogldac sie za praca.
      • Gość: olek Re: TRW znów da pracę IP: *.telpol.net.pl 17.12.09, 22:51
        czesc czy jest tu ktos pracujacy aktualnie lub kiedyś w TRW przez
        workera ? mam podejrzenia ze firma (Worker) za plecami TRW oszukuje nas
        na urlopach - jezeli ktos pracujacy moze wyslac mi swoj zeskanowany
        pasek z worka - prosze zamazać/wytargać dane osobowe chodzi mi o samo
        rozliczenie olek_bugaj@o2.pl
        • Gość: maja Re: TRW znów da pracę IP: *.net.stream.pl 17.12.09, 23:01
          nie tylko z urlopami ale także z wypłatami. nie ma miesiąca żebym nie słyszała
          ze ktoś dostał za mało. Oczywiście pomyłka jest zawsze na niekorzyść pracownika.
          Szkoda tylko ze TRW ma to wszystko w d.... Paski teraz porobili takie, że
          niczego z nich niewiadomo. Ale przecież o to chodzi, teraz im jeszcze łatwiej
          okradać ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka