Gość: asia IP: 212.87.241.* 23.11.06, 18:56 od niedawna leczę się u pani doktor i proszę o opinie na jej temat czy jest dobrym fachowcem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: dr krystyna witkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:27 super jest pod warunkiem, ze portfel masz zasobny i dobrze wypchany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: dr krystyna witkowska IP: 212.87.241.* 23.11.06, 19:49 ale chodzi mi oto czy jest dobrym lekarzem a na kase to każdy się ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: dr krystyna witkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:49 Do Pani dr Witkowskiej chodzę od 13 lat. Uważam , że jest bardzo dobrym specjalistą - zawsze wszystko szczegółowo wytłumaczy , mnie naprawdę zawsze pomogła. Była przy moim drugim porodzie - nie wzięła ode mnie ani grosza.Chodziłam do kilku ginekologów , ale dopiero ona doprowadziła do tego , że dzisiaj jestem zdrowa.Polecam z czystym sumieniem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dr krystyna witkowska IP: *.cn.com.pl 23.11.06, 22:05 Możecie napisać gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azzika@poczta.onet Re: dr krystyna witkowska IP: 195.205.138.* 24.11.06, 08:52 Dr K. Witkowska przyjmuje w przychodni na Powstańców Śląskich, ale trzeba sie do niej wcześniej zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: dr krystyna witkowska IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 10:52 Co do portfela - to bez przesady - "Parkitkowicze" biją wszystkich na głowę, a Pani doktor jest świetnym lekarzem. Zawsze bada dokładnie i jak się zapytasz szczegółowo wyjaśni co i jak - nie zostawia pacjentki w niewiedzy. Przyjmuje też w przychodni na al. pokoju tam zapisujesz się i jestes przyjęta w tym samym dniu Odpowiedz Link Zgłoś
majab-r Re: dr krystyna witkowska 26.01.07, 11:11 Nie polecam dr. Krystyny Witkowskiej. Chodziłam na NFZ do przychodni al Pokoju 3 słaby sprzęt (USG) ale pani doktor twierdziła że jakby coś się działo to by zobaczyła wierzyłam no co jestem zdrowa żadnych podejżeń że dziecko mogłoby być chore. Dlatego nie łaziłam po innych lekarzach. A tu w 35 tygodniu ciąży łaskawie zauważyła (tylko) wodogłowie. i twierdzi że to się rozwineło w ostatnich niecałych 2 miesiącach. Po badaniach poza Częstochową wyszło że w 20 tyg ciązy było widać roszczep kręgosłupa od przepukliny co spowodowało wodogłowię. Gdyby zauważła wadę kręgosłupa (5 kręgów uszkodzonych na około 40mm-widok z 35tyg.). Dotego jeszcze ma niewielki ubytek w serduszku ale z tą wadą ponoć idzie żyć. Gdyby wcześniej skierowała to można było już wtedy leczyć płód może niedoszłoby do wodogłowia. A teraz czekam na naturalny poród serię opieracji maleństwa i werdyk jakie będzie nasze dalsze życie. Czy dziecko będzie warzywem czy tylko niepołnosprawne ruchowo czy umrze. Jak mi powiedziała to jestem 3 takim przypadkiem w jej karierze a ile było naprawdę to chyba nikt nie wie. jest miła umie pożartować ale też nie zna się na kontaktach między lekarskich wpychająć mnie do szpitala w Łodzi powinna ona zadzwonić umówić się i dopiero mnie wysłać. Tamtejsi lekarze byli bardzo obrażeni na jej fachowość i nietaktowność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dr krystyna witkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 14:05 Chodzę do pani doktor od siedmiu lat jest bardzo dobrym fachowcem, pomogła mi w paru sprawach .Jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr krystyna witkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 17:04 Leczyłam się u pani doktor przez wiele lat. Jest super!!! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dr krystyna witkowska IP: 80.54.169.* 29.01.07, 20:54 jak widac pomaga w bzdurach ,bo w powazniejszych sprawach jest za cienka ,zrobisz jak bedziesz uwazala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: dr krystyna witkowska IP: *.realestate.net.pl 28.01.07, 15:43 podtrzymuję; kiedyś po użyciu części tylko przepisanych przez nią bardzo drogich leków dostałam uczulenia i podczas kolejnej wizyty gdy pokazałam efekty na mojej skórze - zgadnij co usłyszałam - otóż: cyt."to nie możliwe żebym to ja przepisała Pani ten lek, musiała Pani sama go zastosować sobie, no i do kogo teraz ma Pani pretensje?".Po usłyszeniu tego obsurdu oniemiałam i po chwili oznajmiłam że przecież Pani doktór zapisuje w karcie pacjenta przepisywane leki i można to sprawdzić chyba że.... . Owszem otrzymałam wówczas antidotum które poskutkowało jednak po bardzo długim okresie czasu mój organizm "dochodził do siebie".Dlatego NIE POLECAM ponieważ zraziła mnie ta Pani do wizyt ginekologicznych wogóle. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: dr krystyna witkowska IP: *.realestate.net.pl 28.01.07, 15:58 do mojej wypowiedzi: Pani doktór przyjmowała mnie w przychodni bo nie stać mnie było na prywatne wizyty, tyle tylko że i tak uważam że wiedza medyczna i fachowość jest zauważalna tak prywatnie jak i korzystając z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dr krystyna witkowska IP: *.hcz.com.pl 30.01.07, 14:41 u niej jest zawsze wszystko dobrze ale później okazuje się już za późno wiem to po sobie . Zawsze było wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles nie polecam niedouk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:03 jak kazdy 1 jest za a 2 przeciw ja jestem przeciw zaniedbala moja zone a dobrze wiedziala w jakim stanie jest ciaza podawala leki ktorych nie wolno brac w ciazy wiec zona ogolnie poronila a wczesniej przelezala 2 tygodnie w szpitalu choc i tak juz bylo dlaniej za pozno grupe krwi robi w 16tyg ciązy a gdyby potrzebna byla nagla transfuzja krwi to co tracimy zone bo jaka krew podac tej pani ktora sie wykrwawia itp. wizyty prywatne okolo 50zl nie robi cytologi usg ma jak za komuny ja jestem przeciw o zonie nie w spomne.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: dr krystyna witkowska IP: 217.153.246.* 30.01.07, 18:05 Kobieto, idz lepiej do znachora!!!!!!!!!! Wyjdziesz na tym lepiej niz u tego koszmarnego konowała!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś